Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #7298 üzenetére
hmm érdekes, sajnálom hogy ezt tapasztalod. szoktam bújni redditet, látom hogy van sok panasz.
screm: igen ez ilyen, főverzióváltásnál első pár bétaverziót érdemes kihagyni, béta3-tól általában okés a helyzet. nekem használhatóan bugos az a14b1, frissítés után én is tapasztaltam furcsaságokat: minden belassult, a 120hz-nek is ilyen 60hz érzete volt, restart után a mobilnethez bár csatlakozott, az ikon azt jelezte hogy nem, az AOD késve jelezte a bedugott töltőt, a kamera a night sight fotókat nem processzálta...
és mindez mára megoldódott. a fluiditás már tegnap este visszajött, a mobilnetes dolgot megoldotta hogy reseteltem a mobile network beállításokat, az AOD töltésjelzés helyrejött miután feltöltöttem a telefon 100%-ra, a kamerát meg megoldotta az app resetelése. szerencsére nekem appok nem crashelnek, nem problémáznak, működik az Okta Verify, Slack, Canvas Student/Teacher, Workday, Motivosity, Zoom, George, Paypal, Wise, Telekom, Digi, stb szóval minden ami a melómhoz meg általánosságban az életemhez szükséges. a telefonom egyébként nem mókolt nem rootolt, nincs nyitva bootloader meg semmi, full vanilla p6pro.
-
szlaci888
aktív tag
Nekem 13-on tökéletesen működött a feloldás ujjlenyomattal, de a DP1 és DP2-n sem ment egyáltalán, a 14 bétán néha felold. Többször vettem fel egy ujjat, de akkor sem javult. Ugyanerre van panasz a Pixel7/Pro fórumon is van akinek megy és van akinek egyáltalán nem.
Csináltam egy gyári visszaállítást is, utána sem javult. -
Xelo
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gdsantos87 #7292 üzenetére
Én a helyedben elindítanám a visszaküldési folyamatot.
-
gdsantos87
csendes tag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem "Amazon renewed" pixel 6-ot. A problémám, hogy mikor konfigurálnám a telefont, azt írja, hogy: Az eszközt rendszergazda kezeli. Munkahelyi eszköz. A Google LLC beállításai alapján az ön szervezete kezeli. Ha ez a beállítás hibás, lépjen kapcsolatba az eszköz szolgáltatójával. "Ezután újraindul bolti demó módban.
Valaki találkozott már hasonlóval?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Én azzal is ellennék, ha rájönnék, hogy jelenjen meg az ota, mert egyiken se jön be. Magisk restore volt, enyémen magisk update is, nem látja. Googlebe se nagyon találtam idevágót
Hideprops nincs már fent. -
Xelo
addikt
hoppá, úgy tűnik kirakták android 14et bétára. jön lefelé, kiváncsi vagyok használható lesz-e.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Ki lehet már jelenteni, hogy minden hazai szolgáltatónál működik a Volte hívás? Konkrétan Vodás vagyok, de lehet hogy váltunk Telekomra.
-
chris002
csendes tag
Köszi köszi!
-
kellareg
junior tag
-
chris002
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nekem kerülte el figyelmem így előre is bocsi ha rossz helyre írok.
Szóval gondolkozom egy 6 vagy 6 pro vásárlásán. Láttam hogy pl alzán írják, hogy van gari vagy hardveraprón is árulnak garival telót. Mivel itthon hivatalosan nem elérhető ezeknak a garija hogy müködik?
Illetve megéri a pro verzió a felárat?
E-sim mennyire stabil? Nekem lenne egy fizikai telekom és e-sim Voda.Köszi előre!
-
bkri
tag
Sziasztok,
hamarosan csatlakozom egy 6 pro-val.
Kérdésem, hogy Netfone kártyával minden jó?
Aki ilyen simet használ elégedett?
Nincs hívás gond, volte gond, stb.
Köszönöm a segítséget előre is. -
Jó lenne majd stabilon megkapni, de nincs ötletem miért nem jelenik meg a minteledonjainkon (P6a, root, nincs hideprops). Sehol nem találtam infót róla (korábban hideprops miatt nem látta).
-
hubber1
kezdő
Akkor én vagyok itt a kisebbség: ezer éve "Viberezek"
Fura, hogy ez a frissítés a lezáró képernyőről legyalulta a Vibert. Idegesítő. -
scream
veterán
Szerintem nem igazán alkalmas méret a jegyzetelésre 1-1 telefon - nekem anno volt több SNote készülékem is, illetve egyetemen iPad + mindenféle stylus-t próbáltam (akkor még nem volt Pencil), de mindig visszatértem a papír alapú jegyzethez. Feleségemnek vettem már Pencil-t, hasonlóan jegyzetelésre munkához/egyetemre, de szinte alig használta erre. Persze lehet, hogy csak mi vagyunk ilyenek, de valahogy nekem az volt a saját tapasztalás, hogy tök jó, hogy lényegében mindenem adott hozzá, de valamiért mégsem az igazi és maradt a papír.
-
batabe
senior tag
Talált valaki megoldást arra, hogy mivel lehet normális telefonon (nem samsung ultra) kézírással jegyzetelni? olyan toll, stylus, ami működik? (a gumifejű tapitoll erre alkalmatlan). vagy csak nekem vannak ilyen becsípődéseim?
-
hubber1
kezdő
Urak, help please.
Felment az új márciusi OTA update (2xxMB) de a lezárási képernyőről eltűnt a Viber "sáv" ami volt mindig... csak az okosóra app sávja van kint + idő+időjárás.
Viber nem.
Más is tapasztalt ilyet, mi lehet az oka?
A redőnyben ott van továbbra is, a lezárási képernyőn nem. -
Hoes
aktív tag
A legutóbbi frissítés óta észrevehetően jobban merül a telefon! Más tapasztalja ezt?
-
-
qqzs
őstag
Amikor attertem a betara vida volte miatt, felrakott egy 2.2 Gb-os updatet azutan ket nappal kijott meg egy beta amit most raknek fel, de azt latom hogy, ha ezt felrakom utanna mar csak teljes torlessel tudok kilepni.
Az a kerdesem ha most kilepek a betabol akkor mar azt a stabilt rakja fel amiben benne van a voda volte? -
Xelo
addikt
spigen liquid airt tudom ajanlani
-
Hoes
aktív tag
Melyik tokot ajánljátok, ami nagyon vékony, nem lutri minőség és picit túlnyúlik a kameraszigeten, de nem takarja el egyik részét sem?
Köszi.
-
A Prohardver lapcsalád fórumán bármilyen formában terméket hirdetni (szövegesen, képpel, linkeléssel) tilos, kérem a szabály betartását!
Köszönöm!
-
alikah88
tag
válasz
Black&White #7213 üzenetére
Köszi, nekem sajnos még nem, pedig rákerestem a Camera appra is direktbe, azt írja hogy a 8.7 a legfrissebb. Mindegy, ha nem dobja fel este akkor felteszem sideloaddal.
-
Black&White
addikt
Nálam is Playen keresztül frissült, 8.8.224-re.
-
alikah88
tag
GCAM 8.8at megkapta már valaki?
-
gulb
senior tag
Nagyon penge
2 simem van es mind2 kulonbozo ezen a ponton..Nekem nem VOLTE hanem 4G Calling ( es szurke on mode ba) valamint kulon a 2g kapcsolhato. Ez Holland simmel.
A britt EE ( telecom) - esim ott meg semmi ilyen menupont nincsaz viszont szokta mutatni hogy HD a hang.. agyf..t kapok ezektol a mokolasoktol.
-
csipuka
senior tag
Feltunt egy ujitas a marciusi frissites utan. Ha lehuzom a notification bart akkor a jobb felso sarokban ott lesz, hogy mennyi idot bir meg ki az akksi.
-
Kari1
aktív tag
(Vodafone kártya) Feltettem a frissítést de nekem nincs volte opció csak "4g calling". Ez lenne az? Ha nem akkor mit kell még hozzá csinálni? Vodafone appban nem látom hogy be van-e kapcsolva szolgáltatói oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!