Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Vyndree #1196 üzenetére
Az a 42 ezer forintos dolog sajnos nwm létezik. megrendeltem a cuccost rá fél órára csörgött a telefonom hogy sajna most nincs raktáron és azért kerül ennyibe mert német és kínai nyelven tud csak. Nem annyira vágom a dolgot de biztosan fel éehet rá hackelni magyar nyelvű androidot, csak akkor gondolom elveszti a garanciáját.
-
Vyndree
őstag
XtoRR: nyugodtan töltheted szilikon tokban, semmi baja nem lesz. Kicsit valóban melegszik, de egy 1GHz-es procinak engedjük már meg.
matyiGo: 2.2.2-nél nekem is forgott, 2.3.5 már nem, és a 2.3.6 sem. Nagyon úgy tűnik, hogy 2.2.2 felett már nem forog főmenüben a kép.
Mcat: Az E üzletben ki lehet próbálni majdnem az összes táblagépet és hasonló készülékeket, a Plusban legalábbis biztosan.
A 8GB-os 1 év garral kb 42eFt, a 16GB-os 2 év garival kb 52eFt (kaptam hozzá autós tartót is ajándékba), ezekből indulj ki, ennél drágábban ne vedd meg. Ezt az üzletet kimondottan ajánlom, Bp-en és környékén még aznap ingyen házhoz viszik, ha számít a kényelem. -
Mcat
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék én is egy ilyen kütyüt, a kérdésem mindössze annyi lenne, hogy jelenleg melyik üzletekben lehetne egy kicsit tesztelni? Ma voltam a nem hülyék boltjában, de egy galaxy S II-n kívül más szóra érdemes nem volt.
Tudom, ez nem a hirdetős oldal, de ha valaki meg akar válni a szerkentyűjétől, az írjon privit! -
matyiGo
aktív tag
üdv skacok!
frissítettem a cuccost a kiessel ( rendhagyó módon 100% legális úton
)
na de elfelejtette azt a képességét hogy a főmenüben átmegy vízszintesbe a tájolás ha úgy forgatom a készüléket... nem találom hol lehetne ezt visszaállítani.lehet hogy csak a 2.2-nek volt ez a specialitása? szomorú lennék
-
XtoRR
tag
Sziasztok.
Rendeltem eBayrol tpu szilikon tokot a cuccomnak, es ma, amikor toltes kozben kezbe vettem a mini-tabletem eleg melegnek tunt a hata.
mindig kikapcsolt allapotban toltom, es ezeltott tok nelkul nem nagyon volt a kezemben...
szerintetek jelent valami gondot, vagy fog jelenteni a kovetkezokben (pl gyorsabban tonkremegy az akkuja stb), hogy a szilikon tokban toltom?
tapasztalatok esetleg?
Udv,
Geza -
tonyrulez
őstag
Én is szert tettem egy ilyen készülékre, sőt jól is jártam, mert 8 Gb-osat rendeltem és 16 Gb-os jött.
De van egy idegesítő problémám. Feltettem a Navigont, először jól is működött, de egy idő után amikor elindítom, elkezd rezegni, majd kiírja hogy a Navigon alkalmazás váratlanul leállt, DE közben a háttérben már látom, hogy elindult, viszont itt nincs olyan lehetőség hogy Várakozás, csak Kényszerbezárás. Ezzel mit lehet kezdeni? Be lehet valahogy állítani, hogy ne hozza fel ilyen hamar a kényszerbezárós ablakot?
Ha kellene, azt írja, hogy a com.navigon.navigator_checkout_eu40 folyamat állt le.PS: Időközben rájöttem, hogy ha wifire van csatlakoztatva, elindul rendesen, viszont kocsiban nincs wifi
Megoldás ígyis kell rá valahogy
-
A visszarugózás az egyik olyan vizuális elem, amiről az apple úgy véli, hogy olyan iszonyatos szellemi teljesítmény volt kitalálni, hogy másnak soha nem juthatna eszébe, és ezért nincs is joga használni. Engem mellesleg idegesített, és nagyon boldog voltam, hogy a GB-ben már nincs. (A scrollozást is lecserélhetnék lapozásra, lehet beszélek az apple-lel.
)
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok
Én is klubtag lettem. Kérdésem, hogy nem tudtok olcsón fóliát valahonnan, valaki?
Köszi
-
Szombaton én még az R10-es kernellel tettem fel és hozzá frissítettem az R13-at.
Nekem a PowerAMP rosszalkodik az új kernellel.
Gyorsabb lett, viszont melegszik is rendesen. -
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1180 üzenetére
Ezzel a rommal gariztatni ne akard, mert nem fogják...előtte vissza kell tenni valami gyárit (europai hivatalosat, abból is van 2.3 -as ami tud magyarul, hiszen van aki már úgy kapta)
Minden más szempontból a 2.3 -as GB -k sokkal jobbak a 2.2 -esnél.
Odintól nem kell félni, csak az a lényeg, hogy telepítés közben (de ez igaz a kiesre) ne szakadjon meg a kapcsolat, ne menjen el az áram (laptop jó erre), és a leírás szerinti menetet kell tartani....téglásítani igazán nem is lehet talán az odinnal. -
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1182 üzenetére
Eddig hibátlan, minden fut ami eddig, kicsit mint ha gyorsabb lenne ez érezhető az iGO-nál, fele annyi idő alatt tölti be és azonnal holdat fog amire eddig várni kellett. Facebook, Twitter, valami reboot, Samsung Smart View és egy videó lejátszó alapból benne van, de szerintem más is, csak eddig nem vettem észre.
Kb 3 napig használtam a 2.2.2-t nagyon ne tudtam kiismerni, de első ránézésre nagyon más. Egyenlőre stabilnak mondom, remélem az is marad. -
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #1180 üzenetére
Akit érdekel a frissítés részlete nézzen be ide.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Vyndree #1176 üzenetére
Igen, sajnos a kies egy ipari hulladék. Random módon dönti el, hogy működik-e vagy sem. Szerencsére már én is 2.3.5-el vettem, így nem kellett szórakozni az update-el. Bátrabbak odinnal feltehetik rá a GB-t. Egyébként még régen Galaxy S esetén sokkal több telefont téglásított a kies mint az odin, mert a kies szimplán szar, az odinnál meg többnyire user error volt.
-
-
Vyndree
őstag
válasz
xAttilax #1170 üzenetére
Az lesz.
Egyébként itt a megoldás, csak ki meri ezt egy jól működő készülékre rátenni?(elvileg magyarul tudó 2.3.5-ös fw)
-
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1150 üzenetére
Kb 8-10 ki-be kapcsolgatás ismét látja a Kies a Galaxy-t. A "SamsungAppsKies"-t még mindig nem tudom telepíteni pedig a Kies már nagyon kéri.
Gondolom amíg nem aktív a "Firmver frissítése és inicializálása"
addig hiába szenvedek.
(most megint nem ismeri fel a készüléket, jelenleg a 6. újraindításnál tartok, grrrrr)
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1150 üzenetére
Letöltöttem a Kies 2.0-t innen (2.2.0.12014_18_7), de valamit nem jól csinálhattam. Telepítésnél nem kérdezett országot (csak nyelvet) és nem találom a frissítést. Mindenáron a Kies-t akarja frissíteni, az meg a legfrissebb.
Bal oldalon legalul ott van a "Samsung Apps" ott lehet országot beállítani, ki is választottam UK-t. Azt írja nyissam meg a "SamsungAppsKies" könyvtárat amiben egy apk-t kéne telepíteni, de nincs meg a könyvtáram.
Most már hiába dugom a készüléket az USB-re, már fel sem ismeri. Pont ezért adtam el az iPad-om, mert ezt a buzizást utáltam, de nagyon!!! Ott iTunes a neve nem Kies, de ugyanolyan f0s. -
Vyndree
őstag
-
orimilan
tag
Sim kártyás változat lesz belöle vagy már van?
-
pedrovics
csendes tag
Akinek van személyes tapasztalata segítsen már. Igazából nem olvastam itt konkrétumot, hogy telefon BT-án keresztül tudok-e vele netezni? Jelenleg egy Archos5 IT-m(1,6-os android!) van és egy fapados SE Cedar-al símán megy a net bluetooth-on keresztül. Ha ez így menne nem kéne túllihegni ezt a "nincs 3G" témát!
-
TheVeracLord
csendes tag
Körülbel 3 hónapja van ilye készülékem. Mostanában próbáltam frissíteni de KIES módban nem ismeri fel az xp-s gépem. Valamilyen mtp-hibát ír ki
és igy nem tud csatlakozni és nem tudom frissíteni. Kérem segítsetek, hogy mit tegyek.
A válaszokat előre is köszöm. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Vyndree #1149 üzenetére
A felugró reklámokat ki lehet iktatni az adfree nevezetű progival. Előtte root-olni kell a kütyüt a superoneclick progival. Ha kész a telepítés akkor többé nem fogsz reklámokat átni!
Érdemes frissíteni 2.3.5-re a droidot, mert szerintem jobban lett optimalizálva, jól teljesít a kütyü ezzel a verzióval.
Frissíteni úgy tudsz ha leszede a KIES nevezetű samsungos csoda progit (pc-re), Telepítésnél országnak UK-t adsz (fontos!!!). Ha ez megvan és működik a progi akkor a samut kies-módba kell tenni az usb kapcsolat típusánál. Összekötöd a pc-vel és kikeresed a KIES-ben (pc-n) a szoftverfrissítést. Az is fontos hogy stabil, gyors neted legyen mert az új rom meglehetősen nagy, 100+ Mb.
-
Vyndree
őstag
Ma eljutottam odáig a sok telepítés és bosszankodás után, hogy az adnroid verziója 2.2.2-es. Érdemes ezt frissíteni? a 2.3.5 mivel tud többet? Ha szeretném a frissítést, hogyan fogjak hozzá?
Bosszankodás azért volt, mert a Marketes programokat mind teleteszik felugró reklámokkal. -
Vyndree
őstag
Nem volt még 2-es androidos készülékem, de ahogy nézem, nem is olyan rossz. A Transformeren 3-as volt azt nagyon szerettem, ez egy picit egyszerűbb, kevesebbet is tud, (segédprogramokkal minden pótolható) de amit tud azt nagyon jól.
Amire nekem kell, arra nagyon jónak tűnik. (navigáció, filmezés, játékok, fotózás, videózás) -
Vyndree
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung Galaxy S wifi 5.0-t, jó helyen járok?
16GB-os, fekete, 2 év gari és így volt 52eFt + ajándék autós tartó. Előtte Asus Transformerem volt (azelőtt iPad I. 64GB 3G) és egy Wayteq X960BT (most fogom árulni) a kettő helyett vettem, remélem nem fogom megbánni.Első kérdésem az lenne. hogy 3-as vagy 4-es Android lesz erre a készülékre hivatalosan?
-
hun620
tag
A MM-ban azt mondta az eladó, hogy mivel kifutó modell, már nem nagyon kapni. Szerinte hamarosan jün új széria. Remélem igaza van, és nem keveri a Tab-bel.
-
ha5aws
tag
Szia!
Túlságosan én sem ismerem a samu lelkivilágát, így csak ötleteim vannak. A telepített programokat próbáld minimalizálni, az egyéb adatokat lementeni külső tárolóra és törölni. Utána egy gyári adatok visszaállítását kérni a beállításoknál. Magyarul egy szűz géppel indítani amin kevés az adat. Esetleg egy másik PC-n megpróbálni hátha ott nem tetszik neki valami. Remélem valamelyik segít.
Üdv: Gábor -
Gaabbaa
aktív tag
Hali! Tudja valaki hogyan lehet net kapcsolatot létesíteni usb kábelen keresztül? (netre dugott pc és samu között)
-
tgb
senior tag
szia!ez a kies frissités nem akar összejönni sehogy!ma a szoftfrissités eljutott 47%-ig és kiirta hogy nincs netkapcsolat!friss a kies ,frissek a driverek,minden beállitva és mégsem!3-4-5-6 óra frissités után valami hibaüzenet mindig van!hogy tudnám más módon frissiteni 2.3.5re hogy a magyar nyelv is megmaradjon,vagy mit kell még állitani vagy mi van ilyenkor?
-
ha5aws
tag
válasz
DoItYourself #1132 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt addig míg nem frissítettem mézeskelácsra. (2.3.5.)
hun620
tag
Heló. Lehet ezt még valahol kapni? Nekem volt már egy, de most éppen arra várok, hogy visszaadják az árát, mert tönkrement teljesen, és akarok venni egy újat helyette, mivel most olcsóbb kb. 20k HUF-fal, mint anno.
Szóval MM/Saturn, és Euronics még árulja?
Köszi. -
DoItYourself
addikt
Az előlapi kamera fordított képet (fejjel lefelé) ad a Skype-ban, próbáltátok?
-
ha5aws
tag
Szia!
2.3.5.-re a frissítést szerintem a KIES-el próbáld. Telepítsd fel a gépedre és a driverek települése után automatikusan rákérdez a frissítésre. Követed az utasításokat és örülsz. Samun az USB kapcsolatot ne felejtsd átállítani KIES-re. Nálam a KIES air tökéletesen megy, próbálj a ruteren, vagy ahogy mondtad a tűzfalon állítani. Nálam Win7 van egy egyszerű TPlink ruterrel. A munkahelyemen XP és mind a két helyen tökéletes. A DLNA lejátszásban nem tudok segíteni, nálam annyira gyenge a gép hangja, hogy jobb ha a saját lejátszóját kötöm a HI-FI-re.
Gabex1
csendes tag
Köszönöm én is a választ.
Igazából a pc-ről történő (DLNA) multimédia lejátszást is próbálgattam volna, de sajna ez sem jöt össze. Nem annyira értek ezekhez a dolgokhoz sajna - egyszerű alap felhasználó vagyok-.
Esetleg Szegeden valaki, aki segíteni tudna a frissítésben ( 2.3.5-re ), és a DLNA-ban ha lenne, annak nagyon tudnék örülni?
-
drkl
csendes tag
Sziasztok,
Tudná valaki, hogyan lehet a galaxy wifi-ről képernyőt menteni?
drk
-
@matthew@
őstag
válasz
aramis00 #1122 üzenetére
Köszi a helpet! Igazából azért kérdezem mert pl 7"-es tableketnél rá lehet dugni pendrive-ot is és arról lehet filmeket nézni és akkor nem kéne még egy microsd-t vennem a kütyúbe, de közben nézegettem 7"-osokat is amik kicsinek tűnnek nekem bármire is tablet téren 7gyhogy ez az 5"-os kütyü kiesett a mezőnyből valami 10"-ost keresek. Azért thx a helpet!
-
Látom nem kaptál választ és abban amit kérdeztél, én sem tudok segíteni.
Viszont a #973-as hozzászólásban javasoltam az OnAir android alkalmazást, ha azt elindítod és pl. FTP-re állítod, akkor Windows alatt pl. total commander-ből lehet a kütyüre másolgatni (WiFi-n keresztül). Tudja a WebDAV protokolt is, de azt nem próbáltam.
-
Carambola
tag
Eladnám Galaxy S Wifi 5.0 garanciális (Samsung magyar garancia), 3 hónapos tabletet.
Teljesen karcmentes, fóliás kijelző, tok, (5 ezer Ft volt) 2.3.5-re frissítve, szükség esetén IGO-val.
Ár 38.000 Ft -
Gabex1
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli pc. összeköttétés céljából feltelepítettem a KiesAir-t a galaxy-ra,valamint a marketről az AirDroid progit, de egyiket sem sikerült "munkára" bírni,mert amint a böngészőbe ( IE9 ) beírtam a progi által írt sort, a böngésző hibát jelzett, potosabban vissza állította a böngészőt. Sokadik próbálkozásra sem sikerült. Ezt követően telepítettem a FireFox böngészőt,majd azzal is kipróbáltam de csak az első alkalommal engedett betekintést a Galaxy Wifimbe. Kilépést követően történő próbálkozások után már ez a böngésző is vissza állítást végzett, vagyis nem sikerült összeköttetést végeznem a szeretett Samsung Galaxy Wifi-mel.
Az AirDroid is ugyan ezt a hibajelenséget produkálta
Mi lehet a gond - tűzfal, vagy a router beállítási gondok? Kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm! Gábor -
aramis00
tag
válasz
@matthew@ #1121 üzenetére
USB-s rákötés témában: nem volt még szükségem rá (lehet modemezni lehetne?), ezért nem is jártam utána, h mik a lehetőségek.
Ha csak az adatok mozgatása miatt kérdezed, akkor nekem a legegyszerűbb ez: van egy olyan mikro méretű kvázi pendrive-om, amibe a microsd kártyát betolva rögtön dughatom a PC-n az USB-be. Kingmaxnak van ilyen, pl. CR-03. -
@matthew@
őstag
válasz
aramis00 #1120 üzenetére
Köszi a választ akkor MM-ben megnézem az közelebb van. Amúgy nem gyakran néznék filmeket csak nyáron utazásoknál repülőn meg kocsiban ha épp nem kell vezetni
Amúgy telefonban nekem is 3,7" a megfelelő viszont ilyen dolgokra h pl filmezés már nem elég. Amúgy ehhez is lehet egy USB-s átalakítóval pendrive-ot kötni mint "normál" tableteknél?
-
aramis00
tag
válasz
@matthew@ #1111 üzenetére
MM-ban szinte az egész Samsung tablet portfolió kint van, szerintem az összesben (Pécsett biztos). Nekem az 5" lett az ideális. A 7" már csak "rendes" táskában fér el. Ez meg simán elfér a kabátzsebemben. Ha mégis táskázok, akkor kameratáskát használok mostanság, ha viszek magammal kütyüket, abban jól elvan a fényképező, a 2.5"HDD külső vinyó, meg egypár kábel társaságában. Otthon van iPad, de azt sem szeretem hordozni az előbbi okból. Az egyetlen hátrányunk, h "csak" wifi, de ennyi pénzért ajándék így is. Jelenleg kb. a Note lenne (nekem) a legjobb ilyen méretű kütyü, de az aranyárban van.
Ha mindig hordasz magaddal (nagyobb) táskát és van helyed erre a táskádban, és ha tényleg SOK filmet néznél, akkor inkább válaszd a 7"-t!
ui. telóban meg pont a 3,7" szerintem az ideális, ami neked van. A 4"-os Galaxy S-emmel hosszabb idő után sem barátkoztam meg, pedig nincs kis kezem. A Galaxy W mérete nyerő nálam, de ott meg sajnos a kijelző nem amoled...
-
tgb
senior tag
igy csinálom,most félóra alatt kiütötte a laptopot a kies,előtte a lemezterület volt kevés,ja és nem csatlakozott a nethez,pedig van kapcsolat!elég furcsa szerzet ez a kies,olyan windózmobil érzésem van tőle,lefagy,restart,lassú,stb!lehet inkább hagyom a froyon,nehogy még valami kellemetlen meglepetés érjen!köszi a segitséget!
-
ha5aws
tag
Szia!
A Samun csak a Kies mód legyen beállítva a csatlakozás előtt. Amikor a program összeszinkronozott a Samuval (kiírta a tipust YP-G70 csatlakozva) elvileg rá is kérdez, hogy frissítheti-e. Utána csak követni kell a kérdéseket és frissít. Akku legyen feltöltve!!!
-
ha5aws
tag
Szia!
Akkor talán a többi beállítást meg kellene vizsgálni. Nálam az első csatlakozásnál a driverek telepítése után kb. 15 perc volt a frissítés. USB beállításoknál gondolom a Kies volt beállítva. Az sem baj, ha a net kapcsolat a frissítés alatt stabil a PC-n. Ha így nem megy próbáld Odinnal. Azt még nem próbáltam de leszedhető hozzá minden és a fórumba is volt már róla szó.
Sok sikert: Gábor -
ha5aws
tag
válasz
@matthew@ #1105 üzenetére
Szia!
Több navigáció is működik. A sokak által ismert iGO, és a Sygic a legjobb. Használtam mind a kettőt, kisebb rigolyáktól eltekintve jól működnek. A programok csak GPS vevőt igényelnek (be kell kapcsolni) utána a megadott célpontra navigál a megadott opciók alapján. A neten bőven találsz rá leírást. Androidra az iGO amigót adaptálták. Egy teljesen leegyszerűsített navigáció, de mindenhova elvisz.
@matthew@
őstag
Olvasgattam a kütyüről és nagyon megtetszett mert láttam olyan hsz-eket pár helyen h van hozzá free GPS, ami nem neten keresztül megy, ezek közül valaki tudna nekem mondani 1-2-t h milyenek és pontosan ez a dolog hogyan működik?
-
tgb
senior tag
sziasztok!várnék valami segitséget ötletet erre a kérdésemre!
-
XtoRR
tag
Sziasztok.
En is boldog tulaja vagyok ennek a samsung cuccnak.Az a kerdesem lenne feletek, hogy nalatok is a tolto/usb csatlakozoja kicsit balra meg van dolve? eddig nem vettem eszre ezt, csak most... Szerintetek okozhat ez a kessobielben valami gondot?
Olvastam, hogy a 3.5os jack dugasza van, akinel kifele all egy kicsit. sajna ez nalam is igaz.
tegyek valamit, vagy egyszeruen ne torodjek vele?
Udv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest