Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Vyndree #1897 üzenetére
Gratulálok!
Most ilyenkor megint menj a Recovery Menübe és csinálj egy Wipe Factory resetet és Wipe cache Partitiont.
Majd Reboot device.(Ne ilyedj meg hogy ha errorokat írogat ki,az azért van mert a régi recovery menüből maradtak dolgok benne. Wipe után eltünik ez a kis gond. -
Vyndree
őstag
Sikerült a magyar gyárit feltenni.
1. Custom ROM Odinnal
2. Leszedtem a ROM Manager (Google Play)
3. bemásoltam a beckupot a megfelelő helyre (a gépen a clockworkmod/Backup helyre a mappával együtt
4. Restore menüpont es restore, majd yes gomb
vártam, vártam, vártam, majd mivel 30 percig nem csinált semmit újraindítottam. Töltött, valami errort is kiírt a végén (kb 3-4 perc volt), de úgy tűnik megy.
Most mennem kell dolgozni, este nyomkodom és beszámolok róla milyen lett. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1875 üzenetére
Visszateszem a custom ROM-ot, az rootolt és onnan felteszem a gyári magyart. Szükségem lenne egy Clockwork Recovery-re, ami jó a Samsung Galaxy Player 5.0-hoz.
(ez lenne az: Samsung Galaxy 5?) -
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1893 üzenetére
Odinnal tettem fel és a sammobile.com-ról szedtem hozzá (G70XXKPL). KIES-sel nem tudok frissíteni.
-
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1893 üzenetére
Valaki írta itt korábban, hogy 2.3.6 angolra nem megy fel KIES-sel a magyar. Esetleg ha nem megy fel, tegyem rá a 2.2.2-t és arra még felmegy?
-
Vyndree
őstag
válasz
DoItYourself #1891 üzenetére
Ezt kérdeztem makoj20-tól is, de kerüli a témát. Utánaolvastam, nekem nem tűnik biztonságosnak ez a fajta frissítés. Volt akinek elszállt a boot partíció (azaz téglásította), ennyit nem ér a magyar nyelv. A gyári angol stabil, nem fagy, eddig nekem tökéletes. Frissítéskor minden programom megmaradt, semmit nem kellett újra telepíteni.
ICS-t még mindig senki nem próbálta?
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1886 üzenetére
Eddig csak Odinnal frissítettem (md5-öt), ezt a recovery-t egyáltalán nem vágom.
Közben leszedtem a ClockworkMod Recovery 5.0.2.7-t (nem 5.0.2.8 kell hozzá, de fogalmam sincs mit kezdjek vele. A gondok már ott kezdődnek, hogy el se tudom indítani,..
-
Mawyx
őstag
válasz
#73029888 #1877 üzenetére
Ezzel mi állítódik még el? Mert már felraktam egy csomó appot, nem kéne lenullázni. Igazából holnapután elutazok, kell az útra egy ilyen masina filmhez, zenéhez, emailekhez, ezekhez raktam fel mait meg filmlejátszót...
Azt akartam kikapcsolni, hogy kikapcsoljon a bluetooth, azt hittem time-out azt jelenti, hogy mikor jár le a láthatóság, azt szerettem volna ha soha, azaz ha mindig látható a masina.
Össze se tudom csatlakoztatni a laptopommal se bluetoothal, se kábellel. -
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Egy Galaxy wifi 5.0-át nyomkodtam és a bluetooh beállításoknál a visible time-out-ot never-re állítottam véletlenül, csak ismerkedtem a készülékkel, azóta nem tudom a visible funkciót kipipálni. Hogy lehet visszacsinálni? -
-
Vyndree
őstag
Jelenleg melyik ROM-ot érdemes rátenni, melyik a legfrissebb ami jól használható? Kicsit elmaradtam a témában, kísérletezni meg most nem szeretnék.
G70XXKPL_XEF -ben van magyar nyelv, vagy tud valaki olyan 2.3.6-ost ami tartalmazza?? (gondolom nem)
PDA: G70XXKPL
CSC: G70XXKPL
Version: 2.3.6
Date: 2012-04-30Esetleg jól működő (kamerás) ICS létezik már hozzá?
-
rep3at
őstag
Lenne egy újszerű, minden tartozékos, garanciás eladó S wifi 5.0-ám akit érdekel esetleg, esetleg kisebbre (3.6) is cserélem értékegyeztetéssel.
Imádom, csak sajnos kellene a pénz
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Régen olvastam, azt hiszem pont itt, hogy 2.3.6-osat már nem tudom rootolni. Custom ROM-ot meg nem akarok feltenni feleslegesen. Ez működhet? Nem szeretnék semmit elrontani:
www.androidauthority.com/root-samsung-phone-android-2-3-x-gingerbread-79430/
Vagy a z4root is jó már? -
válasz
marko99 #1858 üzenetére
Benne van a leírásban amit linkeltem.
Installing:
Odin:
Download kernel from site.
Get your device in download mode (device turned off, press vol down key, plug the usb cable.
Open Odin3.
Select kernel file in PDA section.
Keep the rest Odin settings untouched (make sure re-partition, phone bootloader update and EFS clear aren't checked).
Start.
CWM:
Download kernel from site.
Place .zip file in /sdcard/external_sd/.
Reboot in recovery mode.
Choose install zip from sdcard.
Reboot.Én a CWM módszert javaslom.
Szerintem semmi baj a RAM kezelésével. Csak sok sz*r fut alapból, azért tud szűkös lenni.
Ki kell gyomlálni a fölös appokat és akkor teszi a dolgát. -
válasz
marko99 #1856 üzenetére
Én 200Mhz-re emeltem az alap órajelet és az segített. így ha zenét hallgatok, nem akad meg.
Root: [link]
Kernel: [link]
Ha valami balul ütne ki: [link]
Nekem megérte. Ha valami gebasz lenne, akkor vissza rakom a gyári SW-t és csókolom. Nyilván ez a te felelősséged, senki nem fogja megtéríteni, ha kinyírod.
Esetleg akkor marad a gyengeáramú megoldás, ha minden kötél szakad...
Nem tudom mi a baja a RAM kezeléssel. Nekem teszi a dolgát. -
marko99
csendes tag
válasz
eldiablo #1855 üzenetére
Mert érdekelt volna az ICS,hogy milyen rajta.
Am milyen Custom Kernelt érdemes felrakni?
Most 2.3.6 van fent.(GINGERBREAD.XWKP7)
2-év garancia van még rajta.Belevágjak a cserébe?
Mit javit a Custom Kernel?
Eltünteti az akadásokat?
GTA 3 jobban fog vele menni?
Ha kernelt cserélek,akkor a garancia ugrik?
Jobb lesz a RAM kezelése is?
-
válasz
marko99 #1854 üzenetére
Mindegyik végén ott virít a bugreport:
1.
Not Working:
Camera
Hardware Acceleration2.
-Bluetooth
-Camera
-Hardware acc3.
No camera (yet)
App manager causes a reboot if any apps are installed on your sd card
Wallpaper chooser FC when setting wallpaper for Lock Screen or Home and lock screen. However when the home screen wallpaper is changed, the lockscreen wallpaper changes to match.4.
- Camera
- Bluetooth
- Hardware Accelation
- Theme Engine
- USB (NS Port Version Work, GN Port Version doesn't work)Egyébként minek neked ICS?
A gyári teljesen korrektül megy custom kernellel. -
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
ti tapasztaltatok olyat, hogy valamiért lezabálja az akkumulátort, majd kikapcsol, ha elindítom, mintha egy softreset ment volna végbe, adatok megvannak, de az óra-dátum pl. 2005-re áll vissza.
Szokott ilyet csinálni akkor is, ha hosszan rá van dugva USB-vel a gépre.
Gyári rom van rajta.
üdv, Zsolt
-
mandiner
csendes tag
Nem tudom, hogy elég hosszan-e, de két percet nyomtam folyamatosan a kikapcsoló gombot és felváltva jött a sötét képernyő illetve a korábban írt sárga háromszöges jel és nem kapcsol ki a készülék. Tudomásom szerint JIG kábelem sincs, nem is ismerem.
pcnet 1848:
factory reset: kikapcsoló+hangerő fel, de előtti ki kellene kapcsolnom, de nem tudom. Nem ismerek olyan billentyűkombinációt ami után más üzenet vagy menü jelenne meg.
Köszönet mindenkinek segítő szándékért
-
pcnet
addikt
válasz
mandiner #1846 üzenetére
Nekem is egy USB-re van dugva egy kábel és azon frissítek badát, HD2-re ment már fel róla android, WP7, de Odinnak valamiért nem teccett. Én csak simán lehúztam, igaz paráztam, hogy itt van vége Galaxynak, de power gomb hosszan nyomásával kikapcsolt, majd újra download módba tudtam tenni. Esetleg recoveryben egy factory reset? Odin nem nyult a készülékhez, mert létre sem tudta hozni a kapcsolatot. 99.9% hogy nem nyírtad ki a készüléket.
Esetleg CWM-ből egy ROM telepítés SD-ről? Csak tipp! De úgy rémlik SDnek az internal SD-t kezeli arra meg ugye most nem tudsz másolni mert nem éred el. Vagy ha van backupod.... -
mandiner
csendes tag
A kérdéses USB csatlakozóról már elég sok ROM csere zavartalanul megtörtént.
Ezt most nagyon elrontottam, azóta levettem. de már nem tudom "Down Load"-ba tenni, csak egy telefon és számítógép látszik köztük sárga háromszögben a felkiáltó jel látszik.
Kérdés, hogy a szerviznek vannak-e egyéb lehetőségei, mint a mit mi használunk (ODIN) -
mandiner
csendes tag
Igen. Így pontos, de ha jól tudom azokon sincs VoIP támogatás
Más: Segítséget kérek!
Odinnal akartam ROM-ot cserélni és az alábbi helyen elakadt a folyamat:Előtte G70ZCKPA 2.3.6 volt de újabban gyakran újraindult és csináltam egy gyári visszaállítást és próbáltam a ROM cserét.
Van-e még valamilyen lehetőségem -
agabe
addikt
válasz
mandiner #1836 üzenetére
Miutan ahhoz nem kell gsm modul, csak a visszaigazolo sms-t kell tudnod elolvasni (ami telorol egyszeru) ezert termeszetesen mukodik. Nem a programban, hanem a google playben van beallitva, hogy melyik keszulekhez lehet valamit letollteni , es melyikhez nem. Ba a keszek product kodjat irnad at egy telefonera, akkor arrol is letoltheto lenne...persze az fontos, hogy ugyanarra a telefonszamra csak egy helyen tud mukodni a viber, ezert ha a wifi 5.0-an bejelentkezel, akkor a telodon inaktiv lesz, es viszont. Erre megoldas ha masik telefonszammal regisztralsz pl.. csak akkor az ismeroseid azt a masik (szamukra esetleg ismeretlen) szamot fogjak latni ha viberen keresztul hivod oket.
-
Bathory
csendes tag
Sziasztok!
A Galaxy S 5.0 egyáltalán nem tud mit kezdeni az APE-formátummal?
Illetve érdekelne, hogy mennyire szól halkan/hangosan? (Pl. metróban is simán hallani, és nem kell max. hangerőre felnyomni?) -
kerekfej
őstag
Ezek nem nagyon akarnak frissíteni erre már.
-
h_and
tag
válasz
DoItYourself #1828 üzenetére
Ilyen alapon a mosógépem, meg a porszívóm típusát is berakhatnám
-
agabe
addikt
válasz
DoItYourself #1826 üzenetére
Emlitette meg amikor eloszor irt, csak ha nem kovetjuk naponta az esemenyeket akkor valoban konnyu elsiklani felette, de azert nem nagy gaz...4.2-nek meg nincs topikja.
-
h_and
tag
válasz
DoItYourself #1820 üzenetére
Egészen pontosan 0.07 inch, ha lehet hinni a specifikációnak
-
pitagi
tag
Szia! Én a Nemus launchert használom, abban az alkalmazásokat mappákba lehet tenni a menüben, teljesen egyénien, ill. többféleképpen lehet rendezni (abc, gyakran használtak elől...), a nem használt alkalmazásokat elrejteni. A mappákat ki lehet tenni a kezdőképernyőre is.
-
-
-
h_and
tag
Sziasztok, ma vettem egy Galaxy S Wifi 4.2-t, és első bekapcsoláskor kéri a tapogatós kódot...hogyan lehetséges ez? Mit lehet ilyenkor tenni?
-
pcnet
addikt
Ne etessük a trollokat Úraim!
-
agabe
addikt
válasz
unrealnoise #1802 üzenetére
Talan nem jott le neked, hogy ez egy mini tablet ami wifi lefedettsegu helyen jol hasznalhato arra amire a 9-10colos testverei is, emellett meg navigacokent is hasznalhato (a nagyobb tabletek mar nem), es nagyon konnyen hordozhato minden mas nagytestverehez kepest, de ekozben eleg nagy a kijelzo, hogy ne egermozi legyen. Viber, skype, msn...bongeszes, facebook,email, video, zene, nagyobb jatekok tulnyomo tobbsege is fut rajta, igy eleg kis reszlete ragad meg benned, ha pmp-nek titulalod, mivel annal sokretubben hasznalhato.
Amig nem volt esetleg semmilyen tableted (barmilyen ami hasznalhato is) nem tudod mennyire kivaltja az asztali pc-ket, laptopokat, mert a legtobbszor otthoni kornyezetben azokat is csak arra hasznaljak amit ez is tud nyujtani hordozhato, barhol hasznalhato kivitelben.
Ha neked nem jon be, az termeszetesen egyeni preferencia kerdese, de amig nem hasznaltal hasonlot addig folosleges velemenyt nyilvanitani, hisz csak egy elkepzelesre alapozni a tapasztalat helyett fosleges szocseples. -
Vyndree
őstag
válasz
unrealnoise #1802 üzenetére
Na ezt jól megaszontad!
-
unrealnoise
senior tag
most nem akarom kiverni itt a balhét, de ez a készülék úgy szar PMP ahogy van. Ha már PMP, és nem teljes értékű telefon, akkor legyen legalább teljes értékű PMP. De még arra sem jó, hiszen dedikált gombokból én nem látok kettőt (vagy hármat). Hiányzik ugyanis a számléptetés előre, hátra, és a pause.
Innentől kezdve ennek annyi értelme van, hogy azt elmondani nem tudom...
Nem is értem egy ilyen kütyü, hogy kaphat tetszhet plecsnit. Hiszen pont ott hibázik a legnagyobbat, ahol egy PMP-nek feszítenie kellene.Meg lehet sasolni a Sony A-s sorozatát, az X1050-et, meg hát a cowon "csúcs" PMP-it. Baromi gyenge eresztés, aki nagy zenebuzi, nem vesz ilyet - pláne nem egy már meglévő droidos telefonhoz...
-
kerekfej
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest