Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz
@matthew@
üzenetére
USB-s rákötés témában: nem volt még szükségem rá (lehet modemezni lehetne?), ezért nem is jártam utána, h mik a lehetőségek.
Ha csak az adatok mozgatása miatt kérdezed, akkor nekem a legegyszerűbb ez: van egy olyan mikro méretű kvázi pendrive-om, amibe a microsd kártyát betolva rögtön dughatom a PC-n az USB-be. Kingmaxnak van ilyen, pl. CR-03. -
aramis00
tag
válasz
@matthew@
üzenetére
MM-ban szinte az egész Samsung tablet portfolió kint van, szerintem az összesben (Pécsett biztos). Nekem az 5" lett az ideális. A 7" már csak "rendes" táskában fér el. Ez meg simán elfér a kabátzsebemben. Ha mégis táskázok, akkor kameratáskát használok mostanság, ha viszek magammal kütyüket, abban jól elvan a fényképező, a 2.5"HDD külső vinyó, meg egypár kábel társaságában. Otthon van iPad, de azt sem szeretem hordozni az előbbi okból. Az egyetlen hátrányunk, h "csak" wifi, de ennyi pénzért ajándék így is. Jelenleg kb. a Note lenne (nekem) a legjobb ilyen méretű kütyü, de az aranyárban van.
Ha mindig hordasz magaddal (nagyobb) táskát és van helyed erre a táskádban, és ha tényleg SOK filmet néznél, akkor inkább válaszd a 7"-t!
ui. telóban meg pont a 3,7" szerintem az ideális, ami neked van. A 4"-os Galaxy S-emmel hosszabb idő után sem barátkoztam meg, pedig nincs kis kezem. A Galaxy W mérete nyerő nálam, de ott meg sajnos a kijelző nem amoled...
-
-
ha5aws
tag
válasz
@matthew@
üzenetére
Szia!
Több navigáció is működik. A sokak által ismert iGO, és a Sygic a legjobb. Használtam mind a kettőt, kisebb rigolyáktól eltekintve jól működnek. A programok csak GPS vevőt igényelnek (be kell kapcsolni) utána a megadott célpontra navigál a megadott opciók alapján. A neten bőven találsz rá leírást. Androidra az iGO amigót adaptálták. Egy teljesen leegyszerűsített navigáció, de mindenhova elvisz.
Üdv: Gábor -
Tin
veterán
válasz
@matthew@
üzenetére
filmezésre a 40 colos tévé az igazi, vagy még inkább a mozivászon

5" nem erre való, de a 7" sem, szerintem. de, youtube videókra, vagy ha várakozol valahol, bkv-zás közben, vagy olyan helyen ahol el kell ütni az időt, biztos jó. nekem tökéletes a mérete, igaz én inkább olvasgatok rajta.
egy feltöltéssel kb 8 óra használatot bír. ez a gyári adat is, ezt szerintem bírja is, nekem a kijelző 8 órányi használata után szokott 10% alatt lenni, de volt már 9 óra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest