- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
tegnap volt szerencsém összehasonlítani végre az 5.0-át és egy sima Galaxy S telefont hangzásügyileg! átmásoltam egy flac fájlt (aki nem ismeri, veszteségmentesen tömörített zeneszám, tehát cd minőségű zene) a telójára, majd mindkét eszközön meghallgattam, az övén először gyári beállításokkal, majd amit tudtam javítottam eq-val, meg amit találtam, majd meghallgattam az enyémet. hát mit mondjak, szidjuk itt lassan, hogy a gyengébb DAC van benne, de gyakorlatilag nem egy kategória volt a két cucc!! mérföldekkel jobban szól az 5.0! lehet, hogy kis buherálással a Galaxy S jobb lehet, mert a potenciál benne van (valszeg így is van), de a Sound Alive-val igen sokat dobott a Samsung a szeretett kis kütyümön!
hozzáteszem, a gyári füles egy fos, csak épp nem volt nálam a fejhallgatóm.
az alapzaj erősítőre sajnos létezik ettől, és úgy használva akkor is iszonyú halk, de átlagos fülhallgatóval tesztelve egyszerűen nem volt egy szinten a két eszköz zenelejátszásban!
egyszóval lehet, hogy a Samsung ebbe a cuccba a gyengébb, Yamaha DAC-ot tette az eddigi bizonyítékainkalapján, de úgy látszik, ehhez éegalább írt egy rendes drivert is, és szoftveres hangzásjavítást is tett bele, amit igencsak meghálál az 5.0!
különösen ajánlott...van esetleg másnak is tapasztalata?
-
jksx
senior tag
A hangerejével én meg vagyok elégedve, a hangzáskép az már más kérdés.
Az egyes 'gyári' hangszín beállítások inkább bántóak semmint javítanának a hangképen.
Sajnos az alapzaj sem elhanyagolható méretű.
A zenehallgatáson kívül e-book olvasásra használom, arra viszont kitűnő. -
general
addikt
én legfőképp a zene miatt vettem meg... mármint a zenehallgatás mobilizálása miatt. fejhallgatóval nincs nagy probléma egyébként, csak halk nagyon. erősítőre kötve viszont nagyon harmatos sajnos... ettől eltekintve viszont imádom, ennyiért irtó jó kis kütyü, nincs mese! iPod kicsit több, de hiába szól valszeg szebben, hiába nagyobb a felbontása, kicsike, és kész! se filmt nézni, se netezni nem lehet igazán rajta, míg ezzel az 5 collal már teljesen elfogadható egy kényelmesen, zsebben hurcolható eszközzel!
-
agabe
addikt
Én eddig sok mindenfélére használtam már, de zenehallgatásra még nem...mondjuk az is igaz, hogy utazni nem szoktam nagyon , vagy vezetek ha kell pedig valszeg ezt a részét akkor használnám ki.
-
jksx
senior tag
Hát zenelejátszónak egy nagy rakat sz**.
Pl a "zenelejátszójában" a lejátszási listák törlésekor letörli az összes! tárolt zenét, viszont az üres könyvtárakat meghagyja a nyomorultja. -
"... egy kifejezetten médiaplayernek készített kütyübe ..."
Hát, ez hivatalosan egy mobil internetes eszköz (MID). Most éppen előttem a német prospektus, és ilyesmiket hangsúlyoz: érintőképernyő, gyors internet elérés, alkalmazáspiac, videocsevegés, szociális hálózatok, multimédia. Azt, hogy kiváló mp3 lejátszó lenne, nem említik.
-
agabe
addikt
Az is megvolt ma este, hogy más medialejátszóra hogyan továbbítja filmeket, képeket, zenéket.
Ami a saját memóriájában van, azt tökölés nélkül átlőtte (még az 1080p-s mkv t is dts hanggal) 10-12 méterről 3 falon át. Hiába jelzett a wifi jel csak 1-et, ez is elég volt hozzá (10 gigás 2 órás film, szóval nem a leggyatrább minőség, de nagyobb bítrátájút nem tudtam még kipróbálni)Amit PC-ről lök át másra....na ott már sajna az mkv-kat nem tudja (legalábbis jelenleg azt írja, hogy unable to mount), de majd ha lesz rá indíttatásom, akkor próbálkozom (elsőre a windows mediaplayerben az mkv-kat mint video file-okat sem tudtam hozzáadni, de aztán sikerült), saját magán meg nem játsza le (unsupported file format), pedig memkártyájáról ugyanazt igen ( itt már csak 720p -vel próbálkoztam, mert ugye azzal bírkózik meg a saját procija).
-
kerekfej
őstag
-
agabe
addikt
tegnap kiprobáltam milyen az allshare... a pc-n tárolt filmeket (no persze nem az 1080p-s mkv-kat) pl. jól lejátszotta.
Most még csak úgy értem el, hogy a PC médiatárába betallóztam a mappát amit akartam látni a samun is, de biztos van rá jobb megoldás is, hogy simán lássa a mappákat.A legérdekesebbnek az tűnik (amit nem tudtam kipróbálni, mert nincs dlna a tv-men), ha samu játsza le a filmet a dlna-s tv-n megjelenítve.
Közepes mediaplayer-nek (mivel dts hanggal, meg az 1080p -vel nem tud mit kezdeni) elég jó.
-
Kernel verzió (KIES-es hivatalos) upgrade után: 2.6.35.7-G70XWKP4-CL617119 se.infra@SEP-39 #2
Home screen forgatás: Ezt állítólag az android nem tudja alapból (azaz függőleges elrendezés van fixen, kivéve, ha a billentyűzet kihúzott állapotban van), feltételezem, hogy eddig a home screen fel volt tuningolva a samsung által, most meg megkaptuk a stock home applicationt. Ha nagyon hiányzik a forgatás, akkor lehet letölteni home screen alkalmazásokat. (Nekem egyébként az eredeti wallpaper is hiányzik, ez a barnás valami... hát, hogy is mondjam. (És a többi sem különb. Tudom, lehetne letölteni, de annyira nem érdekel.
)
BTW a Kies is figyelmeztet rá, hogy az upgrade letörli a Qik alkalmazást, amit a samsung app store-ból lehet(ne) visszatölteni(, ha ott lenne). Ha valaki használja, akkor ne upgrade-eljen!
MIért jó upgrade-elni? Mert pl. a hibajavítások, biztonsági frissítések nem nagyon szoktak bekerülni a korábbi release-ekbe. De persze if it ain't broke, don't fix it, szóval én nem beszélnék rá senkit az upgrade-re...
-
general
addikt
ha oprendszert frissítek, a kernel is frissül? (bocs, ha láma kérdés, még új vagyok ezekben) csak mert szeretném a Voodoo Controls feltenni, ahhoz viszont a jelenlegi, gyári kernelem 2.6.32.9 SEI 27 nem jó, ezt írja ki.
egyébként tudja valaki, hogy ennek a cuccnak milyen DACja van? Esetleg Wolfson vagy Yamaha? előbbi lenne jobb... a Voodooval ki lehet hozni belőle, amit tud. -
maul01
csendes tag
válasz
cafatmaister #378 üzenetére
Kosszi kiprobalom
-
maul01
csendes tag
Nem tudom hogy tapasztaltatok amikor a gyari lejatszon nezzek filmet egy ido utan megjelenik egy kis lakat a jobb felso sarokban es nem tudok kilepni a lejatszobol,film nezzesre ti a gyarit vagy valami mas lejatszot hasznaltok ?
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #375 üzenetére
en napok ota hasznalom a 2.3.5 -os romot. igaz nem a gyarit amit a kies tenne fel (vagy lehet hogy az is gyari,csak nem ugyanaz a verzio) es nincs vele gondom. gyorsabb a keszulek mint a froyo-val volt. nekem nem fagy. van ami mas mint a froyoban, de nincs ami zavarna.
-
kerekfej
őstag
Ez a KIES (csatlakozás kiírva már 1 perce, de semmit se reagál) egy nagy határ fos. Most sikerült frissítenie magát 2.0.3-ra (most meg csatlakozás sincs).
Az automatikus indításba is belepakolta a hülyeségeit.
A vírusirtó viszont jelzett, hogy valami módosított egy-két fájlt és azokat visszaállította (lehet ez a gond forrása).
A feladatkezelőben a ramot is ürítettem most.
-
general
addikt
egyre inkább nem akarok Gingerre frissíteni... valaki győzzön meg, miért is jó az újabb verzió..
-
moraraliz
csendes tag
Sziasztok! Kb 2 hete van meg nekem is ez a szépség. Frissítettem Gingerbread-re és a következőt tapasztaltam. A kezdőképernyő és a többi, ahol az ikonok vannak, nem fordul el, ha elfordítom a készüléket. Minden egyéb esetben normálisan működik, csak ezeknél nem. Esetleg lehet, hogy valamelyik app csinált valamit vele? Tapasztaltatok hasonlót? Ötlet?? Köszi..
-
kerekfej
őstag
A kijelző nektek karcosodik? (Az újjlenyomatot szépen gyűjti)
-
Mhalacka
csendes tag
Szerintem is, szuper kütyü én is tervezem a váráslását.
A speedshopba már 45k ért lehet venni. -
general
addikt
ennyire nem bonyolult. nekem évek óta van ilyen kártyám. átutaltam rá az összeget (42500), bementem, 10 perc alatt megvettem, és kész. nem emiatt lett ez a kártya. oké, tudom, akinek nincs, annak bonyolult, és nem biztos, hogy megéri, de akinek már van, annak ennyi.... ha megvan rá a cash, akkor pláne!
-
Nem hinném, hogy rosszabb lenne a WiFi érzékenysége a készüléknek attól, hogy op rendszert upgrade-elünk rajta (abból is leginkább csak a grafikus réteget), a hardver ettől még ugyanaz marad. (Legalábbis upgrade közben nem hallottam matatást a készülékből.
) Ami változott, az szerintem maximum a jelszintek értelmezése. (Ugyanúgy mint a kis elem ikon esetében: 75%-ig a kis kék (2.3.5-ben zöld) elem ikon 100%-os töltést jelez, 75%-tól kb. 90-et, stb.)
Vannak WiFi elemző programok, pl. Wifi analyzer, ami megmutatja a konkrét (abszolút) jelerősséget. Nálam a státusz sorban a 3. vonás akkor jelenik meg, ha a jelerősség kb. -55dBmW fölé emelkedik, ami nagyjából egybevág a Wifi analyzer "zöld" mezőjével. (Ha a készüléket 10 centire tartom a (jelen esetben egy régi 54mbps) router antennájához, akkor -40dBm fölé tudom vinni valamivel. (Az elvi maximum -10 - -30 dBmW lehet). Ha valakinél van még froyo, akkor kísérletezhet vele.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #361 üzenetére
Azért az a csóka is elég béna.
Miért fizet előre, ha részletre vette fel ? Igaza van, hogy ha többet fizettett be akkor nem kéne baszogatniuk, de talán meg kéne kérdezni, hogy lehet-e vagy sem. Ilyen egyszerű.
A 0%-os THM-es akciók (ha nem drágább a készülék mint máshol) azért jók szoktak lenni, mert tényleg ugyanannyit kell visszafizetni hosszabb idő alatt mintha egyben venné meg valaki.Najó... ne offoljuk szét a topikot
-
agabe
addikt
az nagyon jó ár ... önmagában.
Ezt részletekben kell törleszteni, vagy egyösszegben vonják le?
A kártya éves díja 3500 ft + havi 250 Ft számlavezetési + 200 Ft sms szolgáltatás díj, azaz csak a kártyára kifizetsz egy év alatt 8.900 Ft-ot.
Ha még ráadásul nem is lehet egy összegben visszafizetni a havi periódus végén...akkor az baromi magas THM-ekkel fog menni.
Ha levonják egy összegben, akkor nem nagy gáz, de nem is nyersz vele. -
jksx
senior tag
A Froyot csak odinnal lehet visszarakni ?
-
agabe
addikt
válasz
cafatmaister #347 üzenetére
-
agabe
addikt
-
Én is felraktam a 2.3.5-öt KIES-sel (amit nem zártam a szívembe). Maga a frissítés megvolt kb. 5 perc alatt, persze a KIES eltökölt egy darabig (pl. a connectre hosszú perceket kellett várni.) Menteni nem mentettem előtte, de úgy nézem minden megmaradt. (Azt hittem majd a KIES ment, de amit felajánlott mentésként, annak pont nem lett volna sok értelme.)
A garanciát nem hiszem, hogy érintené: a firmware upgrade-et a gyári szoftver (a KIES) erőlteti az emberre...
Hogy miért nem reklámozzák Magyarországon, annak lehetnek üzleti okai is (pl. lépcsőzetesen próbálják bevezetni, hogy ne terhelje túl a supportot.) Vagy nem tudom.
Az első tapasztalataim inkább negatívak. Átvariálták a vizuális elemeket, újra meg kell szokni mindent. A quick settings a státus sorban fekete alapon sötétszürkével jelenik meg, először azt hittem elveszett. A Wifi ikon most nálam is stabilan 2 vonáson áll, eddig inkább három szokott lenni. De gondolom ez inkább csak az interpretáció. (Sajnos korábban nem volt jel analizátor alkalmazásom, így azzal nem tudom összevetni.) Viszont látszik az alkalmazások energiafelhasználása, ez tetszik.
A scrollozás végét nálam minden alkalmazás jelzi, csak nem az oldal rugózik, hanem bekékül a lap alja, ha próbálkozom.
-
maul01
csendes tag
Boldog tulajdonosa vagyok egy feher kutyunek amiert ezt valasztotam Angliaban elek es kamionoskent dolgozom nekem nagyon fontos a hordozhatosag a GPS .Mivel a munkamal jar szeretnek kicsit irni a gps funkciorol eleg gyorsan talal jelet pl:Eszak Anglia Newcastle tol 30 km kis faluban kb 40 masodperc alatt talalt jelet amit utana szepen ragaszkodot is hozza es teljesen pontosan navigalt is a megadott cimre.Nekem teljesen eleg a wifi mivel minden kamionos parkoloban es gyorsettremben van ingyen wifi szolgaltatas es egyszeruen tudom tartani a kapcsolatot a csaladal.A tobbi funkcio film nezzes nekem eleg a kepernyo hogy megnezzem a kedvenc sorozatomat vagy filmet zenet ritkan szoktam rajta hallgatni .Teljesen elegedet vagyok vele es az ara is barati nem kell laptopot magamal hurcolni es ami nagyon fontos hogy csak be teszem a kabat zsebembe es viszem magamal nem kell ott hagynom a kamionba.Mindenkinek csak ajanlani tudom aki sokkat utazik es nem ragaszkodik a telefon funkciohoz arra nekem van egy jol bevalt regi 6300 amit nem feltek ha a zsebemben van pl rakodok vagy potkocsit akasztok ossze.
ui Feher szinben nagyon szep persze ez szubjektiv velemeny
-
agabe
addikt
Elég sokféle terméke van a samsungnak, de azért nem ártana tartaniuk néhány embert akik vágják a telefonokat meg a tableteket, mert ebből valószínűleg elég nagy arányú a forgalmuk.
Szerintem tojnak rá, és max kb a szervizesek tudják mi a pálya, de hozzájuk meg csak akkor kerül a teló ha elromlik.
Jelezni lehetne a samsungnak, hogy itthon milyen a support ezen a téren, de valószínűleg annak sem lenne hatása. -
jksx
senior tag
Kicsit le vannak maradva itthon.
A Gio-hoz sincs még hivatalos Ginger 2.3-as - szerintük - pedíg a boltban már azzal vettem. -
jksx
senior tag
Azért a Froyo sem egy bugmentes valami
-A beállítások menüben be van kapcsolva a "repülő" üzemmód, viszont a készenléti képernyőn már nincs ott a kis repülő ikon.
-A Pc-hez csatlakoztatásnál időnként gondol egyet és "bekapcsolja" az USB hibakeresést, viszont a beállítások menüben pedig nincs bekapcsolva.
-A böngészőben van egy előzmények törlése ikon, melynek hatására minden törlődik - még a letárolt könyvjelzők is. -
agabe
addikt
Odin-os Ginger nekem jobban bejön egyenlőre (még ha quadrant 1320 -al lassabnak is mutatja mint a kies-est)
A Kiesesben jobb még (többek között), hogy a kezdőképernyők körbejárhatók, azaz ha a 7. végére ér akkor lehet folytatni az elsővel 8azaz körbe megy) és ez az alkalmazások listájában is így van, míg az Odinos nem jár körbe. Launchert lehet feltenni ami akárhogy megy szóval ez nem akkora gond.Ja és a Kieses verzióban van egy csomó promóciós videó. Egyszer megnézni lehet.
-
agabe
addikt
Nos Froyon nincs bongészőben a visszarugózás, szóval a másik Gingert visszarakom, bár az magyarul nem tud, de az angol bőven jó.
Froyo-ból hiányolom, hogy kikapcsoláskor rezgett egyet, míg ezeknél a Gingereknél nem.
Ha kitett vidget vagy parancsikont töröltem az asztalról, akkor amikor rajta tartottam az ujjam pár másodperc múlva amikor mozgatható lett szintén vibrantott egyet.
Ezeke miért kerültek ki a gingerből?
Vagy majd ha lesz "hivatalos" frissítés, akkor abban talán benne lesz ?A Kieses ginger-nek viszont nagyon jó volt az akku kezelése. 4 órából 2-2,5 órát használtam aktívan wifi bekapcsolva (főként net, youtube , de volt benne banchmark is), és ezután 80%-on volt az akksi. Valamivel gyorsabb is volt mint az Odinos ha jól emlékszem, mert quadrantban 1400-at majdnem elérte...de visszateszem az odinosat és megnézem.
-
agabe
addikt
elvileg az pl nem számít mennyi cucc van felpakolva. kies simán frissít, mert amire fel tudsz tenni programot az nem a rom számára fenntartott hely.
Engem nagyon zavar, hogy ezen a kies által felrakott 2.3.5 -ön megszűnt az az animáció, hogy a listák végén, vagy a weboldalak végén-szélén kicsit túlhúzódott a kép, aztán visszarugózott.
Nem emlékszem a Froyon volt-e ilyen (most visszarakom megnézem), de az odin-os Gingerbread-en ez jól működött, szóval lehet arra térek át. -
sghc_toma
senior tag
jksx (#324):
"Nálam meg pont fordítva van"
hm, furamindenesetre egyik sem az idealis allapot, nem tudom, miert ilyen hatalmas problema ennek a megoldasa a mobilcegek programozoinak.. meg sosem lattam olyat, ami mindenkinel rendesen mukodott volna..
general:
akksi fel van toltve? ha bizonyos szazalek alatt van a toltottseg, akkor nem megy fel az update.. mondjuk ebbe belefagynia nem kene.. -
general
addikt
legfrissebb van fent.. nekem már rendesen látja, azzal nincs gond... feladom..
próbáltam egy rakás helyet felszabadítani, alig pár dolog maradt fent a cuccon, de ez sem oldotta meg. esetleg olyan előfordulhat, hogy gyári "szűz" állapotra kéne visszaállítani magyarul minden felinstallált dolgot le kéne szedni, mielőtt oprendszert frissítek? erről vélemény?
-
jksx
senior tag
A Samsung oldalról szedted le a Kiest, és a legfrissebb van fent?
Próbáld meg az eszközök > beállítások > frissítés lapon frissítést kérni.
Nekem a 2.0.3.11082_152 verziójú Kies van fent.
Meg az eszközök > A kapcsolódási hiba elhárítása opció kiválasztása után is telepített egy rahedli fájlt a gépre. Ezek után tudtam csak kapcsolódni a kütyüvel a Kieshez.
A felkínált frissítést még nem csináltam meg."Jók" ezek a kliens programok, hogy ilyen vagylagos a működésük... röhej.
-
general
addikt
igen, közben rájöttem, hogy jelen esetben a firmware = oprendszer, pedig hát rohadtul nem ugyanazt jelenti. na mindegy. a lényeg, hogy nem működik nálam valamiért..
-
jksx
senior tag
válasz
sghc_toma #314 üzenetére
Nálam meg pont fordítva van
Először csatlakoztatom a kütyüt a pc-hez, ha minden jól megy akkor átvált a képernyő (MTP Application) a kütyün és ezután indítom a Kiest.
Ha fordítva csinálom akkor az esetek többségében nem jön létre a kapcsolat.Egyébként nem tudom, hogy milyen frissítést ajánl fel, mert a Magyar Samsung support szerint még nincs hivatalos 2.3.5-ös Ginger, sőt semilyen.
General:
Az Kies által felkínált PDA.KP4 / CS.KP4 (HEX) frissítés után a Ginger lesz a kütyün.
Sghc_toma fórumtárs 301-es üzenetében írta nekem válaszul. -
general
addikt
3x próbáltam, amikor elkezdené a firmware frissítést, warning, a program leáll, nem történik semmi, kilépni sem tudok az adott ablakból, Feladatkezelőben kell bezárnom (a Kies főablak marad live). szóval nem értem.... most épp a Samsung USB driver packot töltöm, azt felteszem, és megpróbálom megint, de szerintem anélkül is mennie kéne, de nem teszi... minden csatlakozásnál felajánlja a frissítést, de nem műxik! (ez most a készülék firmware update-je, vagy az Androidé???? kicsit zavaró, mert az androidnak is ugyanilyen a verziószáma!! 2.2.2 Froyo - 2.3.5 Ginger.... vagy pont, hogy erről beszélünk, és ez az egész az oprendszerről szól, csak én értettem félre??? mert ugyen a firmware és az oprendszer nem ugyanaz!!)
-
agabe
addikt
-
general
addikt
köszönöm a linkeket!
sajnos a firmware frissítés nálam nem akar indulni... 2.2.2 verzió van az új gépen, jelez is a Kies, bár valóban kieósebb verziószámú frissítést ír, nem tudom, az számít-e... lehet, hogy azért nem akar működni a frissítés, mert az újabb van fent a kütyün? valami ilyesmi: jelenlegi verzió: KP6, talált, frissítendő verzió KP4....
hm, és a Gingerbread-re való upgrade lehetőségét sem találom a Kiesben... hogyan lehet azt megtenni?
ilyet találtam egyébként, ez tetszetős, bár csak tárolós
-
agabe
addikt
No azért azt nem gondoltam, hogy a főmenü, meg az alkamazások listája a gyári rom-ban sem fordul el (ahogy eddig pedig tette a froyo-nál).
Ezt elfelejtették beletenni ?
Ugyanaz szintén mint amit már korábban tapsztaltam:
A galéria megnyitásánál nem szépen odanavigálnak a képek, videók, hanem olyan gyorsan mennek oda mintha odapattintanák őket...ez így nem olyan jól néz ki. -
agabe
addikt
Még szeptemberben írtak linkeket (pár hozzászólással korábban):
[olcsó fólia], [olcsó tok]
Ha nem szereted az e-bayt, meg 2-3 hetet nem akarsz várni, akkor itthon is kapható :
[fólia], meg [tok] -
general
addikt
ja igen, még valami, tud ehhez valaki tokot, szilikonos védőcuccot, bármit, ami passzol hozzá? én sehol sem találok...
-
general
addikt
üdv!
én tegnap vettem a szépséget, nagyon bejön, nekem pont elég mindenre... nekem sem látta eddig a Kies, de amint feljebb is írja valaki, a hálózati beállításoknál, USB csatlakoztatási módnál KIESre kell állítani, és akkor látja!! nagy köszönet, magamtól nem találtam ezt!! most próbálom majd frissíteni Gingerre! -
agabe
addikt
Köszi mindkettőtötknek
Én eddig meg ott kerestem valahol ahol az usb debugging -ot is lehet állítani.. node most már látta a Kies is.
Mivel fenn volt már egy 2.3.5 -ös, ezért vissza kellett tennem a Froyo-t, és csak utána tudta frissíteni a kies.
Nos sokkal lassabban ment végbe a frissítés mint odinnal...igaz, hogy az adatokat (ha lettek volna) megtartotta volna (lehet, hogy ezért volt több idő), és nem kellett volna külön trükközni mint az odin-nál.Majd nyúzom később, és megnézem mik vannak vagy nincsenek úgy ahogy szokott lenni.
Az tuti, hogy gyorsult (bár ez a custom 2.3.5 -ös rommal is megvolt), de milyen szép lenne, ha ext4 filerendszer is lenne hozzá...Kár, hogy ezt nem fejlesztik olyan sokan. Az (eddig) egyetlen custom rom-ot is egy orosz srác csinálta, bár bugok előfordulnak. Nem nagyok, de nem is volt benne igazán változtatás az gyárihoz képest (nem is tudom, hogy mennyire custom, vagy csak lementette a saját rom-ját ? )..majd kiderül, mert én meg a gyárit nem ismerem még.
-
jksx
senior tag
Most nincs nálam a kütyü, de úgy emlékszem, hogy a beállításoknál a legelső almenüben van az USB állítás.
Nálam sokáig nem működött, aztán egyszer csak elkezdett együttműködni a Kies-sel.Beszéltem a Samsung ügyfélszolgálattal ahol azt mondták, hogy még nincs hivatalos Ginger, de lesz (hogy mikor azt persze nem tudták megmondani).
A Kies-sel lehet frissíteni - garanciavesztés nélkül. -
agabe
addikt
Én odinnal frissítettem, mert a kies sehogy sem akarta látni (két gépen sem), ezért nem is ugyanaz a rom verzió van meg, hanem olyan amin magyar lokalizáció sincs (nem nagy probléma), viszont vannak benne apróbb bugok.
A wifi gyengülésről nem tudok sokat, mert nem vagyok általában 5-10 méternél távolabb a routertől, és csak emiatt nem rakom vissza a Froyot, hogy megnézzem mi volt azon.
Kiessel még próbálkozom majd, hogy hátha az azon keresztüli frissítés bug mentesebb, de kicsit félek is tőle, mert galaxy fórumokon már több embernél is téglásította a készülékét...sajna a kies rosszabb ilyen szempontból mint az odin.
Elég bénára sikerült a samsung supportja -
sghc_toma
senior tag
nincs mit..
nem tapasztaltam ilyesmit, de ez lehet, hogy azert van, mert otthon es az irodaban is kb. ot meterre vagyok a router-tol.. mashol meg meg nem hasznaltam a wifit..
mas negativumot sem tapasztaltam.. mondjuk nem is hasznalom tul sokat, szinte kizarolag e-book olvasokent funkcional nalam -
cafatmaister
csendes tag
nos en is frissitettem 2.3.5-re es nalam gyengebb let a wifi jel,eldobalja ott,ahol 2.2-nel siman neteztem.
-
kerekfej
őstag
Valaki írathatna a Samsng Support-nak, hogy mi a szitu? Jó lenne ha hivatalosan is bejelentenék és kiraknák a gyári weboldalára a letöltések közé. Egyébként ha regisztráljátok akkor kaptok pluszba 2 hónap garit.
-
sghc_toma
senior tag
oszinten szolva fogalmam sincs, hogy mit frissitett mire.. az about ezeket az infokat mondja:
Firmware version: 2.3.5
Kernel version: 2.6.35.7 G70XWKP4-CL617119 se.infra@SEP-39 #2
Build number: GINGERBREAD.XWKP4de ugy remlik, hogy a KIES-ben ezek kozul semmi nem szerepelt, csak valami ahhoz hasonlo, amit te is irtal, de a pontos betukre, szamokra sajnos nem emlekszem..
SZERK: nos, megneztem KIES-ben, es ezt irja aktualis firmware-nek: PDA
P4 / CSC
P4 (XEH)
garanciat nem tudom, de a Samsung sajat szoftverevel, mindenfele hekkeles nelkul tortenik a frissites, nem hiszem, hogy elveszik..
sajnos a Zenelejatszot sem tudom.. mikor megnyertem a kutyut, kiprobaltam, de az n900-nak jobban bejon a hangja, igy tobbszor el sem inditottam.. ha gondolod, esetleg csinalhatok screenshotokat..
-
jksx
senior tag
válasz
sghc_toma #299 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan sikerült, de most csatlakozott a Kies-hez.
Ez teljesen ötletszerűen működik.Felajánlott a Kies egy frissítést, mely szerint a PDA.KD6/ CS.KD6 készülékszoftvert a
PDA.KD4/ CS.KD4 "új" szoftverre cseréli.
Ez hihető?Neked mit írt ki, mit-mire frissített?
A frissítés miatt a garancia nem vész el?És még egy hülye kérdés a Froyo Gingerre frissítése során megmarad-e a Zenelejátszó alkalmazás, vagy az is lecserélődik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest