Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vyndree
őstag
Ma eljutottam odáig a sok telepítés és bosszankodás után, hogy az adnroid verziója 2.2.2-es. Érdemes ezt frissíteni? a 2.3.5 mivel tud többet? Ha szeretném a frissítést, hogyan fogjak hozzá?
Bosszankodás azért volt, mert a Marketes programokat mind teleteszik felugró reklámokkal. -
Vyndree
őstag
Nem volt még 2-es androidos készülékem, de ahogy nézem, nem is olyan rossz. A Transformeren 3-as volt azt nagyon szerettem, ez egy picit egyszerűbb, kevesebbet is tud, (segédprogramokkal minden pótolható) de amit tud azt nagyon jól.
Amire nekem kell, arra nagyon jónak tűnik. (navigáció, filmezés, játékok, fotózás, videózás) -
ha5aws
tag
Szia!
Túlságosan én sem ismerem a samu lelkivilágát, így csak ötleteim vannak. A telepített programokat próbáld minimalizálni, az egyéb adatokat lementeni külső tárolóra és törölni. Utána egy gyári adatok visszaállítását kérni a beállításoknál. Magyarul egy szűz géppel indítani amin kevés az adat. Esetleg egy másik PC-n megpróbálni hátha ott nem tetszik neki valami. Remélem valamelyik segít.
Üdv: Gábor -
ha5aws
tag
Szia!
A Samun csak a Kies mód legyen beállítva a csatlakozás előtt. Amikor a program összeszinkronozott a Samuval (kiírta a tipust YP-G70 csatlakozva) elvileg rá is kérdez, hogy frissítheti-e. Utána csak követni kell a kérdéseket és frissít. Akku legyen feltöltve!!!
Üdv: Gábor -
ha5aws
tag
Szia!
Akkor talán a többi beállítást meg kellene vizsgálni. Nálam az első csatlakozásnál a driverek telepítése után kb. 15 perc volt a frissítés. USB beállításoknál gondolom a Kies volt beállítva. Az sem baj, ha a net kapcsolat a frissítés alatt stabil a PC-n. Ha így nem megy próbáld Odinnal. Azt még nem próbáltam de leszedhető hozzá minden és a fórumba is volt már róla szó.
Sok sikert: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest