Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mymelody
aktív tag
válasz
kerekfej #197 üzenetére
A 3,6"-os stimmel, de az 5,3"-os az a Note lesz, ami az egyik csúcs telójuk lesz, ehhez a wifi szériához semmi köze
Köszi a kiegészítőket, sajnos még nem rendeltem ebay-ről, mondjuk egyszer el kell kezdeni. Mondjuk itthon miért nem lehet kapni hozzá nem is értem. Meg a legjobb olyan mappa szerű bőrtok lenne, mint a GalaxyTab-hoz van
-
kerekfej
őstag
Úgy tűnik lesz még 3.6" és 5,3"-os változata is amik alapból Android 2.3 Gingerbread-el jönnek ki. Samsung vezető helyet szeretne elérni, úgy tűnik. 50 ill 56 ezer Ft-os ára lesz várhatóan.
-
Pezsi
csendes tag
Jó mára befejeztem azé köszi
-
Pezsi
csendes tag
Köszi!
Már tényleg csak az az egy dolog tart vissza a vásárlástól van az ilyen Gameloft 3D-s csodákat megeszi e... mert ha igen már futok is megvenni
-
Mymelody
aktív tag
válasz
Mymelody #191 üzenetére
Kis tapasztalat: internet nagyon gyors, persze ha van sebes net, két ujjas zoom kiváló, tördelés jó, de jobb fektetve. Komolyabb játékot nehéz hozzá találni, talán a Galaxy Tab-os verziókat szereti, bár még nem feküdtem rá a témára. Ami fent van nekem az a Golfos HD-s cucc az tökéletes.
Navi káprázatos ekkora kijelzőn. De ez mindenre vonatkozik egyébként. Megdöbbentő méret még egy 4,3"-hoz képest is
Gépelés elképesztő könnyű, mondom én, aki a 4"-os Omnia 7-en egy értelmes szót nem tudtam bepötyögni.Viszont nem merem nagyon hordozni, mert nincs hozzá tok. Aki talál legyen szíves linkelni+fólia is jó lenne
-
Mymelody
aktív tag
"WiFi hotspotként üzemeltethető telefon viszont ritkaság" Te ne haragudj már, de ne írjál már ilyen butaságokat. Az androidos alaptelefonok is tudják 2.2 OS óta. Szerinted ritka az androidos mobil???
Ja androidos telót kapni már 20ezertőlt(használtan)? Bocs. Akinek meg 8éves nokiája van az meg ne akarjon már internetet megosztani.
A másik írtad/tátok minek ilyen SGS vagy WP7 mellé. Szerintem 1. nem meríted a telód zsenge akksiját amikor ezt használod 2. 4" VS 5" ég és a föld
Persze értem én: minek laptop ha van asztali gép, minek iPad-Tablet ha van notebook, de ha valaki megteheti és használja is miért ne? 45-50ezerért tudnánk mindannyian mutatni sok kütyüt aminek valóban nincs értelme -
Pezsi
csendes tag
Még az lenne a kérdésem hogy ilyeneket mint hogy Aspalth 6 vagy N.O.V.A. 2 ilyenek is képes röccenés mentesen futtatni...? És egyébként ha már itt tartunk ezek progik ingyenesek vagy menyit kóstálnak ezek a 3D-s játékok, és kell e hozzá folyamatos NET kapcsolat? előre is köszönöm!
-
kerekfej
őstag
válasz
kerekfej #188 üzenetére
Samsung Galaxy S Wifi 5.0 review HD
Fekete színben néz ki a legjobban szerintem.
-
kerekfej
őstag
Szerintem nagyon megéri az árát. Főleg, hogy 45k alatt is kapható. Itt kapható hozzá mindenféle kiegészítő: tok, fólia, töltő, stb. Akinek csak egy Tablet kell annak is jó vétel lehet. Telefon helyett is kitűnő, ha az iskolába szeretnél vele villogni. Amúgy is olyanok vagyunk hogyha nincs szükség valamire, de olcsó vagy akciós akkor ha kell ha nem megvesszük. Első ránézésre a kijelző nagysága miatt az iPhone 4 tulajok is irigykedhetnek.
A fólia felrakásával kevésbé látszanak majd az ujjlenyomatok és védő a karcoktól, külső behatásoktól. Skype-al lehet telefonálni (mobil és, vezetékes-szám) is olcsón, csak fel kell tölteni pénzzel, és ingyenesen is ha Skype-on belül hívsz valakit.
-
Azt, hogy neked érdemes-e megvenni, azt csak Te tudod eldönteni (mert te ismered a saját szempontjaidat, anyagi lehetőségeidet, stb.) Mi abban tudunk segíteni, hogy ha van kérdésed, megválaszoljuk (ha tudjuk). Én tervezem, hogy írok pár tapasztalatot általánosságban, de egyelőre még csak az ismerkedésnél tartok.
Na jó, pár dolog előzetesnek. Én hurcolászásra (is) vettem, arra szerintem pont jó. Álló helyzetben még éppen elfér az ember tenyerében, és még néhány egyszerűbb művelet (lapozás, görgetés) el is végezhető vele. A fekvő használat már kétkezes. A relatíve nagy kijelző bizonyos alkalmazásoknál kimondottan hasznos (böngészés, ebook, térkép, játékok, stb.), máshol kevésbé, és sajnos vannak alkalmazások, ahol hasznos lehetne, de vagy az alkalmazás vagy maga az android nem él vele (pl. felugró menük másfél centis betűkkel?) Talán majd a 2.3.
Maga a készülék egy masszív, relatíve súlyos darab. Az aksiidő (nagyrészt offline használat mellett) bőséges (és a töltési idő is annak tűnik
). GPS-t párszor próbáltam, van ahol szinte azonnal talált jelet és pár méteres pontosságúnak tűnt, van ahol 10 perc alatt sem (TV torony mellett, lehet, hogy azt nem szerette). A google maps-szal offline is használható.
A "lapozás" funkció egyelőre nagyon hiányzik, gépelni nehézkes rajta, és az összetaperolt képernyőt továbbra is undorító látványnak találom...
-
válasz
Mymelody #182 üzenetére
Amennyire én tudom, a BT kapcsolat diszkrétebb mint egy WiFi (van ahol ez szempont) és kevésbé zabálja az aksit. Emellett a BT a mobiltelefonokban manapság tényleg elég általános (autós kihangosítás meg headset miatt gondolom), a WiFi hotspotként üzemeltethető telefon viszont ritkaság. És egy SGS mellé beszerezni egy SGS Wifi 5.0-t általában nincs értelme. Fordítva meg pláne...
(BTW, érdekelne, hogy melyik a legolcsóbb telefon, ami tud WiFi hotspotként üzemelni. Nem kell okostelefonnak lennie.)
-
Pezsi
csendes tag
Szóval te ajánlod?
-
Mymelody
aktív tag
-
Pezsi
csendes tag
Még valakinek valami személyes tapasztalat?
-
Android: 2.2.2, kernel: 2.6.32.9, build: FROYO.XXKD6 (persze lehet, hogy ez gyártási sorozattól is függ.) Állítólag lesz rá 2.3-as android, de mivel egy már eladott készüléket támogatni nem nagy biznisz, ezért a legtöbb gyártó megmarad az ígéretek szintjén... (És persze kérdés, hogy mennyire macerás, pl. csak szervízben végezhető el.)
-
válasz
hitman77 #176 üzenetére
Nekem az android eddig kimaradt az életemből, de jelenlegi csekély ismereteim alapján úgy tűnik, hogy ez egyszerűen nem megoldható. Ami megoldást eddig találtam az linux szintű és így root-olt eszközt igényel. (És ez a megoldás sem száz százalékos, mert az android (réteg) a linux szinten összehozott kapcsolatot nem veszi tudomásul, tehát minden olyan alkalmazás, ami megkérdezi, hogy van-e net, nem fog működni (pl. a market). Ami nem kérdezi meg, az tud...)
Úgy néz ki, a közeljövőben nem is lesz meglodás. Gyanítom, a google úgy véli, hogy könnyebben tud vállalati körből (kütyügyártóktól, mobil szolgáltatóktól) támogatást szerezni a platform mögé, ha netmegosztást és a meglévő eszközök újrahasznosítását nem támogatja...
Kérem, ha valaki tud, cáfoljon meg!
(És ezt most kivételesen tényleg őszintén szeretném.
)
-
Pezsi
csendes tag
És még egy kérdés. valaki meg tudná mondani hogy kapott e frissítést a kütyü ? És ha igen akkor most pontosan melyik droid fut rajta?
-
Pezsi
csendes tag
Sziasztok! Megszeretnék kérni egy kedves tulajt számoljon be nekem erről a kütyüről, a hibáiról, a pozitívumairól, és hogy ha esetleg régebb óta használja, menyire elégedett vele? Előre is nagyon szépen köszönöm a kedves válaszolótól!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Megoldható lenne, hogy egy telefon segítségével Bluetooth-on Wifi nélkül a telefon adatkapcsolatát használva frissüljenek a levelek rajta, vagy ilyen módon sem lehet hálózatra kötni?
-
kerekfej
őstag
válasz
Csocsesz75 #160 üzenetére
-
need
addikt
Üdv..
valaki elárulná nekem hogy ezen van-e line out...?
természetesen nem a fülhallgató kimenetre gondolok... -
cafatmaister
csendes tag
tegnaptol en is tulaj lettem,touch utan oriasinak tunik a kijelzo,bar minosege gyengebb de meg turheto.ami zavar hogy egyes app-okat nem lehet lehuzni ra pl. android facebook,shazam stb.
+joval kevesebb beallitasi lehetoseg mint egy 2.2-es android teloban. -
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #162 üzenetére
Háth nekem akkor sem tetszik az Ios. Inkább andro.
Igen, szonte csak műanyagbl csinálja a Samu a telókat, használhatna egy kis fémet is...
-
Mymelody
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #160 üzenetére
iPod gyilkos ár
-
Csocsesz75
őstag
Holnaptól (szeptember 8.) az Euronics-ban csak a fehér 44444 ft.
-
törölt tag
Nem valami jó.
-
tommjee
senior tag
válasz
FuRiONight #125 üzenetére
Egy ilyen kütyü is elfér a zsebedbe ha a 4 hüvelykes változatot veszed meg
-
David75
őstag
válasz
TazLeacher #152 üzenetére
Ezt full megértem. És itt tényleg csak a saját elvárásaim néztem tehát garancia és hasonlók nem nagyon érdekelnek sőt nekem egy jó állapotú használt és egy új között kb nulla a különbség. Igénytelen vagyok ilyen dolgokban.
-
TazLeacher
nagyúr
A vitába nem szeretnék beleszólni, de amiket linkeltél árakat, azok mind "viccboltok". Tudom, az XXL GSM nagyon komoly bolt, mert ők adják a telefont MA-nak is...nagyon komolyak. Csak vagy nem hivatalos gari, vagy nem magyar nyelv, vagy nem minden tartozék, vagy épp nincs. Most lehet, hogyha holnap felhívod őket, akkor épp pont lesz és minden stimmel, de én már szívtam be velük...
Tehát egy Magyarországon forgalmazott telefon ára ezt tartalmazza: magyar nyelvű telefon, magyar nyelvű használati, minden gyári tartozék, hivatalos garancia a magyar márkaszervizbe. Ha ennek az ára 73K, akkor beszélhetünk 73K-s árról.
Szerk.: ott van alatta, 84K a Samsung garis...és akkor a többi dologról még nem beszéltem. Tehát ezért nem nézelődöm ilyen zugboltokban...
-
zsoltyyy
senior tag
"-nagyobb hibalehetőség, drágább javítás/szerviz."
vágom én, hogy samsungról beszélünk, de azért nem szaródik az el csak úgy...
A többivel nagyjából egyet értek, mert sok embernek van 2telója (nem feltétlen a 2sim miatt hanem pl "buli telefon") és egy olcsó teló+ez (habár szerintem 3000el drágábban az ipod jobb) árban is jobban jön ki meg jelen esetben funkcionalitás terén is.
(szerintem
)
-
David75
őstag
Tehát akkor ez a kb 1%-nyi rétegnek kell akinek kell valami mobil os de okostelefon nem?
Az üzemidőt hanyagoljuk mert nincs olyan kicsi telefon ami kisebb mint egy plusz akku...
Végül az árról amit úgy nyomattok: parnerogsm 75k xxl gsm 73k
A kérdés most akkor az hogy tényleg annak a bizonyos 1%-nak csinálták?
-
Henryk
aktív tag
Arra nem gondoltál hogy létezik olyan, akinek nincs okostelefonja, és nem is akar venni?
Tudom furcsa, de van aki arra használja a telefont, hogy telefonáljon vele, és nincs szüksége okostelefonra, mert:
- hasonló felszereltségggel sokkal drágább mint egy ilyen cucc
- sokkal kisebb a készenléti ideje, egy alap mobil akár több hétig is elmegy egy töltéssel, míg ezeket naponta tölteni kéne
- ha lemeríted zenével, wifivel, videóval akkor ugrott a telefonod is
- kisebb kijelző, amin már nem ilyen kényelmes netezni
- nagyobb hibalehetőség, drágább javítás/szerviz.Még mindig tökéletesen megy az első 3310-esem is, pedig nem egyszer esett le, volt hogy csúszott jópár métert a betonon aztán szétesett a falnak szállva, összeszed, összepattint, kicsit karcos de megy. Ha egy tapicskolós telót véletlenül az utcán kilöknek a kezedből rögtön kijelző bereped, kijelzőcsere, burkolatcsere, stb ami azért nem egy ezres, és nem egy perc rápattintani, ugye teló ilyenkor megint ugrik..
Nekem valahogy nagyobb a biztonságérzetem ha egy külön lejátszóval és feltöltött telóval járkálok amire számíthatok min 1 hétig töltés nélkül is. Sose lehet tudni mikor van rá szükség..
Ha valami fontos ügyben kerestek volna de kuka az aksi mit mondasz?
"Jah izé.. [úgymaradt a wifi/ megnéztem egy filmet/ zenét hallgattam/ neteztem/ játszotttam/ elfelejtettem tölteni] és lemerült."Ezért van létjogosultsága egy ilyen külön készüléknek, akár meglévő "buta" telefon mellé is. Ez olyan mint egy laptop pótló eszköz, ahhoz sem írják oda negatívumként sehol hogy nem lehet vele telefonálni.
-
edigital árak: Galaxy S Wifi 5.0: 50 ezer, Galaxy S telefon (4.0): 90 ezer, Galaxy S plus telefon (4.0): 100 ezer, Galaxy S II telefon (4.3): 160 ezer.
Ha árulnák a Galaxy S Wifi 5.0-t GSM/3G modullal 60-65 ezerért, valószínűleg én is azt venném.
Ha pedig elég a 4.0-s kijelző, akkor elvileg van Galaxy S wifi 4.0 is, gondolom az 50 alatt lenne, bár Mo-n még nem láttam.
-
David75
őstag
""Ki vesz ilyet?" Pl.
* aki reggel szeretné megnézni, hogy milyen lesz az idő, vagy átfutni a híreket,
* aki napközben néha megnézne valamit a wikipédián,
* aki a buszon elolvasna pár internetről letöltött doksit/cikket,
* akinek nyaraláskor vagy hétvégi városnéző túrához jól jönne egy GPS,
* aki gyakran használ (pl. angol) szótárt,
* aki a munkahelyen hallgatna néha egy kis zenét,
* aki miközben vonatozik, megnézne egy kihagyott sorozat epizódot,
* aki néha elütné az időt valami egyszerűbb játékkal,
* stb.
Fenti célokra remélhetőleg ez az eszköz alkalmas, és mint egy másik thread-ben már írtam, a nagyobb kijelző és a nagyobb aksi miatt akár alkalmasabb is, mint egy okostelefon, nem beszélve arról, hogy fele vagy harmadannyiba kerül (l. Galaxy telefonok). És így nem kell kidobni a régi telefont sem, ami ugyan buta, mint a föld, de megbízható, kicsi, a hangminőségével semmi baj, és több napig bírja töltés nélkül."Szerintem ezekre mind elég egy okos telefon is sőt ugye mire másra találták ki az okostelefonokat ha nem erre? Méghozzá egy galaxy s nem kerül 3x annyiba sőt kétszer annyiba se mint ahogy írtad hanem olyan 10-15k-val drágább max. Tehát a kérdés áll mégis ki a franc vesz ilyet?
-
Bird
addikt
Szép kis per lesz ebből... Samsung vs. Apple fighting!
-
Tegnapi mérettel kapcsolatos fejtegetésemből kimaradt az "egérmozi" kérdésköre: tehát puszta matek alapján a 40 centire tartott 5 colos eszköz kb. ugyanakkora szög alatt látszik, mint egy 32 colos 2.5 méterről, vagy egy 40 colos 3.5 méterről. Valószínűleg ennek ellenére nem ugyanaz az élmény, mint egy HD plazmatévé
, de nyilván nem is az a cél. (Hasonlóképpen játszani nyilván jobb konzolon, überbrutál PC-n vagy PSP-n, a DSLR jobb képeket csinál és jobban kézreáll, egy navigációs kütyű sokkal praktikusabb az autóban, a Csendes Don-t inkább papíron vagy ebook readeren kellene elolvasni, stb.).
"Nem lehet zsebrevágni". Hát, aki mindenáron zsebben akarja hordani, az nyilván nem vesz ilyet. De egy női táskába pl. belefér, a laptoptáska zsebébe is, egy aktatáskába, iskolatáskába vagy hátizsákba meg pláne. BTW, egy PSP-t se lehet zsebrevágni...
"Kényelmesen 1 kézben?" Nem azt állítottam (vagy legalábbis nem azt akartam), hogy egy kézzel kezelni kényelmes, hanem hogy tartani. Azt remélem, hogy pl. ebook olvasóként akkor is használható, ha az ember fél kézzel kapaszkodik a buszon. Vagy nem?
"Ki vesz ilyet?" Pl.
* aki reggel szeretné megnézni, hogy milyen lesz az idő, vagy átfutni a híreket,
* aki napközben néha megnézne valamit a wikipédián,
* aki a buszon elolvasna pár internetről letöltött doksit/cikket,
* akinek nyaraláskor vagy hétvégi városnéző túrához jól jönne egy GPS,
* aki gyakran használ (pl. angol) szótárt,
* aki a munkahelyen hallgatna néha egy kis zenét,
* aki miközben vonatozik, megnézne egy kihagyott sorozat epizódot,
* aki néha elütné az időt valami egyszerűbb játékkal,
* stb.
Fenti célokra remélhetőleg ez az eszköz alkalmas, és mint egy másik thread-ben már írtam, a nagyobb kijelző és a nagyobb aksi miatt akár alkalmasabb is, mint egy okostelefon, nem beszélve arról, hogy fele vagy harmadannyiba kerül (l. Galaxy telefonok). És így nem kell kidobni a régi telefont sem, ami ugyan buta, mint a föld, de megbízható, kicsi, a hangminőségével semmi baj, és több napig bírja töltés nélkül.A végére azért én is írok pár negatívumot (hogy szó ne érje a ház elejét), szerintem nagy kár, hogy az automatikus fényerőszabályzást kispórolták, a tükröződő kijelző tényleg elég szerencsétlen, a fejhallgató kimenetet a hordszíj mellé kellett volna rakni (hogy lehet így tokba tenni?), az akkumlátora nem cserélhető(?), és a csillogó műanyagok meg a króm díszlécek nekem általában nem nagyon jönnek be.
Mymelody: Kösz, igyekszem.
-
ch003067
addikt
válasz
Mr.Csizmás #139 üzenetére
Háth azért attól messze áll
-
csaabz
őstag
"Akaratlanul is megfogalmazódik bennünk a kérdés, hogy ki vesz ilyen készüléket, amikor ugyanezt tudja egy Galaxy S okostelefon is, csak még telefonálni is lehet vele?"
Totál igaz!
-
Mr.Csizmás
titán
felnagyított S5230, vótmá?
-
David75
őstag
Hát nem hinném hogy nagy sikere lesz ennek a cuccnak. Nem tudom, hogy ki a célközönség miután ha valaki androidban gondolkodik úgyis olyan telefont vesz méghozzá nem sokkal drágábban kap egy galaxy s-t. Ha valakinek androidos telefonja van az mellé meg minek?
A kijelző méretet is baromságnak érzem főleg sokan már rondának tartják ezt a felbontást 4,3"-on is.Elég lett volna egy 4"-os kijelző. Filmnézés szerintem kb 15"-nál kezdődik youtube-ra meg elég a 4" illetve szerintem minden más felhasználásra is. A dizájn szerintem borzasztó tehát az se fogja nagyon eladni. (pedig ha csak 4" lenne és wave 2 vagy omnia7 külsővel rendelkezne máris kelthetne egy kis birtoklási vágyat)Hozzátenném hogy az ipod touch-nak se látom a létjogosultságát hogy miért venne i4 helyett valaki touch-ot inkább csak a külseje adja el.. Szerintem az apple lelőhetné valami iphone minivel nyugodtan a touch sorozatot.
A fórum pedig a samsung illetve a kevesebb számban megtalálható apple trollok miatt elég okádékra sikeredett. Nem értem miért nem törölték a fél topic-ot.
-
FuRiONight
addikt
Amint írtam: tabletnek telefonnak nagy, ez a méret nem jó semmire, nem véletlenül 1-2 gyártó alkalmazza csak. Hordozhatóság szemponjából sem a legjobb, zsebbe nem tudod elrakni.
Kényelmesen 1 kézben? 4.3 colon i necces nem hogy 5"-on. Nekem is nagy a kezem, de akárhogy próbáltam 4.3 colon nem kényelmes.
-
Az iPod pixelsűrűsége tényleg elképesztő (326 ppi), azaz pl. simán meg lehet vele jeleníteni fél milliméter magas betűket. Csak persze olyan szem kell hozzá, ami ezt képes elolvasni... De pl. az iPad2 csak 136 ppi, és arra sincs különösebb panasz, ha jól tudom.
Az 5 colos Samsung kb. 186 ppi (ha jól számolom) viszont a kijelző területe nagyjából kétszerese az iPod-énak, ami szerintem optimálisabb pixel kihasználást jelent. (Minél több pixel, annál nagyobb számítási teljesítmény, és annál rövidebb üzemidő.)
Ha már itt tartunk az öt colos képernyő kb. 50%-kal nagyobb mint egy 4 colos és kb. 35%-kal nagyobb, mint egy 4.3-as, ami máris egyfajta pluszt jelent az okostelefonokkal szemben. A másik plusz a hosszabb üzemidő (mint azt már mások is írták), főleg, hogy a telefon töltésének nagy részét általában kénytelen az ember az esetleges hívásokra tartalékolni.
Az általam olvasott tesztek szerint az öt colos méret olyan szempontból ideális, hogy már használható egyfajta tabletként, ugyanakkor még éppen hordozható (ha nem is feltétlen zsebben, de egy táskába bedobható), kényelmesen lehet egy kézben tartani és még kezelni is lehet egy kézzel valamennyire. (Egy 7 colos tablet már kétszer akkora és általában kétszer olyan nehéz is, egy 10 colos meg már négyszeres méret és bőven fél kiló felett van.)
A 3G kétségkívül hasznos lenne, kérdés persze, hogy hányan fizetnék ki érte a pluszt (drágább készülék, plusz előfizetés). De egy wifi hotspotként használható telefon, vagy egy hordozható wifi hotspot (mifi) segítségével szükség esetén a mobil web is megoldható. (Kár, hogy a BT kapcsolat mobil netezésre csak kevéssé használható androidon (ahogy néztem.))
-
Henryk
aktív tag
válasz
FuRiONight #127 üzenetére
Nem ez a legfontosabb, de a többi képességben nagyjából megegyeznek.
Elvárható lenne egy multimédiás készüléktől, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal átkonvertálgatni és rátuszkolni valami spéci progival egy hekkelt rendszerre a cuccokat, hogy az képes legyen lejátszani azt.
Nem lenne egyszerűbb csak áthúzni egyik mappából a másikba, vagy mondjuk wifin keresztül a szerverről, ahol ugye nincs lehetőség arra hogy konvertálgassak.
Vagy ha épp nem otthon vagyok, de van wifi, akkor távolról is el tudnám érni a cuccaimat, ahol megint nincs lehetőség külső programra.Tudom ilyen gondok fel sem merülnek másnál, hiszen mindenki mindent az almaboltból vesz, de nekem fontos hogy azt tehessek rá amit én akarok, és onnan ahonnan én akarom.
-
törölt tag
Mert nehogy már 720p-ben lehessen vele videot felvenni...ez tuti hogy csak valami mesterséges korlát, hogy csak azért se legyen benne
Még szerencse, hogy már felvettem az óráimat és elég kevés lesz, szóval kibírom PMP nélkül ezt a félévet biztosan.
-
Henryk
aktív tag
válasz
FuRiONight #125 üzenetére
És arra is át lehet húzni a Flac albumokat a gépről?
-
Henryk
aktív tag
Szerintem arra amire kitalálták tökéletes, nem mindig azt kell keresni hogy mi hiányzik.
Simán el tudom képzelni suliba laptop helyett ha arra nincs órán szükség.
Itthon van wifi, bár a pc mellett nem használnám, de pl reggel egy gyors email ellenőrzésre jó lenne, majd útközben zenehallgatás, suliban meg szintén van wifi, úgyhogy ott is fórumolvasgatásra, emailre, játékra megfelelne, és azért ez mégiscsak nem egy nagy táska amit cipelni kell.. pont jó a mérete ahhoz, hogy még zsebbe férjen, de kényelmesen elférjen rajta minden.Meg tele van a net/torrent android progikkal, akár naponta 10 különböző játékot/programot tölthetnék rá, ingyen! Viszont még így is sokallom az árát, úgyhogy cipelem a laptopot és várok, vagy szerzek egyet használtan.
Nem vagyok se apple se samsung fan, csak a funkcionalitás és az ár érdekel, nem az hogy mások mit látnak mi van ráírva amit nyomkodok.
-
04ahgy
nagyúr
Egy barátom Galaxy S WiFi 5.0-ját teszteltem pár órát, és teljesen elégedett vagyok vele. Habár a Galaxy S-em után kicsit szokatlan volt a mérete, a kezelése, a menüje mint régi ismerős fogadott.
Az iPhone-ok és iPod touch-ok egyáltalán nem jönnek be számomra.
HGyu
-
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #121 üzenetére
Háth, próbáltam, de soha többet nem szeretném :/
Pü.
-
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #119 üzenetére
Láttam persze, használtam is. Semmivel nem volt jobb mint a Galaxy 2 é.
Mind1, tényleg nem érdekelnek az Apple termékek és ilyeneken nem is fogok vitázni. Akkor is a samsung a jobb. legalábbis számomra.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Weißturul #113 üzenetére
Az android marketplace sem minőségileg sem mennyiségileg nem ér az app store-hoz, ez elég egyértelmű mindenki számára. Ezzel ne is vitatkozzunk, mert felesleges.
Mire jó 5"-os kijelző? Tabletnek kicsi, telefonokhoz képest nagy, zsebbe nem fér el, semmire nem jó. Több gomb van rajta, 2011-ben ez előny? Ne röhögtess már
ch003067:
Akkora kijelzőnél semmit nem ér a képminőség?!
Komolyan te láttál már iphone 4-t vagy ipod 4g-t? Már csak azért, hogy lásd milyen is igazán egy csúcs kijelző. Az 1éves készülékek kijelző jobb, nagyobb felbontású, mint az galaxy s2-nek ami most jött ki. Miről beszélünk?
-
^Clown
addikt
Szerintem nem lett rossz a cucc, különösen tetszik az erős akku. A HDMI-kimenet azért nem lett volna rossz.
-
GALARDO
addikt
válasz
ch003067 #116 üzenetére
Tele van az is, egy csomó ingyenes progival.Havi 5x 200 forint, vagy kevesebb amit progira költök, ez egyátalán nem sok.
Ne állítsd be úgy mintha minden fizetős lenne ott.
A minőségi különbséget legelőször a HVG appnál vettem észre, annyira gagyi az iOS HVG apphoz képest, hogy az már zavaró, és egy csomó appnál is észrevehető sajnos.
Meg vannak olyan programok is amik meg se találhatóak, tehát alkalmazásboltot tekintve, a Market nagyon le van maradva az alma megoldásától.
-
GALARDO
addikt
válasz
Weißturul #113 üzenetére
Támogatás alatt azt érti, hogy elég sokáig megkapja a legújabb szoftvereket, nem úgy mint ez.De ha már Market, az App Store úgy lealázza, hogy öröm nézni. Néha lesek hogy milyen semmit mondó a Market, kínálata, programjainak minősége az alma boltjához képest.
112: Samsung sokkal jobb... de mind1...
Mi van itt, óvoda?
-
kenand
veterán
Drága....és minek akkor már a telefonos változat.
Utálom az Apple pereskedését, de azért ez is elég nagy koppintás..
-
Weißturul
senior tag
válasz
FuRiONight #110 üzenetére
Jobb minőség? A karcgyűjtő króm hátlapra gondolsz? Jobb támogatottság alatt mit értesz? Jaa, hogy 100k-val több szemét az a Store-ban...
A kijelző nagyobb a samuban, van GPS és sokkal jobb aksija van. Kell még vmi? Ja és több gomb van rajta ami kissé előny
-
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #110 üzenetére
-1
akkora kijelzőnél semmit nem számít a jobb képminőség...Samsung sokkal jobb... de mind1...
-
Azon filóztam, hogyha van valakinek egy okostelefonja, mi az Isten Haragjának venne egy ilyet még pluszban?? Én tuti nem
Akkor inkább egy olyan lejátszót, ami nagy tárhelyes, egyszerű progi van a film-zene átvitelére-konvertálására, wifi meg egyéb hülyeségek nem kellenek.
Így nekem az Ipod Classic jön ki győztesen, sem a Touch, sem ez a Samu nem kéne, mert 8x annyit "tud", mint amire egy médialejátszóban szükség van !!!szerintem!!! -
-
GALARDO
addikt
Ne felejtsük el, hogy mindenhez hekkelni kell az almát. A samsung meg alapból, mint a vaj
Köszönjük!
Látszik semmit nem tudsz az iPodról, de az elvakult fanság az megvan.
102: Az esély megvan rá, mindenki tudja hogy a Samsung nem nagyon szeret egyedi terméket csinálni.
104: Szerinted.
-
vfeco
aktív tag
A többségnek felesleges ketyere, főleg 60k-ért... Amúgy szép meg jó.
-
ch003067
addikt
válasz
WishMyLove #95 üzenetére
Te se fogtál még Galaxy terméket a kezedben...
maláj Így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest