Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Ebben szintén benne van a magyar nyelv?
"This kernel is based on stock G70XXKPF firmware,"
Ha jól értelmezem, akkor ez egy G70XXKPF amiben nincs és van már nála két újabb verzió is -> G70XXKPH és a legfrissebb G70XXKPL, amit simán fel lehet tenni Odinnal és a jelenlegit rootolni sem kell hozzá. -
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
A #1875-ben linkelt backup-ot "restore"-oltam ROM Managerrel. CWM-et nem találtam hozzá, elég sokféle verziót találtam, de ehhez a készülékhez egyik sem volt jó ezért inkább nem tettem fel. Úgy tűnik sikerrel jártam, 3-4 órát ment már rendesen, majdnem minden alkalmazást megfuttattam ami rajta van.
Köszönöm még egyszer a segítséget, elég régóta keresem hozzá a gyári magyar 2.3.6-ot. -
-
marko99
csendes tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Mert érdekelt volna az ICS,hogy milyen rajta.
Am milyen Custom Kernelt érdemes felrakni?
Most 2.3.6 van fent.(GINGERBREAD.XWKP7)
2-év garancia van még rajta.Belevágjak a cserébe?
Mit javit a Custom Kernel?
Eltünteti az akadásokat?
GTA 3 jobban fog vele menni?
Ha kernelt cserélek,akkor a garancia ugrik?
Jobb lesz a RAM kezelése is?
-
-
agabe
addikt
válasz
eldiablo
üzenetére
Attól függ milyen/melyik boltról van szó...meg milyen tekintetben (műszaki, vagy garanciális kérdésekben), és használt készüléknél meg duplán...azt boltból nem is vennék, mert azok bevesznek mindent, és saját 3 hónapos garival továbbadják...magánszemélynél legalább ha ő vásárolta hivatalos helyen hivatalos garival, akkor ő azt igazolni is tudja ami egyből sokkal jobb.
Garival:
Kis boltok nem gyári garival árult cuccai még jó szándék esetén is minimum bizonytalanok, mert a bolt is akármikor megszűnhet, meg bármit ráfoghatnak ha nem akarják saját költségükre fél-egy év múlva mégsem megjavíttatni...de itt asszem magánszemély eladóról volt szó aki "állítólag" cégére vette a kütyüt. -
kerekfej
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Sikerült helyrehozni.
Szerencse, hogy nem kapcsoltam ki, így próbálkozhattam, mert KIES-hez mindig tudott csatlakozni. Töröltem mindent róla előtte.Frissítéskor írja ki a KIES, 3 lépésből áll a frissítés:
100% (ez gyorsan megvan, előkészít
100% (ha megszakad akkor még nincs gond, ide stabil gyors net kell)
Donwloading (kritikus rész - nem szabad bántani)
100% (ha végez akkor magától lassan újraindul amit meg kell várni és utána manuálisan is restartolni)Egyébként ez a KIES egy vacak szar. Korábban nem volt különösebb gond vele, csak a kapcsolódással.
Ha megpróbálod ODIN-al akkor rögtön ugrott a garancia.
-
pitagi
tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Na, már a -1. lépésnél elakadtam, nem tudom sehonnan letölteni a Superoneclick-et. Vagy hibát ír a letöltés végén- a legújabb verziónál, vagy olyan vírusos, hogy egy fájlban 18! kártevőt észlelt az ESET. Nagyon sok helyről próbáltam, az xda linkje sem jó. Ti honnan töltöttétek le?
-
kerekfej
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Én nem vettem észre gyorsulást. Sőt pár dolog mintha gyors lenne de darabosabban mozog. Sőt pár újabb bug megjelent és ami a régiben hibák voltak azokat se igen javítgatták.
Vakut nem kezeli ez se normálisan. A főképernyőt az újban már nem lehet elforgatni, ami idegesítő.
-
-
menyoronc
aktív tag
-
menyoronc
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

CWMben indítva is mehet a restore? Én személy szerint CWMben jobban bízok mint ROM Managerben...