Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyrulez
őstag
Probléma nagy nehezen meg lett oldva, a Play sikeresen feltelepült, teljesen működőképes a rendszer. Ehhez csak 3 ROM telepítés kellett, 20db Google Play apk, és jópár órácska
-
k0k0g
csendes tag
Üdv!
Melyik mostanában a legjobb cm 10.1 -es release?
Kösz
-
tonyrulez
őstag
makoj20 leírása alapján csináltam a rootolást, majd factory resetet, kár volt. Egyelőre ezeket vettem észre:
Nincs Google Play
Nincs lezáró képernyő
A Home gomb nem csinál semmit, csak a lezárom a gépet, azonnal feloldja a képernyőt (nem a lezáró képernyőt, hanem ahol legutóbb voltam, rögtön oda megy)
Kikapcsoló gomb megnyomására csak a Kikapcsolás opció jön elő, Repülő üzemmód, stb eltűntEzzel mit lehetne kezdeni? Valami gyári ROM-ot letöltsek és tegyem fel? Sürgős lenne.
-
törölt tag
Nem fogok ilyen készüléket venni
Helyette táblagépet fogok majd később venni.
-
trobi28
addikt
Az mitől van hogy bekapcsolod a Wifit,keres 5-10 másodpercig utána lekapcsolja?
Gyári adatok visszaállítása megvolt de nem javult meg. -
törölt tag
válasz
Vyndree #2385 üzenetére
Veszek újra egy SGS Wifi 5.0-át,és támogatni fogom a topicot.
Eddig a SE Xperia Mini topicban voltam aktív,de meguntam a telefont és eladom hogy legyen megint egy ilyen jó kis készülékem ismét.Azon vagyok hogy minél előbb legyen egy ilyen készülékem
Valaki próbálta már a CM10.2-öt?
-
törölt tag
Hamarosan visszatérek közétek!
-
Vyndree
őstag
válasz
general #2380 üzenetére
Állapottól függően 20-25eFt a 16Gb-osokat. Kollégám vett egy 8GB-os változatot 17e-ért két hete, ki lehet fogni olcsóbban is. Az eladó azt mondta 2 hétig senki nem jelentkezett, még érdeklődő sem volt (aprod, jofogas, vatera).
Főként autós navira használom, ennyiért "gagyi" kínai PNA-t tudnék venni sokkal kisebb tudással és jóval gyengébb kijelzővel 5"-osban, ha használod nem igazán éri meg már eladni. -
general
addikt
üdv!
szeretném lecserélni a kicsikét lassan, szerintetek mennyiért lehet eladni most, mennyit ér?
2 és fél éves, néhány használati nyom van rajta, az üveg tökéletes. eredeti 2.2-es android van rajta, nem piszkáltam. fehér színű.esetleg érdekel valakit?
-
tonyrulez
őstag
Ennek alapján sikerült rootolnom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vyndree #2377 üzenetére
Nem akar működni, már öt perce ezt mutatja
-
Vyndree
őstag
válasz
tonyrulez #2376 üzenetére
Így csináld lépésről-lépésre és sikerülni fog, nagyon egyszerű, legalábbis így utólag.
-
tonyrulez
őstag
Rendben, mostmár tényleg összejött pár dolog, amihez root kellene, tehát: 2.3.6-ot hogy lehet rootolni? Bármi érdekel, csak maradjon meg minden a
telóntabonvalamin, oneclick, kernel, custom firmware, esőtánc stb nem érdekel, nekem kell a root -
Fauno
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom elrendezni az alkalmazás ikonokat (áthúzni az egyik oldalról a máikra) ?
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2369 üzenetére
Kispolszki is tud menni 160-nal, csak nehéz vele kanyarodni és megállni!
(és nem is érdekel ez senkit ebben a topicban)
Magyarul, tök jó hogy így hasít custom ROM-od az Xperia Miniden, csak kár hogy instabil, újraindul és ki tudja még mi baja van. Írják is neked a szakik, hogy cseréld le a ROM-ot, nekünk nem kell bizonyítanod semmit. Elcserélted, tetszik, használd egészséggel.Megjegyzem: nálam 3896 volt Antutu benchmark, míg Sony Xperia Mini dokee78-nál "Stock ICS alatt nekem ennyit dob az Antutu: 3338"
-
törölt tag
-
Vyndree
őstag
Nekem az összes mérges madár rajta van, a gyerek mind végigjátszotta és egyszer se volt vele gond. Komolyabb játékokat nem tettem még rá, nem is áll szándékomban. Illetve a Tank Recon 3D amit a napokban próbáltam, de az se komoly hardver erőt igénylő játék, szépen is fut rajta.
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2360 üzenetére
Eddig nagyon faxa minden.(Egyből felraktam egy Custom ROM-ot.Xperia Z ROM)
Igaz félreszoktam gépelni elég gyakran,de a Samsungon is volt ez a problémám.
A topikot továbbra is látogatni fogom,és ha kijön valami érdekesség azonnal linkelni fogom.
A készülékkel megvoltam elégedve,pár bosszantó hibán kivül.
-
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #2360 üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem és kb. ugyanerre használom is. Én mondjuk most is filmeket (tévét) nézek vele békákázás közben...
Viszont nekem játékoknál sokszor újraindul a gépem, most a carma freet telepítettem. Eddig egyszer sikerült játszanom vele normálisan. De voltam így a mérgesmadárcsillagháborúkkal is.
Amúgy én is szeretem a kis kütyümet, netezésre, meg navi és filmezésre szerintem ennyi pénzért bőven jó. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2359 üzenetére
Neked is megérte, vagy csak akivel cseréltél annak?
Nekem a T-s számlacsomagomhoz akartak adni a pontokért tavaly SG Mini 2 vagy ezt az Xperiat, megköszöntem az ajánlatukat, de nem fogadtam el. 3"-os kijelző már nagyon kicsi, főleg mikor írni kell rajta valamit.
Mikor tegnap írtad komolyan azt hittem csak viccelsz, nem gondoltam volna, hogy elcseréled.Te tartottad életben a topicot, bár sok újdonság nem jött ki ehhez a készülékhez, ezt úgy kell elfogadni ahogy megvettük, a Samsung mostoha gyermeke. Kívánom találd meg a készülékben a számításaid és remélem pótolni fogja azt a hiányt, amit a Samsung okozott.
A napokban megfordult a fejemben hogy eladjam/elcseréljem, de ami a hátránya az az előnye is. Navigálásra használom, feleségem szó kirakózik rajta, néha netezek vele a munkahelyen, és a 7"-os olvasó előtt (8eFt volt olvasni, videózni kiváló) még filmeket is néztem rajta. Amire kell megfelel, eladni meg kár mert 20eFt körül nem kapsz ilyen minőséget.
-
törölt tag
Elcseréltem egy Xperia Mini-re,és azt kell mondjam hogy teljesen megérte.(A kis kijelző ellenére is)
A Játékok ugyanúgy vagy jobban futnak az Xperia Mini Telefonon,mint a Samsungon.
-
törölt tag
Erre a kédzülékre nem jól csinálták meg a CM10 és Paradroid ROM-okat.Más telefonokra meg jól megcsinálták őket.
Nálam meg bugzik mint állat.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2346 üzenetére
Ugye csak viccelsz az Xperia Minivel? Az egy 3"-os 320x480-as "régi" telefon, el ne cseréld rá. Olyan mint ha 3 éves Audid elcserélnéd egy Suzuki Alto-ra. Az Xperia új korában is az olcsó kategóriás vacaknak számított.
Inkább rendelj egy 10"-os 32GB-os kínai tabletet, 23eFt-ból megúszod. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2341 üzenetére
Netezésre, játékra nem a legjobb, vagyis vannak jobbak. Navigációra, zenét hallgatni, videózni, kirándulásokhoz (neten ezt-azt megnézni, kamerázni, fotózni, egyéb dolgokra) ér/érték arányában kiváló. Még a mostani kínai táblagépekkel sem egy kategória, 25eFt-ért 16GB memóriával garanciával ajándék.
-
törölt tag
De leállt itt az élet.Míg más topikok pörögnek,ez meg nem.
-
tonyrulez
őstag
Végre működik rendesen a Youtube app a legutóbbi frissítés óta. Eddig csak másodszori-harmadszori indításra indult el.
-
DoItYourself
addikt
válasz
kerekfej #2327 üzenetére
Megoldottam egy másik PC-ről a frissítést, de nem a másik PC volt a megoldás, hanem a Kies telepítője: első alkalommal a telepítés végén kivettem a pipát az Samsung USB driver telepítése mellől, mert azt írta, hogy ez csak Bada vagy nem Android cuccokhoz kell... pedig de.
-
-
törölt tag
Megérné elcserélnem az YP-G70 egy SGS Wifi 4.2-re?
-
kerekfej
őstag
válasz
DoItYourself #2325 üzenetére
Akkor mindenképp egy friss operációs rendszeres másik gépen próbáld ki!
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #2325 üzenetére
Szerintem tedd fel ODIN-nal.
Egyszerűbb,gyorsabb.
-
DoItYourself
addikt
válasz
#73029888 #2322 üzenetére
Kösz a cuccokat, előtte még próbálkozok ezzel a Kies-el, de ha nem megy, akkor megnézem ezt az Odin-t.
Kerekfej: természetesen az USB módot KIES-re állítottam a Player-en, úgy próbálkoztam. Az volt a legszebb, amikor már "Downloading" felirat, és egy szép sárga lapátos droid volt az érintőképernyőn + "Do not turn off Target..." felirat, a Kies pedig kiírta, hogy hiba történt, kapcsold ki, vagy vedd ki az akksit.
-
DoItYourself
addikt
Természetesen azzal kezdtem az egészet.
-
törölt tag
Töltsd le ezt a csomagot,és abban lesz egy TXT fájl,amiben leírtam hogyan lehet KIES nélkül telepíteni a 2.3.6 Magyar szoftvert.
UI: Mellékeltem a Samsung USB Drivert is.(Ha felrakod akkor telepítés után indítsd újra a gépet)
UI2: Az esetleges károkért nem vállalok felelősséget!
-
kerekfej
őstag
válasz
DoItYourself #2320 üzenetére
A gépet állítsd előtte KIES módba az USB csatlakozást!
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #2315 üzenetére
Olyan 2.3 ami olyan gyors mint a 2.2.2 nincsen.
Nekem ez van fent jelenleg:
2.3.6 és van benne magyar nyelv.
De nekem ez akad időnként a menübe és a játékokban is vannak akadások,amiket nem tudok eltüntetni sajnos.De próbáld ki,hátha neked jó lesz.
-
DoItYourself
addikt
Eddig nagyon jól elvoltam a 2.2.2.-es gyári ROM-al, de tegnap beütött a ménkű: kijött egy frissítés a The Crood c. játékhoz. Ha nem rakom fel ezt a frissítést, nem indul a játék. Felrakni viszont nem tudom, mert inkompatibilisnek jelzi az eszközt.
(említettem a fiaimnak a "technikai problémát"; rendkívül aggódó arcot vágtak, így a 20. pálya környékén)
Kis levelezés után a Rovio support javasolt egy 2.3-as frissítést a gépre. Melyik gyári ROM-ot javasoljátok ami stabil és gyors mint a 2.2.2.? -
Fauno
tag
Sziasztok!
Tudnátok egy kicsit segíteni?
Egy olyan gondom van, hogy miután bekapcsoltam az eszközt nem jelentek meg a widgetek, nem tudom frissíteni a gmailt, amikor pl zenét akarok rajta hallgatni, vagy videót nézni és elindítom a lejátszókat azt írja ki, hogy: "Nincs behelyezve SD kártya az eszközbe"
Eddig ilyet nem csinált.Valakinek valamilyen 5lete?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest