- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
össze-vissza veri a qkacos almát ezen nincs mit vitatkozni csak az alma fanatiqsoknak ...
az ára még kissé magas (tisztában vagyok a kezdő árával és a mostani ED-ossal is)
a kéz & zsebméret pedig erősen egyénfüggő ...aki tud gyermekbetegségről akár + is írhatná (SOD, wifi bug, stb.)
-
imisomogyi
aktív tag
4-5 Éve a 3,5"ért a fél vesédet odaadtad volna
! Meg akkor a PDA-k is megálltak 4"-nál! Tudták, mi kell egy embernek. Ha kicsi a 3,5" akkor az 5 is az lesz. Az sem elég videózásra. Ahhoz egy Galaxy 10.1, vagy iPad 2 legalább kell.
Hozzáfűznék annyit, hogy ez a készülék jól néz ki, és tudásra is elegendő. De valahogy, ha ránézek az iPod Touch-ra eleganciát látok benne, a fém és ez a nagyon lapos Designe nekem bejön. Szerintem Telejsen más lesz a célközönség, már csak a külső alapján is.
-
Mymelody
aktív tag
válasz
WishMyLove #95 üzenetére
-
WishMyLove
csendes tag
Gusztustalan Apple nyúlás, Samsung fos!
-
Mymelody
aktív tag
....hát ha az lenne? de sajnos rosszabb. Ne hasonlítsd már a 3,5"-et az 5"-hez
Te azt se tudod miről beszélsz
Elismerem majdnem mindent lehet az ipod-on amit ezen csak minden "egérbe style"-ban, nekem az csak zenére lenne használható, mert akkor tényleg inkább egy telefon.
Ne felejtsük el, hogy mindenhez hekkelni kell az almát. A samsung meg alapból, mint a vaj -
franc0
őstag
Látom, a sok BKV-user elfelejt egy fontos dolgot: a Touch-csal ellentétben ebben van GPS. Ezzel el is dőlt a kérdés.
-
Weißturul
senior tag
Azért te tényleg nem tudom mi az az iPod Touch
Telefonálást kivéve mindent tud amit egy iPhone 4 tud, de gyorsabb a procija is! Van rá navi (iGO, csakhogy magyart említsek), WiFi-je is van meg Safari ami az egyik legjobb mobilos öngésző, az iOS valami baromi jól el van találva (én csak felhasználó szemszögéből mondom), MP4-et is lejátszik, nem csak MP3.Elvakult Apple imádó? Hát szerintem RaZroX kolléga pont nem az
És én se, de te meg nagyon trollkodsz...
-
Alec
tag
ez mi a fenének? az Apple is most fogja kivezetni az ipod-okat mert az összes okostelefon tudja ugyanazokat a funkciókat, akinek meg nagyobb méret kell ott a tablet
-
RaZroX
addikt
Olvasd el amit írtál és utána döntsd el, hogy ki az az elvakult rajongó... A sumsung kijelzője nagyobb de nem sokkal... A Touch Tökéletesen jó mindenre, ráadásul játékra sokkal alkalmasabb mint a Samsung. Film nézésre egyik sem alkalmas. De ha a Samsungon megtudod nézni akkor a Touch-on is. Nem kell Apple imádónak lenni ahoz, hogy az ember észre vegye, hogy az ő cuccuk jobb....
-
-
RaZroX
addikt
-
Mymelody
aktív tag
Nekem van ilyen kütyüm és nem adnám egy szar ipod touch(3,5") mp3 lejátszóért.
Nem értem miért írnak "mindig" 4"-et az ipod-ra.
Összehasonlíthatatlan, mert szana szájba veri azt almát.
Navi, film, zene, internet, email és nem meríti feleslegesen a a telefon akksiját. Közben nagyobb, de kisebb egy tablet-nél, amit már kényelmetlen sokáig fogni és hordozni sem lehet zsebben. Meg akkor inkább már egy netbook. Szóval igenis van létjogosultsága az 5" PMP/PDA-knak
Persze 3G-s verzió sem ártana, meg SAmoled, de majd a következő gen.
A cikk meg nem kicsit késett, mert ez nem egy új, mostanában megjelent készülék
Előzőleg volt már PHTV-ben -
tjb007
nagyúr
"ez a cucc, akkor lenne sikeres, ha egy bő 10essel olcsóbb lenne."
-
Drughi
addikt
Szerintem drága.
Persze még újdonság...ez a cucc, akkor lenne sikeres, ha egy bő 10essel olcsóbb lenne. De amíg ennyibe fáj, addig mindenki más megveszi ezt a tudást kisebb méretben egy okostelefon formájában.
Nekem volt táccsom és meggyőzött arról amire kitalálták, de soha nem adnék ki érte még egyszer annyit. Ahogy soha nem adnék ki pénzt egy iphone-ra sem. Nekem édes mindegy, hogy android, vagy iOS, amíg teszi a dolgát lehet "okosítani" appokkal.A mérete meg... Se nem jó, se nem rossz. Legalábbis nekem. Ilyen cuccot, nem biztos, hogy olyan egyszerűen tudnám kezelni, mint egy 3"-4" körüli telefont, így utazás közben, főleg gyalogosan kicsit gáz.
Ettől függetlenül tetszik és pár hónap múlva jó vétel lehet.
-
cafatmaister
csendes tag
szerintem lesz/van keresnivaloja egy ilyen samunak.
en pl. sokat filozom az utobbi napokban hogy lecserelem a defy/ipod kombot egy ilyenre + BB9700-ra.
szoval lesz egy elado 4g 8GB-os ipodmeg talan egy defy is.
-
big-J
őstag
válasz
FuRiONight #77 üzenetére
teknikailag elfért csak lépcsőzés volt olyan mintha szappanér hajoltam volna előző nap
de annak a keretje is jóval nagyobb ... na még hogy az 5colos nem fér el , ne vicceljen
-
Möhe
addikt
Eddig nem gondoltam a Samura mint okostelefonra,de ezzel lehet hogy elérte azt,hogy legalább bevegyem a listára mint tuti megnézős darabot egy SE mellett.
De eléggé per szaga van nálam,fehér is,kerek is a széle,samsung is -
GALARDO
addikt
Vicces cím, iPod lenyeli keresztbe.Senmi értelme ennek a nagy méretnek.Nem kell azzal jönni hogy filmezéshez milyen jó, nálam ez még mindíg egérmozi kategória, ha filmet akarok nézni minimum egy iPad.
-
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #72 üzenetére
Háth majd kitapasztalom. Lehet tényleg gy lesz ahogy mondod
-
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #70 üzenetére
Háth lehet. Még csak 2 hete van meg.
-
-
BalanceR
addikt
Elfér az...
Ez picit nagyobb is, mint a Samu, de simán elfér
Egy másik példa...
Persze egy manapság divatos hereszorító homárnadrág zsebébe már nem biztos, hogy belemegy... -
Jhonny06
veterán
Nem a kijelzője nyújt nagyobb élményt, maga a készülék. Az már más kérdés, hogy ez nagyrészt abból adódik, hogy kurva nagy különbség van a két kijelző felbontása között (3,5" 960X640 vs. 5" 800x480), összehasonlíthatatlan. Én se vagyok híve az Apple-nek, de százszor igényesebb cucc, ez nálam többet jelent, minthogy Android és ezért 2X több beállítási lehetőség van rajta. A Touch is tud mindent, amit egy ilyen cuccnak tudnia kell. Az appokkal kibővítve meg még annál is többet.. nem értem hol itt a probléma.
Azon nem fogunk összeveszni, hogy kinek melyik tetszik jobban, de műszaki oldalról nézve szerintem nem jobb, mint a Touch.
-
ch003067
addikt
válasz
FuRiONight #61 üzenetére
Nagy embernek nagy telefon, szokták mondani, nekem a kezemben elveszne a 3" telefon 4,3mas pont jó, egy kézzel is tudom irányítani. Bár ez az 5" ról nem hiszem hogy elmondható lenne, de azért kellene egy.
-
FuRiONight
addikt
Jah mert olyan nagy mind egy b30-as tégla
Tabletnek kicsi, telefonnak nagy, már 4.3" is nagy, akárhogy rakod a zsebedbe, látszik, hogy tégla van nálad. Tudom tapasztaltam. Az ideális méret 3.5"-4" és nem több nem kevesebb.
Ezzel meg, hogy mit akar a samsung, szerintem ők se tudják
-
Jhonny06
veterán
A tesztelt 8GB-os készülék ára 60k, ezzel szemben a Touch 8GB 52k-ról indul. A kamerája egyáltalán nem jobb, a Touch is 720p-ben vesz fel és gyönyörű. A kijelzőt elismerem. Ezzel szemben a Touch sokkal igényesebb, nagyobb élményt nyújt. És akkor még meg sem említettem, hogy a kijelzője ezerszer szebb, a felbontása még úgy is nagyobb, hogy ez 5"-os, a Touch pedig csak 3,5; ez azért mindennél többet nyom a latba. Az meg, hogy Samsung és Android nem érvek..
-
Szerintem az ipod-ok nem reszketnek.
-
big-J
őstag
mért vennék egy telefon kinézetű valamit ami ugyanazt tudja mint a telefonom csak nem lehet vele telefonálni ?
-
ch003067
addikt
válasz
unrealnoise #48 üzenetére
Így van, én is az S2-t minden egyes nap töltöm.
Bár lehet venni hozzá 3800Mhz-s akksit, 8.000ftért, de az dupla akkora mint az eredeti, és külön hátlap kell neki .
Jhonny06 Nagyobb kijelző, jobb kamera, Samsung, Android, ár.
-
smkb
őstag
válasz
..mert az 5"-os méretbe belefér a nagyobb akku...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Weißturul #49 üzenetére
Az tény, mert ilyen PMP-t csak két dologgal lehet eladni ma már. Teljesen dedikált gombok (ezekkel minimum: hangerő le-fel + track váltás, előre, hátra, pause...) + nagy akksi. sok zene és videó egyhuzamban. Érthetetlen, hogy telefonra miért nem raknak ilyen gombokat, pedig nagyon sokan használják zenehallgatásra is a kütyüt. (vagyis leggyakrabban arra). No mindegy, majd talán egyszer a cowon csinál egy jó okostelefon/pmp+android kombinációt. fél karom odaadnám érte...
-
pzske
aktív tag
Jól látom , hogy ebben sincs bővíthetőség ? ( memória kártya )
-
Weißturul
senior tag
válasz
Ez tényleg idegesítő
de legalább van mivel eladni
-
unrealnoise
senior tag
Ebbe mi a francnak tudnak ilyen kemény aksit rakni a telefonokba meg miért csak 1450-1850-is? (De inkább 1500 mHa az elterjedt...) Szégyen. Szeretem az okos telefonokat, de bosszantó, hogy nincs olyan nap, hogy ne kelljen tölteni...
-
DEJVID
őstag
Reszekess iPod touch? Nincs félnivalója ettől
[ Módosította: #65675776 ]
-
Xpredi01
tag
Hát, igen, pofátlanul nagy haszonkulccsal dolgoznak!
Amúgy, ha minden ötödikben lenne egy GSM modul, amit szoftveresen használhatóvá lehetne tenni, biztos jól fogyna.
(amolyan AMD-féle megoldás)
-
Xpredi01
tag
50 rugó... Egy GSM modult beletennének egy csúcskészülék lenne...
Mennyibe kerülhet egy GSM modul? Mondjuk 10k?
Mert ezen a cuccon még nyilván bő hasznuk is van, a kijelzője is nagyobb egy átlag okos telefonénál.... (azaz 4 collal még olcsóbb lehetne) -
Jhonny06
veterán
Hát ez elég csekély egy Touch-hoz képest.. nem kéne.
-
ch003067
addikt
Ezt is szépen betiltják, mint a többi Galaxy terméket.
Nagyon tetszetős telefon amúgy, de tisztára úgy néz ki mint egy S2...
SP!T Igen
-
callmeakos
veterán
iPod Touch másolat mi? Ennyire azért ne legyetek már balf*szok.... Hol hasonlít már ez arra? -.-
Ez is a GalaxyS nem mobilos verziója, az iPod Touch meg az iPhone nem mobilos verziója..... -
Szerintem kibasz*tt király! Bárcsak lenne benne 3G... Tökéletes a méret, még pont elfér a zsebemben és a tenyeremben. Nagyobb nem is kell... Meg az a 720p videó azért beficcenhetett volna.
-
zsoltyyy
senior tag
Jó vagy te is... belinkeled a legolcsóbb samsungot, míg az ipodnál a kb 1 éves árat nézed...
Fél éve vettem a touchot 58ért, most is meg lehet venni olcsóbban.
(70ért 32gb-osat lehet venni) -
Rhino666
addikt
Klónok háborúja...
-
hyperspace
őstag
hát, szerintem ez elég béna. nem tudom kinek fog kelleni.
-
BDominik
csendes tag
Akinek tetszik ez a készülék az még mostanság vegye meg,mert szerintem lassan ezis tiltó listán lesz...
-
BalanceR
addikt
Egyetértek...
Ha ki akar tűnni a samsung, pl megtehette volna, hogy beleb@sz valami Ütős AV chipet, ami elviszi a FullHD videókat, tesz rá egy HDMI kimenetet, egy beépített torrent klienst, meg pl USB OTG funkciót, már csak egy jópofa dokkoló, meg wifis/Bluetoothos Bill/távirányító kell, és kész is a Mobil HomeCinema Device, amit az ember cipelhet mindenhova, mellette USB-n egy pár film, vagy ha van wifi, mehet a TV tetejére bárhol...
Torrenten filmet leránt néz, örül...
Esetleg amég lejön a film, nezetik / Angry birdsözik 32"on...
A HT PC-k mehetnének a kukába...
Az Ipodoknál is nagyon nagy előny, hogy 10000féle dokkoló kapható hozzá, zenére/filmre kihegyezve... -
cashzoli
aktív tag
Androidosként is azt kell hogy mondjam, hogy a táccsal nem ér fel ez a kütyü. Nincs benne semmi eredeti és én sem értek azzal egyet, hogy a gsm modul kikapásával már PMP-nek titulálva dobják ezt az ember után. Tessék bele valami különlegeset tenni.
Legyen annyira menő vagy eredeti, hogy az emberek okostelefon mellé is megvegyenek egy ilyet, ahogy sok almásnak van még vmilyen ipodja. -
tjb007
nagyúr
Már csak 50.000 forint, így már 24.000 forint a differencia a 8GB -os iPod Touch és eközött, innentől már csak azt kell eldönteni, hogy kinek melyik éri meg jobban.
-
ZeUS2140
aktív tag
alma találta ki az mp3 lejátszót, a notit? szerintem nem. Szal' ennyi erővel ő is lop.
Csináljon jobbat, jobb áron, és akkor nem rontja a piacát.
Vagy ha ekkora kreativ banda akkor védje le 1-1-ben a termékét. Méretek, hw, sw.
Akkor van mire vádaskodni. De hogy ugyan úgy néz ki...
Ha appple lenne a neve, akkor azt mondom, hogy a vásárló megtévesztése. De így.
sony vs nokia war nem volt a flip telefonok miatt. -
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
szerk: semmi
-
Weißturul
senior tag
Az poén lenne, hogyha az Apple nekimenne ennek
A PMP-ket nem védték le és ahogy elnézem ezen már frissített TW van
-
hát???????ez most nem is tudom hova tegyem kategória
-
RaZroX
addikt
Ez már nevetséges... a Samsung már csak utánozni tudja az Apple-t ??! Pff...
-
BalanceR
addikt
Na ezaza kütyü, amit nem tudok hova tenni, ha lenne benne 3G+GSM modul, akkor lenne értelme, de csak wifi?
Kinek kell ez? Otthon ágyból / melóhelyen netezni kicsi, ha mádodik készüléknek használja az ember mondjuk egy komolyabb okosteló mellé "netezni" akkor megintcsak kicsi, arra ott a TAB, ha utcán szeretné az ember használni, akkor viszont a wifi kevés...
Fiataloknak "partykütyünek" PSP helyett játszani meg drága, és a is kamera gyenge....
Egy tablet 3G nélkül félkarú óriás... -
zsoltyyy
senior tag
ipod touch nyomába se ér...
-
soundsonic
aktív tag
Az extreme d.... -nál már 49-ért hozzá lehet jutni
-
slayer006
addikt
... hiszen egyesek bottal sem piszkálnák meg az Apple termékeit ...
me too
-
M@trixfan
addikt
Most már minden Samsung cikknél ez fog menni? Szerintem már egyre kevésbé poén és bulvár szint ebben a témában.
-
Mymelody
aktív tag
Már kb. 3 hónapja megjelent, de fólia, tok még nem kapható hozzá. Elég szar üzletpolitika. Amúgy az iPod táccs fasorban sincs, ha a tudást és a használati élményt nézzük. Mást meg mit néznénk? Mindkettő szép
-
TazLeacher
nagyúr
Nem, tényleg nem jött át a poén...főleg az első hsz-t követően...nekem nem esett le, ha poén volt, elnézést.
-
Yany
addikt
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Nem vágod Sanya poénját? Arra céloz, hogy pert akasztanak a nyakukba azzal, hogy "más gyártó" * köhh 'pple * már inchben adja meg ezt a paramétert, s ezzel megtévesztik a vásárlóközönségüket...
Én azt is veszélyesnek látom, hogy a Samsung nevében található "a" betű túlságosan közel van a cég nevének elejéhez, mely így óhatatlanul is az Apple kereskedelmi vitorlájából fogja ki a szelet. (mint az köztudott, az Apple első betűje az "A"
)
-
Pocok256
veterán
Jahogy fehér és téglalap alakú ... és érintőkijelző van rajta .... mekkora koppintás !
Amúgy jó ketyere tetszik
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Ez egy utalás volt az apple mostani pereskedésére. Írhatta volna, hogy ők is arab számmal írják az inch méretét.
-
pusszycat
nagyúr
Mért kell egy médialejátszónak tök úgy kinéznie, mint egy telefonnak? Ez már pimaszság! Kivesszük a gsm modult és kész a pmp? Nagyon elmés megoldás mondhatom. Ha fektetett módban lennének a gombok lehetne tudni, hogy nem telefon.
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje
-
Coccer
tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Nem lehet, hogy viccnek szánta? Én csak így tudok elképzelni egy ilyen jellegű kijelentést (egy PH! kedvencétől főleg).
-
Akos96
senior tag
"Vajon van esélye?"
Nincs, be lesz tiltva. -
Sanya
nagyúr
mekkora lopás! Főleg a kijelzőmérete! itt is inch-ben adták meg!!!!
-
Himym
senior tag
Holnapra már jön rá a feljelentés. A samuék se tanulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- Íme az új Android Auto!
- Motoros topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest