Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nekem eddig Samsung szervizzel egyszer volt dolgom. Wave-em kijelzője el kezdett feloldaskor elszineződni. Volt még 2 hét garancia, beküldtem szervizbe. Mikor vissza kaptam ugyan úgy elszineződött. Pipa voltam, hogy egy egyértelműen hardveres hiba miatt miért szoftver frissítést toltak? Nézegettem neten egy kijelző 32e ft, maga a telefon 35e használtan. Újonan 85e ft-ért vettem. Hát így jártam.
Euronicsban még 2006 körül vettem egy LG TFT monitort amiben volt TV tuner. 2.5 év után a bal felső sarokban megfolyt picit a kijelző. Alig észrevehető, pont az ablak fejlecnél, csak fehér hattérnél volt zavaró. Tudtam ha vissza viszem min egy hónapig nem lesz monitorom. Aztán mégis vissza vittem. Hosszú heteket ültek rajt aztán egszercsak hívtak, hogy az adott típust már nem gyártják, le kellene vásárolni. Az asztali gépem már 9 éves volt, gondoltam merész lenne hozzá már új monitort venni, inkabb fizettem a monitorra és vettem egy Fujitsu laptopot. Ami 13 hónapos korában tönkrement. De a monitort legalább vétel árba (75e ft) be számolták.
Mondjuk azóta Euronicsban nem vásárolok, egy megfolyt kijelzős monitor és egy alaplap hibás laptop elég volt, hogy elvegyék a kedvem tőle.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
akkor a [mediamarkt] -bol se vegyunk semmit ?

en mar tobb dolgot vasaroltam
edigitalban, volt olyan amit gariztatni is kellet (egy) es nem volt vele gond...mindenhol elofordul sajna gazos szitu, de ha javasolni kell boltot, akkor oket tovabbra is fogom. -
Vyndree
őstag
Engem nem kell meggyőzni, tudom hol érdemes venni és hova kell vinni szervizbe, szerintem egy csónakban evezünk.
sokszor kifejtettem mar, hogy gsm boltokban senki ne vegyen semmilyen keszuleket, meg akkor sem ha gyari garis, hanem inkabb nagyobb muszaki aruhazakban
Ennél csak az a rosszabb amit a homáron leírt szegény vevő, hogy jó helyen megveszi majd keres egy ócska GSM boltot ahova beviszi, nem értenek hozzá és küldik mindenhova. Lehet megspórolta a postaköltséget, de se időben, se a készülékével nem járt jól.
Tavaly az LG TV-nek tönkrement a távszabályzója. Felhívtam a szervizt, hogy hogyan lehet javíttatni, azt mondták vagy bemegyek, vagy küldjem be postán a gari másolatával. Kb 5000Ft az értéke és majdnem 3000Ft lenne a beutazás amit ugye legalább kétszer kéne számolni. Következő hétre megkaptam az új távszabályzót postán. Szerintem a Samsungnál is van ilyen olcsó és gyors megoldás.
-
Fauno
tag
Sziasztok,
Valaki tudna abban segíteni, hogyan kell a képernyőzár védelmet letiltani (kikapcsolni) ?
köszönöm

-
agabe
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
nem azert irom, hogy teged meggyozzelek, hanem ha valaki informalodni probal, akkor ne legyenek ketelyei az edigitallal kapcsolatban

ha abba a boltba viszed ahol vetted (mint ahogy pl. a szolgaltatoi telefonoknal a szolgaltatohoz) akkor sokkal hosszabb ido mint a hivatalos szerviz, ezert javasolt a hivatalos szervizbe vinni az esetek 99%-ban.
amit leirtak a homarban, ott lehet, hogy szerencsesebb lett volna (utolag tudjuk) a boltba visszavinni, mert akkor a bolt szivott volna a szervizzel, de nem ez a jellemzo a samsungnal es partnerszerviz hivatalos hely.
van meg egy lehetoseg...megpedig, hogy kiszallitassal vettek valahol olyan helyen ahol nincs edigital...akkor is vihette volna edigitalba, de akkor lehet tobbet kellett volna utazgatnia, es igy utolag konnyu okosnak lenni, de nem ezt feltetelezi az ember alapbol.sokszor kifejtettem mar, hogy gsm boltokban senki ne vegyen semmilyen keszuleket, meg akkor sem ha gyari garis, hanem inkabb nagyobb muszaki aruhazakban, hipermarketekben, hivatalos markakepviseletnel mert ott tuti a gari, de van nehany uzlet ami kivetel, es ezek koze tartozik az edigital is...ott nyugodtan vasarolhat barki barmit, az hivatalos lesz.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
en tisztaban vagyok a sufni gsm-ekben kaphato bolti garis szurkeimportos afa nelkul kaphato cuccokkal.
ha nem latod (bar jelzik az oldalon
) akkor is elhiheted, higy ott mindent hivatalos garival adnak...mindamellett nincs nekik, es valoszinuleg nem tudnak szerezni, de ha ennyiert rendelesre tenyleg hoznak, akkor azt erdemes megvenni. -
agabe
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
a leirasbol kiderul, hogy azt az edigitalban vettek az ominozus keszuleket, ott pedig minden hivatalos...es nem is a dzsunka araikrol hiresek, szoval a garival minden rendben volt ezek alapjan, es azt azert felejtsd el, hogy egybol cserelnek neked keszuleket...neha az elejen elofordul, de amikor mar van alkatreszuk, akkor akar szinte az egesz belsejet is kicserelik inkabb minthogy ujat adjanak.
ha nem lehet javitani, es esetleg kifuto a keszulek akkor felkinaljak az eredeti ar visszafizetesenek, vagy az osszeg levasarlasanak lehetoseget. -
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej
üzenetére
Néha az olcsóbb a drágább, ezért nem szabad megvenni az olcsó verziót egy év bolti garanciával, pár ezressel drágább csak a 2 év Samsung garis. Ott max egy frissítés és ha nem megy akkor csere. Sehova nem küldik, nem kell utána rohangálni, telefonálni és nincsenek plusz költségek.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
pedig ez pont nem jellemzo a samu szervizre az eddigi forumos tapasztalatok alapjan.
egyreszt a premium keszulekekert (nemtom a pontos listat) eleg kihivni a futart es egy-ket napon belul oda viszi vissza megjavitva (pl. galaxy s, s2....meg meg jopar keszulek), es altalajos tapasztalat, hogy jol dolgoznak.
kivetelek lehetnek, de szerintem nem kell izgulnunk. -
kerekfej
őstag
-
Fauno
tag
Sziasztok,
ha a készüléken beállítottam képernyőzár jelszó védelmet, azt hol tudom kikapcsolni?
-
Vyndree
őstag
-
-
agabe
addikt
ha a triangle away-re gondolsz, akkor az nincs, mert csak ics-n mukodik.
meg a sok mas dolog sincs (rootolt kernelek, fozott romok hegyekben)
mellesleg az, hogy nem jelzi ki a kutyu, hogy a rom nem az itthon elerheto 2.3.4-es , azt a szervizben meg latjak, igy ezzel nem vagy elorebb. szerviz elott fel kell tenni a hivatalosat. -
pcnet
addikt
"Samsung testvérünk úgy gondolta, hogy számolja hány alkalommal volt a telefonon nem gyári szoftver és azt is megmutatja, ha éppen nem gyári van rajta. Na, ezt mi nem szeretjük. Nehogy már hardveres javítást ne végezzenek el garanciában, mert a szoftverhez hozzányúlt az ember..."
Ilyen van vajon a mi készülékeinken is? Forrás
-
Roliiii
aktív tag
Valakit érdekel, jött HongKong ból egy szilikon tok, 1 hónapja rendeltem, de azóta már úgy döntöttem, hogy eladom a tabit, szóval ha kéne valakinek írjon bátran, Bp-en átvehető, persze nem free.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
no...a gyari fulessel is tokeletesen hallhato a halkabb reszeknel-szuneteknel, vagy pl szmvaltaskor, inditaskor, leallitaskor. nem nagy misztikum azert, nem kell hozza se vajt ful se draga fules, csak van aki erzekenyebb ra es jobban eszreveszi, van aki meg kevesbe (bar mindenki hallja, csak nem mindenki tud rola). ez mar inkabb szokas kerdese ki hogyan, es min szokott hozza a zenehallgatashoz. ha jobb hifi van otthon es azon hallgat vki figyelemigenyesebb zeneket is akkor pl. konnyebben eszreveszi.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Itt azt írja, hogy szinte hangtalan. Nearly=közel. Azt, is írja, hogy főként számváltásnál hallja, szóval van, én hallom, lehet túl vájt fülem van erre.

Nomeg ez amcsi verzió, én eddig China és Koreai gyártmányt hallottam. Osztálytársamét Koreába gyártották, az enyémet China-ban.
-
tome.jr
addikt
válasz
Roliiii
üzenetére
Érdekes amit írsz én semmiféle alapzajt nem hallok. Itt is azt írják, hogy teljesen néma:
Whether it is deliberately designed or just a byproduct of removing the phone section, the Galaxy Player has nearly silent operation. Only when using my most sensitive in ear monitors could I hear a slight bit of activity between tracks. Interestingly, this was more noticeable while using services like MOG compared to the stand-alone apps. I don't know why that would be. In any case, the device is basically silent.
-
kerekfej
őstag
válasz
Vyndree
üzenetére
De akarom.
Mobil kijelzők tesztje -
Vyndree
őstag
-
kerekfej
őstag
válasz
Vyndree
üzenetére
A kérdés az, hogy mihez képest jó, mert ha minden igaz ugyanezt adják a Samsung Galaxy S és az S II mobiltelefonokhoz is, azoknak a hangjára a megfelelő magyar szó az, hogy pocsék. Persze azok akiknek nincs összehasonlítási alapja, azok könnyen esnek abba a hibába, hogy csak úgy hasraütésszerűen mondanak és állapítanak meg valamit tévesen. HIFI szempontból kritikán alulinak számíthat a gyári fülhallgató a hangminősége.
Viszont bőven megfelelhet általános használatra. Tehát nem nevezhető rossznak, de a jótól elég távol van.
-
kerekfej
őstag
válasz
tome.jr
üzenetére
Korábban 2190Ft-ért kapható volt külön ilyen headset. Szóval egyértelmű, hogy túl sokat nem érdemes várni tőle. Én jelen pillanatban nem használok hozzá headsetet.
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa
üzenetére
Általános autós tartót kaptam hozzá 2990Ft értékben, legalábbis ennyiért árulták. Fotóm nincs róla, kb így néz ki. Gagyi kínai, arra jó hogy tartja a megfelelő helyen, de baromi ronda.
Ilyesmit akarok venni. kb 850Ft postával ebay-ről, de ez a gyári szerűség is jobb lenne.
Van USB-s szivar töltőm, még az iPad-hoz rendeltem, egyszerre két egységet max. 2,2A + 1,2A-ral tud tölteni.
-
tome.jr
addikt
Ti a gyári fülessel használjátok a készüléket? Nekem sikerült a poweramp eq-val egy nagyon jó hangzást beállítani, nem tudom érdemes lenne-e a fülest upgrade-elni.
-
Vyndree
őstag
Létezik, hogy a 16GB-os amit 52eFt-ért vettem 2 év garival, autós tartóval, most 79eFt? Jól felment az ára...
-
Roliiii
aktív tag
Gari csak papírral érvényes vagy serial number alapján is? El akarom adni de nincs meg a papir... :S
-
Vyndree
őstag
Kb 30-35 alkalmazás van telepítve, most épp a F1-et nézem rajta ezzel, és ilyen a memória állapotom:

(a külső azért ennyi, mert van rajta 7 film) -
tatort
csendes tag
sziasztok
5gb belső sd kartyam napok ota fullon van igy pl mp3-akat nem akarja lejatszani..
pakolaszom a kulso sd-re az appokat ...
mindenhol van még helyem de a belső 5 par hét alatt mindig tele van...
nalatok is hasonlo a helyzet? -
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
wma file-okat le lehet játszani valahogy? Se a gyári, se a winamp, se a poweramp nem hajlandó megnyitni őket, pedig a hivatalos leírásban benne van mint támogatott típus.
-
kerekfej
őstag
wifi nincs benne Miket beszélsz? Samsung GALAXY S WiFi 4.2 a neve!
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
valóban fura...mert ha jobb lenne a proci, vagy a gpu benne (gpu-ról nem írnak konkrétat, de nem hinném, hogy erősebb lenne), akkor lenne értelme...bár akinek még nincs 5colos annak jó lehet az is, és a kijelzője elvileg jobb lesz, de tényleg fura, ha másban nincs előrelépés, hanem inkább vissza.
hatalmas előnye ennek pl, hogy GPS-ként igen kiválóan használható...ekkora GPS-t önmagában sem olcsóbb, és hardverileg gyengébb sokkal, wifi nincs benne...netre nem igazán használható, de úgy tűnik samu eladásaiban az 5colosok nem voltak olyan erősek, ezért visszább vettek a méretből.
Kár. Jó lenne ekkorában valami 2 magos is jobb kijelzővel (pl a note butított verziója) ha valamit fejlődni akarnának. -
-
kerekfej
őstag
Android-os Samsung PMP-k:
Samsung Galaxy Player 50
Samsung Galaxy S WiFi 3.6
Samsung Galaxy S WiFi 4.0
Samsung Galaxy S WiFi 4.2
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 -
kerekfej
őstag
Van valami hír új ilyen kütyüről, utódról?
-
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
hol lehet most kedvező áron kapni, a netes boltokat végignézegettem, de javarészt már 50 felett van az ára. Nagyobb áruházra, Media Markt vagy Euronics-ra gondolok, amiknek nincs teljes termékpalettájuk a neten. Az Edigitalban épp ma fogyott el, már csak rendelésre van.
köszi
-
-
pcnet
addikt
-
@ngryb1rd
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Azt szeretném kérdezni hogy belépek a marketbe/ play áruházba, menu gomb, saját alkalmazások, és nekem nem jelennek meg a frissítések hanem azt mondja nekem hogy: "A fiók birtokában lévő alkalmazások és játékok itt jelennek meg. Rámegyek az alkalmazásokra és behozza nekem a play áruház kezdőoldalát. Mit tudok csinálni? -
pcnet
addikt
Passzolok, direkt az akadások elkerülése végett csináltam gyári visszaállítást.
És az is fura, hogy minden ROMnál.Ma délelőtt tudtam kicsit tesztelni, várakozás közben neteztem, Wave-el osztottam neki a netet, piszok stabil és gyors volt, hazafelé iGO, az is nagyon patent volt. Kereszteződésekben, kanyarokban tényleg akkor volt a kis háromszög a kereszteződés közepén vagy a kanyar közepén mikor az autó is. Megfelelően hangos a hangszórója navihoz. HD2-nél max hangerőn is elég harmatos volt a teljesítmény. Villám gyorsan talál műholdat... Az első hozzászólásaimnak ellent mondva, azt kell mondanom nagyon patent kis gép! Most rendelek hozzá szilikon tokot és kijelző védő fóliát ebay-ről. Azt hiszem megtartom.

Még ha sikerülne 2.2 gyári ROMot feltenni és KIES-szel frissíteni 2.3.5-re, az maga lenne a tökély! Jó ez a 2.3.6 custom is, de azért gari miatt csak szeretném ha gyári ROM lenne rajt. -
pcnet
addikt
Köszi! Feltettem, sajnos ez sem jó. Nem tudom mi lehet nálam a hiba. Csináltam gyári visszaállítást, nem e valamelyik programmal ütközik. Szűz rendszeren annyit csináltam, hogy belőttem a wifi-t, bejelentkeztem az email címemmel a csevegőbe. Direkt nem telepítettem semmit. Megpróbáltam a másik gmail címemmel is amit kifejezetten Facebook miatt regisztráltam és anyám email címével is. Mindegyikkel ugyan ezt csinálja. Videó hívásnál pedig ki írja, hogy Bocsánat Sajnáljuk a com.google.android.talk folyamat váratlanul leállt. Kényszerbezárás/várakozás. Agyam nincs hozzá, hogy miért csinálja ezt nálam minden ROMmal.
Gépen, HD2-n, Wave-en tökéletesen működik. Mindegy, feladom, használom a Slick-et, GTalkot pedig jegeltem. Azért köszönöm szépen még egyszer, hogy feltöltötted. -
pcnet
addikt
Sikerült feltenni a 2.3.5öt ami elvileg gyári és van benne magyar nyelv. Hát nem volt.
Most 2.3.6 custom van rajt, de ha találsz 2.2 stock ROMot, azt nagyon megköszönném.
GTalk 2.3.6 alatt sem jó, de itt már legalább van alternatíva Marketról.Köszönöm szépen Neked és mindenkinek aki segített/segíteni próbált!
-
agabe
addikt
tegla nem nagyon lehet, de a rom szarmzasa azrz nem art ha ismert.
majd megnezem en is valamelyik asztali gepemen lehet hogy van gyari 2.2-es de nem biztos...nagyon reg piszkaltam mar.
gtalk biztos rateheto ha most nincs benne...egy galaxy s deodexed rombol ki kell szedni es mukodni fog (persze nem art olyan verzioju rombol ami a wifi5.0-an is van ) ha megvan nekem kulon az is, akkor majd feltoltom.
romolni ezt is egyszeru, Odinnal, es csak el kell olvasni a galaxy s ezernyi leirasat a romolasrol, vagy a forumat, esetleg a forumaban kerdezni, mert tok ugyanaz ennel is.
minden androidos keszulek romolasa egyszeru ha megszokod, mert mindegyikhez mas kulso progik kellenek, de maga a menet, a romokba nyulkalas torolgetes hasonlo, mivel ugyanaz az android. -
pcnet
addikt
Ha ez a Stock nem jó, akkor max téglát csinálok a gépemből? Vagy csak nem indul el és próbálkozhatok még 2.2-vel Esetleg 2.2est próbálni frissíteni KIESsel.
-
pcnet
addikt
Undelete is csak SD-t és External SD-t nézi. A ROM meg nem ott van. : (
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem volt jól működő rendszer hisz épp azért álltam neki matatni Titaniumban. Nem értek hozzá? Ok! HD2-n nem így ment. Ott ki gyomláltam ami nem kellett. Soha nem volt belőle gond. Fél éve heti szinten 3-4 ROM megfordul rajt, de így még soha nem jártam.
Root explorerrel megpróbáltam HD2ről átvinni de nem működik.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej
üzenetére
ROMhoz a Titanium Backuppal fértem hozzá. Miért mertem törölni? Mert HD2-n alap, hogy amint felteszünk egy ROMot, ki gyomláljuk. Csak ott bármikor újra húzom 5 perc alatt a ROMot. Azt hittem gyári visszaállítással vissza kerül a törölt fájl is.
Formattal mire megyek? Az csak SDt takarítja le.
2.3.5 van rajt, KIES nem talál újabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Zelda Játékok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ami nálam pl nagy csalódás is volt... de meg lehet szokni és nem szól rosszul.

Szerintem nincs rossz hangja. Mit használsz egyébként?