Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
válasz
Roliiii #1423 üzenetére
hát lehet ma délután otthon megpróbálom. még ilyet nem csináltam... nem akarok pingpong ütőt csinálni belőle, mert nagyon bejött filmnézésre meg gammára az omnia 2 után. Persze az omniának meg voltak a jó oldalai. Pl.: android állandóan elinduló progik, 1000 rom. Omnia 2 stabil t-s szoftverrel, kb. másfél két havonta kellett újraindítani, 30-50 mega memória...
-
pcnet
addikt
válasz
Roliiii #1405 üzenetére
tome.jr: Igen, én is pontosan erre hivatkoztam, de azt mondták már lezárták a a garanciát, nem tudnak vele mit kezdeni.
Roliiii: Nem, mert 2 hét volt még vissza a garból mikor postára adtam. Fel is hívtam őket, hogy megérkezett e és mondták hogy igen. Tehát gar időn belül kezdték meg a javítást. Telefonban nekem azt mondták, hogy már bevizsgálták, valószínűleg kijelző csatlakozó lazult fel, vagy kijelző csere lesz. Erre megoldották egy szoftverfrissítéssel. Ha lejárt volna a gar, akkor a szoftverfrissítést is fizetnem kellett volna.
-
tome.jr
addikt
válasz
Roliiii #1359 üzenetére
Érdekes amit írsz én semmiféle alapzajt nem hallok. Itt is azt írják, hogy teljesen néma:
Whether it is deliberately designed or just a byproduct of removing the phone section, the Galaxy Player has nearly silent operation. Only when using my most sensitive in ear monitors could I hear a slight bit of activity between tracks. Interestingly, this was more noticeable while using services like MOG compared to the stand-alone apps. I don't know why that would be. In any case, the device is basically silent.
-
agabe
addikt
válasz
Roliiii #1271 üzenetére
a li-polyknak nem lesz baja.
a nikkel-cadmiunokkal volt igaz, hogy nem szeretik a ratoltest, es hogy le kell meriteni oket.
no ezt a mostaniaknal felejtsd el.
ugyanez igaz a "formazasra"...ma mar ezek elavult berogzodesek.
li-poly-k azt szeretik a legojbban ha 60-80szazalek kozott vannak.
h
Ha 30/35-90/95 szazalek kozott tartod oket, akkor az nagyon kimelo hasznalat, de ha 15-100%kozott hasznalod, aklor is tovabb fog tartani mint a kutyu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest