Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Milyen processzort vegyek?
 - Házimozi belépő szinten
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen széket vegyek?
 - Amazon Fire TV stick/box
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

nexus6
aktív tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						én magyarországról rendeltem egy dunaújvárosi cégtől, 4900 Ft + 1000 Ft a csomagdíj. 5900-ért megéri szerintem. Bele még nem raktam, mert nem volt időm, no meg a betegség meg a rokonok általi megbízásos ajándék vásárlás is hátráltat. Ha érdekel, elküldöm az elérhetőséget püben.
 - 

kerekfej
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Akkor mindenképp egy friss operációs rendszeres másik gépen próbáld ki!
 - 

törölt tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Szerintem tedd fel ODIN-nal.
Egyszerűbb,gyorsabb.
 - 

kerekfej
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						A gépet állítsd előtte KIES módba az USB csatlakozást!
 - 

törölt tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Olyan 2.3 ami olyan gyors mint a 2.2.2 nincsen.
Nekem ez van fent jelenleg:
2.3.6 és van benne magyar nyelv.
De nekem ez akad időnként a menübe és a játékokban is vannak akadások,amiket nem tudok eltüntetni sajnos.De próbáld ki,hátha neked jó lesz.
 - 

Vyndree
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Odinnal tettem fel és a sammobile.com-ról szedtem hozzá (G70XXKPL). KIES-sel nem tudok frissíteni.
 - 

Vyndree
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Valaki írta itt korábban, hogy 2.3.6 angolra nem megy fel KIES-sel a magyar. Esetleg ha nem megy fel, tegyem rá a 2.2.2-t és arra még felmegy?
 - 

Vyndree
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Ezt kérdeztem makoj20-tól is, de kerüli a témát. Utánaolvastam, nekem nem tűnik biztonságosnak ez a fajta frissítés. Volt akinek elszállt a boot partíció (azaz téglásította), ennyit nem ér a magyar nyelv. A gyári angol stabil, nem fagy, eddig nekem tökéletes. Frissítéskor minden programom megmaradt, semmit nem kellett újra telepíteni.
ICS-t még mindig senki nem próbálta?
 - 

h_and
tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Ilyen alapon a mosógépem, meg a porszívóm típusát is berakhatnám

- 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Emlitette meg amikor eloszor irt, csak ha nem kovetjuk naponta az esemenyeket akkor valoban konnyu elsiklani felette, de azert nem nagy gaz...4.2-nek meg nincs topikja.
 - 

h_and
tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Egészen pontosan 0.07 inch, ha lehet hinni a specifikációnak
 - 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Azt már régóta nem.
 - 

kerekfej
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Csal a gyári FW-ban volt olyan. 2.2.2
 - 

kerekfej
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						2.2.2 -> 2.3.5 -> 2.3.6
kali8n Nekem automata módban szinte alig akar vakuzni, pedig elkélne
 - 

válasz

DoItYourself

üzenetére
						Látható a difi. Ahol dolgozom, volt egy demo 2.2.2-es SW-el és fájdalmasan lomha.
 - 

válasz

DoItYourself

üzenetére
						Viszont határozottan lassabb.

- 

trobi28
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Töltheted nyugodtan nagyobbal is,úgysem vesz fel a készülék több áramot mint amire szüksége van
 ( 220-at azért ne dugj bele közvetlenül 
 ) - 

pcnet
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						No, ez engem is érdekelne. Egyszer próbáltam HD2 töltőjével tölteni, az 1A-es, ez 0.7. Nem tudom mennyit számít, de az már +30%. Nem melegedett jobban töltés közben, de azért nem erőltetem a dolgot. Csak töltő hibára gyanakodtam mikor a 80%os mizéria elkezdődött. Most Wave töltőjével töltök mindent. Dettó ugyan az a töltő mint Galaxyé.
 - 

Vyndree
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Próbálj meg egy gyári beállítást (resetet), hátha valamit elállítottál már közben, azért nem megy.
 - 

pcnet
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Esetleg Hamis helyek nincs bekapcsolva a Fejlesztéseknél? Pár program finnyás rá. Bocsi nem tudom megnézni, nincs nálam a kütyü.
 - 

trobi28
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Elvileg nem kell hozzá semmilyen beállítás,a GPS legyen bekapcsolva és ennyi.
 - 

trobi28
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Nekem simán müxik.Rányomok a kék nyilra,pár másodperc amig megtalálja hogy hol vagyok,rányomok a térkép feliratra a jobb felső sarokba,3d-be rakja és lehetne is indulni vele

- 

Vyndree
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Ha iGO-t szeretnél, akkor erre a kütyüre is ugyanúgy rá kell tenni mint a PNA-ra. Miután ráment ugyanúgy menni fog rajta, csak nem fog akadni, illetve sokkal szebb a kijelzője. Nekem is volt PNA-m (Wayteq X960BT) de feleslegessé vált ez mellett, ezért eladtam.
 - 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						no igen..kell hozzá net, hogy a gyári gmaps le tudja tölteni a térképet, és az útvonal adatait, de ha az útvonalat megadod neki amíg vén van net, akkor a letöltöttet (amíg ki nem lépsz a navigációból) már memóriából fogja tudni...de csak magát az utat...a környék ha letérsz már nem lesz meg.
Ehhez valami offline trékép kell...az Aura Sygic-et pl ki lehet próbálni ingyenesen pár napig. Play store-ból letölthető. - 

trobi28
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Először rá kellen tenni egy offline navigációs szoftvert (pl Igo)
Amivel te probálkoztál az internet kapcsolatot igényel.
 - 

Something_
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Elolvasom, köszi. Amúgy ismerős media markt-ba dolgozik, néha ha éppen onnan kell valami, akkor mindig rácsörgök és kiírja dolgozói kedvezménnyel a cuccokat. Ez kb 10-40% kedvezményt jelent, terméktől függően.
Kiv vagyok, hogy a tabot dolgozói kedvezménnyel mennyiért vitték a napi vezetők
 - 

Something_
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Tényleg b-ware-ként árulták?

- 

ha5aws
tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Szia!
Nekem is ez volt addig míg nem frissítettem mézeskelácsra. (2.3.5.)
Üdv: Gábor - 

Gaabbaa
aktív tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						ja, látom, még szerencse hogy van más lehetőség is

kamera kérdésre senki? elvileg még a full hd-t kéne neki vinni, hisz az is csak 1920x1080= 2073600 pixel azaz 2,1Mp. Nekünk meg van 3,2-es hardver hozzá. Vagy nem jól gondolom?
 - 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						sgs2 es ennek a tapintasa kozott nem velek felfedezni kulonbseget...de meg a kocogtatasra sem. lehet akar uveg is, de attol tuti nem kell tartanod, hogy kezzel valahogy sikerul megkarcolnod.
 - 

tolts.hu
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						nekem is megjelennek a hülye reklámok angry birds közben..
 - 

zebede
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Most Nokia E52-vel, ezelőtt E72-vel osztottam rá simán ad-hoc WIFIT.
ROOT mindenképp kell hozzá + a Joikuspot a Nokiára.
Ezzel a módszerrel:
[link] - 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						ha bt- vel megy, akkor ok. wifi-vel az adhoc tenyleg nem fog mukodno, de akkor a kerdes inkabb koltoi

- 

zebede
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						File meosztásra a tableten a TotalCommandert használom a LAN Pluginjával.
Ha olyan filmet alarok nézni ami a PC-n van akkor pedig ES FileExplorert, szintén LAN-on csatlakozva rányomok a filmre és szêpen kiadja a Media lejátszókat, az MX VideoPlayert szoktam kiválasztani.
Természetesen mindkét esetben a PC-n engedélyezni kell a File megosztást és egy hállózaton kell lennie a két eszköznek.
Hogy a te hállózatodat látja-e a tablet, akkor fogod megtudni, ha kipróbálod pl. a TotalCommanderrel+LAN Plugin a Samsungról.
 - 

törölt tag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						A windowsról való médiamegosztásra szerintem ez a legjobb megoldás: Androidra: a BubbleUPnP nevű programmal böngészem a mappákat, és támogat külső videólejátszó progikat, én az MX Video Playert használom. A PCn sokféle megoldás van a megosztásra, én a PS3 Media Servert használom. Egy kicsit turkálni kell konfig-fájljaiban, és a Galaxy mellett a TV-vel és a PS3-mal is nagyon jól, gyorsan megosztja amit kell, beállíthatom melyik médiatípust nem játszik le a céleszköz és akár átkonvertálja lejátszás közben (transcoding). Sajnos a 720p-s mkv videókkal ritkán boldogul, de pl egy divx teljesen rendben van, és jól konfigurálható mit osszak meg.
Ha pedig átmásolni akarsz a kábelezésnél sokkal jobb megoldás az OnAir nevű program, szimplán total commanderrel ftp-vel kapcsolódhatsz és wifin keresztül megy a fájlmozgatás. Nem kell kábel, csak az h a Galaxy és a gép is ugyanazon a hálózaton legyenek. - 

kerekfej
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Friss Tapasztalatok:
A kijelző legfelső részén tapasztalható egy kis sávosodás. Csak este lehet észrevenni inkább.
Nagyon érzékeny jobbfajta fülhallgató csatlakozáskor van alapzaja a készüléknek, hallani amint lépkedek a menüben.
A Wifi-je Sony Xperia X8 (az több hálózatot talál az utcán valamiért ugyanott) telefonhoz képest gyenge.
 - 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						biztos lehet, csak megfelelo progi kell hozza.
En pl pc-n a Tversity-t futtatom a kutyun meg a soft media playerrel be tudom tallozni ami kell... nemtom a softmedia alapbol latja-e az smbt. probald ki. szerintem jobb mint a gyari dlna. - 

DoItYourself
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						"Kérdés: SMB megosztásokat lehet tallózni ezzel a kütyüvel, vagy csak a DLNA megosztásokat látja?"
Első Androidos készülékem, azért kérdezek ilyen alap dolgokat. Mit kell hozzá letölteni a marketről?
 - 

zebede
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Igen, ilyen a garancia levelem csak még van rajta egy kis csili-vili hologrammos matrica is.
 - 

zebede
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Én mindig Brando fóliát vettem, még a rezistiv kijelzős kütyüjeimen amiket stylus-sal birizgáltam, is kibírt egy-egy évet.
 - 

zebede
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Szerintem neked nagyon elkevertek valamit a gépeddel... talán másikat kellett volna kérned.
Én is a MM-ben vettem nov. 9.-én. 40k volt.
-A RightPhone matrica félig takarta el az alatta lévő Origi matricát, egyik sem volt megbontva a pénztáros csaj kérdezte meg, hogy megnézem-e és ő vágta fel a szemem láttára.
-Eredeti hologrammos Samsung gari levelem van hozzá.
-Dobozon, készüléken, garilevélen ugyan az a gyáriszám szerepel.Egyedüli furcsaság annyi volt, hogy amikor rákérdeztem, hogy van-e feketében az eladó azt mondta, van de az nem akciós és 60.000Ft.
Én is azt a véleményt osztom, hogy ezt a tipust kisöpörték... jön a Note.
 - 

smkb
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Ez a baj, magadból indulsz ki és általánosítasz. Én speedshopban vettem. Full gyári volt minden rajta az utolsó matricáig stb. Az meg hogy a magyar piacon ennyibe került annak simán az az oka, hogy itt egyszerűen eladhatatlan volt az eredetileg megszabott nemzektözi áron, annyiért amennyiért itt a Nexus S-ek mennek, ami 69.000 függetlenül vadiújan ezzel a belsővel nagyobb háttértárral 3G és telefon funkcióval, jobb S-LCD képernyővel. Egyszerűen ugyanennyiért ez a Galaxy WiFi 5.0 ebben az országban eladhatatlan. Samu disztribútor berendelt gondolom még a kedvezőbb usd árfolyamon, és az egész állt raktárban, állt benne a pénz. Amiben áll a pénz az meg veszteség, mivel nem termel profitot, így ha bekerülési értéken is de kitolták a piacra, hogy mihamarabb kipucolják a raktárat, a felszabadult pénzből pedig rendelhetnek jól fogyó így profitot termelő modelleket. Ennyi az összeesküvés elmélet, nem kell, hogy refurbished legyen. Nálunk is fel kell tüntetni a forgalmazóknak, hogy gyári javított (értékcsökkent) vagy teljesen új eszköz.
"cuccokon a gyári Samsung matrica sértetlen, rá is van írva a matricára, hogy ha sérült akkor ne vedd meg."
Ha meg ilyen volt a te példányod, miért fizetted ki, miért vetted át? Nem is értem, miért vettél meg egy ilyet. Amúgy mitől is lenne a tied refurbished? Lehet csak simán egy külföldi lokalizációs példány, amit itt már valaki használt tesztelt, aztán vissza dobozba. Milyen sufni gsm boltban vetted?
 - 

smkb
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						.... az furcsa lenne ilyen mennyiségben ...
, ráadásul azt köteles a gyártó/forgalmazó feltüntetni, egyrészt, másrészt meg szimplán nem akkora értákű eszközök ezek, hogy az újrafeldolgozás költsége megérné a vele való foglalkozást. - 

kerekfej
őstag
válasz

DoItYourself

üzenetére
						Vidd vissza csesszék meg! A Samsung-nak esetleg ha tudod jelezd a dolgot telefonon,
 - 

agabe
addikt
válasz

DoItYourself

üzenetére
						vidd vissza cserletesd kj, es kerd a hivatalos samsung garit.
3 napon belul barmiert visszaviheted, a pixelhiba meg szinten nem jo...mar csupan ezert is visszavinnem cserere. 
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
 - LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
 - HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

( 220-at azért ne dugj bele közvetlenül 
 )