Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A jövőhéten a CM10-ből új változat fog megjelenni Bluetooth támogatással
-
Vyndree
őstag
Akkut lehet benne cserélni? Milyen való bele?
Próbált már valaki vésztöltőt hozzá? Aki nem ismeri, ez egy olyan egység amit hozzácsatolsz, van benne pl. 4db AA elem amiről menet közben bárhol tudod tölteni. Ha netán egész nap használnod kell (pl városnézés) és nincs lehetőséged tölteni, de a GPS és a Wifi leszívta az akkuját délutánra, nagyon hasznos lehet. Vagy hosszabb kerékpár túra alkalmával, többnapos hegyi túrázás stb. -
tonyrulez
őstag
Valaki nem tudja, hogy ebben milyen GPS chip van? SiRFstarIII, esetleg SiRFstarIV? Egy Venus 6 chipes nyomkövetőt vennék, viszonyítási alapnak ez tökéletes lenne.
-
soldi3r
veterán
válasz
Vyndree #1991 üzenetére
kössz!
jah, hogy ez 4.2? nem tudtamde nem is igazán érdekel a verziója
csak azért lett érdekes a dolog, mert muttert akarom rászoktatni a skypera, de azt meg tudja szokni angolul
nem akarok sok időt rááldozni, nem is foglalkoztam eddig sem androiddal és nem is tervezeminkább az előlapi hangszóró mellőzése ami zavar egy kicsit
(#1993) makoj20, köszi! de ennyire nem akarok belemászni, lehet inkább veszek egy 7"-ost az euronicsban, 22ért magyarul, ez meg marad nálam
-
soldi3r
veterán
esetleg azt meg tudja valaki mondani, hogy tudok nevet adni a készüléknek?
a cégnél a dhcp szerver igényli a hostnevet, különben nem tudok ip-t rezerválni neki(#1984) tonyrulez, úgy látom ez nem csak nekem fájó pont
-
törölt tag
-
törölt tag
A legfrisebb BUILD száma: 20130106
-
nexus6
aktív tag
viber megy galaxy wifin?
-
tonyrulez
őstag
Szerintetek lehet majd erre telepíteni Ubuntu-t?
-
törölt tag
Kijött a CM10 BETA 1:
-
törölt tag
Rossz hírem van:
A CM10-nek csak később lesz új változata,mert hang problémákba ütközött a fejlesztő.Amint sikerül a hang problémákat megoldania,akkor fog Beta változatban kijönni a ROM.
-
törölt tag
Egy jó hír minden Galaxy S Wifi 5.0 tulajnak:
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Ehhez a készülékhez lehet-e bluetooth-os billentyűzetet csatlakoztatni?
Üdv: Gábor -
kerekfej
őstag
Jó lenne már valami új gyári FW.
-
Vyndree
őstag
Senki nem rootolta még a gyári 2.3.6-ot? Esetleg lehetne róla itt beszélni mivel és hogyan?
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1947 üzenetére
SuperOneClick-kel sem lehet a gyárit rootolni?
-
k0k0g
csendes tag
Próbálkoztam a gyári 2.3.6-al de az bootloopolt, viszont ott a gyári felrakása előtt nem csináltam wipeot.
Kellett volna? -
-
Vyndree
őstag
Próbáld meg az ugyanolyan G70ZCKPA 2.3.6 rootolt custom ROM-ot, ez a 3.0 verzió.
Ennél a verziónál nekem jó volt a kamerája 720x480-ban átlag 29,929 fps-t produkált
http://youtu.be/irsoGYeoPOoPróbáld meg a gyári magyart feltenni és azt rootolni, szerintem ez a legjobb megoldás.
-
k0k0g
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket kérem.
2.2 ről kiessel felraktam a 2.3.6 -ot, de mivel a root ra szükségem volt, odinnal felraktam a nálatok csak custom romnak nevezett Eryigit Rom 3.5 verzióját.
Minden rendben is van, kivéve, hogy a kamera csak 9 fps -el rögzít videókat.
Valakinek erre megoldása, mert root is kell, 2.3.6 is jó lenne , és kamerát is használnám.Thx
-
Mawyx
őstag
Szeretnék felrakni egy nyomorult fb appot, de nem sikerül.
[link]
Kiírja mindig, hogy "this app will be downloaded to your device shortly", de nem történik semmi.
Azért kellene, mert ha most fbkozni szeretnék, akkor meg kell nyitnom az internetet, bepötyögni a fb címét, bejelentkezni, tök macera.
Máskor amikor egy barátom Galaxyja volt nálam, azon kin volt ikonon a fb, be voltam alapból jelentkezve, így csak rá kellett böknöm az asztalon lévő ikonra és ment is. Most a saját Galaxymon is ezt szeretném -
general
addikt
üdv!
a wifi 5.0 verzió mennyit ér most szerintetek a piacon? (fehér, 8gb, 1 éves, nagyon jó állapotban, gyári oprendszerrel)
szeretném lecserélni egy 7" valamire.esetleg érdekel valakit? (az privit írjon, egyszerűbb)
-
törölt tag
Megtaláltam a MAGYAR 2.3.6-os Firmware-t:
-
Vyndree
őstag
Akit érdekel a ROM frissítés látogasson el a LOGOUT blog-omba amíg benne van a leírás, mert törölni fogják a moderátorok, miszerint "a Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült". Privátban sem tudok tovább segíteni, mert "főleg nem jelenti azt, hogy a tört verzió beszerzésében segítséget kéne nyújtanod, amikor világosan tiltja azt a szabályzat".
Aki frissíteni szeretné tudja hol lehet ennek utána nézni, itt csak a KIES-féle gyári verzió a megengedett. -
Vyndree
őstag
válasz
gabenn4241 #1915 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gabenn4241 #1915 üzenetére
nálam is így van.
Am a Kernel verzió neked mi?
-
Vyndree
őstag
válasz
gabenn4241 #1912 üzenetére
Nálam a NFS Hot Pursuit szépen fut, semmi lag. Nem lehet, hogy nem a megfelelő verziót tetted rá? Milyen andriod van a gépeden?
-
gabenn4241
tag
Sziasztok!! Valamit nagyon nem értek! Megvan ez a kutyu nekem már egy éve! Komoly gondom sose volt vele! De baratnom most vett egy galaxy player 4.2-t, ami ugyebar belul elvileg ugyanaz mint az enyem csak gyengebb aksival meg kameraval!!! Na marmost kerdezem en, hogy miert van az hogy neki az 512mb rambol szinte az osszes hasznalatban van nekem csak 377mb??? Meg az hogy neki a nfs hot pursuit vagy az asphalt7 is lagmentesen fut nekem meg nagyon nem az miert van???? A segitseget elore is koszonom!!!
-
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo #1906 üzenetére
Ebben szintén benne van a magyar nyelv?
"This kernel is based on stock G70XXKPF firmware,"
Ha jól értelmezem, akkor ez egy G70XXKPF amiben nincs és van már nála két újabb verzió is -> G70XXKPH és a legfrissebb G70XXKPL, amit simán fel lehet tenni Odinnal és a jelenlegit rootolni sem kell hozzá. -
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo #1898 üzenetére
A #1875-ben linkelt backup-ot "restore"-oltam ROM Managerrel. CWM-et nem találtam hozzá, elég sokféle verziót találtam, de ehhez a készülékhez egyik sem volt jó ezért inkább nem tettem fel. Úgy tűnik sikerrel jártam, 3-4 órát ment már rendesen, majdnem minden alkalmazást megfuttattam ami rajta van.
Köszönöm még egyszer a segítséget, elég régóta keresem hozzá a gyári magyar 2.3.6-ot. -
pcnet
addikt
válasz
#73029888 #1901 üzenetére
Köszi, így már bátrabban állok neki.
Azt esetleg tudja valaki, hogy sorozatszám alapján van e esélyem, hogy garanciában javítják ha tönkre megy? Eleve nem lehet még 2 éves mert akkor még nem is gyártották. Számlát nem kaptam az előző tulajtól, mert céges számlára vette és gar papír sincs kitöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest