- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Nos, kaptam választ a kérdésemre.
Azért nem tudok a Nokia E72-őm által létrehozott WIFI-HotSpot-hoz csatlakozni, mert az Android nem támogatja az AD-HOC típusú wifi hálózatokat (egyszerűen nem látja őket).Most áll meg az eszem!!!...
Csak arra lennék kiváncsi, hogy akkor aki azt írta, hogy neki megy, hogyan lehetséges?
-
fattyu666
tag
Üdv!
Valaki leírná lépésről-lépésre, hogyan kell root-olni ezt a gépet? -
agabe
addikt
van olyan progi ami 2.3.5 alatt is rezeg.
pl. a Go!Chat facebook chat alkalmazás. Ha be vagy lépve, és csak háttérben fut, akkor üzenet érkezésekor rezeg a készülék.
Ez alapján lehet, hogy benne van a 2.3.5 -ben is csak rosszul, hogy mikor kéne rezegnie az oprendszer bizonyos belső alkalmazásiban. -
válasz
cafatmaister #594 üzenetére
Én nem bántam meg, hogy föltettem. A rezgés hiánya elég durva hiba, de én telefonon sem használom ezt a funkciót, videotelefonálni nem szoktam, zenét ritkán hallgatok (G70-en), ha mégis, akkor maradok a flat hangképnél, és eddig a stabilitással sincs különösebb problémám. Másrészről viszont a gyorsulás, a hosszabb üzemidő, a fejlettebb androidos funkciók jól jönnek. YMMV
-
válasz
predator00 #593 üzenetére
Csak tippelni tudok: nem. (A G70-nek fél-egy éve van hátra a piacon, addig az ICS nem fog annyira elterjedni, hogy a Samsungnak kínos legyen, hogy itt nem az van, egy kifutó, alacsony nyereséggel értékesíthető termékbe pedig nem fognak fejlesztési/support pénzeket ölni. Ha lenne ráncfelvarrt modell, akkor esetleg, de csak akkor, ha a HW jelentősebben nem változik (amire kicsi az esély).)
-
cafatmaister
csendes tag
válasz
predator00 #593 üzenetére
szerintem nem,a 2.3.5 sem sikerult valami jol.
-
predator00
tag
Sziasztok!
lehet hülyeséget kérdezek nagyon nem vagyok otthon még ebben a témában
lesz erre 4.0 Ice Cream Sandwich frissités? ma láttam euronicsban 40k-ért és annyiért szerintem nagyon megérné, jólenne tudni ha megvenném lennének e rá még frissítések
remélem érthető voltam -
zebede
őstag
Hello!
Valaki netezett már telefonon keresztül, úgy hogy WIFI HotSpot-nak használja a telot?
Nekem Nokia E72-vel nem jön össze. -
general
addikt
jézusom, ne offoljuk már szét ezt a jó kis topicot! ki nem érti, hogy annak, akinek már van kártyája, annak tényleg csak 36 k jelen esetben, mert EGYÉBKÉNT IS megvan a kártya, ha nem veszi meg a kütyüt, akkor is van neki és kész...! nincs mit vitázni, számolni ezen. ha van már kártyád, ennyiért is meg tudod venni, plusz költség nélkül (erre a cuccra vonatkozó pluszköltség nélkül természetesen!!), ha nincs, akkor emiatt valóban nem éri meg beruházni egy hitelkártyára. pont.
-
agabe
addikt
Ha valakinek van ilyen kártyája már és több vásárlásra is használja úgy, hogy nem részletekben törleszt, hanem egy összegben fizeti ki amit azon vásárol, akkor megérheti, mivel a kártya éves díja 3500, a havi számlavezetési + sms díj pedig 450/hó, azaz évi 9000 Ft-ba kerül hogy van ilyen kártyád.
Ha több mint 9000 Ft-ot tud valaki megspórolni vele az év folyamán (különböző kártyához kötött akciókkal), akkor megéri. -
general
addikt
válasz
kerekfej #583 üzenetére
nem kell felvenni hitelt. én is így vettem. a kártya évek óta megvan... ha megvan rá a cash, beteszed a számlára egybe és kész.
a 36 pofátlan ár érte, ennyit röhögve megér, komolyan! sokan fikázzák,szerintem igazi kis mindentudó! wifi már majdnem mindenhol van% ahol én jártam az elmúlt egy hónapbban, mindenhol volt! ahol meg nem, kollega - wifi hotspot 5 percre és kész...
-
agabe
addikt
nem hinnem hogy kifuttatjak...angliaban, amcsiban, olaszoknal...meg nem tudom meg hol alig egy honapja kapni csak. ott inkabb az elejen van az eletciklusanak, es itthon sem tul regi meg (talan fel eves) ezert szerintem lesz meg belole, csak gyorsbolt kifogyott, es most nem tudnak jo aron beszerezni mert gyenge a forint mint a harmat. a muszaki nagyaruhazak valoszinuleg mar korabban beszereztek, meg kulonben is kibirjak, hogy 1-1 termek akar veszteseges is legyen minimalis mertekben.
lesz meg ez boltokban, csak kerdes mennyiert.
vagy annyira lemegy karacsonykor a beszerzesi ar ( vagy akar utana) , hogy ilyen arfolyam mellett is hasonlo ara marad, vagy dragulni fog.
kb 1 eves koraig szerintem meg elerheto lesz boltokban, de ha nem lesz utodja akkor tovabb is, es attol is fugg, hogy a samsungnak mennyi ideig erdemes gyartania, es mennyi keszlete lesz a vegen. -
smkb
őstag
Most nézem speedshopnál már a rendelhetők közül is kikerült, úgy látszik kifuttatja a Samu és ennyi volt... tehát valszeg aki akar annak most kell még lecsapni rá...
-
smkb
őstag
Hát gyerekek ez 40.000-ért komolyan mondom ajándék. Eléggé beleástam magam egy idejea kínai belpiacos tabletekbe is, rendeltem már onnan többször is (houseofdap.com) de a 40.000 ftos árral már azok sem versenyképesek (az 5" ott is ritka, én meg sajna 5" fan vagyok), mert ha még 129 usd is pl egy Window N50, support sehol, fényképező része kuka, akkuidő gyengébb, képernyő gyengébb, gps nincs, bluetooth nincs.... komolyan 40.000 pénzért ez már tényleg überjó, főleg hogy 230 már az usd... én az enyémet napról napra egyre jobban szeretem.
-
finecsa
tag
PolusCenterben, MM-ben vettem délután, 40k volt.
Eladó azt mondta van még bőven, külön felhívta a figyelmemet, hogy ez nem telefon.Ezen az áron már tényleg ajándék, 2-év garival, amikor a használtakat árulják 44-45-ért.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #570 üzenetére
ez nagyon durva ar, de kell hozza cetelem hitelkartya is. ha mar van, akkor mindegy, de ha nincs akkor annak is van koltsege, es a vegen nem lesz igazan olcsobb az egesz.
Voltam medai markt-ban westend es stop-shop-ban.
mindket helyen volt. westendben kb 10 db, sropshopban meg 20...legalabbis ami ki volt teve, de nem tudom van-e tobbmert eladot nem interjuvoltam meg.
Kiprobalni viszont nem lehetett, nem volt proba keszulek, de pl sgs ii az volt pedig az is akcios .
Ha a westendben el is fogy 1-2 nap alatt a tobbi helyen szerintem meg lesz jopar napig, de hetvegeig tuti. -
general
addikt
válasz
kerekfej #561 üzenetére
fentebb írtam, hogy én próbáltam, és elég fain a program! nagyon sokat tud, az eq-ja pl 10 oszlopos, van külön bass és treble, rengeteg előre beállított is, amik érnek is valamit, nem gagyin szól, illetve PREMAP - ezt is kérdezték, csak azért emelem ki -, ami előerősíti értelemszerűen a jelet, kicsit emel a hangerőn, de azzal csak óvatosan lehet bánni. úgy vettem észre, hogy műsortól (pontosabban annak minőségétől mp3 - flac) és fülestől függ, az hogyan reagál rá, a gyári elég gyorsan betorzít, de a Sennheiser fejhallgatómnál nem volt gond, szépet lehet emelni a jelen, és erősítőre kötve is hallani hangerőemelkedést. azt azért el kell mondja, óriási hangzásbeli különbség nincs a gyári lejátszóhoz képest, a Sound Alive szépen teszi a dolgát, csak precízebbe beállíthatod a hangképet, illetve az egész lejátszó okosabb, testreszabhatóbb. szerintem megéri megvenni, én meg fogom! (nekem is most jár le a 15 nap)
-
kerekfej
őstag
juroniccs
-
agabe
addikt
AV fórumon is én vagyok
Ha valami érdekel akkor eléggé utánajárok, és ez a kütyü most kb egy hónapja minden nap használva van este/reggel.
Én csak amatőr érdeklődő vagyok és néha belefutok egy-egy kihagyhatatlan ajánlatba, de vannak az ottani fórumon akik jó áron tudnak jó termékeket folyamatosan, mivel üzletük van, vagy épp hamar megunják a cuccaikat (bár az természetesen nem új már, de azért pár hónaposan gyári garis készülékek jó vételek lehetnek) ezért érdemes is tőlük vásárolni. Jó társaság.Hogy ne kanyarodjunk el a témától én pl. használtan vettem 37ezerért egy hónapja a kütyüt, de sajnos gari (annak ellenére, hogy a hirdetésben azt írták) nem volt már ra, mert az előző tulaj nyáron egy gsm boltból vette. A garira a bolt azt írta, hogy 6 hónap, de csak a szoftverre!! a készülékre meg egy. Így és akkor 52ezerért lehetett megszerezni ami akkor jó árnak számított, bár a gari miatt inkább csak reális volt.
Ha a mostani 40ezres akciós árat nézzük amihez természetesen 2 év gari jár, akkor az igen kedvező, viszont én sem sírok, mert már egy hónapja nyúzom, és igaz, hogy 30ezernél többért szerintem most nem lenne eladható az említett garihiány miatt (hiába makulátlan, dobozos), de nem is akarok megszabadulni tőle.
Galaxy Note-ra nem költenék, pedig ha ez a wifi 5.0 nem lenne, akkor szomorkodnék a méret miatt, hogy olyan nekem nincs, mivel már a 7colos tablet is nagyobb mint ami kényelmesnek tűnik (próbáltam egy napig kölcsön készüléket év első felében, de az nem jött be), és ez is kiszolgál mindenben amit az tudna, egyszóval aki most tud szerezni 40ezerért ilyet a mediában az szerintem ne habozzon.
Kár, hogy ezek szerint csak budapestre korlátozódik az akció...de lehet, hogy később esetleg máshol lesz még karácsonyig. -
Gabex1
csendes tag
Nagyon köszönöm Agabe, hogy ilyen szinten utána néztél a kütyünek.
Le a kalappal előtted!
( AV fórum Agabe = Agabe? ) Ha igen legközelebb tőled veszek képi megjelenítő eszközt, ha lesz eladó !Hát akkor sajna kihagyom a távolság miatt a vásárlást. Az útiköltség több lenne mint az akciós engedményes ár. Köszönöm mindenkinek!
-
agabe
addikt
Ami még durva, hogy hirdetésekben 50ezer Ft körül mennek a használtak (pár hetesek mondjuk), vagy a minimum 45ezer volt amit mostanában láttam. Volt egy hirdető aki itt a hardverapron is 45ezerért kínált több darabot is "véletlenül" pont fehérben még tegnap csak budapesti átvétellel...na az valószínűleg mediamarkt-os beszerzésből csinált volna kis pénzt.
Vaterán a legolcsóbb 45ezer, de az 6 hó garival , azután már 48ezres van (1 év garival) , és ott is feltünt (sztem ugyanaz) aki 45-ért árulta a itt, csak ott már 50ezerért tette ki, viszont azt is lezárta 1 nap után.
Vannak még ott 55ezres ajánlatok (ezek is 1 év bolti garival), és 60ezresek is szintén nem gyári garival.
2 év garisok ott 65ezer körültől kezdődnek, de a legszebb, hogy van 70ezerért 1 hóanp garival is...na azt valószínűleg már senki nem veszi meg, de eszementen el vannak szállva egyesek az árral.
Nyáron a 60ezer még jónak számított volna, de most a 45 a reális. -
agabe
addikt
Hát úgy néz ki differenciáltak az akciók (ez szokott lenni a media marktban)
Kiírták az oldalukra, hogy a Wifi 5.0 nem képes telefonálásra, és tévesen jelent meg az újságban :
pl. itt
És azért gondolom nem csak volt, hanem még van is (legalábbis ma kezdődött az akció)
Ezt azért nem fogják annyian vinni mintha telefon lenne még ilyen nagyon jó áron sem. -
Gabex1
csendes tag
Ezek szerint csak Budapesten volt akciós a masina?
Jó lett volna ha közelebb is megvásárolható lenne... -
Mint írtam, (bár nem tudom mennyire volt világos), 2.3-tól a hangképszabályzás központosított Android szolgáltatás, így azt elvileg meg lehet írni külön is. Próbaképpen rákerestem, és van is ilyen alkalmazás pl. Equalizer, ami a hangszínszabályzás mellett a többi standard effektet is szabályozni tudja (basszuskiemelés, stb.) Ki nem próbáltam. (Persze a működéshez kéne a dolog másik fele, nevezetesen, hogy a G70-es 2.3.5-ön ezek az Android feature-ök éljenek — reménykedjünk.)
-
jksx
senior tag
válasz
kerekfej #561 üzenetére
Én csak a meridiant próbáltam, de az kb. olyan mint a gingeres médialejátszó.
A PowerAmpot (próbaverziós) egyszer letöltöttem, de nem használtam, azóta meg nem engedi magát futtatni sem letölteni újra.
Az engem is érdekelne, hogy a PowerAmp milyen, mert akkor megvenném a full verzióst, ha tud annyit mint az eredeti Froyo-s lejátszó. -
kerekfej
őstag
-
agabe
addikt
válasz
gyuri2008 #557 üzenetére
Ráadásul a képen látható cucc előlről ugyan a Wifi 5.0 -ás készülék, de oldalról már egy Galax S teló képe van.
Két lehetőség van: az oldalsó kép, és GSM képesség rosszul van feltüntetve (ez a valószínűbb), a másik meg, hogy a Wifi 5.0 felirat és az előlapi kép van rosszul feltüntetve (ez a valószínűtlenebb, mert egy galaxy s telefon függetlenül 40ezerért nagyon durván jó ár lenne). -
gyuri2008
veterán
Az MM úgy hirdeti mint 4 sávos gsm telefont.
Félrevezetik a vásárlókat -
spanilana
csendes tag
Én a budapesti újságba láttam. Ma megyek érte.
-
Gabex1
csendes tag
Srácok!!
Melyik város Médiájában lehet megvenni a készüléket 40 ezer forintért? Én szegedi vagyok, de nálunk nem is lehet kapni sajna! Beruháznék egyre....
-
Ahogy nézem, Android 2.3-tól jött a 9-es API (2.3.3-nál meg már a 10-es), és a 9-esben megjelent az audiofx csomag, benne a Virtualizer, az Equalizer, a BassBoost, meg az EnvironmentalReverb, ez gondolom keresztbe tett a 2.2.x-re fejlesztett audio alkalmazásoknak... Persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés, annyira még nem látom át.
-
spanilana
csendes tag
Media Markt-ban 40e Ft!!!!!!!!!
-
general
addikt
a rengeteg infó alapján, amit sorra írtok ide - nagy köszönet érte, irtó hasznos -, biztos,hogy maradok a Froyo-nál, semmi értelme cserélni, nekem csak hátrányt jelentene... a hangzásban valóban nagy változást jelent az a pár beállítási lehetőség, én is tapasztaltam!! bár akinek nagyon kell a Gingerbread, az töltse le a PowerAmp lejátszót (fizetős, 15 nap free), mert az szerintem még a gyárinál is jobban állítható, és brutál jól szól! kezdve azzal, hogy abban végre van preamp...
-
smkb
őstag
válasz
kerekfej #545 üzenetére
Egyébként ez a 2.3.5 más szempontból is érdekes, mivel külföldi (főleg usa) tesztekben olykor olykor tényleg fagyogat, míg nekem a 2.2.2 alatt egyszer sem, és más 2.2.2 tulajtól sem nagyon láttam ilyet. Nagyon úgy néz ki, hogy 2.3.5-öt nem erőltették túl testreszabás szempontjából, szimplán csomó dolgot kihagytak, amire egyébként a vas képes, csak épp programozgatni kellett volna és nem része a natív 2.3.5-ös droidnak. Inkább közösen mehetett a fejlesztés a Galaxy S 2.3-ával, és minimálisat reszeltek rajta a 5.0-hoz, de messze nem dolgoztak annyit vele mint a 2.2.2-es fw-n. Kár...
-
smkb
őstag
Köszi, hogy megnéztétek, közben megnéztem youtube-on Galaxy Player 5.0 review-kat, amik 2.3.5-el jöttek gyárilag, és valóban kivette belőle a Samu.
"Csak érdekességképpen, mit csinálnának ezek a beállítások? (Én az ilyeneket reflexből kikapcsolom, max. a hangszínhez nyúlok nagy ritkán.)"
Megváltoztatják a hangzás képét, főleg jó minőségű fülesekkel van ég és föld különbség a flat és a jól feldolgozott jel közt (Jet Effetc, BBE, stb..). Kiszélesítik a spektrumot, szélesebb lesz a tér a a színpad, jobban kiemelkednek a hangszerek, nagyobb lesz a dinamika. Az EQ nem képes semmi ilyesmire, az csak frekvenciákat erősít fel, csökkent, de nem tolja el őket, sem fázisukat. Kb. olyasmik ezek a jelmanipulációk, mint képanalízisnél mikor a hisztogramot szélesíted, vagy a gamma erősítést változtatod, élet keresel, elmosod, élesíted stb. csak mindezt hangon.
Egy példa, hogy miket is lehet csinálni a jelekkel. Képzelj el pl. egy 256 szürke árnyalatú képet (0 a fekete, 255 a fehér), ahol a képpontok zöme az alsó 0-40 szürke közt van. Ekkor a képet jórészt egy fekete pacának látod, mert a szem nem képes jól elkülöníteni az ennyire egymáshoz közel eső ilyen kis mértékben eltérő szürkéket (feketéket), pedig eltérő információt tartalmaznak. Ezen azzal lehet segíteni, hogy valamilyen függvény (lineáris, logaritmikus, exponenciális, stb.) mentén a színértékeket felszorzod, és ezzel széjjelebb húzod a hisztogramot, így pl. a 40-es szürkéből lesz 75-ös, a 30-asból 50-es, 20-ból 25, 0 marad 0 stb... ezáltal sokkal láthatóbbá válik a kép, miközben az információtartalma és a képen lévő alakzat is megmarad. Attól függően, hogy milyen algoritmusok mentén történik a képpontok feldolgozása lehet többféle eredményt elérni. Ez csak egy a millióféle feldolgozási lehetőségből.
A fentihez hasonlóan történhet ez a hangok esetén is a különböző frekvenciakomponensekkel, különböző eljárásokkal. Eléggé fül, fülhallgható és jelfüggő, ezért mindenkinek magának kell belőnie a kedvelt zenei stílushoz, füleséhez, füléhez.
-
Itt a 85-ös hozzászólásban is írják, hogy kiszedték. (Mondjuk ez a 4.0 (G1), meg koreai, meg 2.3.6, de ne kicsinyeskedjünk...) Cserébe a G70 80 órás lejátszásra van hitelesítve 60 helyett. Meg korábban írnak visszavont 2.3.5-ről, de ennek a kontextusát már végképp nem néztem meg, bocs.
Csak érdekességképpen, mit csinálnának ezek a beállítások? (Én az ilyeneket reflexből kikapcsolom, max. a hangszínhez nyúlok nagy ritkán.)
-
Megnéztem, és én továbbra sem találom, de lehet, hogy csak vaksi vagyok. A lokális menüben a settingsben csak a SoundAlive van, ha arra rákattintok, akkor bejönnek a hangképek, és ha az user-t választom, akkor feljön az 5 potméter.
Valaki írt még róla, és emlékeim szerint azt, hogy valahogy elő lehet csalni(?). Próbáltam rákeresni a hozzászólást, de nem lett meg.
Elképzelhető még, hogy valamelyik egyéb lejátszó tud valami hasonlót, pl. a fizetős winamp (az ingyenesben egyáltalán nincs hangszínszabályzás), de van még pár tucat a marketen.
A 2.3.5-öt amúgy is érdemes megfontolni. Összefoglalásként, előnyök:
* gyorsabb,
* takarékosabb (akkuval),
* pár androidos funkciót feltuningoltak,hátrányok:
* gyári audiólejátszó beállítások(?),
* nem rezeg (ez lehet, hogy csak egyedi, de neten is panaszkodnak páran, lehet, hogy wipe mellett nincs(?)),
* gyári home screen csak portrait,
* video chat nem működik pár helyen (gTalk),
* többször fagy/rebootol (egyszer már nálam is),
* screen saverek, meg effektek változtak (pl. oldal nem rugózik - van akinél ez fontos).Kihagytam valamit? (Nézegetem, és több gyártó mostanában upgrade-el 2.3.4-re(!) - nem követem az Android release-eket, de lehet, hogy az 5-ös tényleg pont egy sikerületlenebb.
)
-
smkb
őstag
Szia, én még 2.3.5-ösítés előtt állok. Korábban agabe azt írta, hogy a Sound Alive megmaradt, de most a te hozzászólásod olvasva olyan, mintha pár dolog nem lenne meg benne, főleg számomra a leglényegesebb beállítási lehetőségek.Említed hogy a 3D & Bass és a Clarify & Upscale mintha hiányozna. Ezeknek ott kellene lennie (2.2.2.)a felhasználói beállítások közt, az ekvalizer felett lévő 4 fülön egyenként. E kettő adta meg az igazi bónuszt a hangzásnak nem az ekvalízer. E kettővel össze lehetett hozni majdnem olyan minőségű hangzást, mint az iAudio-k Jet Effect-jével, illetve pl Cube lejátszóm BBE-jével... ami igen csak sokat dob bármely zenén. Megnéznéd mégegyszer, hogy tényleg hiányoznak-e, mert ha igen akkor nem teszem fel a 2.3.5-öt.
-
A hétvégén először hallgattam egy csomó zenét a G70-en (megvan vagy két hónapja
), és yamaha chip ide vagy oda, kimondottan élvezhető produkciót nyújtott. Ez alkalommal egy PX100-as fülest használtam, ami viszonylag érzékeny ill. alacsony impedanciájú (32ohm), így már 7-10 fokozaton megfelelő hangerőt produkált. A hangszínszabályzóval játszottam egy keveset, de aztán hagytam flat-on.
Ha már ekvalizer: a gyári lejátszó előre difiniált hangképei elég borzasztóak (SZVSZ), ezzel szemben nem módosíthatóak, csak a két "user defined". A potméterek húzogatásánál akadozik a lejátszás - ez nem valami profi. Mintha 2.2.2-ben lett volna valami egyéb beállítás is (extra basszus?), de a 2.3.5-ben már nem találtam. Viszont a lejátszó már emlékszik, hogy album módban voltunk és listánál oda vált vissza, de arra, hogy melyik albumban jártunk továbbra sem. Próbaképpen letöltöttem a Winamp-ot ill a Meridiant, azokban ezeket (a nem túl bonyolult) problémákat azért sikerült megoldani.
A fejhallgató aljzat nálam késsé csálé, azon túl is, hogy a ferde alsó élre amúgy sem fekszik fel a bedugott csatlakozó, persze ez apróság, de nem került volna semmibe rendesen megcsinálni.
Ami az általánosságokat illeti: megerősödött az a véleményem, hogy praktikus, ha egy hordozható zenelejátszó kicsi, a nagy, színes, taperolható kijelző tök felesleges, ezzel szemben a hardveres (vakon is kezelhető) gombok fontosak. Persze ha megnézem pl. az iAudio jelenlegi termékpalettáját, akkor láthatom, hogy ezt a véleményt manapság nem sokan oszthatják...
-
gyuri2008
veterán
Hogyan tudok képernyőmentést csinálni?
-
gyuri2008
veterán
Hogyan tudom rootolni a készüléket?
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #528 üzenetére
hmm.. ugy nem kellett volna elvileg semminek osszekeverednie, mivel nem maradt rajta semmi, de igy is az a valoszinu, hogy valami megis osszegubancolodott.
kiest szoktak szidni forumokon, mert allitolag tobb gondot okoz mint az odin, sot ha minden utasitast betrtanak, akkor odin problemamentes, kiessel meg mar volt olyan telo ami teglasodott (nem is egy).
valoszinuleg a kies a pc-n egyeb telepitett dolgoktol fuggoen teljesiti a feladatat, azaz nem lehet tudni mi zavarja, de van olyan ami (nem ismert konkretan mi az, csak sok a problema neha meg csak a kapcsolodassal is) kibillenti a normalis mukodesbol.
Valoszinuleg rosszul van megirva, es samsumg nem tudta meg javitani.Akku toltes teljesen lemerult allapotrol nem volt meg nekem, mert vigyazok ra, viszont 15 szazalekrol legalabb 5-6 ora asszem (csak becsles mert nem mertem meg le igazan) szoval sokaig tolt.
-
kerekfej
őstag
Kies-est raktam fel, a hivatalos gyárit. ráadásul, mint írtam azóta a felére csökkent az írási sebessége. Remélem csak a driverek csesződtek össze.
Teljesen alap állapotba ment a firmware frissítés, ezt írtam is. Minden töröltem és formáztam rajta előtte valamint reset setting.
Teljesen lemerült állapotból a gyári töltőjével kikapcsolt állapotban nektek mennyi idő alatt töltődik fel?
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #521 üzenetére
melyiket raktad fel?
a kies-es verziot?
elvileg akkor nem fagyhatna, de a kies sokfurcsasagot produkalt mar eddig, es ez sem lenne lehetetlen.
ha odinnal tetted fel, akkor ugyanaz vonatkozik ra mint a custom romokra, megpedig hogy wipe-olni kell elotte. nem eleg a factory reset mert a belso sd kartyan ott marad mindenfele korabban telepitett konyvtar, meg a tartalmuk is es ez sokaknal okozott (telefon tulajoknal) hasonlo problemakat.
Ha sokminden volt telepitve, akkor a kies is lehet hogy ugyanebbe a hibaba fut bele.
Frissites elott titanium backup, majd wipe, aztan a friss rendszerre titaniummal vissza ami rajtq volt, vagy csak siman ujrapakolsz mindent mint egy pc telepitesekor. -
kerekfej
őstag
PH! blog: elkészült a Mobil Prohardver és Mobilarena!
zebede eléggé félrelolvastad
-
-
agabe
addikt
vannak jatekok amik letoltve ( bar maketrol kozvetlenul a kutyurol mem erhetok el) nem futnak ezen, mig sgs-en , galaxy s-en vagy motorola defy-on meg igen.
A harom masik hardverben nem jobb (motorola gyengebb is) mint ez, igy valami jogosultsag, vagy beallits az oka. Biztos nem bonyolult dolog, de meg nincs konkret otletem -
agabe
addikt
-
-
Banzai69
csendes tag
Én már próbáltam az egyik "verziót",de telepítéskor "imei"( (ha jól emlékszem) számot kereset-nem talált, és leállt hibával.
Amúgy meg "Motonav"-ot használok,ami szinte egy az egyben iGo. (ugyan azokat a térképeket,poi-kat.....használja).
Van belőle 800x480.A pixel hibáról meg azt mondták, (a nettes bolt) hogy, elég sűrűn előfordul, és több pixel hibánál cserélik (nekem 1 van).
Ezért kérdeztem van-e másnál is. -
agabe
addikt
valaki tett mar fel igo-t erre? nem a reszletek erdekelnek, ne warezoljunk itt lehetoleg, csak a teny erdekel.
en a sygyc proba verziojaval jol elvagyok most, de kar, hogy ilyen nincs igobol mert azt is megneztem volna. -
Ha fent van a Quick settings nevű alkalmazás, akkor ott a töltésjelzésre kattintva bejön, de emlékeim szerint a Task managerből is elérhető (hosszan nyomod a Home billentyűt). Ha bejöttek a (grafikon) "csíkok", akkor meg kell őket tapizni, és megjelennek az üzemidők. 2.2.2-nél csak a kijelző-hálózat-idle idő elérhető, 2.3.5-ben alkalmazásra lebontva kapod. (Máshonnan is elérhető, de most nincs nálam, fejből meg nem emlékszem rá.)
-
gyuri2008
veterán
Melyik az a program. Ha megmozdítják a készüléket elkezd riasztani?
Köszi előre is a segítséget -
agabe
addikt
akku idore visszaterve:
1 nap 8 ora ota vettem le a toltorol, jelenleg 5 ora 30 percet ment a kijelzo, a wifi ugyanennyit es ezzel most 35%-on all, viszont most mar 30 percenkent kb 10%-kal csokken. Asszem a vege fele lassul a csokkenes uteme, de nem akarom kipurcantaniaz akksit. -
agabe
addikt
-
törölt tag
Üdv! Néhány napja már én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen kütyünek, és feltűnt egy elég zavaró probléma. Ha az egyik ujjamat a képernyőt tartom, és utána egy pillanatra hozzáérek egy másikkal, az egyes számút "elfelejti" érzékelni, míg meg nem mozdítom. Ha két ujjamat tartom rajta és hozzáérek egy harmadikkal, nincs ilyen a probléma. Úgy tűnik ez nem csak az én készülékem hibája, itt egy videó, ami bemutatja ezt a problémát:
http://www.youtube.com/watch?v=3a0x3xJHCOsA legtöbb programnál ez nem zavaró, de sok játéknál, vagy pl. egy gitár-appnél igen. Az eredeti 2.2.2 Froyo van fenn, nálatok is jelen van ez probléma? Amúgy a képernyő úgy tűnik csak 4 ujjat tud érzékelni. A Ginger update változtatna ezen valamit?
-
agabe
addikt
no itt egy másik, amiben meg a leírás szerint be lehet állítani milyen szolgáltatói engedély szerint tölthessen a készülék.
Van még több is, lehet próbálgatni. -
agabe
addikt
Van market enabler.
Pl. ez
Elvileg a leírás szerint ez csak a fizetőseket engedi megjlenni amik eddig nem jelentek meg, de ki lehet próbálni.
Ezen kívül könnynen elképzelhetőnek tartom, hogy van még más "custom" enabler is ami mindent engedélyez, de nem zaklat annyira a dolog, hogy foglalkozzak vele. -
Jé, tényleg.
(Sőt rezegni sem kell, elég a silent mód.) Azért madárfotózásra továbbra sem ideális.
Közben észrevettem, hogy ha fényképező módban röviden megnyomom a kikapcsoló gombot, akkor nem megy alvó módba, csak megjelenik a képernyőn egy lakat, és nem lehet exponálni. Viszont timeout után így is elalszik. Hmm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest