- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Mr.Silkó #32998 üzenetére
Amúgy lehet beleírhatnád valahogy összefoglalóba.. Valami külön rész esetleg, hogy ezt meg az aod-ot érdemes kikapcsolni ha rossz az akku idő, ez a kettő tényleg eléggé megtudja nyírni a készenléti fogyasztást, így a sotot is.. Első indításnál is ha nem figyelünk oda akkor alapból aktív lesz.
bigdady : A nagy pontosság maradhat, én nem vettem észre különbséget akksiban e között és a kímélő mód között. A pontosság javítása fül alatt van a wifi keresés, azt kell offolni.
-
batai15
félisten
Sziasztok a gyors töltés funkciót ki lehet kapcsolni? Vagy vegyek inkább egy sima töltőt is hogyha nem kell hirtelen tölteni akkor azt használjam?
Illetve alirol akarok mágnes /vagy sima töltőt kábelt venni, milyen márkát érdemes? -
Mr.Silkó
veterán
-
TOZ
addikt
Earphone foam tip a barátom.
-
Locutus
veterán
Az AOD halványítására, sötétítésére van valami lehetőség?
-
söncö
tag
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
madgie #32969 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nálam meg még sosem akart kiesni a fülemből a gyári füles, stabilan a helyén van, és még jól is szól (saját vélemény). Elég sok okostelefonom volt eddig (30+), többségében csúcskategóriásak, 1-2 kivétellel mindhez volt gyári fülhallgató, de egyértelműen a mostani Samsung-AKG a legjobb közülük szerintem. Amióta megvan, ezt használom, persze otthonra van komolyabb fejesem, de utcára teljesen korrekt, bőséges mélyekkel.
-
madgie
titán
Röhögni fogsz, nekem az Apple EarPods-a az egyetlen, ami megmarad a fülemben, ennél az AKG-nál is hiába cserélgettem a gumiharangokat, tízméterenként kipottyant a fülemből gyaloglás közben, nem hogy futni tudnék vele, mint az almással. Szóval az a hülye helyzet állt elő, hogy a fehér epöl füles van mindig nálam, meg amúgy a notebookból is az csüng, mikor videót vágok itthon, mert az a kényelmes...
-
Kajt
tag
A napokban lett egy új S8-am és gondoltam írok pár sort a fülhallgatóról (semmi audiofil) .
Nagyon kíváncsi voltam rá mert sokan írták más fórumokon is, hogy milyen jó az AKG füles. Én eléggé csalódtam benne de lehet csak nagyok voltak az elvárásaim. Jó, hogy szövetborítású a vezeték de rettentő könnyen csavarodik és töri meg magát, ráadásul nem ugrik ki hanem csak jobban feszíti. Fülben kényelmes viszont könnyen kimozdul főleg ha a kábel alulról húzza ami ruha/kabát miatt nem ritka és akkor teljesen elveszti az erejét és szinte már ki is esik. A jack nagyon szorosan passzol és mivel egyenes kialakítású elég nehézkes kihúzni. Ezek mind ízléstől függetlenek.
Hangzásilag nem megyek bele mert mindenki másképp szereti viszont fontos, hogy ez nem egy AKG füles hanem egy AKG hangolású Samsung fülhallgató AKG-ként brandelve. Az én korábbi Sennheiser MX170-esem ami egyáltalán nem csúcs (fontos, hogy nem in-ear) jobban, erősebben és teltebben szól. kb 5000.- de érdemes rálesni az értékeléseire.
Szóval nekem nem jött be bár ajándék fülhallgagóként nem rossz.
Viszont az S8 maga remek!
-
Ezekiell
veterán
válasz
janosibaja #32963 üzenetére
Hát ezaz, nekem akkor se... Egész addig ott marad a notification, amíg el nem swipeolom. Elég zavaró
-
janosibaja
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Nálam így alakult most az akkuidő S8+: 1nap 18h akksihasználat, 5:13h kijelzőidő(ami aktív: aod nappal, legnagyobb felbontás, 5 mail szinkron, 2 időjárás szinkron, 4G online)
-
dkovizoli
addikt
válasz
#67656192 #32938 üzenetére
Ezt már az első, még zip-es telepítésnél kibeszéltük, hogy van akinek van, van akinek nincs. Nálam eltűnt. Párom s8-asán pedig nem lehet bekapcsolni, mert szürke. Tudom, hol kell keresni, de ott nincs nálam. Máshol sincs. Nugaton még volt. Csak ezt sajnálom, egyébként tetszik az oreo. 😀
-
-
Matada2.3
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bigkokas #32922 üzenetére
Valószínűleg 1 év garancia lehet a készülékedre. Azt, hogy mennyit érhet, pedig ne itt kérdezd kérlek, hanem ebben a topikban.
-
Ezekiell
veterán
Hogy lehet azt beállítani, hogy ha kapok mondjuk egy mailt, erről meg is jön a notification a telóra, elolvasom a mailt mondjuk a számítógépen, akkor a notification automatikusan eltűnjön? Előző telefonomon ez ment, itt nem. Köszi!
-
-
kelzsoca
félisten
Üdv Urak!
Hosszú kihagyás után (S3) visszatértem egy S8-al.
-
törölt tag
Telefon az asztalon, csörög, ja nem, helyette felvillan a szokásos..., majd sötétség. Feloldás után jelzi a nemfogadott hívást, csörgés nem volt.Több esetben fordult elő, Nougaton ez nem volt, de ha te mondod b+, biztos úgy van, semmi gond vele
Nem vitatkozom, többet itt senkivel, jobban jár az ember ha utánajár a dolgoknak. Nem itt.Egyelőre nincs oreo, pont, majd ha lesz azt idejében megtudjuk. Addig semmi értelme okoskodni. Mókolni mindig is lehetett, te is sok munkát tettél bele, magam részéről örülök, hogy többen aktívak de be kell látni, hogy az eddigi megoldásokat könnyű szívvel nem kekk ajánlgatni senkinek. Türelem, addig is van jó Nougatunk.
-
bigkokas
tag
Kedves Forumtársak..lenne egy fontos kérdésem..van egy független s8 silverem gsm boltbol vásárolva .
EU s doboz gyári független oxm xeh /xeh/xeh. Erre milyen garancia van?? És hibátlan állapotban van, mennyit érhet szerintetek.. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3 #32913 üzenetére
Sima S8-nál én úgy gondolom, ez egyáltalán nem rossz eredmény, tekintve, hogy láthatóan nagyon gyenge a térerőd minden képernyőn, ami az egyik legjelentősebb akkugyilkos tényező, illetve sokat ment a kamerád is a screenshot szerint, ami meg ugye magas kijelző fényerőt feltételez. Plusz van már 3 óra képernyőidőd is. A régebbi telefonod, amit említettél, az is 6 inch körüli QHD kijelzős volt? Mert a méret és a felbontás is számít itt.
Szóval ne izgulj!
-
Ákkk
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #32903 üzenetére
Nekem az van nem tapasztaltam még ezt pedig jópár esetben kikapcsolásig merítettem kiváncsiságból.
-
ToomyC
aktív tag
Nincs már OTA-n frissítés DBT-re ...
-
polonic
félisten
Megvan az ok, hogy miért lett leállítva az Oreo update.
Bizonyos számú esetekben a készülékek újraindultak az Oreo-val. -
Matada2.3
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Na mivan, mindenki felrakta már az Oreót és azzal szüttyög, hogy ilyen csendes lett a topik ma?
-
törölt tag
Hány forrás kell még a topik megmondó embereinek, hogy nincs oreo, nem is volt, mind csak félmegoldás, ámokfutás ami itt folyik.
Nem baj, itt mindenki tudja, hogy az odin nem gyári, a Sammobile egy kókler, banda, az oreot nem egyes régiókbeli sim ütközés miatt vonták vissza. Jó lesz ha a Samsung belájkolja ezt a topikot, hátha tanul valamit. Hihetetlen milyen észosztás megy itt..Topikgazda úr, lenne tennivaló, kicsit nagy a kavalkád.
Valamikor, az elejétől egész sokáig jó volt itt lenni, most már nem.Magamnak még nem (nem is fogom egyelőre) tettem fel de a lányom s8p-ra igen, ma tehetem vissza mert térerő hibáktól a hivásfogadás problémákig van minden. Nem mondom, hogy rossz ez az oreo de jobbnak semmiképp sem.
Ahogy más gyártók, úgy a Samsung is vergődik vele. Ott a szinte tökéletes Nougat, megy vissza. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3 #32897 üzenetére
Google Play Szolgáltatások szokott sokat enni (restart segít), a rosszul megírt külsős appok szintén, illetve természetesen a rossz térerő. Amennyiben van rá affinitásod, javaslom a BK Disabler kipróbálását (súgó az összefoglalóban), sokat javulhat az üzemidőd, amennyiben okosan alkalmazod (ha térerő gondjaid vannak, azon persze nem javít).
Egyébiránt látnunk kéne a screenshotodat is az akkufogyasztásról, hogy a képernyőidődet és az üzemidődet értékelhessük.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #32895 üzenetére
Nálam is szarakodott. Hagytam inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged