- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZüD
tag
Sziasztok!
Kacérkodok, hogy veszek egy s8-t... Viszont az aprón a hirdetett telefonok nagy része sérült kijelzős.
Néha sajnos én is leejtem a telóm (még mindig egy régi nexus 5-t használok) szerencsére bírja.
Valóban egy puff és már reped, törik is? Van olyan tok ami valóban megvédi és még megmarad valami az eredeti kinézetéből?Ja, illetve megéri várni, hogy kijöjjön az S9? Esik annyit az ára az S8-nak?
Előre is köszi, ha valaki hozzá(m) szól
Szép napot mindenkinek!
-
Deck
titán
Én maradok a 7.0 fel és update zip-el fel az Oreo megoldásnál. Ez működik legalább
-
nünüke1975
aktív tag
Kicsit megszakítom az OREO folyamatot de hátha valakit érint vagy érdekel.Tok problémával küzdöttem mint itt néhányan.Nem passzol,fölnyomja az edzett üveget stb.Úgy tűnik a probléma megoldódott pár száz forinból és majdnem másfél hónap várakozásból,de úgy tűnik megérte.
Adott egy ilyen tok ali-ról rendelve.
Műanyagszerű anyagból van de nem az a kemény kopogós műanyag.Kellemes a fogása tapintása,passzentos és nem nyomja föl az üveget.Nem mondom hogy nem csúszós,de nem annyira mintha csak a telefont fognám.
Remélem hasznos infó annak aki hasonlóra vadászik. -
Aszi10
tag
Srácok valaki segítsen nekem legyen szíves... megprobáltam feltenni az oreot odinnal ...nem ment...azóta a telefonom a Samsung felirat után folyamatosan ujraindul egymás után....most megpróbáltam egy régebbi romot feltenni ez látszólag fel is ment Odinnal de a teló ugyan úgy csak íjraindul egymás után a végtelenségig....mit csináljak?!
-
bakkir
tag
T-mobile-os gyári romra való frissítés szerintetek mikor fog jönni? Napok vagy hetek?
-
kislaci
senior tag
Valakinek előfordult, hogy hívás közben hívás a volt oreon? Nekem állítólag volt, de se nem jelzett hívás közben se nem fogadott hívás, se semmi. Nougaton nem volt ilyen.
-
Aszi10
tag
Nekem sem ment fel Odinnal...Viszont árulja már el valaki hogyan tudok kilépni a download mode-bol a telón mert az bent maradt ugye....és nem végom h lehet kilépni belőle...
-
OCTAMD
őstag
Akinek S8+ van és szolgáltatós rommal,az tegye fel valamelyik régebbit és elméletileg befrissíti 8ra
Sim nélkül csinálni vagy simmel de reset nélkül,amíg nem ugrik fel ota-n az oreo
-
Manka76
senior tag
válasz
Leslie1966 #32265 üzenetére
Úgy látom meg van a hiba oka:
Also I have downloaded the German OREO version but it gives me error Set Partition on ODIN 3.12.10 if I put CSC Wipe. If I put CSC no wipe flasha instead the files in 5 seconds but does not update. Reading a discussion on an Italian site that reports "Due to a new compression format of image files adopted by Samsung (lz4), it would seem that the current known versions of Odin are not able to" read "the various firmware packages causing the installation procedure to stop. ". So who can find Odin flashing the lz4 files? We hope that we find a solution among all of us. -
bigdady
nagyúr
Na ennyit a nem "félkalóz" odinos update-ről...
-
Deck
titán
válasz
Leslie1966 #32259 üzenetére
Odin nem flasheli a romot.
-
lasse001
senior tag
válasz
Leslie1966 #32255 üzenetére
Most próbáltam. Nekem sem megy fel a német. A franciát próbáltad?
-
Leslie1966
senior tag
Odinnal nem megy fel az Oreo-nekem. Nem kevés az a 3GB AP file méret ?
-
Divinity
őstag
-
DefJamHUN
aktív tag
Olyan ikon cserelo ami az osszes ikont cserelni gyari launchernel letezik? Nagyon szeretem a gyari launchert, de az ikonokkal nem vagyok kibekulve. A gyari samsung meg csak a fo ikonokat csereli...
-
Ateszpapa
addikt
Én már vissza is tértem a Nugátra, Oreoval gondjaim voltak Gear S2 órával.
(Több alkalmazás értesítése nem rezgett) -
Matada2.3
veterán
Nem indult jól a barátkozás a Samsunggal. A Nilkin ajánlott fólia nem ragad annyira rendesen, mint gondoltam volna, de az még a kisebb probléma. Google play error 927-em van konstans, lassan tölt a play és nem szinkronziál. Semmi sem ment, se cache törlés, semmi. Force Reset lett a vége.
-
OCTAMD
őstag
válasz
eladogeppc #32236 üzenetére
Telenor utolsók között van mindig.2 hónap kb
-
szabakaa
aktív tag
Nekem simán felment Odinnal, van egy kiváló leírás xda-n az "Oreo Discussion final" topicban. ADB-vel is lehet az update fájlt telepíteni ha nektek sincs SD kártyátok.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Misikeee6 #32238 üzenetére
Sajnálattal hallom ezeket a szavakat.
A fura, hogy a SIM bentvan és működik. Akkor meg csak a tálca lehet a gond. Viszont szerintem nem akarják garanciában szétszedni.Vágott SIM volt ? Mert ha nem, akkor biz az ő problémájuk kellene legyen. Lehetett az egy hibás SIM tálca is.
-
lasse001
senior tag
válasz
Leslie1966 #32234 üzenetére
Az idő a gond. Potyára nem akarok nekiállni.
-
eladogeppc
veterán
Mikorra fogja vajon a Telenor kiadni az Oreo-t...
-
marquuard
veterán
válasz
Leslie1966 #32219 üzenetére
Lehet, hogy meg is válaszoltad magadnak a kérdést, szedd le még egyszer.
-
lasse001
senior tag
Valakinek sikerült már felraknia Odinnal?
-
hunluigi
senior tag
Közben bixby megtanult kínaiul... pár évtized és meglesz a magyar...
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #32219 üzenetére
Lehet, hogy hibás a letöltött file ?
-
sgeza
veterán
Alapvetően igazad lehet, de nem vagyok biztos benne, hogy oem feloldásnál nem ugrasztja a knox-ot még akkor is, ha hivatalos romot teszel fel! Ez innen már nem logika kérdése, hanem, hogy hogyan gondolta a Samsung.
Kellene egy olyan ember, aki tutira megmondja, jó esetben próbálta már! :-) -
sgeza
veterán
válasz
Misikeee6 #32217 üzenetére
Igaza van Krisztián kollégának, bár lehet, hogy nem jól értettük: a sim tálca sérült meg, vagy belül valami? Ha a sim tálca, azt tuti kapsz olcsón. Ha belül, akkor meg szerintem ne hagyd annyiban! Nekik kell bizonyítani! Ezzel nehogy már elhajtsanak, hogy te tetted tönkre! Mondd nekik, hogy nem te tetted tönkre!
-
Leslie1966
senior tag
Odinnal nem megy fel, SET PARTITION és megáll, a Nougat marad rajta. Mi lehet a hiba ? SIM legyen bent, vagy FR kell előtte ? Nem hiszem.
-
sgeza
veterán
válasz
IamTheDog #32212 üzenetére
Nincs olyan, hogy dbt-s vagy xeh rom! Független van, aminek a kódjában szerepel az oxm kód. A dbt és xeh ugyanaz a rom. Tehát a válasz, hogy felteheted home csc-vel nyugodtan, marad minden!
A régió (vagy szolgáltató) kód a ahhoz kell, hogy melyiket töltsd le. A dbt, xeh, xeu, xef, stb. ugyanazt a független firmware-t tölti le. Időben lehet eltérés közöttük, tehát például a dbt-vel mondjuk előbb tölthető a független oxm firmware legújabb verziója, mint mondjuk a xeh kóddal. -
Mauro812
tag
Még is csak érzékeli a S8 a mozgás.
Video: [link]
-
IamTheDog
tag
Ha DBT-s romot felteszek XEH-ra úgy, hogy továbbra is magyar sim-et használok, akkor marad XEH/XEH/XEH?
Ugyan már Oreo van a telefonon, de lehet így csinálnék egy teljes gyalulást, mert azt az OTA flashelésnél nem csináltam meg.Szerk: mondjuk gyalulás nélkül sem érzékelek hibát, szóval lehet feleslegesen csinálnám.
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Ha az összefoglalóba található módon felrakom az oreot a telefonomra akkor a többi frissítés ugyan úgy OTA keresztül fog érkezni?
-
speedy87
csendes tag
Na végre kinnt van az OTA frissítés, otthon fel is teszem
-
törölt tag
válasz
Leslie1966 #32190 üzenetére
S8(sima) - ra az AQL5 - öt tölti helyette arra még nincs.
Gondolom nemsokára az is érkezik. -
szubrutin
aktív tag
Bocsi a buta kerdesert, kell egy gyari beallitas visszaallitast csinalnom, de most rakhatom fel az oreot. Ha felrakom es megcsinalom a visszaalitast marad az oreo, vagy elosszor csinaljam meg a visszaallitast? Tehat melyiket elobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest