- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToomyC
aktív tag
Hogy tudok ORX-ből DBT-t csinálni? Hiába flash-eltem mindig ORX marad, SIM-et kivettem ....
-
Matada2.3
veterán
Srácok, az miért lehet, hogy 50%-ra merült a telefonom és csak ilyen 2 óra 15 perc SoT-t sikerült kisajtolni belőle? Szokásos felhasználás, 2 hetes készülék, novemberi security patch. Elég rossz akkuidőket produkál a telefon.
Van valami tippetek?
-
Mr.Silkó
veterán
-
Deck
titán
válasz
eladogeppc #32839 üzenetére
Mi gyanús benne? Mekkora hülyeségeket tudsz össze hordani. Félelmetes..
-
Tomiii258
tag
válasz
Zsozsoka 74 #32852 üzenetére
És ez a Light Manager nálad jól működik?
Mert én próbáltam ezt és a Light Flowt is, de mindkettő ugyanazt a hibát produkálta: időnként (tehát nem mindig és ez a legbosszantóbb) nem jó színnel villog a LED.
Pl a Gmailhoz állított narancs szín időnként sárgás-zöld, mintha hiányozna belőle a piros szín.Ez mitől lehet, mivel akadhat össze időnként? Vagy másnál is előfordul és egyszerűen nem tökéletesek ezek az appok?
-
P3Dr0
senior tag
Kedves forumtarsak! Par nappal ezelott irtam,hogy sajnos az S8+ telefonom kijelzojen 7 honap utan elkezdtek kipusztulni a pixelek. Annak ellenere,hogy MO.-n vasaroltam a keszuleket itt (Svedorszagban) elt a samsung garancia. Hetfon delelott postaztam Stockholmba es ma erkezett meg a telefon. Gyors es jo munkat vegzett a szerviz ingyen es bermentve es legnagyobb meglepetesemre nem csak a kijelzot de aksit is csereltek valamint 8.0.0-as szoftverrel kaptam vissza a telefont. Kerdesem az lenne,hogy ilyenkor szamit mikor es hogy toltom az uj aksit vagy lenyegtelen mar ezeknek az aksiknal?
-
Damage401
senior tag
Vagy csak 10 nap van az S9 bemutatóig és jó ürügy most addig visszahívni 😉
-
válasz
eladogeppc #32791 üzenetére
Én pont a szoftverfejlesztés területén dolgozok (azon belül minőségbiztosítás), így első kézből látok rá a költségekre. Éppen ezért nem szidom se az Apple-t, se a Samsungot, se a a Microsoftot vagy bármelyik másik céget, mert tudom, hogy mekkora pénzek repülnek el akár csak egy kis szoftver update-nél. Nincs olyan IT-s cég, aminél ne lennének időnként komoly, szoftveres problémák, és ahogy haladunk előre, egyre több ilyen lesz, mert a szoftverek egyre komplexebbekké válnak.
A frissítés visszavonása meg jellemzően azért történik, mert találnak benne egy kritikus hibát, amit nem tudnak azonnal javítani, így muszáj visszavonni. Ez a bevett gyakorlat.
A Xiaomi rossz példa amúgy, mert jellemzően csak 1 főverzió android frissítést kapnak a mobiljaik (jelenleg is van otthon 2 xiaomi telefon). Ja, az új MIUI felületet kitolják szinte mindenre, de azzal nem nő az android verziója. Ráadásul a MIUI-nál gyakoribbak a hibák, és nagyon gyakran előfordul, hogy visszavonnak egy frissítést.(#32808) Deck: ez tévhit, az Oreo-val nem vált elérhetővé a gyártó független frissítés. Annyi történt (ami amúgy forradalmi előrelépés), hogy a ROM tartalmazza az AOSP androidot is egy külön partíción. A google mindig kiadja arra a frissítést az AOSP-ra, és a gyártóknak csak a saját framework-jükhöz kapcsolódó módosításokat kell elvégezniük (ami egy másik partíción van), így jelentősen gyorsulhat az update elkészítése. Vagyis továbbra is maga a gyártó adja ki a frissítéseket, akár Oreóról van szó, akár nem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #32853 üzenetére
Koszonom a sorokat. Sajnos mar egyik modell sincs meg, Note8 van jelenleg, de a tavasz-nyar folyaman megyek vissza a megszokott vilagomba, ami vagy V30+ vagy U11+ lesz, es emelle egy Honor8 beszerzese is tervben van.
Note nappal jo fotozasban, ejjel meg nem tudtam kimaxolni, 2x fotoztam meg vele manualban, meg is bukott nalam..flickr albumom, megtalalhato az osszes modell ami megfordult mar nalam az elmult 2.5 evben, a P9 es Mi6 nincs benne.
-
kislaci
senior tag
Srácok, ma lesz farsang, telóval szeretnék kamerázni, Fullhd 60 fps-re gondoltam. Videostabilizálást kikapcsoljam? Valószínűleg egy helyben fogok ülni vagy állni, és azt hallottam, hogy a stabilizálás rontja a minőséget. Menni mindenesetre nem fogok felvétel közben. Szóval jobb ha kikapcsolom?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Már note8 van neki, de fotózás terén nem kultiválja.....amúgy moz képeit érdemes megnézni, kemény dolgokat tud készíteni technikai szemszögből.
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #32857 üzenetére
A legtöbb helyen.
A lényeg, hogy nem a szoftver szar, hanem várnak egy odinos végleges verziót, ahogy mondtam.
Hogy te mit csinálsz, az teljesen mindegy, at userek java nem fog mókolni.Sok helyen lehozták, linkeltük. Se pl Sammobile :
"Statement SamMobile: Dear SamMobile user, We are aware that there are problems flashing Android 8.0 Oreo on your Galaxy S8 and S8+ devices using ODIN. All firmwares on SamMobile are the original, unmodified firmwares by Samsung. Here at SamMobile we are eagerly awaiting a clean solution from Samsung and/or our own sources on how to resolve this matter without manually modifying firmware files. In case you are looking for another, unsupported solution, please use the ones that are currently being posted all around the internet. For now, our advice would be; don’t risk anything — just wait and be patient like us. We are sorry for the inconvenience caused by this matter and will update you as soon as we can!
Exclusive We can now confirm that Samsung has stopped the Galaxy S8 Android 8.0 release. Read our full exclusive story for more details."
-
válasz
eladogeppc #32855 üzenetére
Ez megint ilyen user specifikus dolog. Én is mint írtam i7 és i7 Plus-ról jöttem, nekem volt bug rendesen. Nem ahhoz szoktam iOS-en, az biztos. Itt sincs se kevesebb, se több, csak más területeken. Mindneki döntse el, melyik élhető neki. Ennyi.
-
eladogeppc
veterán
Bugos IOS 11
Ez jó !
iPhone 7 Plus-ról jöttem, nem volt ott bug, hidd el. Asszony 5S-e is iOS11-et futtat, ott sincs bug.OREO felrakva ! Tesztelem.
-
madgie
titán
válasz
Jó, de a mobilfotózás általában nem arról szól, mit tudunk összepepecselni a fényméréssel, záridőkkel, utómunkával. Előkap, lő, na milyen? Kábé ez a nagy tömegek számára a (mobil)fotózás.
Nyilván vannak olyanok, akik egy cipősdobozból gyártott lyukkamerával is gyönyörű képet varázsolnak, de attól a fogyasztók nagy része még nem lesz képes erre, nekik minél bolondbiztosabb megoldás kell.
(És itt jön szóba a múltkori DxO vita, amikor nem értették itt, miért kapott a Pixel magasabb pontszámot, mint az S8. Hát ezért, jóval nagyobb súllyal esik latba a pontosabb fénymérés és minél nagyobb dinamika, mint mondjuk a zaj és artifactok).
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Gábor-KJ #32838 üzenetére
Szerény véleményem szerint a H8 - al Aryon87 fórumtárs olyan képeket készített állvány nélkül hogy tátva maradt a szám és sokaknak tetszett amit ki lehet hozni a H8 - ból.
Szintén ez a fórumtárs most H9 - el fényképez (HTC u11 mellett) és azért megállja még esti szürkületben is a helyét.
Sajnálom hogy Te nem tudtál szép képeket csinálni de túlzás azt állítani hogy a H8 nem csinál jó képeket. -
tuki2200
senior tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
madgie #32848 üzenetére
Hát igen...
2 év alatt egy trónbitorló mobil sem tudta meginogtatni a pozicióját, pedig itt aztán volt minden.
Most is csak egy személlyel ment arrébb a családban, de lehet visszaköltözöm abba - mert valahogy jobban szerettem mint a 8-t.
Nem tudom miért, pedig jó ez a 8-as, de nekem valami hiányzik belőle (az infrán kívül is). -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Quqesz #32842 üzenetére
Én meg hinném...
Ha neked az jó, akkor hajrá!
És nem életszerű állvánnyal rohangálnom napi szinten.
Csak úgy kapd elő a honort és csinálj egy képet - na ott 10-böl 5 kuka volt és a többi sem hozza az elvártat.
De nem kell S8-ig mennem, mert az S6 is odaverte rendesen az általad sorolt Honorokat is! (Állvány nélkül)
(Galaxy S6)
-
marquuard
veterán
válasz
eladogeppc #32810 üzenetére
Neeem, a konteókat mellőzzük.
-
kislaci
senior tag
válasz
eladogeppc #32839 üzenetére
Biztos hogy nem CRAP lesz, a C jelöli az oreot, "A" volt a nougat, "B" lett volna a 7.1, "C" az oreo, majd az android 9 "D" lesz. A 2. betű az R a 2018-at jelöli, Q volt a 2017. Harmadik betű a hónap, jelen esetben a január. A negyedik azt nem tudom, szóval, ha most kiadnak februárban egy oreot az CRBx lesz, ha márciusban akkor CRCx.. X valamilyen betű.
Egyébként teljesen jó a rendszer, de állítólag valamilyen simkártyát nem kezel. Gmail továbbra is szar. Illetve nekem mintha néha hivásproblémám lett volna ami nougat alatt nem volt. Hívás közbeni hívást egyszer nem jelzett. (Máskor igen) Mintha ilyen térerő gond lenne ami nougat alatt nem volt. Bár nem biztos hogy emiatt hívták vissza.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
nem hinném.....
-
S e t h
nagyúr
válasz
Az röhej inkább az, hogy a bugos ios 11-et hasonlítod egy stabil nougathoz.
-
törölt tag
válasz
Na ez az. Amikor egy telefonra kijelentik, hogy összességében a legjobb akkor az nem zárja ki azt, hogy esetleg egyes területeken nem brillírozik tökéletesen. Semmi sem tökéletes de az "s" széria közel van hozzá.
A Samsungnál a szoftver a gyenge pont. Többször leírtuk, hogy a főverzió utolsó romjai a legjobbak. Váltás után szinte kivétel nélkül vannak, kisebb, nagyobb bajok,és ezekre a javítások sokszor lassan jönnek. Aztán olyan is van, hogy az appok nincsenek felkészülve(akár a gyáriak is) az új főverzióra. -
eladogeppc
veterán
Szerintem félre értettetek, csak ez a kiadom, visszahívom dolog picit zavaró főleg a Beta nyílttá tétele után.
Szerintem a világban nem 100 ember tesztelte, hanem nagyon-nagyon sokan.Nem szaroztam le a Samsungot, Sony-t meg nem illik bántani. Attól hogy undorító készülékeket készít nem től jó minőségben, szoftveresen nem volt egyikkel sem bajom. (Xperia Z,Z2,Z3, X után mondom ezt).
Azért gyanús ez a CRAP mozaik szó, de majd ha kijön egy full végleges és az nem CRAP lesz, akkor nekem lesz igazam.
-
Locutus
veterán
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Ismét egy kisebb problémával, kérdéssel fordulok felétek:
Mi lehet az oka annak, hogy nem kapom meg a messenger üzeneteket egészen addig míg az alkalmazásba be nem lépek? Nekem úgy tűnik, hogy akkor 'ébred' fel a messenger és frissíti az elérhető ismerősök listáját és az új üzeneteket. Találkoztatok ezzel a problémával? Előző telefonon (S7) nagyon pontosan, időben, azonnal megérkeztek az üzenetek, viszont itt valami nem stimmel. A messenger újratelepítésén gondolkodom (de tegnap óta lakom be a telót, tehát friss a program).
Más chat alkalmazást egyelőre nem tettem fel/nem használok, így csak a messenger-ről van ilyen negatív tapasztalat.Üdv, Viktor
-
Locutus
veterán
Sorry, hogy nem a lerágott csont oreohoz szólok hozzá, de van két kérdésem megint S8+hoz:
- hozzá tudok adni a smartlockhoz wifi hálózatot is valahogy?
- hol tudom az értesítések led-színét változtatni?Köszi
-
89Csabi89
tag
Én csak annyit fűznek hozzá ehhez az android mizériához, hogy ameddig kiváló szinte már tökéletes a jelenlegi addig nem nagyon érdekel mennyit csúsznak az újal de az legyek korrekt. S, hogy mennyit tud fejlődni egy rendszer?? Hát mindig többet mint ahogy az ember gondolna. S lehet havi szinten nem tűnik fel, de nem gondoltam volna hogy ennyivel jobb lehet mint az előző (Alpha 4.4). Mellesleg en az Alphat is 3 evig a gyari stabil rendszerevel hasznaltam s a mai napig tökéletesen működik.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Vegyél inkább egy Huawei Y3-at,arra biztos van/lesz atomfaxa Oreo👌
-
no more
veterán
válasz
A Xiaomi is egyszer már visszahívta, a Sony is. Ez utóbbi kiadta újra, már a harmadik frissítést küldték Oreora és még mindig bugos (pl gps kikapcsolhatatlan). Ha ilyen minőségű szoftvert kapnál, akkor meg az lenne a baj. Az iOS pedig jelen állapotában kb semmire sem jó, annyi hiba van benne.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Mèg jò hogy nem szar-t jelent.
-
MrM94
addikt
Üdv,
hosszabb sms eknél megjelenik "összes mutatása" nevezetű gombocska,ami eléggé zavaró számomra,rágugliztam de nem találtam megoldást sőt senki.Oreonál is megvan még ez a "feature"?
Esetleg kilehetne ezt szedni?Én eddig nem találtam rá opciót,de lehet csak elkerülte a figyelmemet.. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Hagyjuk már ezeket a Xiaomi, Huawei és egyéb szarkacatokat - konkrétan ingyen sem kellene egyik sem.
Az IOS-t meg szintén nem nagyon emlegetném, főleg mostanában.
A minél előbb az konkrétan pont rájuk nem igaz!Rendben lesz Galaxy S8 - csak kis csúszás van, mint kb bármelyik gyártónál.
-
w333
félisten
válasz
Az nem tűnt még fel hogy a CRAP ...csak egy véletlen Build szám ?
Pont annyi jelentése van mint az AQL5 -nek !
-
eladogeppc
veterán
Egyébként most nézem , hogy a CRAP mit is takar valójában:
"crap jelentései
főnév
something of extremely poor quality."
Tehát egy extra gyenge minőségű, összetákolt ROM, ami felmegy.
Számomra ezt jelenti. Nem hibás, csak épp nem teljesen optimalizált. Finomhangolásra szorul.
Csak akkor meg minek adták kiLehet hogy ez is csak kiszivárgott ??
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest