Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki felrakta a sammobile oldalárol az ME2 frissítést, melyiket szedte le ami legfelül van UNKNOWN felirattal az a jó?
Amúgy annyira lassan jön pedig 100 megás netem van -
heidrich
senior tag
Amúgy mi értelme XEH-ra rakni a product codeot?..
Ha kijön egy új verzió le kell tölteni aztán mehet fel Odinnal...
Pláne ha valaki OTA-zni akar mert nem akar csesződni a magyar régió alapból szar mert nincs frissítés, most is csak a több mint 1 hónapos MDM elérhető.
-
zola-
őstag
Mi a fuggetlen magyar? XEH? Mivel kell atallitani?
-
migabi24
nagyúr
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190
kis érdekesség, tmobilos a telóm, meguntam a frissítésre való várakozást, és felraktam az xeh-s független mdm romot, ami pozitív benne az hogy egyből frissült a kamera firmware, viszont eddig nem volt ez a görgetésnél homályos lilás szar, most pedig megkaptam, majd sötétbe megnézem eltünt-e a vöröses fekete, mert az viszont volt
-
zola-
őstag
Na megvan nekem is az s4. Bár azt nem értem, hogy a rom az MDM van rajta viszont a product code az BTU. Valaki romolta előtte? Mi a Magyar független kód? Mert a doboz olyan mintha magyar piacra készült volna magyar a kezelései utasítás benne. A Garjegy is gyári samsung, igaz olyan színű mint a doboz ilyet még nem is láttam.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, a sammobile-en melyik az a bizonyos ME2 rom? Béna vagyok, tudom.
-
jooker82
nagyúr
válasz
lafaty80 #5143 üzenetére
Ezt a prémium szervizt a samsung az amoled beégése miatt találta ki.. Szóval ezt ki is kell a samsung esetében használni.. Az LG-nél nincs ilyen,alig vannak hardveres hibák.Egy G nem volt még szervizbe,a 4x-ből is csak pár pixelhibás volt, Szóval szerintem annak a gyártónak a legjobb a szervize,melyet nem kell használatba venni,nem ahol már házhoz is mennek.
A support meg csak olyan,hogy amit le kell frissiteni az LG is lefrissiti. Lehet kicsit később,de ők legalább jól megcsinálják..
Amúgy az s4-nek a kamerája dicsérendő,az tényleg szinte a legjobb a telefonok közül, a G sem rossz amúgy.. -
csabám
addikt
A pr. kódot ellenőrizni?
Rootolod a romot, playből galaxy s csc changer, majd itt megnézed, hogy mi is a pontos pr. kód.
Ha nem tmh (T-Mobil), akkor kiválasztod a tmh-t és install. Gyári állapotba állítja vissza rendszert és lecseréli a kódot is.Szerk.: Nincs mit.
Öt percen belül tudod szerkeszteni a hsz.-edet -
Titanium-al csináltam biztonsági mentést amiről kellett. ME2 rom-ot hogy rakjam fel úgy hogy vissza tudjam állítani a mentéseket és a root is megmaradjon persze. Mikor Vodás romot váltottam akkor sajna abba a bakiba futottam bele hogy minden mentés elveszett hogy format-al :/
-
migabi24
nagyúr
csc váltás miatt rootoltam aztán repartos romot raktam, formáztam a telót, és a system status custom maradt, ezt nem lehet visszaállítani?
-
-
-
ThorsHUN
őstag
A Telenornal kaphato keszulekek fuggetlenek meg vagy mar nem?
-
csabám
addikt
Fellehet tenni, bármilyen romra és bármilyen szolgáltató függő független telefonra.
Nem lesz semmi baja a telefonnak.
Sammobile.com-ról lehet letölteni a gyári romokat (figyelj arra, hogy melyik típushoz kérded le a listát - 9500 vagy 9505 - ha a linkre kattintasz, akkor a 9505 hozza be).
Telepítés menete (mivel a sammobilon levő romok nagy része egy fájlos, így az Odinban a PDA részhez kell betallózni a letöltött romot és mindent hagyni alapbeállításon, mint mikor elindítottad a programot)! -
Riuko
senior tag
válasz
rolcsibácsi #5146 üzenetére
Könyörgöm, hagyjuk már ezt az Angliát, már mindenki tudja, hogy ott milyen király minden......itt, ezen a fórumon azért az emberek nagy többség "egyszerű" Magyarországon élő magyar user.....
-
thepilot
csendes tag
válasz
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan...
-
Macsorsi
tag
Lehet itthon valahol biztosítást kötni független telefonra is, tehát ha nem szolgáltatótól veszem??
-
válasz
spawn21 #5147 üzenetére
Rolcsibacsi ugy gondolja szerintem, hogy itt Angliaban vannak erdekes dolgok. Nekem peldaul van a Lloyds banknal szamlam, itt a szamlavezetesi dijhoz tartozik tobbek kozt telefon biztositas. Beregisztralom a Lloyds-hoz a telefont. Mondom, hogy elhagytam akkor a bank kuld nekem egy masikat, es nagy valoszinuseg szerint az "elhagyott" telefon letiltasra fog kerulni. Teljesen mindegy, hogy gyari fuggetlen vagy szolgaltatotol vasarolt keszulekrol van szo! Szoval itt kint en sem mernek hasznaltat venni.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Max_218 #5150 üzenetére
Sajnos ez úgy működik, hogy mikor vesz valaki mondjuk egy feltöltőkártyás csomagot és pár év után sem használja vagy nem tölti fel, akkor a számot feloldják és újra eladják.
Ugyan így megy az előfizus kártya is, ha felmondja valaki a szerződést és leadja a számát, akkor egy idő után visszakeverik az újak közé. -
Max_218
tag
válasz
ThorsHUN #5149 üzenetére
azhogy lehetséges? átvertek volna? mert amikor vásároltam még vaciláltam hogy megvegyem,-e vagy ne. és közben elugrottam pénz-t kivenni .addig a csaj beállitgatott dolgokat és jött még aznap ilyen ,kérdőiv féle. hogy mennyire vagyok elégedett a vásárlásommal. de Shazam,mcm,utasbiztositás,virusirtó chrome, dropbox google earth alapból rajtavoltmár mikor kihoztam.
-
Max_218
tag
Ilyen SMS-t kaptam az éjjel . Nemtudom mire véljem ... 2hete van meg a teló ,azóta vagyok T-mobilos. A számomat szinte csak azok tudják akiket én hívtam hogy ez az új .Néztem -tmobilnál se találtam semmi ideutaló jelelet.
Erste Számlaör Beérkező utalás 2013-05-28: 03:32 + 15000huf Számla 00000000-43640654 Egyenleg: 14.801 huf . Küldő kik Zalaegerszegi tankerü.
+36303444481
-
spawn21
veterán
válasz
azért ez elég durva.
Miért ne lehetne venni használtan.
Ki az aki letiltatná? Ha szolgáltatós, még oké, na de egy független telefont? -
rolcsibácsi
őstag
Lehet csak en vagyok tul paranoiás de en nem vennek hasznaltan akkor sem ha az osszes letezo papir megvan a telohoz, meg ha szerzodest is irtok, otthon nemtudom mennyire elterjedt ez a dolog de itt angliaban eleg fasza biztositasok vannak igy ha barmi problema van a teloval pl beazik vagy elvész (vagy epp eladja az ember) majd hivja a biztositot hogy vmi tortent vele akkor azt letiltjak es kap egy ujat. Szoval csak megbizhato forrásból vedd.
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Nekem gyári független a telóm, és ota-n MDM-re frissült eddig. A kérdésem az, hogy az me2 rom jobb valamivel? Mert igazából nekem ezzel sincs igazán bajom, de ha jobb vagy gyorsabb akkor cserélném a romot én is...
-
spawn21
veterán
Ha van pecsét a garancia jegyen akkor a blokk is elég lesz. Hisz valahol az minősül számlának. (Mondjuk lehet csak lusták egy fránya számlát kitölteni. De ha megnézed a blokkot és szerepel rajta a telefon tipusa vagy imei szám. Esetl3g mind a kettő +cég név , akkor az a számla)
-
zola-
őstag
Vennek ma egy ilyen s4-et, es ha minden igaz akkor full dobozos, samsung garancia jeggyel es melle vasarlast igazolo blokkal.Eleg ez igy? Nem kell melle a szamla is ha esetleg garanciaztatni kell?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #5139 üzenetére
Amugy ma reggel nyomtam egy resetet es most majdnem hogy ures meg tacswiz van meg minden alap plusz kigyomlalva acfelesleges szarok (disabled) az app kezeloben es igy most eleg gyorsnak tunik, legalabbis ma meg nem fogtam annyit a fejem mint eddig.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
heidrich #5131 üzenetére
Azt hogy eltevedtek azt ugy erted hogy hasznaltak mar mas telot is ami jobban teljesitett?
Nekem mdm van, de otan nincs semmi frisebb itt londonban fuggetlenre.
Arra hogy fogjam meg- hat eleget tapicskolom nap mint nap de ha engem kerdezel akkor ez nem fem, inkabb csak vmi festett muanyag. De ezek szerint nincs semmi hivatalos info errol
-
Bayzee5
tag
válasz
Laceeeee18 #5134 üzenetére
Nem ugyan az a szenzor, elvben az octa-ban újabb van. Legalábbis xda-n olvasható ilyen (exmor r vs exmor rs)
-
thepilot
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #5083 üzenetére
fogd meg és érzed...ennyi.
-
tick
aktív tag
valaki meg tudná írni vagy linkelni a 9505 verzió történetét? (legrégebbitől a legújabbig) kezdek elveszni a sok betűzésbe
köszi! ME2-t kaptam meg, viszont az MDM a legújabb?
-
Laceeeee18
csendes tag
válasz
migabi24 #5104 üzenetére
Ez az Octa vs Sanpdragon egy meddő vita:
De azt szögezzük le, hogy az Octás verzió energiahatékonyságban joval nagyobb potenciállal rendelkezik.
A hardver szoftveres támogatása azonban kérdéses. a legtöbb tesztben minimális 5-6%os előnye van akkumlátoridőben a s600al szemben ám ez a későbbiekben jelentősen nőhet az octás javára, szimplán az architekturális előnyökből fakadóan.kamera: ugyanaz a szenzor teljesit szolgálatot mind2 teloban (Sony IMX135) de eltérő a képfeldolgozó algoritmus melyre azt mondják, hogy fényképek esetén több részlet látszik az octás verzióén ám videórögzítéskor a s600-as verziót prferálják.(Én nem láttam nagy különbséget)
CPU:
Leheletnyivel gyorsabb az octás verzió processzora de nem számottevő, mindennapi használatban észrevehetetlen.
GPU:
adreno 320(s600) vs PowerVR SGX544MP3 (Octa) Ez egyértelműen úgy látszik, hogy nyers számitási teljesítményben az Octás gpu joval erősebb, ám a gyakorlatban ez nem jelentkezik drasztikusan. Én tapasztalatom szerint az Octás verzióval a legtöbb játék gördülékenyebb-nek hat.
LTE talán a legnagyobb különbség a 2 telefon közt az LTE képesség ami s600ban megtalálható.
illetve valószínűleg a terméktámogatási is nagyobb lesz az s600énak. + gyártói garancia MOn.
Hangfeldolgozó egység: Mely papiron az Octás verzió egyértelmü előnyét mutatja látszolag hiszen egy Wolfson DAC került bele szemben az s600 integrált qualcom megoldásával. Ám ez az előny zsinte teljesen elvész az android rendszer hangfeldolgozó algoritmusa miatt. (Tapasztalataim alapján nincs sok különbség)
Tapasztalatom szerint az octás verzió tényleg gördülékenyebb mindennapi használatban jelenleg ám ezt szoftverfrissítéssel javitani fogják az s600nál. -
zsoleer
senior tag
Tetszik az S4, de itt is rengeteg hibát leirtok és ez eltántorít ma hozta a futár a T-mobile-os ONE-t de sajnos hibás igy holnap viszem is vissza!
A gombok hibátlanok a kijelzö is de sajnos sorjázási és illesztési hiba van rajta ami engem egy ilyen értékű készüléknél idegesít gondolkodtam hogy veszek egy S4-et de ez se jobb, sztm várom még vagy két hónapot!
-
-
heidrich
senior tag
Felraktam az előbb egy ME2-t hát nem tudom sokan mondták, hogy ez is akad de egyszerűen megváltás a T-s MDC után! Én alig fedeztem fel lagot, képernyő feloldásnál is eltűnt az idegesítő akadás és mikor az appokból kilépek akkor is folyamatos minden!
Szóval aki azt mondja, hogy használhatatlan a készülék mert így akad úgy akad az el van tévedve.
-
vick33
tag
válasz
mate198712 #5128 üzenetére
Odinnal tegye fel az MDM-et. Én is azt csináltam 5 perc és nem kell várni soha többé a Tré mobilra arra hogy kiadja a frissítést.
-
mate198712
tag
Valaki akar rendelni ma a Spigentől am ?
-
Iván_78
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kis érdekességet szeretnék veletek megosztani.
A legjobb barátom már kb közel egy hónapja az S4-et nyúzza.
A hibák:
A zenelejátszónál a max hangerőn egy igényes, nem a gyári fülhallgatón torzított
Illetve egyéb más huncutságokat is produkált.Én múlt hét közepén jutottam egy gyárilag független S4-eshez.
Az első, de roppant idegesítő hiba az volt, hogy alkalmazásoktól függetlenül iszonyatosan forrósodott.
Volt olyan, hogy reggel 8 órátol délig kb a felére csökkent az akkuidő.Kis ismeretséggel pénteken fődarabot cseréltettem benne garanciális keretek között.
A régi alapsáv verzió:i9505XXUAMDC volt.
Az új panel alapsáv verzója: I9505XXUAMDDM, illetve a kernel verzió is változott.Amiket észrevettem, a forrósodás eltűnt, illetve a max hangerőn hallgatott minőségi fülessel megszólaló zenék nem recsegnek, nem torzítanak.
Szerintem ezeket, mit ahogy én már tapasztalom is hamarosan javítani fogják.
Bár az szégyen, hogy a Samsung szervíz (ALLE) hivatalos álláspontja szerint az én készülékemben lévő verzióra még nem tudnak frissíteni, így szegény barátom könnyektől meghatódottan elfogadta, hogy kell az OTA frissítésre várnia.Szerintem vicc azért, hogy bár Ő a t-mobil-nál vásárolta a készüléket, nem tudják orvosolni a problémáját, úgy, hogy elérhető az én készülékemen található verzió.
Ellenben azóta nekem semmi furcsaságot nem produkál, röccenés azért imitt amott előfordul, de a Note 2-es képest nem érzem visszalépésnek, sőt méretben és egyéb dolgokban (kamerában, kijelzőben) előrelépés.
Nekem ma például 3 gmail szinkronnal, folyamatos WiFi és mobilnettel, közösségi alkalmazásokkal, Viber használatával reggel 8:30-tól este 10-re 47% áll az akku.
Nekem ez megfelelő, nem vártam többet és bízom abban, hogy a frissítésekkel még csiszolnak a dolgokon. -
Vertigo
aktív tag
Mi ez most verseny?!?!
2 masik tesztben meg meg a 9500ra mertek kedvezobb fogyasztast, akkor lattal exynosos tulajt fikazni?!?!
Picit mintha komplexusosok lennetek...Egyszeruen read onlyba vagyunk, hasznaljuk a vasunkat, reszemrol megbekeltem vele, hogy annyira nem smooth ez sem mint a szifon, de sikerul azert ingerkuszobon belul maradnia... illetve igen, ma is irtam egy picurit, hogy kameraban en jobbra szamitottam, mint egy mezei szifon4-e es eddig ez szerintem nincs meg, avagy meg szorakoznom kell a beallitasokkal (ja meg 1x beirtam zenehallgatasra, mikor kerdezte valaki, hogy rendben van, sot kellemes csalodas szifon utan), mindezektol eltekintve viszont gurul a dolog, nem nezegetem naponta jott e frissites, es 2 napot azert elvagyok vele, ha meg mindenki a kijelzohasznalatra elvez cirka 5 es fel ora korul muzsikal exyvel (fel fenyero auto off), es meg csak 4-5x lett feltoltve az akksi, szoval lehet lesz jobb is...
-
Moorzsa
csendes tag
Ha valaki a Spigentől akar tokot rendelni, vagy valami mást csak a mai napon 20%-os kedvezmény van!
Az érvényesítő kód: MEM20 -
heidrich
senior tag
Üdv!
Érdekességként kérdezem, hogy az miért van, hogy felraktam egy Nordic (NEE) független régiós NE2-t a S4-re és alapból indulnásnál BTU (United Kingdom) a CSC kódja? Néztem erre a régiósra még csak MDM van.
Tudom át lehetne állítani csak még nem vagyok rootolva.
A régi kódos product code váltás (csillag272kettőskereszt...) meg ugye már itt nem működik.
-
NY_A
őstag
válasz
norbi93 #5122 üzenetére
Ami nagyon fontos neki, hogy szép fotókat lőjön de ahogy elnézem ezzel nem lesz gond. Egyéb paramétereiben is meggyőző a telefon egyedül attól tartok, hogy esetleg szoftveresen sűrűn letérdel. Milliárdnyi fölösleges alkalmazást telepít és futtat a telefonján mert hát miért ne, és hát nem tudom ezt mennyire szeretné a jelenlegi állapotában az S4.
-
norbi93
senior tag
szerintem hétkoznapi használatra (amennyire egy nő használja-elnézést az általánosításért-) bőven jó, ha fagyna, akkor meg home+bekapcsoló gomb 4 másodpercig, és probléma megoldva
de ilyen nálam is csak egyszer fordult elő, az is nfs közbe volt, ami a játék hibája, nem a telefoné
-
rjg
őstag
válasz
migabi24 #5104 üzenetére
Én először a CM támogatás miatt, aztán a Google Edition miatt örültem a Snapdragon-nak. Az S2, S3 nem volt jó alap a CM-re az Exynos miatt. Az összehasonlító teszthez: túl vagyok az első három feltöltésen és jobb az akkuidőm mint az S3-nál.
Kijelzőhasználat
Beszélgetés
Összesítés 1
Összesítés 2
Bloatware fagyasztva, a Samu fícsőrök nagyrésze kikapcsolva, a proci energiatakarékos módban. -
ThorsHUN
őstag
válasz
Daryl Dixon #5086 üzenetére
Hah, a telenornal veszett aron van...
-
Blyan
félisten
A tesztek alapján az audio mérések alapján se nagyon van szégyellni valója a snapdragonosnak.
A lagolás meg sajnos a Samu sara az s600 esetében - nem otpimalizáltak megfelelően.
-
NY_A
őstag
Üdv Mindenkinek.
Én egy Xperia Z tulajdonos vagyok, de a feleségemnek tetszik az S4 így arra gondoltam meglepem egyel. Kérdésem az lenne, hogy szoftveresen mennyire stabil a cucc? Hajlamos a fagyásra, vagy bármilyen szoftveres anomáliára? Az asszony nem éppen egy műszaki zseni, bármilyen apró probléma neki áthidalhatatlan akadályokat jelenthet. Képes rá, hogy egész nap nem használja a telefont mert az produkál valami számára ismeretlen dolgot.
-
manokaki
addikt
van olyan itt akinek valojában volt mind a két változat rajtam kivül , mert az látja a különbséget és nem ir butaságokat , a tesztekről meg annyit hogy egyszer ezt sztárolja egyszer azt
-
leslien
nagyúr
Üdv skacok , mennyire használható a telo v kell mèg neki 1v 2 frissítès?
-
EnDaN
tag
Spigen tokokra ma 20% kedvezmény ma!
http://spigen.com/social/memorial-day-20-off-storewide-sale/
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #5106 üzenetére
Ma jelent meg a telenornál,de szerintem csak a hét folyamán lesz a boltokba... Expansysnál 116 gyártói garanciával..a telenornál ajándék nyomtatót és egy 7 rugós gyári tokot is kapsz..meg elviheted a különbozetből a családod a balatonra egy hétvégén...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
jooker82 #5094 üzenetére
Az a baj hogy nem kapott eleg reklamot es az isten se tudta hogy letezik
meg s3 bevallt ezert gondoltam h bizhatok a samsungban. Majd utananezek annak az lgnek, ha csak egy kicsivel jobb mint a nexus 4 akkor elgondolkodok rajta.
Most hogy igy kerestem Egy bevasarlo kozpontban tobb telefonos boltban, sehol nincd lg telo -
jooker82
nagyúr
válasz
norbi93 #5102 üzenetére
Az 2 éve ,és 2x-em volt...Ha jól tudom az első S-re is majd 1 évet kellett várni,h frissitsék.. de mint minden az LG-nél is változtak a dolgok,gyökeresen...
Levetittem,ha végigolvastad,h hogy mennyire nincs értelme a kapkodásnak,ha az nem használható 100%-osan..
Majd tapizd meg egyszer a G-t és utána tudod meg,h miről irtam. Nem kell megvenned,csak fogd kézbe és kezeld pár percig..
Ja és aki betegesen igényt tart az újabb verzióra,az vegye a csupasz nexust. -
norbi93
senior tag
válasz
jooker82 #5097 üzenetére
ha jóltudom neked volt optimus 3d-d is. ahogy nekem is. soha de soha többé nem akarok lg készüléket a kezembe fogni, amíg ilyen trehány kalap s..r a supportja. maga a telefon egyébként az árkategóriájában tényleg a legjobb vétel, kivéve ha igényt tartasz újabb android verzióra
-
gekkoXT
senior tag
Media Markt-ban volt a hétvégén Samsung promóció. Lehetett ezt is nyomkodni és hát beszarás. A kijelzője konkrétan vert mindent ami még fellelhető volt az áruházban. Xperia Z olyan szinten fapados gagyi mellette, hogy el sem hittem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest