- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tud valaki linkelni egy hivatalos T-mobilos romot amivel kiadták itthon ezeket a telefonokat és fel is lehet rakni Odinnal?
-
Max_218
tag
az mértvan ,hogy app2sd-vel nemenged semmit kártyára másolni ? de gyári alkalmazáskezelővel sem ,találom az áthelyezést.
-
Caaabi
senior tag
válasz
migabi24 #5694 üzenetére
Ez jó hír ! Mivel nem igazán találtam olcsóbban gyári garisat, vagy vodásat annál amennyiért hoztam már ki 1 db -ot és amennyiért magamnak még 1 db-ot szintén ki tudok még hozni orfk maximalista csomag 2 év hűségre ( 162 ezer ) így ha az s3 elmegy jövöhéten lehet magamnak is beruházom egyre, ha csak nem kapok valakitől addig valami jobb ajánlatot, pesten lenne egy vodás 130 ért, erről mi a véleményetek?
-
csabicska
senior tag
válasz
torrente777_ #4305 üzenetére
Mennyi idő alatt végzi el a mentést?
Nálam kb 2 mp.
Az ugy ok?
Eredmény egy 13.6 mb img.
Így jó? -
Caaabi
senior tag
Köszönöm a gyors választ !
Még egy kérdés: Aki vodafone-tól vette a készüléket, szintén valami vodás garijegyet kapott a telóhoz ? Azt mondták hogy gyári garis , erre nézem mikor kitöltötte nem az a samsungos garijegy volt ami az s3 asomhoz van, rákérdeztem, erre azt mondta a csaj hogy a gyártó 1 évet ad rá, ők pedig adnak még egyet azért oylan a papír amilyen, aztán kérdeztem hogy a prémium gari érvényes lesz e így rá ha beregelem a mysamsungra, azt mondta hogy igen... Ugye nem hazudott ?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
N.YCityBoy #5687 üzenetére
Na ez jó, pont tegnap raktam fel, bár még tanuló módban van a program, így nem lassít semmit. Megvárom ezt a két napot vele, hogy utána lesz-e bármilyen lassulás.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, előre is elnézést ha hülye kérdés, de hol máshol kérdezném ha nem itt: Kiknek járt pontosan az ajándék tok a samsungtól ? Ebből a keretből már a csütörtöki vásárlással kicsúsztam valószínűleg ?
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a home gombomnak eléggé rossz a nyomása, ha a bal oldalt nyomkodom kicsit (nem nyomom le a gombot teljesen) ilyen pattogó hangot ad ki és mikor megnyomom a gombot rendesen akkor olyan fura mintha két állása lenne a gombnak.
Tegnap volt ez jó buli előtte nem vettem észre...Nem tudom mi lett vele de eléggé zavar mikor nyomkodom.
Valaki tapasztalt már ilyet? Ez mennyire garis probléma? Engem zavar a dolog.
-
-
Sword
őstag
válasz
N.YCityBoy #5684 üzenetére
Szerződése?
Kiegészítés rulez...
Battery Guru-t kikapcsoltam, nekem nagyon nem jött be. -
Szerkesztés
Még ami eszembe jutott, Android as Sleep és SwiftKey amiket feltettem!
De most komolyan okozhat ilyen mértékű belassulást egy kis app?
S2 sokkal több cuccom volt és SOHA nem lassult be ennyire!
Pedig az csak 2 mag és kevesebb ram ugye! -
Lejárt a szerződése, bocsi!
Szóval Snapdragon Battery Guru amit feltettem!
De most akkor törlöm hátha! -
válasz
migabi24 #5681 üzenetére
Természetesen mindent törlök még a launcher kiegészítőit is!
Most a sima gyári van fenn és az is egy idő után elkezdi csinálni mint a többi, és pont ez az amit nem értek, mert az elején mindegyik halál gyors és egy idő után csinálják ezt!
Pedig nincs agyon pakolva a telefon!
Mostanában csak a Snapdragon battery saved vagy mi a neve azt tettem fel, lehet, hogy az a ludas, mert utána kezdte ezt el, ja és az aksi is sokkal jobban merül és melegszik a teló nagyon! -
Sword
őstag
válasz
Moorzsa #5678 üzenetére
Javaslom a Smart remote-ot, elég jó!
-
migabi24
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #5679 üzenetére
nem hinném, hogy ehhez szervizest kéne hívni, ezeket a launchereket úgy próbálgatod, hogy letörlöd ami nem jött be vagy csak nyomod fel a következőt, mert az is okozhat ilyet, hogy 3 launcher fut párhuzamosan egyszerre, vagy valami program is okozhatja, gondold végig miket raktál fel mostanába
-
bakos1
tag
válasz
N.YCityBoy #5679 üzenetére
Nálam az SPB MS tökéletes. Üdv.
-
Tisztelt mester urak!
Aki ért ezekhez a dolgokhoz kellene egy kis segítség!
A következő a jelenség!
ME2 Nordic romon vagyok, bármilyen launchert felteszek egy idő után mindegyik olyan szinten elkezd lagolni és belassulni, hogy használhatatlan lesz, ram nem megy fel 1.3gb fölé szóval nem hiszem, hogy túl sok appot használnék és ez miatt!
Egyszóval lehet ezen valamit javítani vagy hívjam a prémium szervizt?
Amúgy 2 napja csinálja ezt, leejtve nem volt meg ilyesmi!
Amiket próbáltam, Ne t Launcher 3D, Nova Primer, ADW, mindet a play marketből vásároltam tehát nem warezes változatok!!!
Egyszerűen nem értem, azért durva ez egy 200000-es telefonnal! -
Moorzsa
csendes tag
Tegnap összepárosítottam a watchon-nal a t-homeos vevőegységet. Ment is szépen. Ma gondoltam megint kipróbálom. Belépek a watchon alkalmazásba és csak szürke felületet látok. Nem reagál semmire csak a kilépésre. Vkinek csinálta már ezt? Esetleg tanács?
-
Bilux
veterán
a telefon függetlenítése meg rendkívül egyszerű az xda-n olvasottak szerint. Tehát nem is olyan nagy gond ha függő is. Szerviz előtt vissza kell zárni és kész.
-
zola-
őstag
Vettem egy s4et a telenornal es gyarilag XEH a regiokod. Lehet akkor, hogy ez fuggetlen lenne? Az elozo ami nalam volt telenoros az PAN volt. Nincs masik kartyam egyenlore hogy kiprobaljam.
-
joe357
tag
Nem rudom ki mit lát de nekem se lag semmi gonom sincs vele. Két dolgot vettem eddig észre hogy a beállításokat görgetve az epró betűk első pxelsorát kicsit halványítja de ez tuti görgetési áttűnés amit direkt csináltak így. A másik ami viszont csalódás hogy azt hittem tényleg fém az alu keret de csak fényezés.
+ egy kérdés hogy kameránál a kijelző fényerejét maxra rakja és nem lehet lejebb venni. Erre valami ötlet? Amúgy teljesen jó -
mate198712
tag
válasz
rolcsibácsi #5654 üzenetére
Én ezzel a hibával beküldtem garanciába, le se szarták. Azt mondták összehasonlították más készülékekkel eltérést nem tapasztaltak. Szal az összes gyári romos S4 hibás.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
spawn21 #5660 üzenetére
Most épp a legújabb svájci van rajta, ami a lista tetején van sammobile-on, de ezzel sem jó. Épp most rakom vissza a T-s szoftvert, de nem hinném, hogy javulni fog, mert cimborám telefonjára is az ment vissza, és az is utánhúz rendesen. Egyébként az is gond, hogy az LTE sem ment a kipróbált másik két szoftverrel.
-
csabám
addikt
Akinek esetleg hiányzik a Mass Storage mód a telefonból.
Sajnos This will export your microSD card over USB as a mass storage device, this will not work with your internal memory due to hardware and software limitations, de több mint a semmi -
Pipiripi
senior tag
-
Bilux
veterán
Lényeg, hogy szoftveres gond majd megoldják kár rugózni rajta.
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #5654 üzenetére
Omega 3.1 rommal semmilyen utanhuzas sincs, akarhogy nezem.
-
rolcsibácsi
őstag
Böngésztem hattereket es [ezen] akadt meg a szemem. Aki azt mondja neki nem lilasodik el az nezza mar meg mennyit lat a kepbol mozgatas kozben.
ha csak chromeban megnyitom es olyan kicsiben latszodik akkor alig latni belole 2 csikot meg akkor is ha nem scrollozom, aztan ahogy zoomolok ra ugy jelenik meg a tobbi csik.
a masik meg az hogy azt mar tobb kepnel is eszrevettem hogy ilyen kívülről befelé halado spiralban rajzolodnak ki a pixelek vagy ugy kapcsolnak be ennel a kepnel a galeriaba mentve es ott lapozgatva szines kepek mellett egy csomo ido kell ennek mire kirajzolodik. Latni az egeszet ahogy ramegyek de a feher csikok tobbsege 1 egesz masodperc utan kezd el normalisan vilagitani. -
Intel q8200
senior tag
Rá kukkantani valaki, hogy nektek is ilyen rosszul zoomol asztali nezetnel dupli klikkre?
-
válasz
Intel q8200 #5644 üzenetére
Ezért nem használom a gyárit semmiből
Chrome, Opera, vagy Next Launcher 3D böngészője nagyon jó
Mondjuk én alapból a gyári és a Samsung sza.jait nem használom, így vagy el lettek távolítva nálam amit lehetett, vagy le vannak tiltva
Nem érdekelnek ezek a parasztvakítós ficsőrök, nekem a gyorsaság és az üzemidő a fontos -
Pipiripi
senior tag
Az egyik havernak előbb megvolt a telefonja, és feltettem neki az UK szoftvert, mondván, hogy az sűrűbben frissül. Aztán nem működött az LTE neki, és visszatettem a T-mobile-ost, így az LTE megjavult. Aztán meglett az én telefonom is, és akkor észrevettem, hogy az övé utánhúz, viszont az enyém nem. Eszembe nem jutott, hogy a szoftverezés miatt van. Most magamnak is megcsináltam, és az enyém is elkezdett utánhúzni. Nem értem hogy lehet, hogy a gyári szoftverrel nem csinálta, és egy másikkal viszont igen. És hiába teszem vissza a T-mobile-ost, az utánhúzás mégis megmarad.
-
Robertoq
őstag
válasz
csatakacsa #5620 üzenetére
Igaz kicsivel, de 200 alatt van a nextelnél gyári garral természetesen:
199.900#5639 sajby
Hol adják 178-ért? -
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #5644 üzenetére
Most meg azt vettem eszre, hogy fulessel zenehallgataskor menugomb es hangosabban szol a zene. Aztan amikor kepernyon van a zenelejatszo alkalmazas ujra halkabb lesz.
-
Pipiripi
senior tag
"Menüben a betűk csíkok görgetéskor másnak is lilás után húzásba megy át?"
Nekem eddig a gyári T-mobile szoftver volt rajta, aminél nem jelentkezett ez a probléma. Viszont ma feltettem a nordic countries ME2 -t, és azóta nálam is megjelent ez az ocsmány lila utánhúzás. Halálra idegesít
-
Intel q8200
senior tag
válasz
N.YCityBoy #5642 üzenetére
Annyira nem vészes es csak a felso resze, alul nem.
A gyari bongesz Neked is olyan butan zoomol? -
zola-
őstag
Feltoltam az omega 3.1 romot. Egesz jonak tunik az uzemido. Hibat nem talaltam eddig.
-
válasz
Intel q8200 #5641 üzenetére
Még szép, hogy melegszik
-
Intel q8200
senior tag
Nektek is melegszik a telefon, ha töltés közben bongeszgettek vele?
Azt vettem még észre, hogy dupla kattintasra nem jol nagyit ra az oldalakra. Van hogy tul kozel es van hogy jobban is nagyithatna az olvashatosag miatt es a sorok meg kifernenek oldalra gorgetes nelkul... -
tsuckware
tag
Ha lehetek őszinte, kib...tt minőségi érzetet kelt ez a hátlap, nem gondoltam h ez ennyit jelent. Nem szeretem a tokokat meg ha voltak is csak pár napig használtam a telefonjaimhoz, de ez marad.
-
sajby
senior tag
válasz
Már 178 körül itthon is kapsz 2 év magyar Samsung garival.
-
-
tsuckware
tag
-
tsuckware
tag
Ő lenne az...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Ma megjött a fém hátlapom. Vagyis haverom aki rendelte ma adta oda. 2100ft volt kb, de nagyon bejön. Kicsit nehezebb és szélesebb lett, de cserébe védi a kamerát és nagyon jól néz ki a szálcsiszolt alu...
-
Sziasztok. Normalis dolog az, hogy a firmware upgrade egy oraja megy es meg csak 31%-nal jar Kies szerint?
-
Anulu79
addikt
Valaki szertzett már dual sim-es változatot? Vagy azt még sehol sem lehet kapni?
-
Moorzsa
csendes tag
Megnéztem mind a két linket. Az első jó áron van eredeti lehet, a második az tuti után gyártott, mert ennyiért nem kapsz hozzá kijelzővédőt is!
Csak tanács ugyanennyiért meg tudod ám rendelni a spigen honlapján is és az tuti eredeti lesz. Ha jól emlékszem 30$. Én is onnan rendeltem. -
spawn21
veterán
válasz
Szoktam kint járni németben.
Ha olyan van, nagyon szívesen hozok Neked onnan. Csak nézd meg, hogy ott ahova járok hol lehet kapni.
(Nürnberg) -
csatakacsa
tag
Szerintetek mikor fog a gs4 lemenni 200 alá? Persze két év gyári garisra gondolok. Látom, hogy vannak 160-ért, de az osztrák mediamarktban meg szintén 160 ezer, és ott nem sufni garit adnak hozzá, és ugyanúgy használhatom itthon is. Megéri érte kimenni osztrákba, vagy várjak még vele hogy 200 alá menjen? Szerintetek?
-
joe357
tag
Helló
No én is beléptem a klubba, s2-ről váltottam. Tudtok olyan progit amivel a kijelzőt letesztelhetem pixelhibát keresve. S2-re volt de nem tudom mi a neve és nem találom.
Köszi -
FrankMonzano
őstag
válasz
heidrich #5614 üzenetére
Nekem nem recseg az s3 sehol. Se a hangszorok se a "kaszni"
. Az s4-nel mint sok minden masnal,nem minden modell egyforma. Az ujabban kiadottak lehet mar jobbak lesznek. Ezert nem erdemes orult modjara lecsapni egybol
. Meg kell varni amig kicsit kiforr az aktualis modell
.
-
zola-
őstag
Most a fekete utan szereztem egy feheret. Nekem ugy tunik a feher pontosabban van osszerakva. Ertem itt az illeszteseket is. Errol a hatlapot is alig tudtam levenni..... De valoszinuleg a gyartosor is kozrejatszik.
-
tick
aktív tag
tapasztalt valaki recsegés, ropogást használat közben? nekem kezdi bökni a fülemet, de feltételezem ez nem garanciális hiba (nem a hangszóróra/fülesre gondolok)
-
zola-
őstag
Nem tudtok nekem egy olyan linket ahonnan le tudom tölteni gyorsan a telenoros romot? Gyorsan kéne...
-
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
Valaki linkelt be 3fileos romot hol találom? Nem találom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest