- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
julius666 #85 üzenetére
na ez a hozzáállás a totális tévedés, csőd a köbön.
az a feltételezés, hogy átlag usernek wysiwyg editor kell irodai munkára, már önmagában vitatható (vagyis nem vitatható, mert nem kell), de az teljesen biztos, hogy egy nagyvállalatnál, ahol már van arculat szabályozás, oda nem kell. a tény, hogy wordben könnyen, egyszerűen tudod változtatni a tipográfiai részleteket, teszi totálisan alkalmatlanná a minőségi irodai munkára.
nem, Micike titkárnő ne változtassa meg a margót meg a betűtípust. minden, ami ezt számára könnyűvé teszi, alapvető tévedés.
-
julius666
addikt
Azt írtam hogy haszontalan a LaTeX? Írtam egy betűt is az ipari felhasználásról? De így környezetéből kiragadva ezt a mondatot bele lehet kötni a posztomba ugye? Ennek ellenére tartom így önmagában is az idézett részt. Nem azért mert ennek így kéne lennie, hanem mert ez így szokott lenni, mindig lehet sejteni ki fog majd azonnal ráugrani a témára egy topikból ha a LaTeX-ről van szó és a *office (főleg a csillagot az MS-el lecserélve) szidásáról. Most te nyerted az első szerepét.
Amúgy ez a téma off. -
bambano
titán
"Leginkább azért nem állnak át Win-ről Linuxra a cégek, mert a felhasználók nem képesek átállni egy eltérő UI-val rendelkező rendszerre (átlag userre gondoltam).": ez igaz, ezért vannak most ms szempontból káros tendenciák.
Nem próbálja meg, mert azt hiszi, csak ms-ből áll a világ. Ez most éppen törik, tehát lehet, hogy meg fogja próbálni.
Eddig az ms cuccokban nagyrészt egységes felület volt. Aki egyszer megszokta a 3.11-et, annak egyszer komolyabb (a w8-hoz képest elég kicsi) váltás volt a 95-ös desktop, attól kezdve xp-vel bezárólag relatíve kicsi, elfogadható változtatásokkal akár a mai napig elboldogult a windowsán. Ha xp-t cserélte, a vistánál vagy w7-nél valamennyit tanulnia kellett, de az még mindig elment. Ehhez képest puff arcba a w8 totális mássága. Na itt mindenki megfontolhatja, hogy:
- nem upgradel w8-ra (ms-nek fáj)
- ha már úgyis totálisan újra kell tanulni az egész kócerájt, akkor miért pont csak az ms-t nézze meg? (ms-nek szintén fáj).ezt az általad emlegetett folyamatosságot töri meg a w8.
ha egy-két szabályt betartasz hw vásárláskor, akkor van driver. az tény, hogyha kimész a kínai piacra made in dzsunka webkamerát meg ilyeneket venni, ott nem biztos, hogy lesz.
-
válasz
Mr. WolfDog #93 üzenetére
Hmm, és mik voltak a gondok, ha szabad kérdeznem? Nekem is 6000-es szériás GPU van a procimban és semmi probléma nincs.
-
bambano
titán
válasz
Solicidium #75 üzenetére
először prezentálom az alternatívákat: latex. az ms office nem alternatíva (hozzáteszem, az Ooo-se), ha az értékelésbe az is beletartozik, hogy ami kijön a nyomtatóból, az ki is nézzen valahogy, meg az is, hogyha elküldöd emailben, az olvasható maradjon.
sem a powerpoint, sem a word nem alkalmas arra, hogy olyan dokumentumot csinálj benne, ami megőrzi a formáját, emellett nagyon kismértékben alkalmas arra, hogy olyan dokumentumot csinálj benne, ami megfelel a tipográfiai szabályoknak. ehhez még jöhetnének olyan nagyvállalati igények, mint működő többes korrektúra, stb. amik nincsenek a wordben.
tehát jelenleg egy, minden szempontból működőképes rendszer van, a latex. az, hogy bonyolult-e a kezelése vagy sem, vitatható, szerintem nem az, frontendekkel meg pláne. másik oldalról nézve hiába egyszerű valaminek a kezelése, ha a cél elérésére alkalmatlan, akkor teljesen mindegy a kezelhetősége.
-
válasz
Mr. WolfDog #83 üzenetére
Honnan van ez az infó, hogy az AMD driverei nem jók?
Saját tapasztalataim szerint ez bő egy éve nem így van. -
válasz
julius666 #85 üzenetére
"...Nem mintha persze a LaTeX-el való vagdalózás szólna bármi másról is mint sznobizmusról és informatikai ismeretekkel való arcoskodásról..."
Erről majd szólj a nyomdaipari vállalkozásoknak is, mert a word doksiddal úgy elhajtanak a Plútón túlra, hogy azt sem tudod, melyik irányból jöttél...
-
bambano
titán
komolyan mondom, nem értem, mindenki nekem akarja megmagyarázni, hogy milyen a linux disztró?
ember, én abból élek, hogy linuxon szolgáltatok, nekem ne magyarázd meg, hogy nem lesz hippikorszak, ha linux lesz a piacvezető, mert én ezt minden hónapban a bankszámla egyenlegemen látom.az, hogy a windowsos cuccokért egy zsák pénzt kell kifizetni, sokadrangú szempont és nem az utálatom fő tárgya. Az utálatom fő tárgya az, ahogy windowsos rendszert üzemeltetni lehet, szemben a linuxossal. Mert az bazira nem mindegy, hogy egy szervert 947 nap után visz el az áramszünet vagy hetente vakaródzni kell a vírusirtás miatt, meg az automatikus update által feltelepített szemét miatt, ami bekaranténozta az nt kernelt.
-
anulu
félisten
nem rajtad vagy rajtam múlik, hanem átlag Gizikén. aki bambán néz a WinRT-s tabletre, mert csak androidról hallott még, talán véletlenül ipadról. az internet=explorer már régen megtört, mégis stabilan 1. az IE továbbra is.
sehol. visszakérdezek: a tv, mosógép, router vásárlók tudnak arról, h milyen rendszer van a gépükön? fognak valaha bele nézni? nem. max a hozzá rendelt store-ból letöltenek 2 appot. pont nem számít abba, hogy tudatosuljon a felhasználókban az, h ők most egy fúúúdemennyirenyíltésszabad rendszert használnak.
-
bambano
titán
bocs, de a windows tömjénezésedbe bele kell kérdeznem: ha nem nézzük a teljes it piac 20%-ára zsugorodott desktopot, hol is vannak a windowsok? sehol.
továbbra is az a véleményem, hogy nem a piaci részesedés számít ebben a kérdésben, hanem az a tény, hogy egyre többen értesülnek róla, hogy van másik út is. a piaci részesedés elvesztése a második lépés lesz. a világ számára önmagában az a tény, hogy megtörik a pc=windows, internet=iexplorer azonosság, már örömteli tény, ugyanez frászt hozza az msre.
a monopóliumot először fejben kell megtörni.
-
julius666
addikt
+1
A LaTeX-el még nekem akinek alapvetően nem jelent problémát is van annyi plusz kényelmetlenség, hogy bizonyos oldalszám alatt rohadtul ne érje meg, emellett azért legyünk őszinték, nem fenékig tejfel arrafelé sem minden, enyhén szólva is őskövület a rendszer. Persze a koncepció meg a TeX motor van annyira fasza hogy nagyobb oldalszámnál (normálisabb szakdolgozatok/diplomamunkák már ebbe a kategóriába esnek
) meg már nagyon is megérheti használni és nem *officeban szopni a tördeléssel.
Az mindenesetre, hogy a LaTeX általánosan kiválthatná a jelenleg elterjedt WYSIWYG szöveg editorokat baromi nevetséges feltételezés. Az átlag Word júzer a stílusokat meg a rendes, nem space+enter kombóval való formázást sem ismeri, nem hogy majd kézzel fogja köpni magából a hibátlan markupot, illetve "debugolni" amikor valamit elírt és köpi a feldolgozó a gyakran "roppant informatív" angol nyelvű errorokat.
Nem mintha persze a LaTeX-el való vagdalózás szólna bármi másról is mint sznobizmusról és informatikai ismeretekkel való arcoskodásról.
-
válasz
Mr. WolfDog #83 üzenetére
Jah, annyira szarok, hogy a 3. v. 4. ATi-mat nyúzom linukc alatt és semmi bajom nem volt soha a driverekkel...
-
Mr. WolfDog
tag
AMD driverek sajnos elég elbaszottak, de a többivel állítólag nincs gond. Bár Elementary Os (beta2) -t próbáltam AMD driverrel (valami csudiszupi béta driver) és szerintem tökéletesen ment minden, pedig dual vga-m van.
Viszont azt fel nem tudom fogni, hogy miért képtelenek megírni egy normális drivert
-
kispx
addikt
-
=WiNTeR=
senior tag
Leginkább azért nem állnak át Win-ről Linuxra a cégek, mert a felhasználók nem képesek átállni egy eltérő UI-val rendelkező rendszerre (átlag userre gondoltam). Btw annyira benne van az oktatási rendszerben a Microsoft termékpalettája (Windows-Office-VisualStudio), meg itt az ECDL (ami az egyik legismertebb ilyen általános-középsuliban megszerezhető IT cuccos, mindegy milyen low-level) is, ami szintén Windows alapú.
Btw szerintem egyáltalán nem rossz a Windows: az elmúlt években semmi gondom nem volt vele, sőt a Vista óta nem kaptam agyf@szt tőle, a Win8 pedig a Metro-t leszámítva bőven jó. (Metroval sincs gond, végülis a classic startmenünél még mindig jobb szvsz).
Egyébként a Linux (Ubuntu, Fedora, stb) rendelkezik már normális driverezettséggel? Mert ha ez nincs meg, akkor szerintem kb sosem fog tudni kitörni a bűvös 1%-ból, vagy nem tudom. De inkább nem tudom.
-
Mr. WolfDog
tag
Az a vicc megvan, hogy amilyen programokat ők használnak azok mindenek csak éppen nem ingyenesek?
Mind mind saját fejlesztés, olyanok amihez egy átlag ember sem fog sosem hozzájutni. Nehogy azt hidd, hogy Chromiummal böngésznek meg hasonlók....Nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal.
(#57) anulu: Könnyű úgy nagynak lenni, ha csak azokat az adatokat nézhetjük ahol az ms a nyerő. Nem vagy picit fanatikus ms hívő?
-
joysefke
veterán
Nem alternatíva!
Én a diplomamunkámat írtam benne, arra tökéletes volt (bár éppen wordben is meg lehetett volna írni). Arra viszont, hogy produktív céges közegben új doksik gyors összedobására (tehát nem template-ként, ahol 3 szót kicseréld) majd reviewolására használd, na arra szvsz alkalmatlan. Nem nem próbáltam még céges keretekben használni, de diplomamunka okán ez a meglátásom.
Tudományos cikkeket lehet benne írni az nem vitás, de az még nem egy céges környezet.
J
-
Penge_4
veterán
válasz
Solicidium #75 üzenetére
"Prezentálnád a nem ipari hulladék alternatívákat?"
LaTeX. Annál állítólag nincs jobb, bár ott vérzik el az egész, hogy Gizike még az MS Office-t és a kék internetet is döcögősen használja, itt meg forráskódban kéne szerkesztenie.
-
-
joysefke
veterán
Ekkora uborkaszezon van, hogy az ilyesmi már hír, hogy lecserélnek 10db windows 98-as PC-t Linuxra?
Vagy csak a sok komment kellett?
-
-
Így már értem.
Viszont szerintem az is részesedés csökkenés (ha nem is a szó szoros éretelmében), ha az új piacokon nincs jelen másokkal ellentétben - pl. Linux/Android, hogy a tárgynál maradjak.Kicsit túlzó példa, de szerintem találó: Hiába van a Kodaknak monopol helyzete a hagyományos filmgyártásban, ha mindenki digitális gépet vesz.
-
-
Dr.FantastiK
őstag
_Nagyon dicseretes dontes, Hajra Linux !
jaaa, szoval 'nekik' sem kellett a csempe ? !_
biztosan nem latnak a jovobe, nincs viziojuk mint SteveBallmer-nek ... -
Syl
nagyúr
-
anulu
félisten
"ahogy terjedt a linux az utóbbi néhány évben, az szintén nem nyugtatja meg az ms-t"
bocs, de a linux tömjénezésébe bele kell kérdeznem.
ha és amennyiben nem nézzük a mobil eszközöket/TV-ket/mosógépeket, hanem szigorúan azon a vonalon maradunk, ahol valós %-a van részesedésben az MS-nek, akkor mennyire is? -
-
-
bambano
titán
Egyrészt én Ballmer helyében nem aludnék jól mostanában, másrészt meg ahogy terjedt a linux az utóbbi néhány évben, az szintén nem nyugtatja meg az ms-t.
De a lényeg, hogy dogmák dőlnek meg. Ha ez végbemegy, akkor utána már az ms-nek is versenypiacon kell teljesítenie, valódi teljesítménnyel, nem monopolpiacon.
-
Syl
nagyúr
Ez így ebben a formában nem teljesen pontos.
Valóban per előtt állt, de nem az Apple, hanem a Microsoft.
Az Apple akkor újult meg (visszatért a király), kellett nekik a stabil kapcsolat és a nagynevű szoftveróriás támogatása: IE mint alapértelmezett böngésző, Office jövőbeni fejlesztése stb.
A Microsofttal kapcsolatban annak idején nagyon sűrűn hangoztatták a feldarabolás szót, az office üzletágat nagyon le akarták választani az anyacégről. Így nekik nagyon jól jött a megkeresés. -
bambano
titán
mert a linux elfogadottsága nő, az ms tere meg csökken. ezért visítanak az ms fanok, számukra kedvezőtlen tendenciák köszöntöttek be. ha egyszer is bebizonyosodik, hogy sok céget lehet windows nélkül is üzemeltetni, akkor örökre vége az ms dominanciájának, ezzel együtt az ő munkájuk is csökken.
most azt az időszakot éljük, amikor 20 éves ms dogmák dőlnek meg és a világ rádöbben, hogy alaposan átverték.
-
-
bambano
titán
te még mindig fogalomzavarban szenvedsz, már sokadik topic óta.
attól, hogy linux oprendszer, még nem biztos, hogy a rajta futó szoftver is opensource vagy ingyenes.
ideje lenne továbbképezned magad szoftverlicenszek ügyében és/vagy befejezni a szándékos ferdítést/trollkodást. -
bambano
titán
ipari hulladékot linuxra? minek?
(#19) Lenry: szerinted az ms irányú költésük kimerül az űrállomáson található windowsok licenszében? aligha. viszi magával a teljes földi it infrastruktúrát, fejlesztői környezetekkel, minőségbiztosítással, stb. az meg már összesen nem két cent.
-
fsb1000
nagyúr
Erről van szó.
Csak mindenki azt ragadja ki egy ilyen cikkből, ami a világképét legjobban alátámasztja.****
(#42) sh4d0w : Sajnálom ha nem érted amit írok....
Attól hogy az űrhajósok PC-in lecserélik az OP rendszert egy ingyenesre attól még az űrkutatás nem lesz az az terület ahol minden szoftver kiváltható ingyenes (esetleg nyiltforráskodú) szoftverrel.
És nem csak az űreszközök meg az irányítóterem célszoftvereire gondolok, hanem például azokra amiket majd a cikkben megjelölt PC-ken futtatnak.A valóságban nem váltható ki minden alkalmazás ingyenes szoftverrel, csak az ideákban.
-
"...A fő funkciókat azért migráljuk Windowsról Linuxra, mert egy stabil és megbízható operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni..."
Ezek nekem komoly érveknek tűnnek, nem álérveknek. Nem mellesleg vmi NASA-robot is Linux-vezérléssel működik.
#43: igen, például te is.
-
fsb1000
nagyúr
Újabb (ál)érv az ingyenes szoftverek hívőinek, bár a cikk pontosan meghatározza miről is van szó:
az űrhajósok PC-in a jövőben Linux operációs rendszert fognak használni
Ettől még az űrkutatásban nem lesz kiváltható minden szoftver ingyenes megoldással.
Ahogy a bankszektorban, a hadiiparban és még sok más helyen sem. -
tomazin
veterán
azért nagy arcok vagytok,h egy linux hír alatt ellőtök egy mac vs win lángocskát
-
kcsa
veterán
válasz
#24737024 #35 üzenetére
Tehetek róla hogy a nagy átlagot nem a vállalati szoftverek üzemeltetői teszik ki? Azt remélem belátod hogy a home userek túlnyomó többségének még egy wifi csatlakozás is gondot okoz (első alkalommal legalábbis biztosan). Innentől csak egy lépés amit mondtam, nem minden túlzástól mentesen, de az átlag nem az általad hozott példa, ez teljesen biztos.
-
imibogyo
veterán
A vicces csak az, hogy egy hozzászólásban sem mutatkozik meg az arcoskodás amit vársz, te viszont máris belekezdesz szokásos linux használókat lekezelő és abszolút beszólásnak tekinthető mondókádba. Minden linuxos hírnél ez megy. Ez volt a Steames hírnél is és ez megy most is......
Én mind a két rendszert használom és mind a kettőnek meg van a maga helye az életemben, miért kellene gyűlölnöm egyiket, vagy a másikat? Te miért teszed?
Szabesz: szerintem elég jó marketingesek ülnek az MS-nél kitalálták ők ezt már helyettünk. Szerintem sokkal nagyobb piacot veszítettek volna, ha Win only marad, mint így. Egy megrögzött Apple felhasználó maximum nem vette volna meg, tuti nem ment volna át Win-re csak ez miatt (más ok, egy másik történet). Így viszont megveszik = plusz bevétel.
SZERK: de igen, csak az (még) nem akkora piac az MS szempontjából, hogy megérje a "befektetett" plusz munkát. És azért mondjuk 5 millió embert ne hasonlítsunk egy jóformán "teljes" amerikai piachoz, ahol a MAC-ek azért eléggé meghatározóak. De persze ezt csak én gondolom így.
-
törölt tag
Ja az apple userek már csak olyanok, hogy windowst vesznek és telepítenek gépre. Főleg önállóan, a zsenik nélkül. Hja.
Mert Windows telepítéséhez minimum a számítógép-tudomány doktora címmel kell rendelkezned, Macje pedig csupa 60-as IQ-jú oligofrénnek van, gondolom
Azzal egyetértek, hogy aki Macet vesz az valószínűleg nem fog rohanni Windowst telepíteni rá (bár szép számmal láttam rá példát, főleg ilyen-olyan vállalati szoftverek miatt), de a hozzászólásod többi része olyan szintű sztereotip baromság, hogy már a bölcsődében is megmosolyognának érte...
-
-
Szabesz
őstag
Akko' minek szerződtek le velük? Ha akkora húzóerő az MS Office, akkor lett volna MS Windows only, és mindenki ellenállhatatlan kényszert érzett volna egy PC és egy Win licenc beszerzésére.
(#32) UnA: Ezzel akkor pont hogy piacot vesztettek akkor a Windowsnak, mert megadták a Mac-eseknek ami lehetett volna Win only feature is.
-
Részben igaz, de a Mac az Egyesült Államokban már akkor is eléggé elterjedt volt otthoni használatra, amikor a Windows feljövőben volt. Tehát ott ez egy kötelező lépés volt, ha nem akartak piacot veszteni.
Ezzel együtt, a Office for Mac codebase alapján nem lenne egy nagy feladat Linuxon lefordítani.
-
-
-
luciferc
őstag
Nem, sok linux felhasználó nincs meg mso nélkül, mert sajnos az lo doc-docx kompatibilitása meglehetősen problémás tud lenni. Nekem is van wine alatt és virtualboxban is mso. Az már egyéni dolog, hogy az mso szerintem valóban jól sikerült felhasználói szemszögből, nekem bejön a szalagozás.
-
Szuper!
És van már rá Steam is... -
-
-
VIC20
őstag
Egy pillanatra megfagyott bennem a vér: azt hittem, hogy az űrállomás gépei mennek Windows-on... Aztán láttam, hogy csak a PC-k. Akkor jó, oda szinte mindegy (relatíve), de természetesen én is üdvözlöm ezt a lépést.
-
julius666
addikt
Azért tud piknikezni a linux is ha valami hardveresen/driveresen nem tetszik neki, vagy ha ilyen prealfa jellegű disztróról van szó.
Mondjuk ez itt (debian hozzáértők kezében) nyilván nem játszik, jó eséllyel tényleg stabilabb.
Mondjuk én baromira furcsállom hogy eddig nem linuxot használtak. Azért egy ilyen helyre tényleg inkább az való (az igényekhez szabható és ha valami gebasz van pikpakk meg lehet piszkálni).
Tetszik ez a humanoid gombnyomogató robot, valahogy a ruszki ceruzás vicc jut róla az eszembe. Úgy tűnik nem nyirbálták meg még eléggé a NASA költségvetését.
-
BDave
őstag
-
Fölösleges linux vs win hisztit csapni emiatt.
"...operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni."
Ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy a Windows nem elég stabil, csak arról, hogy nem alakítható át eléggé.
Ennyi. Ilyen helyeken szeritem teljesen természetes egy nyílt forráskódú, alakítható OS használata.
Én is emiatt használom otthon és nem azért, mert a Windows szar. -
-
Syl
nagyúr
Nagyon helyes!
-
kymco
veterán
Jó lenne megélni, hogy a piaci részesedés miatt a Microsoft kiadná az MS. Office-t linuxra is...
-
EmberXY
veterán
Üdvözlöm ezt a lépést, remélem beválik odafönt (is)..
-
ntomka
nagyúr
-
kcsa
veterán
válasz
killerjohn #2 üzenetére
Valóban, pont erről van szó ebben az esetben.
-
leslieke
Jómunkásember
Jó döntés.
-
killerjohn
addikt
Vagy talán egyszerűen csak nem menő nekik, hogy a gyártó egyik verzióról a másikra kicseréli a jól bevált funkciókat nagy kék kockákra és a képernyő szélén megjelenő furcsa, használhatatlan sávokra
És persze még annyi opciót sem ad a T. Gyártó hogy ezeket ki lehessen kapcsolni, vagy visszaállítani, vagy akár a legkisebb mértékben is befolyásolni a működését -
anulu
félisten
afaik '98-akat használtak (a kiforrottsága miatt). azoknál nem csoda, ha stabilabbat keresnek.
btw, újabb táptalaj az arc növeléshez Linuxos körökben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest