Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Leginkább azért nem állnak át Win-ről Linuxra a cégek, mert a felhasználók nem képesek átállni egy eltérő UI-val rendelkező rendszerre (átlag userre gondoltam). Btw annyira benne van az oktatási rendszerben a Microsoft termékpalettája (Windows-Office-VisualStudio), meg itt az ECDL (ami az egyik legismertebb ilyen általános-középsuliban megszerezhető IT cuccos, mindegy milyen low-level) is, ami szintén Windows alapú.
Btw szerintem egyáltalán nem rossz a Windows: az elmúlt években semmi gondom nem volt vele, sőt a Vista óta nem kaptam agyf@szt tőle, a Win8 pedig a Metro-t leszámítva bőven jó. (Metroval sincs gond, végülis a classic startmenünél még mindig jobb szvsz).
Egyébként a Linux (Ubuntu, Fedora, stb) rendelkezik már normális driverezettséggel? Mert ha ez nincs meg, akkor szerintem kb sosem fog tudni kitörni a bűvös 1%-ból, vagy nem tudom. De inkább nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest