Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Leginkább azért nem állnak át Win-ről Linuxra a cégek, mert a felhasználók nem képesek átállni egy eltérő UI-val rendelkező rendszerre (átlag userre gondoltam).": ez igaz, ezért vannak most ms szempontból káros tendenciák.
Nem próbálja meg, mert azt hiszi, csak ms-ből áll a világ. Ez most éppen törik, tehát lehet, hogy meg fogja próbálni.
Eddig az ms cuccokban nagyrészt egységes felület volt. Aki egyszer megszokta a 3.11-et, annak egyszer komolyabb (a w8-hoz képest elég kicsi) váltás volt a 95-ös desktop, attól kezdve xp-vel bezárólag relatíve kicsi, elfogadható változtatásokkal akár a mai napig elboldogult a windowsán. Ha xp-t cserélte, a vistánál vagy w7-nél valamennyit tanulnia kellett, de az még mindig elment. Ehhez képest puff arcba a w8 totális mássága. Na itt mindenki megfontolhatja, hogy:
- nem upgradel w8-ra (ms-nek fáj)
- ha már úgyis totálisan újra kell tanulni az egész kócerájt, akkor miért pont csak az ms-t nézze meg? (ms-nek szintén fáj).ezt az általad emlegetett folyamatosságot töri meg a w8.
ha egy-két szabályt betartasz hw vásárláskor, akkor van driver. az tény, hogyha kimész a kínai piacra made in dzsunka webkamerát meg ilyeneket venni, ott nem biztos, hogy lesz.
-
Mr. WolfDog
tag
AMD driverek sajnos elég elbaszottak, de a többivel állítólag nincs gond. Bár Elementary Os (beta2) -t próbáltam AMD driverrel (valami csudiszupi béta driver) és szerintem tökéletesen ment minden, pedig dual vga-m van.
Viszont azt fel nem tudom fogni, hogy miért képtelenek megírni egy normális drivert
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged