- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
A vicces csak az, hogy egy hozzászólásban sem mutatkozik meg az arcoskodás amit vársz, te viszont máris belekezdesz szokásos linux használókat lekezelő és abszolút beszólásnak tekinthető mondókádba. Minden linuxos hírnél ez megy. Ez volt a Steames hírnél is és ez megy most is......

Én mind a két rendszert használom és mind a kettőnek meg van a maga helye az életemben, miért kellene gyűlölnöm egyiket, vagy a másikat? Te miért teszed?
Szabesz: szerintem elég jó marketingesek ülnek az MS-nél kitalálták ők ezt már helyettünk. Szerintem sokkal nagyobb piacot veszítettek volna, ha Win only marad, mint így. Egy megrögzött Apple felhasználó maximum nem vette volna meg, tuti nem ment volna át Win-re csak ez miatt (más ok, egy másik történet). Így viszont megveszik = plusz bevétel.
SZERK: de igen, csak az (még) nem akkora piac az MS szempontjából, hogy megérje a "befektetett" plusz munkát. És azért mondjuk 5 millió embert ne hasonlítsunk egy jóformán "teljes" amerikai piachoz, ahol a MAC-ek azért eléggé meghatározóak. De persze ezt csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő