Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
A vicces csak az, hogy egy hozzászólásban sem mutatkozik meg az arcoskodás amit vársz, te viszont máris belekezdesz szokásos linux használókat lekezelő és abszolút beszólásnak tekinthető mondókádba. Minden linuxos hírnél ez megy. Ez volt a Steames hírnél is és ez megy most is......
Én mind a két rendszert használom és mind a kettőnek meg van a maga helye az életemben, miért kellene gyűlölnöm egyiket, vagy a másikat? Te miért teszed?
Szabesz: szerintem elég jó marketingesek ülnek az MS-nél kitalálták ők ezt már helyettünk. Szerintem sokkal nagyobb piacot veszítettek volna, ha Win only marad, mint így. Egy megrögzött Apple felhasználó maximum nem vette volna meg, tuti nem ment volna át Win-re csak ez miatt (más ok, egy másik történet). Így viszont megveszik = plusz bevétel.
SZERK: de igen, csak az (még) nem akkora piac az MS szempontjából, hogy megérje a "befektetett" plusz munkát. És azért mondjuk 5 millió embert ne hasonlítsunk egy jóformán "teljes" amerikai piachoz, ahol a MAC-ek azért eléggé meghatározóak. De persze ezt csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen program, ami...?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest