Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Leginkább azért nem állnak át Win-ről Linuxra a cégek, mert a felhasználók nem képesek átállni egy eltérő UI-val rendelkező rendszerre (átlag userre gondoltam). Btw annyira benne van az oktatási rendszerben a Microsoft termékpalettája (Windows-Office-VisualStudio), meg itt az ECDL (ami az egyik legismertebb ilyen általános-középsuliban megszerezhető IT cuccos, mindegy milyen low-level) is, ami szintén Windows alapú.
Btw szerintem egyáltalán nem rossz a Windows: az elmúlt években semmi gondom nem volt vele, sőt a Vista óta nem kaptam agyf@szt tőle, a Win8 pedig a Metro-t leszámítva bőven jó. (Metroval sincs gond, végülis a classic startmenünél még mindig jobb szvsz).
Egyébként a Linux (Ubuntu, Fedora, stb) rendelkezik már normális driverezettséggel? Mert ha ez nincs meg, akkor szerintem kb sosem fog tudni kitörni a bűvös 1%-ból, vagy nem tudom. De inkább nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest