Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
A vicces csak az, hogy egy hozzászólásban sem mutatkozik meg az arcoskodás amit vársz, te viszont máris belekezdesz szokásos linux használókat lekezelő és abszolút beszólásnak tekinthető mondókádba. Minden linuxos hírnél ez megy. Ez volt a Steames hírnél is és ez megy most is......
Én mind a két rendszert használom és mind a kettőnek meg van a maga helye az életemben, miért kellene gyűlölnöm egyiket, vagy a másikat? Te miért teszed?
Szabesz: szerintem elég jó marketingesek ülnek az MS-nél kitalálták ők ezt már helyettünk. Szerintem sokkal nagyobb piacot veszítettek volna, ha Win only marad, mint így. Egy megrögzött Apple felhasználó maximum nem vette volna meg, tuti nem ment volna át Win-re csak ez miatt (más ok, egy másik történet). Így viszont megveszik = plusz bevétel.
SZERK: de igen, csak az (még) nem akkora piac az MS szempontjából, hogy megérje a "befektetett" plusz munkát. És azért mondjuk 5 millió embert ne hasonlítsunk egy jóformán "teljes" amerikai piachoz, ahol a MAC-ek azért eléggé meghatározóak. De persze ezt csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest