Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. WolfDog #93 üzenetére
Hmm, és mik voltak a gondok, ha szabad kérdeznem? Nekem is 6000-es szériás GPU van a procimban és semmi probléma nincs.
-
válasz
Mr. WolfDog #83 üzenetére
Honnan van ez az infó, hogy az AMD driverei nem jók?
Saját tapasztalataim szerint ez bő egy éve nem így van. -
Így már értem.
Viszont szerintem az is részesedés csökkenés (ha nem is a szó szoros éretelmében), ha az új piacokon nincs jelen másokkal ellentétben - pl. Linux/Android, hogy a tárgynál maradjak.Kicsit túlzó példa, de szerintem találó: Hiába van a Kodaknak monopol helyzete a hagyományos filmgyártásban, ha mindenki digitális gépet vesz.
-
Fölösleges linux vs win hisztit csapni emiatt.
"...operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni."
Ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy a Windows nem elég stabil, csak arról, hogy nem alakítható át eléggé.
Ennyi. Ilyen helyeken szeritem teljesen természetes egy nyílt forráskódú, alakítható OS használata.
Én is emiatt használom otthon és nem azért, mert a Windows szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Steam topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest