Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz bambano #94 üzenetére

Azzal, hogy azt hiszed a Latex egy valódi alternatívája lehet bármilyen wysiwyg (amit-látsz-azt-kapod) szerkesztőnek csak azt bizonyítod, hogy nem dolgozol céges környezetben rendszeresen doksikkal.
    Én dolgozom, és látom, tudom, tapasztalom, hogy nem alternatíva.

A feltételrendszeredet meg nyugodtan felülvizsgálhatod sh4dow-al egyetemben, wordben (meg gondolom némely opensource cuccokban is) igen is lehet szép stb dokumentumokat csinálni, amelyek egy doc -> pdf konvertálás után (hogy ne javítsanak bele) mehetnek ügyfélhez. Ennyi kell.

Azt hogy mennyire alkalmas vagy nem alkalmas nyomdai minőségű alapanyagot készíteni a word (pdf konvertálás után) nincsen rálátásom, ennek ellenére nehezen hiszem, hogy elhajtanak a nyomdából vele.
    De igazából számomra és a fizetőképes kereslet 99%-a számára mindegy is ez a kérdés, mert az elektronikus dokumentumok elenyésző része kerül nyomdába.

többes korrektúra pedig, feltéve, hogy ugyanarról beszélünk köszöni és jól van wordben, a 2007-ben tuti müxik, 2003 most nincs installálva nem tudom megnézni. (több személy végezhet módósításokat /track changes/, ezeket külön színnel jelzi)

J.

Új hozzászólás Aktív témák