- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeri63
tag
Emui 12-re frissítve. Eddig minden rendben.
Hívásrögzítő is megmaradt és működik.
Független, telekomos sim. -
tirszin
senior tag
válasz
BigManus #19083 üzenetére
Örülj neki, hogy nem zaklat a frissítéssel!
Jó az a 11-es verzió.
Amióta 12-es van, nálam a Chrome-ot is kilövi a háttérből 10-15 perc után, hiába van kikapcsolva az optimalizásása.
Tud valaki megoldást, hogyan hallgathatnék podcas-ot böngészőből, lekapcsolt kijelzővel? -
törölt tag
Működik a hangrögzítés és a hívásrögzítés. A hívásrögzítő 11.0.0.109 verzióját factory reset után raktam fel és hibátlanul működik.
-
Bennyboy
őstag
Hisuiton végre nálam is megjelent a frissítés. Digis vagyok.
-
miklós67
csendes tag
válasz
Speeedfire #19073 üzenetére
Szia! Mi a véleményed az új rendszerről? Hangrögzítő működik vele?
-
törölt tag
válasz
BigManus #19083 üzenetére
Nem valószínű, hogy emiatt. A Huawei Support-nál korábban érdeklődtem, hogy korábbi frissítéseknél mikor várható a frissítés. A válasz mindig ugyanaz volt: a frissítéseket IMEI alapján, egy zárt, automata rendszer tolja ki a készülékekre. Én sem szolgáltatónál vettem, de múlt héten pénteken (március 25-én) megjött a My Huawei appon keresztül.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Nekem nem szolgáltatónál lett vásárolva a készülék.
Létezhet, hogy azért nem jött még rá meg a frissítés?
Most 11.0.0.174 van rajta.
HSuite, My Huawei sem dobja fel. P40 lite már rég megkapta. -
törölt tag
válasz
Szia!
Csak a gyorskapcsolók sorrendjln lehet véltoztatni az irányítópanelen (kivéve a wifi, a blietooth és a zenevezérlés kapcsolóját). A HiSuite-tal vissza lehet állítani a 11.0.0.190 build-et (EMUI 11).
-
Sátán44
addikt
Ezt a gpu turbo funkciót merre találom?
-
norrberth
addikt
válasz
Sok fölösleges sallang.
Aminek lett volna értelme az az Android 11Nem frissítek már fél éve semmit.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#44059648 #19070 üzenetére
Hát ezt nem hiszem, hogy így működik.
Kijelentkezett Google fiók utáni FR esetén szerintem nem szükséges korábban telefonon lévő Google fiókkal bejelentkezni. Ellenben, ha nem volt kijelentkezve a Google fiókból, akkor FR után jön elő amit írtál
EZEKRE FIGYELJ, HA HASZNÁLT TELEFONT VÁSÁROLSZ
"Van-e beállított Google/iCloud fiók? (gyári beállítás után néhány gyártó mobilját nem lehet használni, ha az eredeti tulaj fiókjával be volt előtte lépve. Átvételkor nézzük meg és léptessük ki!)" -
törölt tag
válasz
Ernesst #19066 üzenetére
Ezzel pont így vagyok én is. Nagyobb frissítések után szoktam én is factory reset-et csinálni. Így ki tudom küszöbölni az esetleges későbbi problémákat, működési zavarokat. A visszaállítás után a telefon gyorsabb és nincsenek rendellenességek.
Múlt héten pénteken jött a nagy frissítés, szombaton volt a visszaállítás. Azóta nem volt semmi probléma. Az akksi egy kicsit jobban merült, de ez mostanra elmúlt. Ezt több helyen is olvastam, hogy nagyobb frissítések után előfordulhat, hogy gyorsabbnak tűnik az akkumulátor merülése, de ez pár nap után emúlik. Nálam is helyre jött az akksi. Volt 3-4 kikapcs-bekapcs, illetve újraindítás, most minden OK.
-
törölt tag
Szia!
Ha csak kijelentkezel a Huawei-fiókból, illetve eltávolítod a Google-fiókot a telefonról, az csak a 2 fiók, illetve néhány app adatait törölheti, de minden más app adatai maradnak. A factory reset nem módosítja a build verziót.
Android 6 óta a factory reset esetében a Google bevezette a factory reset protection-t (FRP, gyári visszaállítás védelem), amelynek az a lényege, hogy a factory reset után csak olyan Google-fiókkal lehet bejelentkezni, amellyel egyszer már bejelentkeztek a készülékre. Amikor az öcsém nekem adta a P9-et, velem is szembe jött ez a probléma. A factory reset után meg kellett kérnem az öcsémet, hogy újra jelentkezzen be a Google-fiókjával, majd a többi kezdeti beállítás után hozzá kellett adnom a saját Google-fiókomat, hagyni, hogy a fiókadatok szinkronizálódjanak a telefonra. Ezután volt még egy FR és ezután már hozzá tudtam adni a saját Google-fiókomat.
Persze nem tudom, hogy az új tulajjal mennyire vagy jóban, de ha lehetséges, a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes lenne ezt meglépni.
-
Ernesst
aktív tag
Szerintem a factory reset nem módosítja az aktuális buildet, de minden mást tényleg töröl.
(Ha nagyobb frissítés jön, direkt csinálok is utána FR-t, hogy biztosan ne akadjon be semmi a régi, telepített appok miatt. Tudom, sokan nem szoktak, de nekem utána mindig olyan érzésem van, hogy fürgébb lett a mobilom. És pl. korábban, a P10-emen volt olyan frissítés, ami az FR-ig nagyjából katasztrófa volt: lagolt, akadozott, stb.) -
Jazz
veterán
Sziasztok,
a telefon ha egy új tulajdonost kap, de nem akarsz factory restet csinálni (Hogy megmaradjon a jelenleg frissített OS, egyebek...), hogyan lehet/érdemes kitörölni a felhasználót és egyéb bejelentkezéseket?
Pl.: Beállítások\Fiókközpont\huawei azonosító: ha kijelentkeznél azt írj "a kijelentkezés nem törli az üzenet előzményeket".
Ujjlenyomat, egyéb pogramok, ezeket ugye tudod törölni manuálisa, meg ki tudsz jelentkezni belőlük.Köszi!
-
bghistvan
senior tag
Nem teljesen idepasszol a téma, de mivel kiegészítő tartozék, remélem tudtok segíteni.
Korábbi P20Promhoz használtam egy Huawei Af15 tripod selfie sticket és szeretnék venni újra egyet ehhez a telefonhoz is.
(beleférni gondolom belefér, hisz nagy méretbeli különbség nincs a két készülék között)Szóval nézegetem a neten, hogy van a sima Af15 és Af15 Pro, illetve a CF15 és CR15 Pro selfie stick, de az istennek sem jövök rá, hogy mi(k) a különbség(ek) köztük?
Tudnátok segíteni esetleg, van valaki itt köztünk aki használja vagy ismeri ezeket, tudja mi a különbség?
Illetve más gyártó termékétől sem zárkózom el, ha valóban jó minőségű és megbízható tripod funkció és távirányító funkciója is van.
Köszönöm
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Piotor #19049 üzenetére
Ahogy előttem is írták, valószínűleg beégés. Ha pár órára magára tudod hagyni a telefont, próbáld meg ezzel az appal helyrehozni: [link] A fix-re nyomva bejön egy ilyen színes "hangyás", csíkos villódzás. Azt hagyd menni egy pár órát (1-2 nem elég, inkább 6-8.. de akár egész éjszaka is mehet..) Legyen töltőn a telefon. Régen nekem egy beégett Samsung S5-öt "javított" meg. Pedig nem sok reményt fűztem hozzá, de úgy voltam vele, miért ne.. és meglepő volt az eredmény, mert teljesen eltűnt a beégés. Hátha nálad is beválik.
Szerk.: Ha nem beégées, akkor mi?
-
-
-
Piotor
tag
Valaki találkozott már ilyen hibával? Bizonyos szürke háttereknél (Chrome, gmail pl.) függőleges sötét csík jelenik meg sötét témánál látszik főleg, alacsony fényerőnél, ha be van kapcsolva a villogasmentesites. Ahogy kikapcsolom szinte nem is látszik. Sajnos engem alapból zavar az oled, szóval inkább bekapcsolva szeretem hagyni. Élőben nem ennyire halvány... -
Technoman
őstag
Most, hogy lassan lejár a vírusirtóm (fizetős) ideje, szeretnék esetleg egy másikat használni.
Kaspersky-t használok, de az utóbbi időben azt veszem észre, hogy állandóan "kikapcsol" (nem látom a megszokott helyén, a legördülő sávban)
Mivel a banki utalásaimat is már a telón csinálom, így szükségem lenne egy vírusirtóra.
Melyiket ajánljátok? Fizetős vs ingyenes?
Néztem "teszt" oldalakat, de erős a gyanúm, hogy ezek szponzoráltak.
thx -
Foose
addikt
válasz
Sztyepadzso #19040 üzenetére
Egyáltalán nem használom a bluetooth-t, ezért furcsa a dolog. Több mint két éve megvan a telefon, egyetlen egyszer kapcsoltam be, néhány hete.
-
bghistvan
senior tag
12 alatt a kamera fénykép /videó funkciói, elkészült képek minősége változott?
-
törölt tag
válasz
knox83 #19036 üzenetére
Szia!
Nem tapasztaltam ilyet eddig. Mondjuk a 2 kapcsoló (Wi-Fi és Bluetooth) elég közel van egymáshoz.. Eddig ha bekapcsoltam valamelyiket, mindig sikerült az, hogy a megfelelő kapcsolóra koppintsak. Nem volt egyszer sem olyan, hogy az egyiket bekapcsoltam és a másik is bekapcsolt volna.
-
knox83
senior tag
Egy újabb emui 12 érdekesség. Wifi bekapcsolásakor bekapcsol a bluetooth is. Az esetek kb felében. Valaki tapasztalt ilyet?
-
tirszin
senior tag
válasz
Sztyepadzso #19032 üzenetére
Köszi a tippet!
Egyébként be van kapcsolva a Vanced menüjében a "Háttérben mindig".
Lehet, hogy az a baj, hogy ez egy régi Vanced: 14.21.54 - Build - 01.40.20 -
CsHuszi
csendes tag
válasz
tirszin #19007 üzenetére
Én is azt használom és megy rendesen a háttérben.
Be van kapcsolva az alkalmazáson belül a beállításokban a háttérben futás? -
pedrobike
aktív tag
Sziasztok, miért van az h elvileg független készülékbe berakom a két SIM-et... és azonnal letölti a voda szoftver kiegészítését..vagy mit,asszonyé meg a t-mibilost... köszönöm a választ
-
törölt tag
válasz
xcsabo #19006 üzenetére
Nekem is megjött. A frissítést általában IMEI szám alapján tolják ki. Akkor lehet ettől eltérés, ha a készülék 1 SIM-es és a szolgáltató által testreszabott szoftver fut rajta, ilyenkor a build számnál nem C431/432 van, hanem pl. C150 (Telekom). A dual SIM-es készülékekre általában az általános szoftvert rakják fel (pl. C431).
-
xcsabo
senior tag
Valaki Telekomos megkapta már itt a frissítést?
-
törölt tag
válasz
tirszin #19003 üzenetére
Szia!
Youtube Premium előfizetés kell hozzá. Eddig volt egy ingyenes megoldás, a Youtube Vanced, de ez úgy tűnik, hogy meg fog szűnni, mert a Google befenyítette a fejéesztőket és ezért kénytelenek leállítani a Vanced-et.
A Vanced tudta/tudja mindazt, amit a fizetős Youtube: nincs reklám, lekapcsolt képernyőnél is megy a háttérben stb.
A sima, ingyenes Youtube sajnos leáll, ha kikapcsoljuk a képernyőt.
-
tirszin
senior tag
Sziasztok!
A Youtube alkalmazás nálam kb. 1 éve mindig leáll, ha lekapcsolom a kijelzőt, hiába állítok be mindent, hogy ne lőjje ki.
Van valami egyéb trükk rá, hogy fusson a Youtube lekapcsolt kijelzővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest