Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A Mate 40 Pro-hoz próbálok meg gyári, 66W töltőt és hozzá tartozó kábelt beszerezni. Sajnos, az aliexpress-en rendelt termék nem érkezett meg, az ebay-en rendelt termék sem nagyon akar ideérni. Magyar webáruházakban is max. kábelt láttam. Tudtok esetleg olyan webáruházat, ahol ezeket be lehet szerezni.Esetleg van olyan fórumtárs, aki eladna ilyet? Köszi előre is!
-
Nikaré
őstag
Bedobta a 149 -es frissítést nekem is.
Tudom volt már ez az sw téma, de mindenkinél aki erre frissített, azóta jól működik a telefon? -
Nashville
tag
Akkor ezek szerint jobb a szervizre bízni a cserét, mert ott addig próbálgatják míg minden oké, ha rendelek az Aliról az sajnos megint lehet kapufa.
Azt viszont sajnálom, hogy február 26-án járt le a kibővített garanciám, de nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után kicserélnék gyors merülés miatt, mint Pinyo16689-nek. Szerencsés fickó. 🍀
Míg nem jött ajánlás részetekről találtam egy üzletet Huawei Mobil szerviz most SmartRepairnak hívják Jókai tér 2, de a jó értékelések mellett azért akad pár 1 csillagos is szóval a két véglet, de a szervizes nagyon őszinte kommunikatív a Google értékeléseknél.
Nem Budapesti vagyok fontos lenne, hogy a helyszínen meg tudjam várni. Köszi az eddigi javaslatokat. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Nashville #21890 üzenetére
Én pont a bootloop és amiatt, hogy nem találtam olyan akksit, amire jó vélemények lettek volna adva, hagytam ki az otthoni szervízt. Ha a polarcell gyártana belé, akkor nekifogtam volna.
De itt elküldtem végül a Huaweinek, ami, a magyarországihoz hasonlóan, egy külsős céggel javíttatja a telefont és a hónap végén olcsóbban csinálják. Így lett munkával együtt valami 44€. -
válasz
Pinyo16689 #21893 üzenetére
A József körúti szervizben még úgy volt, hogy a cserélt alkatrészre újraindul az eredeti garanciaidő.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Nashville #21892 üzenetére
Kicsit gyorsabban merült az akkumlátor, és gondoltam, még a garancia idő lejárta előtt kicseréltetem.
De megkérdeztem a TMXet, hogy a cserélt alkatrésze van-e garancia, és hogy a cserével az IP68 védelem marad-e. Itt a válasz:
"az eszközben cserélt alkatrészre a gyártói jótállás végéig érvényesíthető a garancia ( ez meghosszabbodik a szervizben töltött napok számával - jelen esetben 7 napot jelent).
A készülék már több, mint 2 éves, a gyártó a garanciaidő végéig vállal vízállósági védelmet, amely jelen esetben már nem mutat vízállóságot."Furcsa, hogy beraknak egy alkatrészt, és szinte nincs rá garancia. Érdemes lenne a jogszabályt megnézni...
-
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #21891 üzenetére
Köszi megnézem őket.
Neked hogyhogy garanciában cserélték, mi volt a baja? -
-
Nashville
tag
Szeretnék segítséget kérni akkumulátor ügyben.
2,5 éves a telóm és naponta már majdnem kétszer kell tölteni ezért gondoltam, hogy még megér egy akksicserét.
Rendeltem egy gyárit a Skyphone-tól, de sajnos bootloopolt a telefonom tőle. Nagyon megbízható bolt, de nem tehetnek róla. Egy rossz szavam sem lehet, mert nagyon segítőkészek, de már nem próbálkoznék másik ugyanolyan akksival.
Néztem az Alin egy Nohon utángyártottat kb. 9000 Ft jókat írnak róla, de már tartok a bootlooptól. Na meg gyorsan meg kellene oldani a lehetséges újabb Hard resetelés esélye miatt.
Mit javasoltok mi lenne a jó megoldás? Ha szervizbe vigyem melyik a megbízható ahol akár meg is lehet várni?
Előre is köszi. -
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21865 üzenetére
Örülök, részemről a szerencse. Én is jártam már hasonlóképpen, úgy látszik működik a jó tett helyébe jót várj elmélet.
-
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21885 üzenetére
NEm,pedig minden szart megnyitok
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21885 üzenetére
Nem. Mondjuk odafigyelve netezek és használom a telefont.
-
Pinyo16689
senior tag
Használtok valamilyen antivirus alkalmazást?
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21866 üzenetére
Nem olvastam vissza, hogy próbáltad e
My Huawei
Támogatás
Továbbiak
Frissítés
lépéseket, ha nem akkor egy próbát megér. -
Thoty
senior tag
Azt vettem észre, hogy sokkal sötétebb, kontrasztosabb képeket csinál auto módban a P30 Pro-m, mint más telefonok, illetve mintha a színei sem lennének teljesen rendben. Ez másnál is így van, vagy az enyémmel van valami?
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #21861 üzenetére
Igen, az ikonja olyan. Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Névjegyek > Engedélyek és itt a tárhelynek kell engedélyt adni, akkor a hívásnaplóban ott lesz a lejátszás gomb.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21869 üzenetére
De lehet ott is napon belül teljesen jól használható. Reggel húzd le a töltőről, este nézd meg hol tart. Ha mondjuk 4 óra SOT-od van, de még van 40-50% az aksiban, akkor az teljesen jó.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Pinyo16689 #21869 üzenetére
Szerintem felejtsd el az aksi kapacitas nezegeteset. Jobb nem lesz. Ne legyel rabja a telefonnak, az van erted es nem forditva. Hasznald, aztan ugyis erezni fogod ha kezd meghalni vagy valami nem okes.
-
F-ECT$
titán
válasz
Az accubattery valakinél tök jól működik, másnál meg teljesen fals adatokat mutat. Nekem pl egy ideig jól működött még 2019-ben, de tavaly mikor feltettem akkor össze-vissza mért. Ha megvan a 7-10 óra SOT, akkor nem kell aggódni az akku miatt.
-
Attila9711
tag
válasz
AccuBattery appot használok speciel
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Nikaré #21864 üzenetére
Nálam még azt sem dobta fel... Türelmes vagyok amúgy, de azért na...
Más:
Akkumulátor állapot monitorozásra használtok valamilyen alkalmazást? Csak mert most cserélték akkumulátort garanciában, és az Accubattery 2310 mAh számított kapacitást mutat... Jó, második töltés a csere óta, de akkor is furcsa.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21863 üzenetére
146 -on vagyok
-
Pinyo16689
senior tag
Nálam még mindig a 144 a legfrissebb szoftver. Van még valaki....??
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21861 üzenetére
Igen puzzle az ikonja. Működik 12-őn tökéletesen.
Ha telepítetted, akkor a Telefon alkalmazásban katt a 4 pöttyre jobb oldalon felül majd beállítások és keresd meg a Hívások automatikus rögzítése és engedélyezd. A fevlett hívásokat a Hangrögzítő appban találod.
Fizikálisan: Sounds mappa CallRecord. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #21858 üzenetére
Egy kérdés a hívásrögzítéshez:
Nekem kb egy hete van újra a kezemben a teló. Volt gyári visszaállítás, és felraktam ezt a verziójú(109) hívásrögzítőt. 144.-en vagyok, de nem látom a híváslistában a play gombot. Engedélyek az appnak meg vannak adva, viszont egy puzzle az app ikonja.
Mi nem stimmel? Vagy ha már 12-n vagyok, akkor nem tudom feltenni?
-
törölt tag
válasz
Nashville #21859 üzenetére
Ez azért jelent meg, mert telekomos SIM van a telefonban (DT = Deutsche Telekom). Semmi baja nem lesz a telefonnak. A telepítés után, ha újraindítod a telefont, a Telekom alkalmazás fog pulszban megjelenni, de azt el lehet távolítani.
Ez mindig megjelenik, ha új EMUI verzióra frissül a telefon.
-
Nashville
tag
válasz
#44059648 #21858 üzenetére
Na, válaszodon felbuzdulva frissítettem 12.0.0.149-re és minden tökéletes, megy a hívásrögzítő. Szuper!
Most meg bedobott egy ilyet: [kép]
na ezt már nem kockáztatom meg.
... gondolom feltesz egy pár alkalmazást pl. Telekom és társai, na de tényleg ne itt boruljon már ki a bőség kosara. -
törölt tag
válasz
Nashville #21857 üzenetére
Szia!
Nagyon szívesen!
Nálunk is a 149-es van fent, a hívásrögzítő tökéletesen működik. EMUI 12-re nem lett kiadva 12-es verziójú hívásrögzítő app, itt is a 11.0.0.109-es verzió van. Az újabb frissítőcsomag azért ilyen nagy méretű, mert a 132-es óta volt pár frissítés és előfordul, hogy a következő frissítés verziója egy nagyobb "ugrás" és a csomag mérete ilyenkor elég nagy tud lenni.
Teljesen egyetértek, a P30 Pro egy nagyon jó telefon és van Google támogatás. Nálink a P30 Pro a családban maradt, január eleje óta Mate 40 Pro-t használok, nincs rajta Google, de minden más app megvan a Petal Search appon keresztül.
-
Nashville
tag
válasz
#44059648 #21853 üzenetére
Nagyon köszönöm az útmutatót.
Végül nyomtam egy újabb hard resetet és újból kezdtem az egész mizériát minden Huawei kémkedést engedélyezve minden apró hülyeségbe beleegyezve, amitől eddig tartózkodtam. Na így nagy nehezen tegnap lépésenként igaz, de haladtam a cél felé, lehet hogy így gyorsabban célba jutottak a telefonom azonosítói.
Jelenleg a 12.0.0.132 verziónál járok, de nem merem meglépni a következő szintet, a 2023-as februári 12.0.0.149-et (4,56 GB!) , mert tartok tőle hogy nem fog működni vele a hívásrögzítő HwCallRecorder 11.0.0.109 ami most tökéletes.
Erre vonatkozólag az XDA-n sincs infó, gondolom az indiai ROM-ból már nem fogják kiszedni az illetékesek, a P30 pro már eléggé leáldozóban van. Ennél jobban működő telefonra nincs is szükségem fogalmam sincs mit választanék, ha eljön majd az idő... -
Vicoo
senior tag
Nekem a frissítés óta azt csinálja ,hogy nem tudnak hívni, de közben meg van mobilnetem.
-
törölt tag
válasz
Nashville #21852 üzenetére
Igen, ugyanaz jön be, de nekem pl. EMUI 11-ről 12-re csak a My Huawei appon keresztül frissült és utána is csak a My Huawei appon belül jelzett frissítéseket (My Huawei app > Támogatás fül > Gyors szervizmegoldások > Frissítés).
A HiSuite programmal kellene megpróbálni, számítógépen. Illetve lehet érdeklődni a Huawei Magyarország ügyfélszolgálatánál (My Huawei app > Támogatás fül > Gyors szervizmegoldások > Email), ott sorozatszám/IMEI alapján azt meg tudják mondani, hogy a közeljövőben az adott készülékre várható-e frissítés, azt nem, hogy mikor.
A frissítéseket egy automatizált, zárt rendszerben, IMEI alapján tolják ki a készülékekre. Ha EMUI 9.1-ről 10-re frissítésnél kellett várni pár napot, akkor most is elképzelhető, hogy lesz pár napos csúszás.
-
tomas9320
tag
Sziasztok!
Korábban láttam,hogy több embernek újra indulgatott a telefonja.Most a héten az enyém is elkezdte ugyanezt,android 11 van rajta.Lehetséges,hogy alaplap hibás lesz? Eddig semmi baja nem volt. -
Nashville
tag
Sziasztok,
Huawei P30 Pro telómat frissíteném EMUI 9-ről 12-re.
A művelet előtt reseteltem, de már a 10-re való OTA frissítést is csak két nap múlva engedte, addig azt írta, hogy a 9-es a naprakész. Végre már 10-en vagyok, de most sem hozza fel az újabb frissítéseket nem tudok haladni vele.
Tudtok javasolni valamilyen gyorsított megoldást vagy minden nagy verzió között több napot is várni kell, míg felkínálja? -
gps76
őstag
válasz
togvau #21841 üzenetére
Ugye oled kijelző van benne? Mert ahogy AtHos írja gond lehet egy kijelző csere után. De ha nem volt cserélve benne, vagy oled(íves a széle, mert LCD-ből nem tudnak görbített szélűt csinálni), akkor a szalagkábel probléma is lehet, mert hajlamos a P30 pro szalagkábel csatlakozó hibára, és ha nem működik az ujjlenyomatolvasó, a menüben se lesz ott.
-
törölt tag
válasz
togvau #21841 üzenetére
Helló!
Szerintem is hardveres hiba. A családban más használja most már a P30 Por-t, de minden rendben van vele, kifogástalanul működik minden, az ujjlenyomat-olvasó is.. A készülék már jó ideje csak biztonsági frissítéseket kap (2023. februári a legfrissebb), egyéb plusz funkciókat nem. Szerintem ez, hogy frissítéssel letiltják az ujjlenyomat-azonosítást, elég nagy kamu, a reddit-en sok marhaságot össze tudnak hordani.
Szervizben kellene megnézetni a telefont. Előtte egy gyári visszaállítást esetleg és ha akkor sincs ujjlenyomat, akkor szerviz.
-
válasz
Attila9711 #21843 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy akinek rossz volt, beadta szervizbe, és megjavították.
-
togvau
senior tag
Hello
Vettem egy p30 prot használtan, újszerű állapotban. Viszont semmilyen ujjlenyoma olvasóra vonatkozó dolog nincs, semmilyen menüben, sehol.
Rákeresve csak a szokásos support bullshitet találtam, amiben leírja hogy hol vannak a beállításai (ami nincs), meg hogy indítsam újra, meg hívjam a supportot.
Redditen meg egy olyat találtam, hogy valamelyik frissítésnél sokaknak eltűnt, mert a huawei jogosulatlanul használt szabadalmaztatott képernyő alatti ujjlenyomat olvasást.
Most akkor mi van? Vissza lehet hozni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ZPKing #21839 üzenetére
Wi-Fi -> Egyéb beállítások -> Wi-Fi+ is be van kapcsolva?
Talán ez adná, ha wifi-re van csatlakozva, de azon nincs internet hozzáférés, akkor auto mobiladatra vált
szerk.
Egyébként biztosan így kell a kapcsolatot létrehoznod, hogy a kocsi adja a HotSpot-ot amire kapcsolódsz a telefonnal és nem fordítva, amikor is a Telefon által létrehozott HotSpot-ra kapcsolódna a kocsi fejegysége?
Én eddig az utóbbival találkoztam, igaz ott a fejegység nem volt önmagától net képes
-
ZPKing
tag
-
pcnet
addikt
válasz
Ferenczi Áko #21837 üzenetére
Csak a telefont kell beküldeni.
-
Ferenczi Áko
addikt
Aki rejoy-on keresztül adta el a telefonját, elég a telefont beküldeni, vagy doboz/töltő/kábel is kell hozzá?
Szerk.: "Kérjük, ne küldje el az Önnél lévő tartozékokat, mert azokat
megsemmisítjük vagy újrahasznosítjuk, és nem tudjuk visszaküldeni." -
njnl
aktív tag
Lefrissítettem a .149-re erre nem ismeri fel a sim kártyát. Két szolgáltatóét is néztem. Úgyhogy szuper.
-
Peace
nagyúr
Most visszaváltottam számokról pötty értesítésre és megjavult! Minden rendben, végre Gmail-nél is mutat pöttyöt is. Maradjon így!!!
-
ZPKing
tag
P30 pro beállítás segítség.
Adott: P30pro
Skoda Octavia (2022) infotainmnet saját e-simes internet eléréssel.
Android AutoBluetooth párosítás OK
A wireless Androis auto akkor működik ha telefonnal rá vagyok kapcsolódva a skoda wifi hotspot-jára.
Működik is.
Probléma:
Ha fent vagyok a kocsi wifijén a telefonnal akkor a telón nem megy a 4G mert wifin van.
Viszont a kocsi sem oszt neki netet mert be kellene jelentkezni a korlátos e-simes netre a kocsiba.
A kocsi wifijén akkor lenne net ha telefonon bejelentkeznék a kocsi szolgáltatójához amit nem akarok mert nincs annyi adat keret hogy a kocsit is lekezelje meg a telefont is.Hogy kell azt beállítani hogy ha fent vagyok a kocsi wifijén akkor is megmaradjon a 4G adatforgalom?
4G+ bekapcsoltam de az nem oldotta meg.
Fontots lenne mert menetközben nem online az Android autó sem.
illetve semmilyen netes cucc nem megy.Köszi
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #21824 üzenetére
Szia!
Nekem az Outlook esetében volt hasonló jelenség. Többször is leveleztem emiatt a Microsoft Support-tal. Első kérdésük az volt (akkor még nem írtam le nekik, hogy milyen telefonom van), hogy samu telefonom van-e. Kifejtették, hogy elvileg samu telefonoknál tökéletesen működik az értesítés, az értesítési sávban, az értesítési területen is ott van az új bejövő üzenetről/levélről a jelzés, illetve az app ikonján is ott van mindig a pötty vagy a szám az olvasatlan levélről. Gondoltam magamban, hogy ez nagyon csodálatos, aztán megírtam, hogy Huawei telefonom van. Annyit válaszoltak, hogy dolgoznak rajta, hogy minél több telefonmárka esetében működjenek rendesen az értesítések, legyek türelemmel.
Egyébként az Outlook-nál már többször előfordult, hogy minden jól működött, jöttek az értesítések az új emailekről, aztán kijött egy újabb verzió és minden elromlott. Nem volt értesítés annak ellenére, hogy az Outlook beállításán nem változtattam (Akkumulátor > Alkalmazásindítás). Ha az appot megnyitottam, ott voltak az új levelek.
Legutóbb is több levélváltás volt hasonló eset miatt, aztán kitoltak egy új verziót az Outlook-ból. Most vannak értesítések, de néha elég nagy késéssel.
Egy regisztrációnál pl. a megerősítő kódot email-ben küldték és elsőre nem sikerült a megerősítés, mert olyan sokára jött meg a kódot tartalmazó levél, hogy kifutottam az időből.
Rlgebben a Spark Email-t használtam, ott rögtön megjöttek az értesítések. Küldtem a saját email címemre teszt emailt, a Spark szinte azonnal jelzett, az Outlook valamivel később. A Spark azóta fizetős lett (a 3-as verziótól kezdve), úgyhogy visszatértem az Outlook-hoz.
A gyári email appot azért nem használom, mert ahhoz folyamatosan be kell legyen kapcsolva az automatikus szinkronizálás, illetve a beállításokban olyan opció van , hogy 15 perc a legrövidebb időintervallum a szerverrel történő szinkronizálásnál.
Viszont a Viber-nél nincs semmi gond, azonnal jönnek az értesítések.
-
F-ECT$
titán
Nem tudom, hogy Android vagy P30 Pro specifikus hiba, de most már nem csak a FB Messenger értesítések nem jönnek meg, hanem a Gmail fiókba érkező levelekről se kapok semmit (vagy csak nagy késéssel.) Másnál van ilyen?
-
Lalacs
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21820 üzenetére
Azt elhiszem, én P20 - al nyomtam, az se volt egy kapkodó ideg beteg a P30 prohoz képest.
Ha csak egy hétvége esik bele, akkor szerintem simán megvan egy hét alatt.
-
Lalacs
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #21821 üzenetére
-
Lalacs
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21816 üzenetére
Szia!
Február 3.-án adtam át a telefont, február 13.-án kaptam vissza (volt benne 2 hétvége), kb csak a hátlap maradt eredeti azon kívül minden cseréltek.
A nyomon követés működik, mondjuk a frissítését nem nagyon kapkodják el, hogy "up to date" legyen...
Én meg voltam velük elégedve.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21816 üzenetére
Inkább 2-3 hét lesz az, de persze gondolom attól is függ, hogy épp mennyi melójuk van.
-
Pinyo16689
senior tag
Mennyi idő alatt szokott megfordulni a telefon egy TMXes javításnál? 1 hét? Elvileg csak egy akkumulátorcsere lesz.
Az a TMXes "javitásfigyelő", hogy hol tart a javítási/szállítási folyamat, megbízható? -
Peace
nagyúr
Na megelégeltem a hulladék összeomló operát, ma feltettem a Firefox-ot.
-
Peace
nagyúr
Na ma chateltem my huawei-en, hogy nem-e ragadt be telefonom a tavaly novemberi frissítésen. Azt mondta, hogy semmi gond a telefonnal, várjak türelemmel. Érdekes mód most be is adta az előbb a februári frissítést.
-
yodee_
őstag
válasz
Attila9711 #21810 üzenetére
Pont az új lehúzható menü zavar a legjobban... Illetve ha valami félremegy akkor bukom a jól megszokott távirányítós programom mert megszűnt és nem találtam eddig megoldást a saját készítésű távirányítók lementésére.
-
Attila9711
tag
válasz
yodee_ #21809 üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt ismerős által, hogy EMUI 12-re frissítés után elszállt az autofókusz, ill külföldi fórumon is olvastam hasonlóakat erről. Részemről frisstítettem, nem volt semmi gond, ahogy a nagy többségnek se, sőt, a képalkotás azóta (szerintem) jobb, pl. 3x-os zoomnál élesebbek lettek a képek, szebbek a színek, direkt teszteltem előtte-utána. Egy dolog zavart - amit már megszoktam - az iOS-szerű legördülő panel, azon belül is az opciók szétválasztása (nem mindegy, hogy jobb vagy bal felső sarokból húzod le)
-
NoOne1976
őstag
Lehet, hogy nincs sok hozzám hasonló, de mikor megjött sz EMUI12, nem tettem fel, mert ki tudja mit ront el, ez a telefon meg egy kincs
Így még mindig 11-en vagyok. Viszont most már bőven eltelt annyi idő, hogy van tapasztalatotok (kamera, akku).
Szól bármi az EMUI12 feltelepítése ellen? -
renegat1
tag
Sziasztok!
Pár perce megérkezett nekem is a 149-es frissítés. A 144-es volt rajta. Független, telekomos sim. -
knox83
senior tag
válasz
Bennyboy #21801 üzenetére
Remélem minél hamarabb megjelenik itthon a magic5pro és ha tényleg annyira fasza lesz akkor már küldöm is. Pedig nem akartam eladni de a honor lesz vagy 500 és csökkenteni kell a költséget. Még a fél áfát le tudom rántani remélem megáll a telefon 340 350 körül, annyit hajlandó vagyok áldozni de az a max.
-
Bennyboy
őstag
Sikerült eladnom a rejoy-on a p30pro-mat. Szinte tökéletes állapotban volt és most utalták érte a 125k-t. Fogalmam sincs, h éri ez meg nekik mert szinte alig van rajta hasznuk, a futárról nem is beszélve. Szóval ez eléggé a piaci ár fölött van. Már a csak a doboztól, töltőtől és a toktól kell "megszabaduljak"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest