Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Látom Mobilaréna Android 9-el tesztelte a készüléket. Akkor elvileg még meg kellene kapnia a 11-et, nem? Vagy az amerikai szankciók miatt buktuk?
-
thesound
addikt
Szintén 174 még, bár az értesítő sáv a képek alapján nem jön be. De fogok frissíteni, ha feldobja.
-
Bennyboy
őstag
.
-
jas39
tag
Okés, azt hittem esetleg illetékes vagy 😏 még gondolkodom, hogy mi legyen, tökéletes a működése, és csak fényben látni, hogy van repedés az oldalán.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Telekomos p30pro telóm van biztositással. Mennyi lenne az önrész ha egy hátlapot kell cserélni? Attól félek olcsóbb ha magam viszem szervizbe biztositás nélkül... -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Beléptem a kubba egy 8/256-os modellel. Ma frissült EMUI 12-re. EMUI 12-höz esetleg van működő hívásrögzítő .apk?
Köszi!
-
Csabex
őstag
-
lbandi777
aktív tag
Sziasztok,az utolsó frissítés óta Samsung Galaxy watch órám " nem kompatibilis" előtte tökéletesen működött.Kapcsolódik Bluetooth- on de a Samsung app nem látja.Valakinek hasonló vagy esetleg megoldás?
-
rolandrepasi
tag
Sziasztok!
Akinek frissítés után csalódás az üzemidő az nézzen rá az alkalmazásokra. Régi bevett szokás nálam hogy nagyobb frissítés után ránézek az alkalmazások beállításaira. Nekem minden alkalmazás háttéradat használata engedélyezve lett( még a tiltottaké is)... Pedig frissítés előtt szelektálva volt. Nem állítom hogy ez okozhatja a rosszabb üzemidőt, de akár .. -
knox83
senior tag
-
Andor34
újonc
Sziasztok! Egy kérdésem lenne csak. A rendszerverzió nálam jó régen beragadt 11.0.0.174-en. A telefon nem dobja fel az új rendszerfrissítést ha rányomok. Viszont ha pc-re csatlakozok, a hi suite feldobja az emui12-őt.
Telepíthetem onnan is, vagy várjak még, míg valamikor egyszercsak a teló magától feldobja? Persze vágom, hogy lehet onnan is telepíteni, a kérdés az, hogy van e bármi rizikója ennek?
Ugyanis nem szeretnék fr-t csinálni ha nem muszáj. -
Bélaaaa
őstag
Addig szórakoztam vele, most azt írja, hogy "Engedély megtagadva".
Nem is értem, mert minden engedélyt megadtam neki.
-
Istyu74
aktív tag
Hívás rögzítés továbbra is működik a 12 ben?
-
yodee_
őstag
Accubattery-ben mekkora kapacitást állítottatok be? Magától 1000mAh-t számolt de az hülyeség.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Sztyepadzso #19251 üzenetére
Ott sajnos nem találtam meg.
-
-
Bélaaaa
őstag
Feltettem én is a legújabb frissítést.
Ma mérnek kellett volna, használni akartam az "AR mérés" pogramot, erre kiírja, hogy a hozzáférés megtagadva.
Eddig nem volt semmi baja. -
Csabex
őstag
Az új EMUI-ban nálatok is olyan fakó, kopott színek lettek, vagy valami beállítást alapba tett esetleg ? Ez az értesítési terület ez agyrém egyébként, ki nem állhatom és nincs lehetőség a régi visszaállítására
-
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #19243 üzenetére
Azt már látom a részletezésnél, hogy appok mennyiségétől függ meg az adatoktól. -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #19243 üzenetére
Nálam 891 MB
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko #19238 üzenetére
Sok minden lehet. Nálam a Play szolgáltatások eltávolítása és frissítése után szűnt meg a dolog.
-
-
Dennis47
csendes újonc
A merüléssel kapcsolatban: nálam békés megyében akkor merül nagyon, mikor nappal mobilnetet használok. Mondjuk nem is kell, hogy nappal legyen full világos kijelző, elég, ha a mobilnetet használom. De mindkettő egyszerre zabál. Otthon csak wifivel, gyakori nyomkodás mellett három naponta töltöm. (Kivétel, mikor gyakorta cigizek a gangon nappal, akkor ugye fullon van a fényerő.) A fent vázolt szituban két napot simán bír. Nem értem ezt a háborgást. A telóm közel két éves. Töltése pazar, hamar megvan. Most meg azt olvasom, hogy mindenki erre panaszkodik És? Van gyors töltés (csak azt használom) van más altetnatíva is. De egyik sem indokolja, hogy mindenki háborogjon.
Ha órákig tartana egy töltés, és a képernyő idő lenne csak egy-két óra, megérteném. Basszus ez akkora hisztéria, hogy csak! Ja, plussz sokszor használom a hdmi-typec adaptert játékra. Szóval lehet reklamálni az üzemidö miatt, ne kapcsoljátok ki az animációkat véletlenül se, és gyűjtsétek az appokat, melyek minden indításnál betöltődnek, és fogyasszák az erőforrásokat.
Szerk: Nem akartam senkit megbántani, bocsánat, ha valakiknek a lelki világába tapostam. Ez a véleményem, és kész. -
szemesi69
addikt
válasz
Occon adom #19229 üzenetére
Nem
-
Occon adom
aktív tag
A gyári visszaállitással vissza lehet hozni az előző kiadású szoftvert?
-
törölt tag
válasz
knox83 #19222 üzenetére
Így van, volt gyári visszaállítás. Viszont máskor is előfordult már, nem ezzel a telefonnal, hogy a Play szolgáltatások bekavart, egyes appok nem működtek rendesen. Tavaly meg hibás Android System Webview frissítés miatt volt sokaknak problémájuk, itt is szó esett róla.
A FR után a Play szolgáltatások automatikusan frissült, de úgy látszik ez kellett neki. Korábban a Google Play támogatás oldalon olvastam, hogy a Play szolgáltatások és a Play Áruház esetében javasolják a korábban leírt módszert, ha valami gubanc van.
Mindenesetre eddig úgy tűnik, hogy most már nem merül gyorsabban az akku. A tegnap reggeli "éjszakai" tesztnél 100-ról 98%-ra csökkent az akku töltöttsége úgy, hogy a wifi, mobiladat, AOD, magazin feloldás ki volt kapcsolva. Ma reggelre 100-ról 98%-ea csökkent, de ezúttal be volt kapcsolva a mobiladat, AOD és a magazin feloldás. Azóta is egyenletesebb a merülés, olyan, mint korábban.
-
Csabex
őstag
Tényleg, igazad van és most már értem, hogy mati12 miért nem látja.
Azt feltételeztem, hogy ez a mentett hálózatoknál is megjelenik ez a QR kód, de valóban nem jelenik meg, elnézést
Ebben az esetben akkor még azt tudom elképzelni amit te is írtál, hogy a jelszavak a google fiókban tárólodnak valahol, mert mentésnél ha jól rémlik van erre lehetőség. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Csabex #19224 üzenetére
Nálam valahogy nem hoz be semmi lehetőséget, ha nem vagyok wifire csatlakozva. A mentett hálózatoknál csak elfelejtést lehet eszközölni, semmi mást.
(Egyéb beállítások -> Mentett hálózatok. Nálad More settings -> "Saved networks?")
Amúgy pedig google fiókba véletlenül nem mentődnek a wifi hálózatok adatai?
-
Csabex
őstag
válasz
mati12 #19223 üzenetére
De az imént írtam, hogy az elmentett hálózatokra érvényes.
Szkenneld be a QR Kódot egy másik telefonnal és látod a jelszót amit lejegyzetelsz és ha csatlakozol az adott hálózatra, akkor csak megadod.
Itt egy példa, a kollégám P20 Pro-jával szkenneltük be a fenti QR kódot és ez az eredméyn. Értelemszerűen a jelszó részét kitakartam. Ja, és egy QR kód olvasó appal olvasta be.szerk.
Egyébként itt te ezt kérdezted:
"Hogy tudom P30 Pro-n megnézni azoknak a wifi hálózatoknak a jelszavait amikhez már korábban csatlakoztam? "
A korábbi QR kódos fotóm értelemszerűen P30 Pro készülékről lett mentve.
Ezért is írtam, hogy elmentett. Csatlakozás nélkül nem hiszem, hogy menti a hálózat adatait, mert annak sok értelme nem nagyon van...
Ha olyan hálózatról akarod amire még nem csatlakoztál, akkor egyszerűen megkérdezed az admintól vagy a tulajdonostól a jelszót és le van tudva. -
mati12
senior tag
válasz
Csabex #19220 üzenetére
Ez abban az esetben működik csak ha csatlakoztál az adott hálózatra,ha csak simán mentve van a hálózat a wifi adatoknál akkor nincs 0R kód megjelenítés.
Igazából most szeretnék készüléket váltani,és a P30 Pro készülékemben vannak olyan mentett wifi hálózatok amire biztos,hogy csatlakozni fogok az új készülékemmel is. Viszont ezeknek a hálózatoknak a jelszavát nem olyan egyszerű megszereznem.
De ebben az esetben marad a két telefon cipelése addig amíg nem lesznek meg a jelszavak. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
eversman #19216 üzenetére
Attól függ.
Azért kellett külön app, mert régen(talán EMUI 11 előtt), a gyári kamerapp beépített Time Lapse funkciója csak 720p-ben vette fel a dolgokat. Most már lehet felbontást állítani, de pl amikor a Föld forgásából eredő látszólagos égboltelfordulásról csináltam Time Lapse-ot, akkor kellett a hoszabb záridő, ez ugye ott nem megoldható.
Ezért elkezdtem használni az Intervalometer nevű appot, ami gyakorlatilag a válaszott kameraalkalmazást(vagy bármi mást, aminek érintés kell) "süti el", ahogy akarod, érintést imitálva. Ilyenkor csak a képek lesznek ugye, ezt a programozó másik appjával fűztem össze, ez a TimeLab. Ez tud önmagában is felvételeket készíteni, viszont limitált a kameraoldali beállíthatóság, ezért ritkán használom. Néha meggyűlik a baja a rendereléssel, ezért nem lehet sajna a maxiumum, 4K, 60fps, maximum minőségben renderelni, valamelyik értéket lejjebb kell húzni, különben valami java exception-ra hivatkozva nem engedi a folyamatot lefutni(jó szokásomhoz híven nyilván írtam már a fejlesztőnek). Ugyanakkor csinál videót akár 1000+ fényképből is, itt van egy 4K 60fps példa, a fentiekből kifolyólag nem max minőségben, meg a YT is ront rajta. Itt az eredeti, mert ez a fos short videonak titulálta. Nem tudja, hogy mennyi ideig tartott _valójában_.
Ezekért fizettem pár száz forintot, mert különben nem minden opció elérhető.
Ezen kívül párszor használtam a gimbalomhoz mellékelt Gimbal Pro app-ot(nincs nem Pro, ha jól tudom, ingyenes), ez megy gimbal nélkül is, ennek is van egy alap Timelapse funkciója, ellenben nem maradnak meg képek, azaz ha valami gebasz van, akkor viszlát.
Remélem, segítettem. -
Csabex
őstag
-
jegenye77
addikt
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne kapjak értesítést nagyfogyasztású alkalmazásról?
-
eversman
tag
válasz
Sztyepadzso #19213 üzenetére
TimeLapse alkalmazások közül Neked melyik vált be? Régen én Lapse It Pro-t használtam, de elkezdetett szarakodni, és összevesztünk: random lefagyott, ami egy 2-3 órás felvételnél elég kellemetlen, főleg úgy, hogy az addig felvett anyag is használhatatlan lett. Most a FrameLapse-t használom, de ott meg az a bajom, hogy ha elforgatom a kijelzőt, akkor csak egyik irányba fordul, így néha a kész videót forgatni kell. Nyilván megoldható, csak na. Ha tudsz még esetleg alternatívát mondani, annak örülnék.
-
mati12
senior tag
Hogy tudom P30 Pro-n megnézni azoknak a wifi hálózatoknak a jelszavait amikhez már korábban csatlakoztam? Ennél a készüléknél az interneten talált "qr kódos" lehetőség nem működik szerintem.(vagy csak én vagyok béna...)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
F-ECT$ #19212 üzenetére
Értem, hogy "vagy".Csak írtam, bogy én esténként töltöm, és kb 450Ah-val. Azaz 1/2 igaz.
De a szerintem a harmadik se passzolna rám, annyi szar van raja
.
5 külön chatprogram(borzasztó), office, akadémiai nagyszótár, time lapse alkalmazások, folyamatos pulzusmérés, MI madárhatározó, okosotthon appok, rajzolóappok, banki,ID appok, wifi analyser, obd csatlakozó, spectroid...
És ez csak az említésre méltó
Lehet, h megérett egy FR -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #19209 üzenetére
A hozzászólásomban a / jelek "vagy"-ot jelentenek, nem "és"-t.
Nem kihasználás alatt azt értem (általánosan a felsőbb kategóriás okostelefonokkal kapcsolatban), hogy vannak olyanok, akik kikapcsolnak mindenféle extra funkciót, alig telepítenek appot, alig nyomkodják a telefont, és örülnek neki, hogy elmegy 3-4-5 napot vagy akár még többet 1 töltéssel. (Ezzel nem azt mondom, hogy nyomkodni kell egész nap a telefont, csak a felhasználási szokásokhoz mérten érdemes készüléket választani.)
-
törölt tag
Délután egy olyat csináltam, hogy a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play-szolgáltatások, jobb felső sarokban a 'Frissítések eltávolítása'. Visszaállítottam az appot a gyárilag telepített verzióra, aztán hagytam, hogy az app frissítse magát. Ezután újraindítottam a telefont. Azóta mintha már nem merülne olyan gyorsan.
Korábban is volt már olyan helyzet, hogy ez a művelet megoldott egy-két problémát.
Még figyelem, hogy alakul az akku merülése, de eddig úgy tűnik kezd "normalizálódni" a helyzet.
-
xcsabo
senior tag
Másfél éves. 99% a számított kapacitás.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #19201 üzenetére
Jó, hát aki nem használja ki rendesen a telefonját / 2-3 naponta tölti / nem használja a leggyorsabb töltést, annak lehet 2.5 év távlatában lesz 8-10% előnye degradáció terén
-
bokrosolajos
őstag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy felment a EMUI 12 és a képernyőfeloldó animáció eltűnt a telefonomról. Sőt, egyáltalán nem találom a menüben a feloldó képernyőhöz rendelhető animációkat. Ha feloldom, egyből a zárképernyőről a menübe ugrik, ami nagyon zavaró...
Beállításokban a Főképernyő és háttérkép menüben Témák, Folyamatos megjelenés, Magazinfeloldás, Háttérkép, Ikonok, Főképernyőbeállítások, Főképernyő stílusa található.
Akkor sincs feloldó képernyő, ha a Magazinfeloldást választom. Merre került ez az opció? -
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #19203 üzenetére
Na ez az, nálad emui 11 kijelző 14%, nálam emui 12 kijelző 35%. Konkrétan délelőtt töltöttem fel, repülő üzemmódban itthon volt több mint 3 órát...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
#44059648 #19202 üzenetére
Nekem annyi szar van rajta, leveszem töltőről, 30 perc múlva 99%(.174). Szóval, szerintem jól állsz.
Pár hónapja azt vettem észre, hogy a Mi Bandage szed le sokat, a háttéből operálva, de nem volt frissítés a fejlesztő oldaláról. Most, hogy mindeki épp örül vagy szomorkodik az EMUI 11 vagy 12 akkufogyasztása miatt, én is utánajárok, a mai adatok, 12:00-13:00 között:
HW(20%)
Kijelző:14% ; Mobiladat:6%
SW:80%
Mi Bandage:41%(!!!)26,83 mAh, 15m34s HÁTTÉRBEN, 0s "Előtérben"
Whatsapp(Konkrétan megnyitottam egyszer, ennyi):11%, 1m40s "előtérben", 5,95mAh
Megvan a ludas? -
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #19201 üzenetére
Elvégeztem az éjszakai tesztet. Ki volt kapcsolva a mobiladat, a wifi, az AOD és a Magazin feloldás is. 100%-ról 98%-ra merült reggelre. Ez így nem is baj, a nagyobb merülés akkor van, amikor használom a telefont.
Nem hivatalos viszonteladótól vettem a telefont 2020. augusztus végén. Nem tudom, hogy cseréltessek-e akksit vagy csak kapcsoljam be az energiatakarékos módot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest