Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexa77
csendes tag
A mai napon dobta fel a android 10.0.0.178 végű frissítését, majd egyszer amikor kedvem lesz frissítem 🤣
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zoli8814 #8090 üzenetére
Hát a Frissítés menüpontot a HiCare APP-ban tényleg nehéz lehet megtalálni
Segítség: HiCare elindítása után, mikor megjelennek az ikonok látsz egy piroskás színű rövidebb élén álló téglalapot, benne egy felfelé mutató fehér nyíllal, a téglalap alatt pedig a Frissítés szöveg olvasható. Na azt a téglalapot kellene megérinteni -> aminek következtében belép a normálhoz iker szinten hasonlító (lehet tök ugyanaz is) frissítés kereső alkalmazásba és ellenőrzést futtat. Ha talál valamit jelzi, ha nem talál azt jelzi, hogy naprakész a szoftver.
Ha 10-es szoftot vadászol, akkor a telót szgépre dugva a szgépre telepített HiSuite alkalmazással is nézd meg a frissítést, lehet ott fogja kínálni
-
zoli8814
aktív tag
Aki a HiCare appban frissített, le tudná írni pontosan a menetét? 😊Én nem találom
-
Májkülnájt
tag
Én is Mate 10 Pro-ról váltottam. Akksiban még egy szinttel fentebb van, kijelző max fényereje is magasabb a szabadban. Kamera is hasonló szintlépés. Egy pillanatig se bántam meg. Annyi, hogy én nem váltottam csak egy órára 10 droidra utána vissza raktam a 9-cet. Paranoiás lettem a Máté után és beképzeltem egy kamera romlást az egy óra után XDDD
-
Aryon87
félisten
Volt Mate10Pro-m. Szoftveresen nem feltétlenül mondanám hogy érdemes a váltás, viszont tudásilag már igen. Eleve erősebb a hardver, fejlettebb a kamera is. Hardverileg és szoftverileg is. És akkor a zoom képességről nem is szólva. Mikor a M10Pro nálam volt, annak jól jött volna a jelenlegi kameratudás, és akkor a Görögországi nyaraláson készült képek még jobbak lennének.
Remek telefon az M10Pro, de azt mondom, simán megéri a váltás. -
F-ECT$
titán
Jelen. A 10-esen jött elő a bug és sajnos több alkalmazást is érint. Pl Viber-nél ha rákattintok az értesítésre, akkor sem mindig dobja fel magát az alkalmazást.
A mobilbanknál nekem is ugyanezek a hibák, nálam az alkalmazás gyorsítótár és adatok törlése megoldotta a problémát.
(Mondjuk én nem csináltam FR-t a 10-esre váltás után, lehet ez is bekavar picit.)
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki használ KH mobilbankot és az NFC-s fizetést is annak nincsenek problémái? Nekem kB 1 hete ha érintem akkor nem ugrik elő a szokásos felület amin látszik hogy mennyit fizettem. Illetve ha 5000 fölötti összeg akkor a PIN kérő felület sem. Ma még megpróbálom újra tenni, az adatok törlése és újra aktiválás nem volt hatással.
Köszi
-
mjani1172
addikt
válasz
Sztyepadzso #8063 üzenetére
Azt szerettem, nem tudom miért nem követték a többiek, sok ilyen jó fotóm van.
-
Kleroo
veterán
válasz
Sztyepadzso #8065 üzenetére
Anyám borogass, de kretén vagyok.
Visszaszívtam, elnéztem a topicot (samu note4-et hittem :)) ) -
F-ECT$
titán
Pont ugyanúgy viselkedik, mint a P20 Pro, nem tartja jobban az árát.
P20 Pro (6/128): 270k-n nyitott, 1 év után (ekkor jött a P30 Pro) az átlagára 186k (~30%-os áresés), azóta ez alig ment lejjebb, persze sufni gsm-ben lehet 130k körül kapni.
P30 Pro (6/128): 300k-n nyitott, kb 1 év után 210k az átlagára (30%-os esés).
-
taxi
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában szeretném lecserélni a telefonomat (P20 lite) egy P30 pro-ra. Ti jobban benne vagytok a témában mint én, ezért itt kérdezem meg hogy várható e mostanában árcsökkenés, érdemes e kivárni, illetve hol tudnék kedvező áron vásárolni?
Már garis használtra is gondoltam. -
szabeska
addikt
válasz
Sztyepadzso #8065 üzenetére
Nem a kettős nézet az? Csak tipp.
-
Kleroo
veterán
válasz
Sztyepadzso #8063 üzenetére
Tudja a gyári kameraapp, max ez a kis módocska nincs alapból letöltve. De ott a link a kameraappban amivel röppensz is a megfelelő helyre.
-
Sztyepadzso
őstag
Hölgyek, Urak,
Ismertek olyan appot, amivel a hátlapi és az előlepi kamera képe egyszerre lenne felvehető, egy videóban(kép a képben), ezen a telefonon?
Ha jól tudom, gyárilag volt benne pl. a Samsung S4-ben vagy S5-ben, ezért gondolom, hogy nem technikai akadálya van annak, hogy nincs gyárilag benne, ugyanakkor programot se találok. Nyilván nem 2×1080p-ra gondolok, hanem akár felezve, mint a P30 Pro-n a Dual View, vagy mint előbb írtam, egy benti képben.
Van ötletetek? -
zoli8814
aktív tag
Nálatok mennyit fogyaszt az aod? Érdemes használni?
-
piocasember
tag
válasz
Tav-Csoves #8059 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
piocasember #8058 üzenetére
ez a telefon hivatalos szoftverfrissítő programja. Ami frissítés itt megjelenik, akár most, akár a jövőben, nyugodt szívvel feltelepítheted!
-
thesound
addikt
Nektek backupol a rendszer a gugli drivera? Mármint az automata google backup. Rendszer beállításokat, alkalmazás beállításokat.
Neten azt olvasom, ha nincs screenlock beállítva, akkor megy csak. Kipróbáltam és valóban.
Elvileg google hiba. -
Zozi43
újonc
válasz
piocasember #8038 üzenetére
Köszönöm.. Agyalok... De tényleg igazából semmi gondom a Mate10pro al... Csak a fotó ami megfog... Bár teljesen jó a mate is... El semmiképp se adom, marad.. Max a gyerek örökli az S7 helyett... De még agyalok.. Jön a p40pro... Várok egy évet lehet a mate 10 bírja....
-
zoli8814
aktív tag
Van rajtam kívül még valaki,akinek nem érkezett meg az Android 10? 6/128gb
-
gti16v
őstag
üdv.
most van lehetőségem lecserélni a P20po-t
a google vita miatt nem várnám meg a P40 szériát....
a kisebbik 30prot 150 körül adná a telekom(kamatmentes részlet persze)...bele ugorjak?vagy van értelme várni esetleges ár leszállításra?vagy nincs értelme... -
thesound
addikt
Ma én is csatlakoztam a topikhoz.
-
polar-x
tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Elkezdem akkor vadászni a használtakat is hátha kifogok egy garis példányt! Most döntöttem el hogy p30 pro lesz! Eddig nagyon agyaltam a Xiaomi Mi note 10-en is, de nem nagyon fogott meg ( jelenleg MI9 van, ettől biztos jobb a kamera :) )
-
piocasember
tag
válasz
polar-x #8039 üzenetére
Én is a hivatalos forgalmazót ajánlanám, de ha mindenáron szürkeimport, akkor a Turbadoval van tapasztalatom. Két év háztól-házig garanciát adnak, ami ugye nem gyári, de garancia. Mivel a készülékkel nem volt gondom, ezért abban nincs tapasztalatom, hogy működik a gari, de olyan már volt, hogy 14 napon belül küldtem vissza a telefont és akkor rendben visszafizették az árát, mindenféle bürokratikus módszerek nélkül. Egyszer Mate 10 Prot vettem náluk, azzal nem volt semmi gond. Utána jártam, Franciaországból származott, frissítések rendben és időben jöttek rá.
-
Csabex
őstag
válasz
polar-x #8039 üzenetére
Szia,
Én használtan vettem egy 256/8-as verziót és Májusig biztosítás van rá törés és lopásra (mert akkor jár le az egy év a vásárlástól), illetve 2021 Májusig a gyári Huawei garancia amit a készülékben is le tudok csekkolni a HiCare résznél, de ezen a weboldalon is IMEI alapján lekérdezhető. Ne tudd meg, hogy mennyit vadásztam, mert hiába a jó ár, számla nélkül sehonnan nem akartam elhozni, mert ha részletre vették és nem fizetik, akkor jön a tiltás...
Aurora Bluet akartam, de végül rátaláltam egy független, Media Markt-ban vásároltra ami ki lett kp-ra fizetve (egy Huawei Watch GT-vel párban) és jobbnak láttam inkább ezt mint a telekomos Aurora Blue-t ami ugyanúgy számlás volt, de hitelre ami egy fokkal biztonságosabb, mert a pénzt már a Telekom megkapta és ha nem fizetés van, akkor a bank a tulajt veszi elő, nem pedig a Telekomot.
Egy a lényeg, hogy legyen róla számla és arra törekedj, hogy ne szolgáltatósat vegyél semmiképp, mert a tiltást el tudod kerülni. Ugye alapból függetlenek 2017 vagy 2018 óta amióta jött a jogszabály, tehát ilyen téren nincs aggály a dual sim-et illetően.
Vásárolhatsz gsm boltból is, csak ott picit drágább, de sokan vállalnak letiltás elleni garanciát, tehát az is egy opció. -
jeni
félisten
válasz
polar-x #8039 üzenetére
KIZÁRÓLAG HUAWEI képviselettől vagy PARTNERÉTŐL VEDD meg!
Bármely szolgáltatótól.
Media Markt
Edigital
Euronics
Huawei Shop
Speedshop
Emag
220 Volt
Auchan
stb...
Hol érdemes megvenni.
Árakban vannak jelentős eltérések. Érdemes az árgépet mustrálni.
Használtan csakis számlával gari jeggyel és alaposan nézd át a teló állapotát.
Előfizetéssel eladott telókban van rizikó!
Huawei telókra 2év a garancia hivatalosan beszerezve. GSM bolt nem adja meg de vannak olyan GSM boltok amik saját hatáskörükben megadják a 2évet.
pl.:Turbado webshop -
polar-x
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni P30 pro-t és olyan kérdésem lenne, hogy hol érdemes venni? Nem ismerem a Huawei garanciális feltételeit! Bármelyik gsm boltban ha megveszem és Eu-s a készülék akkor is érvényes rá az 1 év gyári garancia (ami elvileg az unióból származó készülékeket eleve megillet bárhol is veszed...) Esetleg ha használtan találok valami jó állapotút akkor azt honnan tudom megnézni hogy Eu piacos volt vagy érvényes gari valóban van-e rá? -
piocasember
tag
Az egyetlen telefon, amit a mai napig sajnálok, hogy eladtam, az a Mate 10 Pro volt. P30 Pro biztos, hogy jobb fotókat csinál és modernebb cucc, de a Mate 10 Pro hiba nélkül csinált mindent, egyszer sem idegesített fel benne semmi. Nem beszélve az ujjlenyomatolvasóról, aminek megbízhatóságát még egyetlen kijelzőbe épített változat sem tudta megközelíteni.Egyszóval, ha elégedett vagy vele, el ne add!
-
zoli8814
aktív tag
A mai napon beújítottam egy 6/128as modellt, de az android 10 frissítés nem érkezett meg. Ötletek?
-
F-ECT$
titán
Kb annyival jobb, mint amennyivel többet tud. Az akku idő olyan 20%-kal jobb, de a sima P30 is elmegy egy napot. Ugyanaz a chipset van benne, szóval egyformán gyors mindkét telefon. Kamerában jobb a Pro és nem csak a zoomban, szóval ha sokat fotózol, akkor érdemes lehet azt venni.
-
Van aki esetleg használt sima P30-at? Megéri a P30 Pro azt a +50-60E Forintot amennyivel drágább a kistesónál? Akku idő, rendszer sebessége (nem játszom) , a zoom kamerát leszámítva a kamera minősége? P30 az most 170E, a P30 Pro 223E.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Csináltunk egy resetet a telefonon és a visszaállításnál nem találom azoknak a kis ikonoknak a beállítását amik mindig alul vannak (3 db) és a háromszög alakúval lehet mindig visszalépni. Ha tudna valaki segíteni, hogy hol találom nagyon megköszönném!
-
Dwatti
addikt
-----------
-
Zozi43
újonc
Üdv! Mate 10 pro m van... Érdemes váltani P30pro-ra?
-
sfdrakex
nagyúr
1. Van gyári gyorstárcsázó widget, kirakható
2. Tudsz smsből hívni, számra nyomva választhatsz, hogy tárcsázó, vagy másolás.
3. GPS, waze szerintem tökéletes
4. Nálam működik jól az AoD
5. Van aki panaszkodik, nekem se fólia, se üveg nincs rajta, jól működik
6. Headsettel szoktam telefonálni, ha lezárom úgy marad. -
Sziasztok,
Lenne néhány viccesnek tűnő, de nagyon is komoly kérdésem... Elsősorban azoktól akik Android 10en és a legújabb EMUI-n vannak.
1. Gyári gyorstárcsázó widget kirakható? 2. ha sms-ben küldenek telefonszámot akkor az közvetlen tárcsázható vagy csak a telefonszám kijelölhető? 3. a GPS (Waze használatával) mennyire pontos? 4. AOD értesítések rendesen megjelennek? 5. Ujjlenyomat olvasó gondolom a szokásos kijelzőbe épített "néha rakoncátlan"? Üveget tennék rá. 6. Ha telefonhívás közben megnyomjátok a lezáró gombot, akkor a kijelző lezárva marad vagy felold kb. 2 másodperc után?
Jelige: " egy csalódott MI 9T Pro tulaj"
-
Zsoltg4s
tag
Annó P9 is így volt. Aki megvette megjelenéskor, vagy nem sokkal később, (én is), normál töltővel és fólia nélkül kapta, későbbi vásárlások gyorstöltővel és fóliával kapták...
-
Bailey
senior tag
Én idén vettem Edigitalban 8/256-ost és volt rajta fólia.
-
Dzsekó
addikt
Ez most fog változni, Huawei most feküdt rá az egész beindítására. Gombaszám fognak szaporodni az appok és a fejlesztők is.
És ha már egy bank ajtaján a telefon app hirdetés alján ott lesz az app store és a google play mellett a Huawei Download on AppGallery logója, na akkor beindult a verseny.
Kívánom, hogy sikerüljön, mert a verseny az mindig jó. -
subset
senior tag
Telekom 8/256 - és nem volt rajta fólia
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #8006 üzenetére
Miért zárna le gmailnél, vagy bárminél a hívások kívül? Híváskor lezár, vagy ha zsebben van kilövi az AoDt is. Erre való.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Nem is kell hogy lekapcsolja a kijelzőt.
Azt csak akkor teszi meg ha kell, pl hívásoknál, vagy ha olyan app ad rá utasitást ahol azt az user meghatározta, pl Tasker.
-
feenty
aktív tag
válasz
Nem akarok hülyeséget írni, de az a szenzor szerintem csak hívás közben lép életbe illetve már eleve kikapcsolt kijelzőnél, hogy a zsebben véletlenül bekapcsolt teló ne nyomódjon el....
próbáld meg azt, hogy lezárod a kijelzőt, majd feloldás nélkül visszakapcsolod és úgy próbálod meg tapicskolni, hogy a felső sávot letakarod a kezeddel... -
Tesztelo.hu
senior tag
Ha nincs lezárva a telótok, mondjuk fut egy Gmail app, és letakarjátok a felső (érzékelős) részt, akkor nálatok mi történik? Mert nálam semmi. Nem kellene a "véletlen érintés megakadályozása" funkciónak lezárnia a kijelzőt? A legújabb rendszer van fent nálam, de többször előfordult, hogy a zsebre rakott, nem lezárt teló össze-vissza lett "nyomkodva".
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Meg tudná valaki írni, hogy melyik a legfrissebb szoftver a telefonhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !