- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
xcsabo #18599 üzenetére
Oda is viheti az általam linkelt háztól-házig futár, ezt nem tudom, de az biztos, hogy gyorsabb, mint a telekomon keresztül. Volt, hogy P8-t telekomnál adtam le, az is megjött egy héten belül, de csere utalvány jött, mert nem volt alkatrész, így nem tudták javítani. A lényeg lakcímemre jött vissza.
-
punky10
addikt
válasz
Sztyepadzso #18591 üzenetére
Nem,azt már kitakarítottam,bár sokminden nem jött ki belőle.A fiamé a telefon( csak az én folyoszámlámra lett véve,mert több kedvezményt kaptam)és ő olyan bumper tokban hordja,aminek van egy csatlakozó-takarója is.
-
Lacccca87
addikt
válasz
punky10 #18589 üzenetére
Beviszed egy hivatlos Huawei szervízbe, számlát viszed mellé. Ennyi. De szerintem a számlát se fogják kérni csak megnézik hgy garanciális-e még (Huawei appban te is le tudod ellenőrzni, ha ott mutatja akkor rendben leszel, ha nem és valami kitolt szolgáltatói gari van rá akkor T kom hoz kell vinned de oda se kell több mint a számla)
-
punky10
addikt
Sziasztok!
Nem tudom van-e köztetek olyan,akinek a Telekomtól van a telefon,és garanciában javításra szorult?
Ha igen,akkor az leírná,hogy miket kell beadni a készülékkel?
Ilyesmire gondolok,hogy kell-e a doboz,a töltő,számla,garanciajegy...stb
A hiba csak annyi,hogy kikopott az USB csatlakozó,és már semmilyen töltő nem áll meg benne.A töltő megvan,a számlát,garanciajegyet ki tudom nyomtatni,ha kell,de a doboza már nincs meg...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Technoman
őstag
Nem tudom, engem arra neveltek, hogy mindig vigyázzak a dolgaimra.
Telónál szvsz , a védőtok és az üvegfólia kettősénél nincs jobb védelem (és itt nem a filléres/drága "trendi" 3 mikron vastagságú csakhogymindenkilásaatelómat féle szilikontokra , de nem is az UAG Pathfinderre ill. nem a 300Ft-os "üvegfóliákra" gondolok ) Mondom ezt úgy, hogy ha nem is napi szinten, de esik nekem is a telóm + szoktam túrázni is.
A flipet én nem szeretem, nem tartom túl praktikusnak, de elismerem annak is a hasznosságát.
A biztosítást meg hagyjuk (voltam már szem-, fültanúja olyan reklamációnak, amikor egy srác átkozódott mert a javíttathatatlanul megtört -talán iPhone- telefonjára, az egyik multi vásárolt csomagjánál olyan amortizációval megtűzdelt csereutalványt kapott -valami -40%-ot mondott-, hogy majd' elsírta magát. Ott csak akkor jövök ki "jól". Ha nem lesz totálkáros a telóm.(pld "csak" betörik a kijelző)
Visszatérve a tok és az üfóliára -egy ilyen értékű telónál-, szerintem teljesen normális ha az ember a teló árának a cca 5-10%-át védelemre költi. (ugye a hifisták sem 100Ft-os MZSL 2x0,75-ös villanykábellel kötik a 300k-s erősítőjükhöz, a hangfalukat) -
direwolf
őstag
válasz
Macika66 #18584 üzenetére
Én nem ítélkezem, mindenki úgy él ahogy akar. De már a VHS korban is ferde szemmel néztem azokra, akik a kazetták dobozát lefóliázták. Nem hiszem, hogy egészséges dolog, ha erősen amortizálódó napi használati tárgyakat próbál valaki konzerválni.
A példád a 4000 USD-s karórával kicsit sántít, mert az nem éppen egy használati tárgy. Az egy ékszer, és annak egészen más a funkciója mind értékben, mind megítélésben.
Na jó, az ájfón egy kicsit hasonlít a karórához, mert státusszimbólum jellegű. Ezért van nekem android telefonom, és apple részvényem -
Macika66
őstag
válasz
direwolf #18583 üzenetére
Én nem hiszem, hogy szerencsés dolog ilyen cuccoktól elzárni magunkat, csak mert drága.
Egy 4.000 USD-s karóra, egy félmilliós okostelefon egy x milliós autó, egy értékes új motorkerékpár, nehogy azért ne lehessen már az enyém, mert fájna, ha összetörrik, stb...
Akkor mi az értelme az életnek? -
kenzoli
csendes tag
válasz
Dennis47 #18579 üzenetére
Flip tokot használok, de sajnos a munkahelyi eséskor nem tudta megvédeni a kijelzőt.
Tény, hogy nagyon szerencsétlenül, pont egy fémkeret szélére esett és onnan a földre zuhanva láttam, hogy ki is nyílt a fedőlap, így (hiába a fólia) oldalról, a keret mellől végigfutott egy vízszintes repedés, mintha ketté lenne osztva a kijelzőm
Teljeskörű biztosítással hoztam el a voda-tól, így mindent (IS) a szolgáltató intézett(szervízbe küldés, biztosítási ügyintézés), nekem 2x kellett a márkaboltba bemennem(amikor leadtam és mikor készen átvettem) és "csak" a 20ezer HUF-s önrészem bánta, a teljes javítást-szervízdíjat a biztosító rendezte(több, mint 180ezer HUF volt a számlaérték, amit a szervíz kiadott).
Ez tavaly tavasszal történt, ezután pár héttel, még épp a garanciaidő lejárta előttvittem el mégegyszer külön a győri szervízbe akksicserére. Azóta van egy szinte új p30pro-m, ami eredetileg már közel 3 éves -
Dennis47
csendes újonc
Hihetetlen. Ugye az megvan, hogy egy ilyen kaliberü telóra vigyáz az ember. Az is meg van, hogy nem mindenkinek van kitömve a zsebe esetleges előlap vagy képernyő cserére. Engem sokan leszóltak annó a flIp tok kérdésben, hogy nem szerencsétlenkednek vele. Hát kollégám is így volt. Vodás, és ugye részletre vette. Hátlapi tokja van. Vigyázott is a telóra mint a szeme világára. Csak történt, hogy földre került. Szép repedéssel átlóban. Csere az egész. Én is óvom a készüléket, melóba menet átrakom vastagabb flp tokba, és otthon is azt használok. Eddig két rohadt nagy esése volt, és csak a tok mentette meg. Kérdésem, volt már hasonló esetetek?
-
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az értesítési sávot, illetve az irányítóközpontot nem lehet fent lehúzni, kinyitni? Kapja, jönnek oda az infók az látszik.
Apámé a telefon, de erre vonatkozó beállítást még nem találtam meg. -
Macika66
őstag
válasz
Putyin90 #18565 üzenetére
Saját (szervizes) tapasztalatom:
Rengetegszer van, hogy kézzel, vagy nem megfelelő kivágóeszközzel kiszabott kis kártya kerül be a SIM-fészekbe és nem fekszik teljesen bele, betoláskor / kihúzáskor pedig beleakad, elgörbíti / letöri az egyik érintkezőt. Onnantól vége, sajnos. -
Putyin90
senior tag
válasz
laczkaba #18564 üzenetére
Én is, 2 éve lesz májusban, hogy megvan ez a telefon, nagyon szeretem. Az ujjlenyomatolvasó végülis működik, most sikerült simán hozzáadni az ujjam és fel is old pöccre, nem tudom az előbb mi baja volt.
Megpróbálok szerezni egy memóriakártyát, hogy azt olvassa e. De szerintem nem fogja, mert az egyes slot mindkét simet érzékeli. -
Putyin90
senior tag
válasz
laczkaba #18562 üzenetére
Én nem küldöm szervizbe, nincs másik telóm helyette. Annyit nem ér. A 2. sim végülis csak a net miatt volt benne, majd megkérdezem a telekomot milyen lehetőség van egybevonni a 2 simet vagy valami mobilnet opció után nézek. Amúgy lehet az ujjlenyomat olvasó is sérülhetett, ugyanis most akartam beállítani az új rendszerre ujjlenyomatot és nem sikerült...Pedig feloldani még feloldotta. Na mindegy.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Putyin90 #18559 üzenetére
Az első dolog, amit meg kell tennie, a telefon kikapcsolása.Nyomja meg a bekapcsoló gombot, és ezzel egyidejűleg növelje a hangerőt.Amikor megjelenik a Huawei embléma, engedje el a Bekapcsoló gombot.Néhány másodperc múlva a képernyőn láthatja a különféle lehetőségeket.Az érintőképernyőn ki kell választania az „Adatok törlése / gyári beállítások visszaállítása” lehetőséget.Ezután be kell írnia a képernyőn az "Igen" elemet, majd újra meg kell választania az "Adatok törlése / gyári visszaállítás" lehetőségetA befejezéshez ki kell választania az „Adatok törlése / a gyári beállítások visszaállítása” lehetőséget.A folyamat megkezdődik. A telefon újraindításához várjon, amíg befejeződik.
-
Bennyboy
őstag
Jönnek a hírek, h a hónapban megkapjuk az új emuit.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne a telefonnal, hogy tegnap óta nem érzékeli a 2. slotban lévő SIM kártyát. Kipróbáltam, ha a 2. slotban lévő kártyát átrakom az első slotban lévő helyére, akkor érzékeli, szóval nem a kártyával lesz a gond. Tudnátok segíteni mi lehet a gond? Meghalt volna a 2. slot?
-
kp78
addikt
válasz
majdnemkocka #18546 üzenetére
Próbáld meg a mobiljegy alkalmazást önmagában.
Nekem úgy még nem volt gondom. -
majdnemkocka
tag
A Simple appban a közlekedési mobiljegy csak nekem nem működik? Eljutok odáig, hogy be kéne olvasni a kódot, meg is jelenik a kamera képe plusz a kis keret, de semmilyen szögből és távolságból sem sikerül beolvasni. Ez valami gyártói vagy a típusra jellemző sajátosság vagy én bénázok valamit el?
-
StanDoFF
tag
válasz
majdnemkocka #18543 üzenetére
Semmi baja. Bevittem még garanciálisan tavaly nyáron, elmondtam a szituációt. A csávó annyit mondott, hogy lehet feszültség keletkezett az üvegben. Mondom akkor cserélitek gariban, vagy legalább féláron? Természetesen nem cserélték, és akkor 25 ezret mondtak a cserére. Mondtam a csávónak, hogy akkor inkább kiviszem, földhöz vágom 2x, és kidobom a kukába.
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Szilikon vagy egyéb tokot, valamint üvegfóliát hol lehet itthon venni normális áron?
Gyorsan kéne a lányomnak, ezért a kínai rendelés nem opció.
(Most kapott egy P30 pro-t használtan, mert a régi telefonja úszott egyet.) -
knox83
senior tag
válasz
direwolf #18537 üzenetére
Egyáltalán nem használom. Egyébként az lehetséges. Párszor próbálkoztam vele régen és most is, ott éreztem valami negatív változást. Pl a p20 pronál kifejezetten szar volt az AI már az elején, utána jött a p30 pro ahol írták mennyit javítottak rajta, milyen jó lett. Már nem látszik.
-
knox83
senior tag
válasz
Balúkapitány #18535 üzenetére
De mire gondoltok? Mi az a minőség romlás? Én nem tapasztaltam.. Sőt tavaly nyáron olyan képeket csináltam hogy egy 2019-es telefontól több mint korrekt..
-
Balúkapitány
tag
válasz
bezo076 #18531 üzenetére
"Saját tapasztalat hogy a 9-es alatt sokkal jobb fotókat készített. De a külföldi fórumokban is erre panaszkodnak.Mintha tudatosan rontaná egy idő után a Huawei a kamera képességeit,hogy vedd meg az új flagshippet."
Sajnos én is ugyan ezt tapasztalom, és nem tudom mire véljem a kamera minőségromlásának okát, csak ha nem szándékosság áll mögötte.
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek mi lehet az oka, hogy a W10 Proban nem látom a telefont a hálózaton belül?
Pedig szeretném használni a Huawei Sharet, de így nem megy. Amit a telefon ír, azt mind végignéztem, be vannak állítva. Bármi ötletet szívesen fogadok. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Dzsekó #18525 üzenetére
Megelőzött mindenki.
Nekem német nyelv van, de ez lehet magyarul:
Appgalry/jobb alul felhasználó/alsó, utolsó részben beállítások/legfelső, automatikus frissítés.Ez a fos feszt rá fog kérdezni, amikor megnyitod az appot, hogy nem akarod-e automatikus frissíteni wlan-on, ezt nem úszod meg. De frissíteni nem fog.
-
törölt tag
válasz
xcsabo #18528 üzenetére
Nálam nem áll vissza magától az automatikus frissítés, csak folyton párbeszédablakok jönnek fel, hogy engedélyezzem azt.
Ha pedig szeretnénk elrejteni a frissítéseket az AppGallery-ben, arra sajnos nincs általános beállítás, azt alkalmazásonként kell beállítani a következőképpen:
1. Az Én fülre/oldalra megyünk (jobb alsó sarok).
2. Amennyiben a Frissítések résznél szerepel, hogy egy appnak elérhető frissebb verziója, de nem akarunk frissíteni, akkor a Frissítések feliratra kell koppintani.
3. Itt újra megjelenik az elérhető frissítés. Az app nevére kell egyszer rábökni és alul megjelenik a 'Mellőz' felirat.
4. Ha erre rábökünk, az AppGallery nem fogja ezentúl jelezni, hogy az adott appnak van frissítése. -
-
Dzsekó
addikt
válasz
Brain75 #18523 üzenetére
Ez a Hisuite nálam kimaradt. Mindegy lesz..om, 2 év múlva ugyanilyen lesz. A képeket a galériámból nem törölte ki. Viberen meg úgyse néztem.
Most már csak két dolog nincs meg:
1. appgallery frissítés letiltása (csak appgallery kikapcsolást és frissítési értesítések kikapcsolását találtam
2. viber frissítés play áruházból (ez most meglett, tegnap nem talált semmit, ma megtalálta a 2022-es legújabbat, érdekes...) -
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #18522 üzenetére
Kerestem, de olyat nem találtam, hogy automata frissítés. Hol van az?
Appgalery kikapcsolását megtaláltam. -
Brain75
senior tag
válasz
Dzsekó #18521 üzenetére
Sajnálom, hogy mindened elúszott.
Annak aki hasonló cipőben jár, leírom, hogy tegnap este éjfél körülre mi lett a megoldás.
Amikor kiírta a telefon, hogy probléma van a viber biztonsági mentéssel, csak akkor láttam, hogy ez a nyomorék nem google-re akar menteni, hanem Huawei cloud-ba. Ekkor kezdetm el kutakodni, mi lehet a hiba és írta bontabela73 fórumtárs is, hogy mi okozza ezt a hibát.
Ekkor én fogtam magam és azért, hogy legyen legalább egy biztonsági mentés a Viberről, HiSuite-al lementettem az appot és minden adatát. Sajnos a Hisuite, nem tudja csak az adatot elmenteni, menti hozzá az app-ot is mindenképp.
Ezt jól elraktam, hogy ha kell ebből vissza tudom majd állítani. Jól is tettem, mert mivel Huawei felhőbe nem akartam menteni, Google felhőbe meg nem tudtam, ezért nálam is csak egy megoldás maradt, mégpedig az uninstall. Mivel az uninstall mindent töröl ezért, csak egy kb. 2 hetes biztonsági mentést tudtam visszatölteni a telepítés után.
Ebből hiányzott egy rakás üzenet, ami viszont a Hisuite-os mentésben benne volt.
És itt jött az, hogy kijött play áruházba is a frissítés, ami visszaállította a google-ba mentést.
Ezért azt csináltam, hogy:
1. Uninstall
2. Viber telepítés play áruházból
3. Biztonsági mentés visszaállítás Hisuite-ből.
4. Viber frissítés Play áruházból.Így most megvan minden üzenetem (képekkel videókkal együtt) , visszaállt a google mentés rendben.
Az App Gallery-ben pedig kikapcsoltam a frissítéseket.Üdv
-
Dzsekó
addikt
válasz
Brain75 #18520 üzenetére
Sajnos nálam elveszett minden adat. Nálam nem volt frissítés play áruházban, csak megnyitás, ezért az appgalery-ből nyomtam frissítések alatt egy eltávolítást, gondolván, hogy a saját frissítését távolítja el. Erre ez a barom leszedte az egész vibert. Ne használtam biztonsági mentést, így minden elveszett. Arra akartam használni a biztonsági mentést, hogy ha cserélek másik android-os telóra, akkor egyszer megcsinálom, és az új telón visszaállítom. De a huawei fiókos mentéssel kitörölhetem. Elég szemét húzás tőlük, hogy így próbálják kétségbeesetten magukhoz láncolni az ügyfeleket. Sunyi módon nem play áruházból fissíti magát a teló. Most feltettem play-ből az előző verziót és appgaleryben jelzett viber frissítésre nyomtam egy mellőzést. Ha ennek ellenére rá fog frissíteni, akkor kikapcsolom az egész appgalery-t a fenébe. Egyszer már jártam így, amikor windows phone-ról jöttem át, azt gondoltam, hogy androidra váltva ez többször nem fordulhat elő. Mindegy, 2 év múlva úgyis ugyanolyan lesz, mint most. Huawei most szerzett nálam egy rossz pontot.
Utólag átgondolva, hogy mit lehetett volna máshogy csinálni. Semmit, biztonsági mentésem nem volt, Huawei fiókról nem engedett átváltani, frissíteni nem tudtam play áruházból, csak ez az egy verzió maradt, hogy eltávolít és play-ből feltesz. Most beállítottam heti google mentést, ha újra megszivat a huawei, akkor legalább heti mentésem legyen.Ui: Azért durva, hogy play áruházban még viber 2021-nél tartanak, appgaleryben meg már 2022-es viber van. No comment...
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #18516 üzenetére
Hát nem olcsó. Inkább 10-15e között szokott lenni.
-
hodostamas
addikt
Akku csere 17e ért sok?
-
törölt tag
válasz
Brain75 #18509 üzenetére
A mostani, 16.8 verzióra nálam hétfőn frissült a Viber. A kérdés az, hogy mi volt beállítva a biztonsági mentés gyakoriságának az alkalmazásban. Nálam pl. naponta van backup. Ha leszeded ezt a mostani verziót és felrakod az előzőt, talán nem sok üzenet vész el.
Szerintem érdemes lenne visszajelzést írni, hogy lehessen választani, hogy a Google-ra vagy a Huawei-fiókba történjen a mentés.
-
knox83
senior tag
válasz
F-ECT$ #18508 üzenetére
Én is ezt vettem észre, alapvetően nem tűnt fel a minőség romlás, sőt szerintem nem történt meg, viszont sokkal több képet törlök egy fotózás alkalmával mint korábban. Vagy életlen, vagy elrontja a fehérje egyensúlyt, illetve nekem a fókuszálás idegesítő, sokszor nem találja meg és össze vissza csinálja.
-
Brain75
senior tag
válasz
#44059648 #18503 üzenetére
Köszönöm. Bár nem emlékszem hogy app gallery-ből frissítettem volna bármit is.
Hogyan tudok régebbi verziót visszarakni ?
Pont az a bajom, hogyha leszedem a vibert akkor ugrik az összes üzenetem.
Viszont, ha nem szedem le akkor hogyan teszek vissza egyel régebbit ?Mikor volt az utolsó Viber frissítés azt tudod véletlenül ?
Köszi
-
direwolf
őstag
válasz
F-ECT$ #18502 üzenetére
Hogy érted, hogy csal? Nagyobb záridőt használ? Az nem baj, csak legyen jó a kézremegés kompenzáció. Az meg a példa alapján működik.
De itt egy másik jobban sikerült, amit jó fényviszonyoknál lőttem:
Szóval egy ekkora szenzorról hogy lehet jobb képet leszedni? És ezek full autó üzemmódban készültek. Annyi, hogy AI OFF szigorúan! -
törölt tag
válasz
Nikaré #18497 üzenetére
Szia!
Igen, nálunk a családban is ez van. Többünknek van Huawei/Honor készülékünk és Viber-t használunk. A Viber legutóbbi frissítése az AppGalleryből jött és ennél feldobta az app azt az ablakot, hogy a Huawei Drive-ra mentse a Viber backup-ot.
Még hónapokkal ezelőtt olvastam valahol (már nem emlékszen, hogy hol), hogy a Viber tervezi, hogy a GMS nélküli Huawei/Honor eszközöknél is lehetőség legyen biztonsági mentésre.
A Huawei Drive EMUI 5.1 és újabb verziójú készülékeknél automatikusan jár, 5 GB ingyenes tárhelllyel. Ezt persze lehet bővíteni.
Ha a Google-fiókba szeretnél menteni, vissza kell rakni az eggyel korábbi verziót, mert abban még a Google Drive-ra ment, és az AppGallery-ben megjelenő frissítést el kell rejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged