Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
animatrix11 #19998 üzenetére
Nekem sosem lassult vagy laggolt mióta meg van..
-
animatrix11
őstag
válasz
knox83 #19969 üzenetére
Köszi! Nagyon csábulok, egyedül a kijelző tart vissza, semmivel nem jobb viszont elvileg íveltebb, nem tudom van e rá normális kijelző üveg, nekem is az a bajom a p20 proval, hogy néha belassul illetve este nagyon gagyik a képek
Amúgy Samsung s10-el összehasonlítva a kijelzőt amiben amoled van, kb semmi különbség, csak a felbontás -
Piotor
tag
válasz
Occon adom #19990 üzenetére
Szerintem tökéletes fotózni. Volt DLSR Nikonom, nyilván az más világ, viszont mire elővettem a téma nem volt már meg sokszor. Ezt viszont zsebből ki katt es este is olyanokat csinál kézből, amit a Nikon sose tudott volna. Második hete nyaralok, használom az összes optikát És amit a tof kamera tud portré módban az nem semmi. 2* zoom digitálisan mindenre elég, többire meg ott a tele.
-
Zoz
őstag
válasz
Occon adom #19984 üzenetére
2017-ben vettem P10-et, vásárlás előtt elolvastam a felhasználói kézikönyvet, és már abban is pontosan le volt írva, hogy mivel működik az Iker-alkalmazás.
-
Tutu7030
veterán
Google ezt dobta.. How to Connect the Huawei P30 Pro to the TV
-
pcnet
addikt
Hogy ON is legyen.... A telefonunk tud Huawei Desktopot vagy hogy csúfolják? Olyat mint a Samsungnál a Dex. Milyen kábel kell hozzá?
Köszi!
-
Occon adom
aktív tag
válasz
rolandrepasi #19989 üzenetére
Elnézést, a hiányos promót, amit a cég nyomott buktam a szürkével 190 ropit!
De a hivatalossal ez 250 lenne, KÖSZÖNÖM!
Engem meg a fotózás nem érdekel annyira, de ahhoz nem is szóltam.
Ez telefon, nem fotózási minőségi termék, ez telefon, ha valaki ezt is zokon venné.
Reagáltam valamire ami érintett, remélem nem bonyolult még egyeseknek sem. -
pcnet
addikt
válasz
Tudom, hogy 2 accal erősebb vagy. És a másik NIA alkalmazást tolom, az Ingresst. Ott is magasabb szintű portált tudsz építeni 2 accal. De NIA leírta a szabályzatban, hogy egy ember, egy acc. Tehát a multiacc attól még tiltott. De ez itt nagyon off.
yodee_: ok, vettem.
-
yodee_
őstag
Szerintem egységesen felejtsük el és ne szóljunk hozzá. Máshogy úgysem marad abba ez az egész.
-
knox83
senior tag
válasz
Ez most komoly? Te azért szarozod le a p30prot mert ebben nem felel meg neked?
-
rolandrepasi
tag
válasz
Valóban mérgesítő hogy egy app nem úgy fut ahogy szeretnéd(dual módban), igaz ez nem az app hibája!!! De hogy az a pokémon legyen és ezért minden szembejövővel képes legyél ezen összeveszni...és még a gyártót is ekézni emiatt. Ezért az alakításért Oscar járna!! Komolyan!!!
-
Occon adom
aktív tag
Ha ismernéd a játékot, tudnád, hogy 2 accal erősebb tornyokat is és pokékat lehet szerezni, illetve legyőzni. [kép] 2 accal 1 képernyőn fut ugyanaz az alkalmazás. De lehet teljes képernyőn külön is az egyiket Gothsával, másikat kézzel.
bontabela73
Az Iker-alkalmazást sokáig nem taglalta a cég, mit jelent , csak az utóbbi időben kerített rá 2 sort. -
zsizsef
senior tag
Üdv!
Most vettem észre, hogy fotó és pro módban 10x felett homályosak a képek, alatta rendben. Garancia lejárt. Melyik része lehet hibás a kamerának? -
törölt tag
A P30 Pro használati útmutatója szerint az iker-alkalmazás opció csak bizonyos appok esetében használható. [link]
"Az Iker-alkalmazás csak a WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp és Facebook Messenger alkalmazásokkal működik. Töltse le a legfrissebb verziót ezekből az alkalmazásokból a funkció használatához."
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
xcsabo #19978 üzenetére
Igen, tapasztaltam éppen ma
Elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítéseket és borult a bili.. Kezdhettem az egészet előről, viszont nem kellett volna mindent újra csinálni, mert már erre is van megoldás: [link] Igazából annyi a lényeg, hogy az elején ki kell kapcsolni a Play áruházban az automatikus frissítéseket és ennyi. Nem lehet "véletlenül lefrissíteni" utána. De a szakmai topikjában pont ez a téma..
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #19977 üzenetére
De ha véletlen jön a telóra egy frissítés akkor bukod az egészet.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #19973 üzenetére
De ez mitől hivatalos?
-
bghistvan
senior tag
válasz
Occon adom #19953 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Energie X #19967 üzenetére
Mindent ez alapján videó alapján csináltam, ez a legbiztosabb megoldás, ha hosszú távra tervezel.. Itt pedig a szakmai topikja.
-
xcsabo
senior tag
válasz
rolandrepasi #19963 üzenetére
Gondolom nincs 20 éves.... Nem kell lenézni mert ott a tojáshéj a seggén.
-
knox83
senior tag
válasz
-
knox83
senior tag
válasz
animatrix11 #19952 üzenetére
Szia, én p20proról váltottam 19-ben és bőven megérte, érdemes váltani. Éjszakai módban annyival élesebb és szebb képek vannak.. 5x és 10x zoom, akku jobb, gyorsabb töltés, wireless töltés, akadás nincs, nekem a p20p időnként megreccent, bár nem tudom új emuival milyen lehet..
-
thesound
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19966 üzenetére
Nem semmi! Várós!
-
válasz
Ferenczi Áko #19955 üzenetére
Ezt elmondhatnád hogyan lehet hivatalosan, akkor én is vennék egyet :)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Előtte ezt nézd meg és mindenki! Huawei p60 Pro Google támogatással!
-
szemesi69
addikt
Ne etessük a trolt, beszélgessen sajátmagával, majd megunja, más márkák se jobbak, se rosszabbak. Ja, hogy pokemon, az a lényeg?
Attól jó a telefon?
Kiégtem
-
pcnet
addikt
válasz
Occon adom #19961 üzenetére
Pokémonban (is) tiltott a multi acc. Akkor meg minek a dual app?
-
rolandrepasi
tag
válasz
Occon adom #19961 üzenetére
A pokemon volt a fo gond??? Na en most fekszek le aludni. Azert a programert vagy miert kellett ennyit hisztizni?? Aaaaaaaaaaaa
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Occon adom #19959 üzenetére
"Lehet, szépen fotóz, de alapjaiban sose volt egy jó telefon."
A mai napig egy kiváló telefon, oda merném tenni fotózásban, üzemidőben, kezelhetőségben bármelyik mai telefon mellé. -
Occon adom
aktív tag
válasz
#44059648 #19956 üzenetére
Nem a szürkeimport volt a gond, a dual App alkalmazás, mely hazugságnak bizonyult, mert max a messengert, Facebook-t, meg valami csetet volt hajlandó működtetni azzal.
Én a dual app szolgáltatásban a Pokémont akartam dualban működtetni 8gb rammal, de erre is képtelen. Xal ennyit róla. -
Occon adom
aktív tag
válasz
szemesi69 #19957 üzenetére
Váltott? nem. A BS2prom mindig is volt csak aksija gyengült, vettem ezt a xart, ami szürke és xar, illetve van még 2 telóm a BS4 meg a Xiamio mi11I na az teló, nagyon bevált!
De a BS4 is jobb ennél a hulladékba valónál.
Visszatérve a lényegre a Hisilicon GPU csak követi a snapdragont, de soha nem éri el annak a teljesítményét mert egy utánzott ócsó vacak. Ha Pokéval kell barangolni, oda adom meg az accomat, mert képes esetleg ha talál GPS pozíciót azzal1 Km-s körben eljárkál úgy egy helyben. Lehet, szépen fotóz, de alapjaiban sose volt egy jó telefon. -
törölt tag
válasz
Szia!
Szerintem érdemes váltani. Nagyon megbízható és nagyon jól összerakott telefon. Közel 2 éve használom és az akkuideje is még mindig nagyon jó. A telefon gyors és van Google-támogatás. A felhasználói felület pedig egyéni ízlés/tetszés-nemtetszés kérdése. Viszont mivel már több, mint 3 év eltelt a megjelenés óta, kiegészítőket (fóliát, tokot stb.) egyre nehezebb kapni hozzá.
P20 Pro-val kapcsolatban nincs tapasztalatom, de már volt pár Huawei/Honor telefonom, eddig nem hagytak cserben. Nem tartom magam Huawei-rajongónak, egyszerűen a Huawei még mindig nagyon jól összerakott és megbízható telefonokat készít.
Csak a kamera és a kijelző alapján ítélni szerintem nem szabad, szerintem olvass el minél több tesztet, ismertetőt és az alapján dönts.
-
törölt tag
válasz
rolandrepasi #19954 üzenetére
Azért elképesztő, hogy milyen fékezhetetlen és vak gyűlöletet és rosszindulatot tudnak egyesek produkálni bizonyos ügyekben. Szerintem is ez a szürkeimportos ügy tette be a kaput. Na, de hogy ennyire...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Miről beszélsz pajti? Tegnap vettem egy Huawei P40 Pro-t, és ma már használok rajta mindent, ami Google-val működik. Gmail, Térkép, YouTube, Play áruház, OTP Netbank. Meg lehet oldani hivatalos formában. A Huawei p30 Pro meg sok mindenben lenyomja a tavalyi Samsung s21-et is..
-
rolandrepasi
tag
válasz
Köszönjük a kiváló és gyors véleménykifejtést. Azt is leírhatnád hogy miért ez a nagy negatív vêlemény!!?? Csak nem azért mert szürkeimportos telót vettél??? És nem játszott a gari...??!!
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Nem!
Majd ugyanaz a xar csak esetleg minimálisan jobban pörög a CPU és kissé jobb a kamera, de 20 ról a 30 nem ugrás. A többi sem a P40 se a P50 nem tudja a googlét a procija is a GPS rész úgy mászkál 300 méteren siralmas a tudása. Az egész Huawei felejtős, én átnyergeltem Xiaomi-ra az telefon! Rakat ....r lett a márka! -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Megéri P20 proról upgradelni p30 prora? Kamera jobb és gyorsabb, de cserébe a kijelző semmivel nem jobb, de hajlított szar amire nehezebb kapni normális üvegfóliát, ettől függetlenül jobb telefonon, 30-40e a különbség
Köszi! -
törölt tag
Az enyém nem eladó!
-
Sumptuous
senior tag
-
Aldorfin
tag
Továbbra is keresem élettársamat p30pro vagy p40pro személyében. Kisebb esztétikai hiba nem akadály (sőt:)
Ajánlatokat privátban várom. -
Macika66
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #19936 üzenetére
Szerintem tájékozódj, mielőtt ilyeneket leírsz, mert a szavahihetőségedet teszed tönkre.
Arra is keres rá kérlek, mennyibe kerülnek a periszkópos kamerák, miért csak a legeslegfelső kategóriájú készülékekbe kerülnek bele! -
direwolf
őstag
válasz
Ferenczi Áko #19941 üzenetére
Nem persze! Ez nagyon nem jó. A gyerekeink, meg az unokáink megszívják ezt majd keményen.
-
knox83
senior tag
válasz
rolandrepasi #19937 üzenetére
Alaplap vs hátlap
mi a f. Az egész telefon 70 ezret ér de az alaplap 125..Kemény.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rolandrepasi #19937 üzenetére
-
rolandrepasi
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #19936 üzenetére
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Ferenczi Áko #19915 üzenetére
70 ezerért főkamera csere? Téged nagyon át akrnak verni!
-
ZPKing
tag
Én kb 3 hete cseréltettem Pesten a Huawei szervízben (József körút) aksit, usb-c töltő aljzatot és egy alsó mikrofon mudult 3 éves nem garanciás P30- Pro telefonomba.
Ez mind volt bruttó 9750 Ft és 5 óra szervízben töltött idő.
Én is szervíznapon cütörtökön vittem be.
Csak az aksi ára a számla szerint 4.800 ft.
Szóval én meglepődtem, hogy csak ennyi.
És jó is lett aksi nekem újra két napos lett töltő aljzat is feszes nem lötyög mikrofon is jó szóval biztos hogy cserélték is a tételeket. -
eversman
tag
válasz
Ferenczi Áko #19928 üzenetére
Nekem a céges telefonom Mi 10T Pro, ugyan úgy csalódni fogsz a kamerában, akkuban viszont jobb, meg képfrissítésben is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Na mindegy,majd ha eljön az ideje,akkor visszatérek rá..
Egyébként a konklúzióm a telefonnal kapcsolatban az, hogy durva mennyire meghaladta a korát 2019-ben.. A tavalyi Samsung csúcsmodellt lenyomja akksiban és kamerában.. A sztereó hangszóró azért jó lett volna, és a 120 hrz képfrissítés is jó móka, de nekem az akksi és a kamera fontosabb.. még gondolkozom kipróbálni egy Mi 10 Pro-t, az is bajnok ezekben..
-
thesound
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19926 üzenetére
Illetve ezek nettó árak ha jól tudom.
-
válasz
Ferenczi Áko #19924 üzenetére
Nem. Amennyiben nem garanciális már a készüléked, akkor ez garancián kívüli javításnak minősül. Ez azt jelenti, hogy 8000Ft az akksi és 8000 Ft a munkadíj. A munkadíjat spórolod meg.
-
knox83
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #19922 üzenetére
https://consumer.huawei.com/hu/support/service-day/
-
knox83
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #19919 üzenetére
Gyors volt
welcome again
akkumulátort sztem huawei szerviz napon cseréltetnék.
-
balintka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #19919 üzenetére
Sima S21-nek nagyon gyenge az üzemideje, ilyen szempontból nem volt jó választás. Sajnálom h nem vált be.
-
d.ricsi88
csendes tag
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki abban segíten, hogy van egy kalória számláló app, a Yazio, és hogy ezt hogyan tudom összekapcsolni a Huawei Egészség alkalmazásával?
Amikor a Yazion belül rá mentem az automatikus követésre, akkor ezt a hibaüzenetet dobja fel.
"Hiányzó engedélyek"
Előre is köszönöm a segítséget 🙂
-
knox83
senior tag
válasz
Sok sikert a samunggal
Én mondjuk megcsináltatnám, smartrepair, huaweiszerviz, smartclinic stb helyeken. Soha jobb telefonom nem volt, még mindig csak két éves lesz augusztusban..nem mostanában fogok újat venni ez biztos.
-
BalanceR
addikt
válasz
Nekem nemrég volt full kameramodul csere (az összes hátlapi kamera a TOF-ot kivéve)
25K volt a SmartClinic-nél. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Majd' két év után búcsúzom, sajnos a főkamera fókusza megadta magát és az alkatrész 70ezer ft felett lenne.. Picit más vizekre evezem, Galaxy s21 lett az utód.. Ha nem jön be, akkor megpróbálkozom egy P40 Pro-val, mert imádtam ezt a telefont.. Nem tudom mennyire lenne probléma a Google hiánya, valamint azt sem szeretném hogy rám legyen erőltetve a Harmony OS.. Mindenesetre életem egyik legjobb telefonja volt és nagyon sajnálom, hogy váltottam..
-
jas39
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy egy 8/256 os New Edition változat kijelzője sajnos megrepedt, de minden másban tökéletes állapotban lévő készülék, eladási ára érdekelne. Aprón most nem találtam hasonlót. Köszi ha valaki már vett vagy adott el. -
Aldorfin
tag
Sziasztok ha valaki épp megválna a telójától privátban megkereshetne. köszi!
-
koxmatyi
tag
Tudtok ajánlani Bp-n olyan szervizt ahol gyari alkatrésszel dolgoznak?
Problémám,hogy szeretném legariztatni a telefonomat de mivel a kamera részen van egy "repedés" bár én csak karcnak látom igy először azt meg kell csináltatni a szervizzel aminek a költsége 30 ezer ft lenne(kicsit sokkalom főleg,hogy a fényképnél nem zavar) -
törölt tag
válasz
Occon adom #19908 üzenetére
Ennyi. Mert ha nem így tenne valaki, akkor a vízállóság ugrik, sőt, ha a jótállás még tart, akkor az is.
-
jézusom
addikt
válasz
Occon adom #19887 üzenetére
Házilag meg lehet csinálni, hogy vÍzálló legyen akksi csere után is? Nem kell hozzá nyomáskamra?
-
zso79
őstag
Mi lehet a megoldás arra, hogy ne dobja el a 4g - t ha hanghívást fogadok vagy kezdeményezek? Megkockáztatom, hogy a frissítés óta ilyen. Egy sim van, telekom, volte ki és be is ezt csinálja
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #19903 üzenetére
Semmi gond, jó ötlet volt, de nálam most nem ez a gond. Kicsit olyan, mintha nem futna folyamatosan, mert pl az egyik töltés is totál kimaradt ahogy nézem az előzményeket. Pedig elvileg az engedélyeket megadtam neki.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #19901 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adobe Photoshop
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest