Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevo80a
csendes tag
válasz
Ernesst #21619 üzenetére
Szia! Megvan még? A Samsungoknal az aksi a "gyenge pont", hogy lecseréld két évente. Én azért (is) utáltam meg őket. 5 éve haznalom a P30 pro-t, bár van egy Motorola G30 pro-m (5000-es bivalyeros aksival csak a szoftware nagyon gagyi a teloban). Egy IPhoneon gondolkodtam, de még mindig pofatlanul drágák mint ez is 235 000 HUF ért...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Ernesst #22337 üzenetére
Nagyon gyenge eresztés a 888 és a sima 8 gen 1. Mindekttő samsung node-on készült, hasonló gondokkal, mint az exynos.. melegszik, sokat fogyszt, throttlingol.. nem méltó a snapdragon névhez. A 865/870, 8 + (plus) gen 1 és 8 gen 2 ami igazán jó, a többit nem érdemes venni. Vagy inkább úgy fogalmaznék, nem érdemes snapdragonként tekinteni rá. (A google féle Tensor is ide tartozik..)
Ami viszont TSMC gyárban készült, azok jók. A Huawei által használt Kirin SoC-ok nagy része is ilyen volt...
-
gps76
őstag
válasz
Ernesst #22337 üzenetére
Meg szétmelegedi a kezedben magát, üzemidő csapnivaló, stb. Volt olyanom, elég hamar elkezdi visszavenni a teljesítményt, amint melegszik. Ami viszont pozitív, az ujjlenyomatolvasója jól működik, szinte mindig beolvas elsőre. Nem rossz telefon, de annyit nem ér amennyit kérnek érte.
-
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz
Ernesst #21619 üzenetére
Tőlem is S22-t kapott párom karácsonyra. Az akksi idő szerintem katasztrófa. Kikapcsoltam Neki a 120 Hz-et és így valamelyest javult a helyzet. Azt mondta, hogy így már ha rátölt munka közben, akkor elvan vele. Sajnos nem találtam semmi más értelmes telefont ebben az árkategóriában. Ugye szép képeket szeretett volna készíteni és a P30 Lite-ja után megváláts ez a készülék.
-
bontabela73
aktív tag
válasz
Ernesst #19066 üzenetére
Ezzel pont így vagyok én is. Nagyobb frissítések után szoktam én is factory reset-et csinálni. Így ki tudom küszöbölni az esetleges későbbi problémákat, működési zavarokat. A visszaállítás után a telefon gyorsabb és nincsenek rendellenességek.
Múlt héten pénteken jött a nagy frissítés, szombaton volt a visszaállítás. Azóta nem volt semmi probléma. Az akksi egy kicsit jobban merült, de ez mostanra elmúlt. Ezt több helyen is olvastam, hogy nagyobb frissítések után előfordulhat, hogy gyorsabbnak tűnik az akkumulátor merülése, de ez pár nap után emúlik. Nálam is helyre jött az akksi. Volt 3-4 kikapcs-bekapcs, illetve újraindítás, most minden OK.
-
padi68
senior tag
válasz
Ernesst #17665 üzenetére
Ahogy #17661DonDragonka ajánlotta:
Itt esetleg, próbáld meg...
Ez egy webes felület.
Huawei Mobil Cloudlépj be a telefonon keresztül QR kód olvasóval , majd a böngészőben tudsz mindent beállítani, törölni...
https://cloud.huawei.com/home#/homeBferibörs: neked is küldöm.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ernesst #17529 üzenetére
Még tavaly év végén csináltam, azt hiszem, akkor még 10.1 volt fent, most már 11 van. Most nézem, hogy nem tudom előhozni a két ujj széttolásával ezt a rejtett app dolgot. Nem használtam, ezért nem néztem frissítés után, hogy működik-e. Viszont az app nevek két soros megjelenítése működik most is.
Brain75: Melyik EMUI verzió van fent a telefonodon?
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ernesst #17527 üzenetére
Én ez alapján csináltam és nálam működik ez is és a két soros megjelenítés is.
-
bontabela73
aktív tag
válasz
Ernesst #17525 üzenetére
Szia!
Utoljára a Huawei G8-nál találkoztam ezzel a lehetőséggel. A kétujjas csiptetéssel is elő lehetett hozni. Csak a 2 ujjat nem egymás felé kellett mozdítani a főképernyőn, hanem egymástól távolodva.
Sajnos, egy ideje ez a funkció valóban nem érhető el a gyári launcher-nél. Ez a cikk a PrivateSpace-t javasolja, illetve egy másik launcher-t (pl. a Nova-t).
Néha nekem is jól jönne, ha még meglenne ez a funkció.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ernesst #16099 üzenetére
Nálam 4389.90-es van fent, .105-re kínálta a frissítést, de nem raktam fel még.
.138-as build-en nem vettem észre extra merülést, bár nem is nyomkodtam mostanában annyit a telót (kb. 82 órája vettem le töltőről és 2 óra a SOT /AccuBattery alapján/ 22% maradék akkuval...ja és sima P30)
-
-
-Bandi-
tag
válasz
Ernesst #15281 üzenetére
Szia, én S7, majd S9+ után jöttem a P30 Pro ra, igazából annyiért simán venném.
Ami igazán hiányzik a Samsungokból az a stereo hangzás, kicsit zajosabb helyen ezt már nem nagyon hallani, hívásoknál is néha kicsit halk marad, de lehet csak én süketülök meg 1 - 1 hivásnál.
Akkuban viszont sokkal jobb, és nekem ez volt a lényeg, 5 - 6 óra SoT simán kijön hogy folyamat úton vagyok, wifin sosincs, még otthon sem, falunet gyatra, ezen meg korlátlan a net.
Fényképezője kicsit lassabb, de szép képet csinál. Pl ha mozgás közben fotóznál valamit simán lecsúszik a képről a lényeg, ez Samuknál nem volt probléma. Bár lehet egy újabb ott is produkálná már.
Ja és valamiért egy autodiag app amit sűrűn használok elfelejti az autóm, minden csatlakozásnál fel kell ismertetni, ilyen a régebbieknél nem volt, ugyanaz az obd, ugyanaz az autó, ugyanaz az app, csak a telefon nem.Sajnos a kijelzőm sikerült megrepeszteni, 10en évig sose volt ilyen gondom, ez meg tokban, fóliaval védve is egy szerencsétlen 30-40 cm es eséstöl berepedt. Picit a sarka, majd mikor a tok feszített rajta egyszer csak lett egy plusz csík, ami a közepéig fut :/ de ez nem a készülék hibája, viszont 100ezer egy kijelzőcsere, hiába csak az üveg serült, annyit meg nem ér már telefon se nagyon, úgyhogy a mostani kínálatból valószínű azt veszem amit itt off ba rakva említettek, az S20 Fe t.
Bocsi rossz helyre ment a címzés.
-
koxmatyi
tag
válasz
Ernesst #15194 üzenetére
Sajnos ugyan úgy megnyitja öket,pedig a telefont is újra inditottam(amúgy ennek csak az akksi meritésben van szerepe?)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ernesst #14053 üzenetére
Az igaz, lásd az épp aktuális AMD-Intel /AMD-Nvidia csatát, nekünk csak jó.
De azok a termékek (és itt flagshipekről beszélek, mert én azokat megvásárolva épp úgy jártam, ahogy azok, akik megvettek egy közép- vagy alsókategóriás telefont.) simán elvannak akár 5-8 évet is, persze a végén nem lesz meg 4K-ban az AAA játék 60 FPS-sel, de elmennek, remekül. Saját példaként, a 2011-es HD 6750-em még most is kiszolgálja bátyámat WoT-ra(nem volt flagship, de a játék sem az, tudom).
De az ugyanekkor vásárolt AMD Phenom II X4 960t is fut egy R9 270x(2014)társaságában, W10-el, prímán.
De itt, ha valakinek a világ pénze IS megvan(MS), akkor sem tud feltétlen labdábra rúgni(pedig nagyon sok dolog most is hiányzik), cserébe lesz egy halom csalódott vevő, aki most futhat az appjai vagy a telefonjának ára után (és a kutyának sem kell) . Vagy használhatja feature phone-ként, mert egy fos Messenger se megy rajta-ráadásul szerver oldalról kilőve...)
Úgyhogy lehet, hogyha a Huawei itt, nyugaton orra bukik a saját OS-sal, akkor lesz kismillió vevő, aki vagy a régi rendszert akarja vissza, vagy elfelejteti a Huaweit.Emellett igazat adok annak, hogy nagyon kétpólusú így, de egy harmadik szerplőnek tökig a gatyájába kell nyúlnia, ha valamit akar itt.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ernesst #14045 üzenetére
Remélem nem lesz ezen, vagy dönthetek, akarom-e, vagy sem.
Anno, 2013-ban a Windows Phone-al kezdtem, Lumia 920 majd 950 volt, akkor elsüllyedt az a hajó, androidra váltottam. Lett Sony XZ1, majd ez.
A lónak a f@szát akarok én még egy, harmadik rendszert, hogy oda is esetleg meg kelljen vegyem, ami már megvan egy vagy kétszer. Egyszer már elment az összes, amit szerettem, vagy megvettem. Nem, kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Milyen processzort vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest