- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #18999 üzenetére
Például az RSS olvasó sokkal gyakrabban tölti be a cikkeket, a Play Áruház is gyorsabban elindul, hasonlóan a Revolut, a 1Password, a Solid Explorer, a Chrome vagy a Spark EÍmail is.
Ez az új felület sokkal gördülékenyebbnek tűnik eddig, a speciális vizuális effektek kikapcsolása (Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Kisegítő lehetőségek > Speciális vizuális effektek mellett a kapcsológomb ki) után is
-
törölt tag
válasz
Nikaré #18995 üzenetére
Pénteken este volt a frissítés, szombaton délután a gyári visszaállítás. Az appokat egyenként állítottam be, nem használtam biztonsági mentést a visszaállításhoz.
Az a tapasztalat, hogy bizonyos appok sokkal gyorsabban működnek így, csak most lett szembetűnő, hogy egyes appok mennyire be voltak lassulva. Nagyobb frissítések után szoktam csak gyári visszaállítást csinálni, így egy csomó olyan problémát meg lehet előzni, amelyekről itt és más fórumokon is írnak néha.
-
Szvicsek
újonc
Mostani állás.
-
NoOne1976
őstag
válasz
rolandrepasi #18982 üzenetére
Nekem is Telekomos, és a 174-esen van, nem talál frisdítést.
-
törölt tag
válasz
rolandrepasi #18982 üzenetére
-
rolandrepasi
tag
Sziasztok!
Valaki megkapta már a frissítést úgy hogy a 174 es mellett fent volt valami telekomos kiegészítő patch is? -
zeon.hu
nagyúr
Telefon beárazós topik
De ha körülnézel harveraprón, jógogáson, látni fogod az árakat.
Ha el is akarod adni, kissé alá lehet menni. -
PHARD
tag
Sziasztok. Abban tudtok segíteni, hogy mennyit ér mostanában egy ilyen készülék két évesen? Karcmentes, fóliás állapotban? 6/128Gb
Köszi -
törölt tag
2 app-pal (AIDA64 és Device Info) is megnéztem, hogy milyen Android-verziót mutatnak az EMUI 12 esetében. Android 10. 11-et már nem hiszem, hogy kap.
-
törölt tag
válasz
TomBond #18962 üzenetére
Ja, értem. Milyen témát használsz? Ez szerintem az éppen használt/alkalmazott témától függ. Korábban tapasztaltam már ilyet én is. Nálam az Aquamarine gyári téma van most beállítva. Ott így néz ki a szöveg alul:
Szerintem sok téma nincs még EMUI 12-re optimalizálva, azért fordulhat elő ilyen, hogy alig látni a szöveget. Korábban más telefonnál töltöttem le témákat a Play Áruházból, illetve a Themes Manager nevű appból és előfordult, hogy az appok bezárása után a szöveg nem volt olvasható. Jeleztem is a fejéesztőknek. Többnyire kijavították ezt a hibát.
-
StanDoFF
tag
Én azt vettem észre a frissítés után ma reggel, hogy az eddig is használt bluetooth füles, elképesztően halk lett teljes hangerővel is.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Érdemes még ilyen telefont venni? Kap még biztonsági frissítéseket? Hányas android van rajta? Van esetleg típushiba amire figyelni kell vásárláskor?
Köszi!
-
Szvicsek
újonc
Sziasztok! Telepítés után érdemes factory resetet csinálni? Kinek mi a véleménye?
-
NoOne1976
őstag
Kamerával mit tapasztaltok? Jobb, változatlan esetleg rosszabb lett?
-
törölt tag
Megvolt a gyári visszaállítás, most az appokat állítom be sorban. Ami jó hír, hogy az EMUI 11-hez való gyári hívásrögzítőt sikerült feltelepíteni és beállítani (alapból le van tiltva az automatikus rögzítés a hívásbeállításokban).
Eddig az volt a helyzet, hogy új EMUI verzióra frissítés után működött a korábbi verzióhoz való hívásrögzítő, kivéve, ha az appot eltávolították vagy a frissítés után factory reset volt. Ilyenkor a korábbi EMUI verzióhoz tartozó hívásrögzítőt már nem is lehetett az új EMUI-ra telepíteni. Most feltelepült a 11.0.0.109 verziójú app és működik is.
A beállítás közben nem tapasztaltam zavaró dolgokat, eddig tetszik az új felület. A szövegeket jobban lehet olvasni, jobb a kontraszt, az egész gördülékenyebb és könnyedebb, mint az EMUI 11. A szétválasztott irányító panelt és értesítési felületet kell még megszokni.
-
TomBond
aktív tag
Nekem olyan gondom lenne ezzel, hogy amikor rányomok a kockára, majd a kukára, akkor a felbukkanó üzenet háttérszíne türkiz kék, amin a fehér szöveg nem olvasható! Sima fekete témám van, a hátterem is fekete, és sötét témát használok! Hol lehet állítani ezt a háttérszínt? A frissítés előtt fekete alapon fehér volt a szöveg!
-
törölt tag
Azt veszem észre, hogy az EMUI 12-nél jobb a kontraszt, mind a sötét, mind a világos témánál.
-
knox83
senior tag
És a sötét mód ilyen nektek? Nem olyan szépek ezek a buborékok
[kép] -
Zsoltg4s
tag
Hívásrögzítővel mi a helyzet?
Gondolom megmarad és működik... Factory után? -
knox83
senior tag
Aki felrakta már az emui 12-őt, ha a galériában törlök egy képet és bemegyek a nemrég törölt részbe ott a kép azonban alul teljesen üres, nincs visszaállítás se törlés. Csak ha behozom a képet vagy ha folyamatosan nyomok rá. Ez ilyen volt előtte is? (nem emlékszem)
-
törölt tag
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok, olyan már megkapta akié Vodafone-os, független, és 174en van? köszi a választ
-
bix-
tag
Akinek az elején a HMS Core feltételek elfogadásánál nem megy tovább, nyomjatok a vissza gombra és jó lesz! (nekem legalábbis így volt)
Illetve utána lehet törölni a Celia keyboard appot is... -
knox83
senior tag
Érdekes megoldások vannak benne, eddig tetszik. Animációk kicsit mások, talán finomabbak is. Van egy új örvény animáció az ujjlenyomat olvasóhoz bár nekem olyan szaggatós érzésem van tőle. Akku idő ne zavarj ébresztő ikonja is más. Nekem tetszik külön az értesítő sáv balra jobbra át lehet menni a vezérlőpultra meg vissza. Ki lehet nagyítani a csoportos ikonokat nagyobbra. Egyelőre ennyit láttam első ránézésre.
-
Zoz
őstag
válasz
Ferenczi Áko #18925 üzenetére
És maradt rendes googlés Android?
-
Ferenczi Áko
addikt
Na legalább lesz egy kis élet a fórumon
-
kp78
addikt
Nem biztos, h mindenkinek tetszeni fog az értesítések külön vétele, a fentről lehúzható vezérlőpulttól
Még mindig szokom a másik telefonon, és nem akar ráállni a kezem. -
törölt tag
-
törölt tag
Tegnap írtam egy emailt a Huawei Support-nak és azt kérdeztem tőlük, hogy normális dolog-e az, hogy elindul egy frissítés kitolása, néhány készülék megkapja a frissítést, azután hetekig semmi.
Nos, azt válaszolták, hogy igen, ez teljesen normális. Felajánlották, hogy megnézik, hogy a készülékemre mi a legfrissebb elérhető verzió, csak küldjem el a build számot és a készülék sorozatszámát.
Nemrég jött válasz:
"A készülékén jelenleg a legfrissebb verzió található meg, de a rendszeremben látom, hogy lesz elérhető újabb verzió hamarosan. Kis türelmét kérném annak megérkezéséig!"
-
Dani1969
csendes tag
válasz
realmadrid #18901 üzenetére
Én ezzel a programmal szoktam letiltani azt ami nem kell https://adbappcontrol.com/en/
-
Van a telefonban lépésszámláló? Néha mutat számokat néha meg nem, de rákeresés után nem kaptam találatot.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
realmadrid #18901 üzenetére
-
realmadrid
aktív tag
Halihó, az AI Search szolgáltatást ki lehet valahogy gyepálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest