Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
Pazolini #899 üzenetére
Furcsa mód az intelligens asszisztenssel van kapcsolatban, de hogy miként, azt még nem sikerült megfejtenem.
Nyilvánvalóan kiderült azonban, h álló helyzetben tartva a kétkezes gépelés letiltja a képernyőt az intelligens tok beállításból kifolyólag. Fekvőben viszont tudunk gépelni folyamatosan.Más. A felhúzott gesztusra felugró google keresés kikapcsolható vhogy? Mert baromi idegesítő.
Ha ezek már felmerültek korábban, bocs.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Hiába van 5 percre állítva, 7 mp inaktivitás után elhalványul, majd elsptétül a képernyő.
Mitől lehet? -
Trooper82
senior tag
válasz
NavySeal #896 üzenetére
Picit elkanyarodtunk a témától, de ipad 2017 is van 8 col-ban? Ugy tudtam, hogy csak 9,7-es kiadás van. Nekem azzal csak annyi a bajom, hogy picit túl nehéz, jobban kézreáll a 8 col-os méret. Én ha lenne ideális méretben az ipad-ot választanám, de csak a szoftveres támogatottság miatt. Nem nagyon jön hivatalos frissítés az M3-ra...
-
heidrich
senior tag
válasz
NavySeal #890 üzenetére
Szia!
Sokáig csak iPadem volt (legutoljára egy Air 2), majd egy darabig nem volt semmim majd 2.5 hónapja eldöntöttem kellene mégiscsak csak valami 8" körüli gép. iPad Minit elvetettem mert az Apple nem foglalkozik már a Mini szériával, már a hardvere is eléggé elavult... Aztán pár napra hozzámkerült egy teszt M3-as és beleszerettem elég gyorsan, tetszett, hogy baromi könnyű és 16:10-es képarányú ami tartalomfogyasztrásra és multimédiás dolgokhoz kiváló, a hangszórók is meglepően jól szólnak, kijelző is nagyon rendben van. Nem mondom, hogy hozza az iPadekben lévő kijelző minőséget se kalibráció se betekintési szögeket illetően, de egy iPad Pro-hoz ne is hasonlítsuk nem egy kategória a kettő, de talán még a sima iPad 2017-ben is azért jobb panel van. (Apple ebben mindig is élen járt)
Android vs. iOS kérdés örökös harc, én szeretem mindkét platformot, használtam sokáig iPhone-t, most nagy megelégedettséggel Samu S8 / MediaPad M3-at használok szóval egyik rendszert se vetem meg. iOS igaz, hogy zártabb de annak is megvannak a maga előnyei és hátrányai, ha több Apple eszközöd van akkor zseniálisan együtt tudnak működni. Tabletes appok sokkal jobbak iOS-en, sokkal több erre a felületre optimalizált app van, Androidon nagyon sok alkalmazás csak nyújtva nyílik meg mert csak mobilos felülre van kialakítva, iPad + iOS ebben verhetetlen páros, szóval Droidon kicsit kiábrándító a helyzet. Meg általánosságban elmondható, hogy gördülékenyebbek és jobban optimalizáltak az iOS-es appok, ezzel lehet viházni ez így van, de nyilván az évek folyamán Androidon nagyon sokat javult a helyzet egy csúcs eszköznél alig veszel észre különbséget.
Mióta megvan egyből feltettem a B302-es Android 7-et, igazából apró hibákat leszámítva gyors, pörög, teszi a dolgát, de ez még mindig nem végleges rendszer. Elég szégyen, hogy nem jött ki még a végleges, mindjárt nyakunkon az Android 8, sajnos Huawei nem áll ilyen téren a helyzet magaslatán.
Összességében ajánlom, hogy vedd meg ha egy könnyen hordozható, gyors kis szerkezetet akarsz ami bármikor a rendelkezésedre áll és mindig örömmel veszed elő.
Én személy szerint egy iPad Pro 10.5-re gyúrok hosszú távon mert az nálam az etalon pláne mióta megláttam az új 120Hz-es Pro Motion kijelzőt, leszakadt az állam, de nyilván nem egy árkategória de egy jó ideig ezzel a kis kütyüvel elleszekJa még annyi, hogy valami írta, hogy drága az iPad ami nem feltétlen igaz, 100 körül meg lehet gyári garival venni a sima iPad 2017-et, iPad Pro meg nem M3 kategória, abban a kategóriában az Androidos tabok sem olcsóbbak...
-
sonye
senior tag
válasz
NavySeal #890 üzenetére
Én android párti vagyok, kezdjük ezzel.
Az Ipad is jó tablet, den ekem a zártsága, meg a semmit se lehet tölteni rá normálisan, idegesített fel szifonéknál.
Az M3 már megvan 1 hete. volt már pár tabletem, de ez tényleg végre azt tudja, amit kell. A net gyors rajta, a videókat szépen viszi. Youtubenál meg nagyon jó, hogy a 7-es verzióban van osztott képernyő, és ezen a méreten már netezés közben lehet youtube zenéket hallgatni, vagy épp filmezés közben netezni.
Szerintem az android még mindig jobb választás, mint egy drága ipad. Sőt ipadhoz minden francos kiegészítő drágább, mert almás... Androidhoz meg már bármi ráköthető. pl HDD, billentyű, pendrive...
És ha már Nexusod volt, akkor tudod milyen az android világa.
-
kerxy
őstag
válasz
Chris Kiki #891 üzenetére
Azért azt fontos megjegyezni, hogy hivatalosan még nincs rá 7.0 olyan verzióban, ami a tabletről OTA-n keresztül telepíthető. Mókolni meg nem mindenki szeret, köztük én sem, ezért várom hogy kiadják rendesen, és egy kicsit gáznak tartom, hogy ez ennyi időbe telik...
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok,
Ipad (2017) vagy a HW M3 Gold vásárlásán gondolkodom. Egy 2012-es Nexus7-et fog váltani. Amire használnám: filmnézés leginkább, youtube, böngészés.
Mennyire javasolt ezekre az M3? Vannak ismert hibái? Mikorra várható a 7.0 update?
Köszönöm! -
-
Trooper82
senior tag
Hihetetlen, hogy nem képesek ennyi idő alatt kiadni a hivatalos frissítést...
-
Trooper82
senior tag
Nem megy. Egymás után szed le további csomagokat. A 7.-nél abbahagytam. 4,66 gb-nál járt.
-
Trooper82
senior tag
Ff-er kidob wifi verzióra egy 302-es ota update-et. 5-600 megabyte kb. Megnézzük hajlandó e frissíteni 301-ről...
-
válasz
Frankenmilk #880 üzenetére
Sokkal jobban jársz az M3-mal, a jobb spec. tényleg előnyére válik, nem mellesleg újabb. Az, hogy az M2 majdnem ugyanannyi, csak azt jelenti, hogy értékálló az is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Frankenmilk #880 üzenetére
Ne vegyél M2-t, nekem a 8 colos verzió volt 8 hónapig múlt évben, de az M3 fényévekkel jobb, gördülékenyebb a rendszer, több memória. Amúgy mindkettő masszív, jól összerakott eszköz.
-
Frankenmilk
csendes tag
Sziasztok!
Mivel úgy látom, hogy az M3-nak még pörög a topicja, itt tennék fel egy kérdést. Most állok tabletvásárlás előtt, és két versenyző van jelenleg:
Huawei MediaPad M2 10.0 16GB
Huawei MediaPad M3 10 32GBMinden logika (és puszta hardverlista) szerint az M3-nak kéne jobbnak lennie (bár az a toll az M2-höz roppant szimpatikus, havernál próbáltam, azért is került képbe az M2) mégis egy árban látom őket, és mivel nem vagyok nagy mobil & tablet guru, az ilyet mindig felhúzott szemöldökkel nézem...
Meg tudja valaki mondani esetleg, hogy ennek mi az oka? Az M2 jobban bírja a gyűrődést? Vagy tovább tart az aksija? Vagy annyira nem nagy a különbség? Toll? Vagy csak nemes egyszerűséggel beragadt az ára? Aztán ha tényleg jobb az M3, mennyivel?
Mindennemű segítséget előre is köszönök
-
heidrich
senior tag
B302-re melyik B303 megy fel FF-fel? Érdemes frissíteni?
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Az. Mennyire normális, hogy ha bluetooth adatátvitel megy éppen, akkor a wifi kb halott, használhatatlan, amint fogadta bluetooth-on a fájlt ismét hasít wifin az internet?
-
heidrich
senior tag
Hivatalos 7.0 még nem jött ki? B302-n vagyok már 2 hónapja.
-
sonye
senior tag
Mától én is M3 tulaj vagyok.
Hát ez a tablet egy álom! Végre egy gyors tabletem van.
És már a 7-es rendszer van rajta 😃
-
rwbag2012
tag
No, ma megint bementem a Telekomhoz, valamivel jobb volt a helyzet, gyorsabbnak tűnt a rendszer. Egy dologba futottam bele, amit rögtön meg is kérdeznék: ha Youtube-on megy egy bármilyen videó és alatta közben scrollozom a hozzászólásokat, nálatok nem akadozik görgetés közben? Mert a Telekomos gépet eléggé megfogta ez a művelet, volt lag rendesen.
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #854 üzenetére
-
Hyena
senior tag
válasz
rwbag2012 #858 üzenetére
Nekem ezelott egy nvidia shield K1 volt amit kifejezetten gamer tabletkent arulnak eros gpuval (elotte nexus 7bol volt par) de a jelenlegi Huawei M3al sokkal elegedettebb vagyok.
Anno mar a shield vasarlasakor is szemeztem ezzel de vegul akkor a shieldet valasztottam ami utolag rossz dontesnek bizonyult.
A gpu lehetne gyorsabb is, de igazabol megfeleloen mennek rajta a jatekok eddig meg nem lattam nyomat lassulasnak, csak a tudat, hogy lehetne jobb is. (amit igazabol csak a benchmarkokban lehetne latni)
Szep a kijelzoje, jol szol a hangszoroja, egesz sokaig birja az akksija.
Mi kell meg?
-
sonye
senior tag
válasz
Litván Zongora #854 üzenetére
Hát elmegy ez a kis "gyengus" sebesség
És összességében a tablet sebessége is gyors?
Volt már samsung Tab 1, Galaxy tab 2, asus zenpad. Mindegyik azért került eladásra mert csiga lassú volt a rendszere. Az oldalak betöltődése is kb pentium 2 szintjén voltÍgy most az a cél, hogy végre minden tekintetben egy gyors eszközt vegyek.
Játszani meg nem játszok.
-
Pazolini
senior tag
válasz
Litván Zongora #853 üzenetére
-
-
-
sonye
senior tag
Üdvözlet!
Kinéztem magamnak ezt a táblagépet, mert a telefonom is huawei.
Pár kérdés felmerült:A SIM 4G-s és a wifis verzióban nincs hardveres különbség (RAM? PROCI stb)?
A 7-es android már OTG-n érkezik, azaz van hivatalos frissítés?
Mennyire gyors a mindennapi használatban netezésre?
Akinek 32GB-os verzós tárhelye van, mennyi a tényleges szabad tárhely alapból?
-
rwbag2012
tag
válasz
Chris Kiki #849 üzenetére
Köszi.
-
rwbag2012
tag
Üdv, a 7.0-ás verzió sokat javított a 6.0-ás szoftveren? Több tesztben olvastam, hogy a 6.0-ásra ráférne egy kis optimalizálás.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Telekomos független ketyerét vettem.
Elégedett vagyok vele. Egyelőre a kapott ROM-mal megy, de nagyon várom már a Nougat OTA frissítést.Sztereón a hangja egész elfogadható, jacken megfelelő fejessel már komolyabban is élvezhető.
LTE-s verzió. Jó lenne, ha lehetne klónozni a SIM-et legalább adatforgalomra, arra az esetre, ha nincs Wi-Fi lehetőség a közelben.Szeretném prezentációkra is használni munkahelyen, de nagy csalódás, hogy nem MHL-képes az USB-port, illetve nem C-type. Így marad a Wi-Fi és a DLNA. MirrorCasthoz nincs megfelelő megjelenítő eszközöm.
Ami fura, hogy MTP és PTP (média- és képátviteli funkció) beállítható USB-re. De hát mivel lövöm át?
Vettem egy direkt mikroUSB 2 HDMI sima 4K kábelt az MHL-képes lejátszómhoz, de "no input signal" feliratig jutottam csak MHL-képesség híján tablet oldalon.
Talán a mikroUSB-HDMI adapter lehetne megoldás, de félő, hogy az se működne, noha a neten ehhez a tablethez dedikált darabról lehet olvasni. Szerintem FAKE. Vagy itt van EZ...
Amúgy azt írja a Computer - Tablets angol teszt, hogy könnyű pótolni ezt a funkciót... ?!Idézem: "there was no HDMI port. There isn’t one. However, all you need to do is buy the appropriate USB to HDMI cable (cheap),"
Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt a kérdést?
-
-
Speedy7
tag
Sziasztok!
Akinek LTE-s verziója van, meg tudná nézni, hogy van-e olyan lehetőség, hogy LTE/4G Only?
(ne lépjen vissza a mobilnet 2G/3G-re)Köszi.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez valahogy kimaradt:
Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE - Android 6.0 - Nova Launcher Prime 5.x - Youtube
Még április elejéről
-
bsebi
csendes újonc
Sziasztok!
Akinek már a 7-es android van fent (Emui 5), annak dpi átállítással megy a viber? Köszönöm előtte is a választ. Nekem fontos lenne mert ez a feltétele hogy frissítsem az M3-am. Amúgy jól gondolom, hogy Ota-n még nem jött senkinek (nekem wifi only van)?
-
törölt tag
válasz
papabear73 #836 üzenetére
Nos igen, nem gond főverziószám ugrásonként gyakori javaslat az FR, amit én ki szoktam hagyni. Viszont most megléptem, mert kb ugyanabban az időben váltottam 7.0-ra ,mint ahogy elkezdtem használni az Adguard-ot.
Ráadásul a dolog nem oldódik meg az Adguard kikapcsolásával. Nos nekem fontos a kéretlen tartalom blokkolás, tehát az Adguard marad, meg egyébként is elég sokba került
Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE - Android 7.0 Nougat - Factory Reset - Youtube
Na meg az HBO GO-t sokat nézem az LG 43UH6207 vagy az LG 32LF632V tv készülékeimen is.
-
kerxy
őstag
válasz
neophyte79 #829 üzenetére
Elvileg mindegy, de érdemes ott formázni amiben használod
-
kerxy
őstag
válasz
neophyte79 #826 üzenetére
Formázd meg akkor egyszer, hátha. De szinte biztos az okozza a dolgot.
-
törölt tag
-
F.Gábor
csendes tag
válasz
neophyte79 #824 üzenetére
Nekem is hasonló jelenség volt a telefonom öreg sd kártyájával. Ha tudsz, próbálj meg egy másik sd kártyát kis időre beletenni próbaképpen.
-
heidrich
senior tag
válasz
neophyte79 #822 üzenetére
Kezd halódni az SD kártya, vagy filerendszer probléma.
-
kerxy
őstag
válasz
neophyte79 #820 üzenetére
SD kártyára megy?
-
neophyte79
tag
-
Tegnap összehasonlítottam a 302 és 303-as data update fájljait, nincs olyan rettenetes különbség, lehet azért végez olyan gyorsan, igazából néhány .so fájl ami új, de mivel noncs rootom, nem tudom ellenőrizni, hogy frissülnek-e. Mindegy igazából nincs látható különbség a 302 és 303 között, remélhetőleg jön valami végleges hamarosan.
Xdan panaszkodnak többen, hogy nem megy át ezekkel a firmwarekkel a SafetyNet teszteken a tablet, de tegnap lefuttattam, simán passed, szóval náluk valami nem oké.
UPDATE: ahogy nézem kijött egy 306-os verzió Malajziában
-
labrat
csendes tag
Valakinek van már tapasztalata az új Lite 10-zel? Tudom, csak most jött ki, de talán valaki már beruházott egyre.
Az M3 8.4 inch és e között filózom, mert a nagy alig drágább, viszont a nagyobb kijelzője kényelmesebb internetezéshez meg e-könyv / magazin olvasáshoz (amire főleg használnám).
A gyengébb CPU/GPU egy mínusz, de úgysem játékra venném...
Egyedül az egyes tesztek szerint gyengébb összeszerelés riasztana el, állítólag a műanyag hátlap recseg-ropog, nem olyan masszív, mint az M3 fém háza. -
heidrich
senior tag
Aki próbálkozik FF-fel felrakni a B303-at és sikerül az mindenképp írja már meg!
-
ctibor
senior tag
Működik, de nem tökéletesen. A második csomagból csak az update.app-ot rakja fel, a frissített alkalmazásokat, esetleg modem fájlt, stb NEM.
Ezt a felhasználó többnyire észre sem veszi, hiszen a korábbi ROM-ban is megvoltak ugyanazok az appok, legfeljebb az tűnik fel, hogy olyan gyári appok, amelyeket korábban eltüntettél (pl. demo játékok) a frissítéssel sem jönnek vissza, mert nem flashelődnek fel (bocs a csúnya megfogalmazásért).
-
Ez alapján felmegy a B303, csak mindkét csomagot fel kell rakni, úgy, ahogy eddig is, ha a dload mappás upgrade-t csináltad: http://www.stechguide.com/huawei-mediapad-m3-b303-nougat-firmware/
(tudom, hogy írták már lejjebb, de meg akartam erősíteni, hogy így működik tökéletesen)
-
calamites
őstag
Valaki segítsen kérem. Az elején ugye az alsó sáv megérinésekor feljött a google valami. Letiltottam a google alkalmazást, eltűnt, most viszont a google kereső jön fel, ha megérintem. Nagyon zavaró! Mit és hogyan kell tiltani?
-
heidrich
senior tag
válasz
#41133696 #806 üzenetére
Igen ez nekem is szemet szúrt de más gondom nem igen van vele. Teljesen stabil, megbízhatóan működik és jó a fogyasztasa is. Mivel nem rég vásároltam első nap ment fel a B302 resettel, szóval kevés viszonyítási alapon van a korábbi rendszerrel csak az, hogy bűnronda iOS koppintás volt az EMIUI 4 (6.0) és tablet mód sem volt ami vérciki ekkora méretben...
De ez az EMIUI 5 és 7.0 veszett gyors és szép az UI is, ez nálam már bizonyított korábban a Mate 9-emen. Végre egyre jobban követik a Google féle irányt. De a gyári laucher továbbra is gagyi és nem testreszabható, ment is fel egyből egy Nova.
Már csak a frissítési rendszerét kéne a Huaweinek kicsit átalakítania mert valami botrány és rejtélyes módon adják ki az update-eket a hivatalos OTA rendszeren keresztül... (es most nem csak az M3-ra gondolok) -
Dino69
aktív tag
Egyébként valaki letudja uninstalálni a gépéről a HiSuite programot??
Mert nem igazán akaróddzik lemászni
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Trooper82 #802 üzenetére
Jobban megnézve a /systembe ír az update_data_full_hw_eu.zip is, ha a /datába írná, uninstallálhatóak lennének a huawei appok ugyebár.
Ezekről marad le aki csak az update.appot rakja fel:http://prntscr.com/fhkydl -
Hyena
senior tag
Ma is megprobaltam telepiteni az uj romot, de ma is nem engedelyezett volt.
Ugy tunik tobbet kell varni, csak ki tudja mennyit... -
DjTaRsY
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest