Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
http://www.stechguide.com/huawei-mediapad-m3-b303-nougat-firmware/
Aki mindenképp frissíteni akar, itt le lehet tölteni a firmware-eket és a három gombos módszerrel frissíteni. Én mivel még sem jót ,sem rosszat nem olvastam az új firmware-ről, még nem próbáltam.
-
Hyena
senior tag
Az XDA-n olvashatok szerint vagy varni kell mig rakerulunk a "white listre" azaz a huawei engedelyezi a regiot es telepitheto lesz a firmware, vagy unlockoljuk a bootloadert es akkor felmegy.
Allitolag altalaban nem kell sokat varni a megjelenes utan mire engedelyezett lesz az update, bar ez relativ. (egy nap, egy het, egy honap...? ) -
Buvana
aktív tag
Ezt én sem értem. Gyári állapotú B006 van fent nekem, LTE/64 G verzió. Mi a manóért talál másnak a sima beépített frissítője, és miért kell másnak finder? Miért jött létre a finder, ha a gyári frissítővel is kéne OTA update? Kérdések, érthetetlen dolgok, külföldi fórumokon nem írnak erről?
-
Hyena
senior tag
Egymasnak ellentmondo hirek vannak errol, egyre kesobbi datummal.
Eloszor aprilis-majus volt, de az mar elmult igy most junius-julius.
Nemtudom milyen verzio ez pontosan amit a firmware finder megtalal es a gyari updater feltesz, mert betanak til stabil...
En nem bantam meg, hogy feltettem. -
Hyena
senior tag
válasz
Trooper82 #781 üzenetére
En 2x is megprobaltam feltelepiteni de mind a 2x az alabbi hibauzenettel lett vege a dolognak.
Valami otlet, hogy miert van ez igy, vagy mit lehet tenni , hogy felmenjen?
A firmware finder+proxy beallitast alkalmaztam es ahogy a kepen is lathato igy a gyari frissito alkalmazas talalta meg a frissitest es vegul irta ki, hogy sikertelen hitelesites. jelenleg a 301es firmware van a tableten, eddig az volt a legujabb a csak wifis modellre. -
törölt tag
válasz
ghiottone #779 üzenetére
Én meg lehet megvárom a véglegest, vagy ameddig ez megtalálja magától is Finder nélkül. A 302-vel sincs semmi bajom. Az Oral B applikáció Bluetooth-on keresztül nem találja a fogkefe markolataimat, de utánanéztem és más Android 7.0-t futtató készülékeken sem (pl Sony).
-
törölt tag
A 64 GB-os 4G-s verzióra melyik 303-as kell?
-
draco31
veterán
Hello!
Esélyes, hogy bekerül a családba egy ilyen. Lenne rajta játék sokszor, azt hogy bírja?
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #768 üzenetére
+1
-
calamites
őstag
Amúgy megérkezett a 8.4 lite, és 10 lite, és azok sem lesznek olcsóak.
-
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Új vagyok a csapatban, nálam egy 8.0-ás LG tabot váltott le. Életem legrosszabb döntése volt az, ez viszont nagyon jónak tűnik. Elolvastam az összes hozzászólást (kivéve az első 50-100 fikázót).
A firmware finder talált rá frissítést, a legújabb a 302-es végű. Ezt simán elindítom, felteszi és semmi dolgom vele?
Amúgy elég sokat videózok, és játszunk vele, akadásnak nyoma sincs.
-
törölt tag
-
Hát ez meg is jött (mármint amit korábban linkeltem aliról), kiváló, pont amilyen a képeken, a műszerfali támasz opcionális, ahogy gondoltam, a tablet tartó része szivaccsal párnázott (háta is), mondjuk a befogatás a bekapcsoló és hangerő gombok helye miatt nem szimmetrikus vagy kicsit rányom a gombokra, de ez szinte minden eszköznél így van. Racsnis a keret állító + elég masszív az egész.
Tudom ajánlani bátran.
-
Joe.36
addikt
[Samsung autós tartó]
Drága... De megéri mert ez jó, nem gagyi, nem remeg, lötyög, nem esik le... -
grobi
csendes tag
-
grobi
csendes tag
Sziasztok
Autóstartót szeretnék az M3-hoz !
Rendeltem az ebay-ről amit úgy hirdettek , hogy 7-10" gépekhez jó.
Persze hogy nem passzol ! Kicsi max 7"-os való .
Tudtok ajánlani valamit ami tuti jó ?köszi
-
heidrich
senior tag
válasz
neophyte79 #743 üzenetére
Mivel én most vettem és nem belakott rendszerre frissítettem a Nougatot, csináltam egy FR-t biztos ami biztos.
Ez a B302 amugy szerintem mar végleges rom.
-
neophyte79
tag
Lenne egy kis gondom.
Érzékeli az ujjlenyomatot a home gomb, de se alkalmazást váltani nem lehet, se visszalépni, semmit se. Mintha nem érzékelné, ugyanakkor az ujjlenyomat működik. Tud valaki valamit erre a hard reseten kívül?
-
neophyte79
tag
Köszönöm mindenkinek a választ. Igazából jól működik, nincs vele baj, de jobb szeretem a "friss" androidot. Lehet megcsinálom hétvégén, de most nincs rá ingerenciám.
-
törölt tag
válasz
Szerintem nem. Főleg ameddig nem jön ki a végleges
Sosem csináltam, csak egy táblagépemnél a Nexus 7 I-nél mert ott mindenbe belekapaszkodott az ember, de sem az LG LEON telefonomnál, sem a Nexus 7 II-nél sem, így evidens, hogy itt sem érzem szükségét. N7 I-nél is csak Lollipop után.
-
Joe.36
addikt
válasz
neophyte79 #745 üzenetére
Ajánlott... De pl az S7E nem csináltam meg én sem, hibátlan minden jó lett. Ezen meg megvárom a hivatalos verziót, aztán meglátjuk, nagy csodát nekem nem hozott.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szerintem igen. Verzió váltásnál én mindig megcsinálom, itt se hagytam ki miután frissült a rendszer.
-
neophyte79
tag
Sziasztok. Érdemes csinálni hard resetet a nougat frissítés után?
-
Trooper82
senior tag
válasz
heidrich #739 üzenetére
Az szép. Én már rég kifutottam a 3 napbol de szerencsére már fel sem tűnik. Első nap néztem, hogy ilyen, láttam Médiában, hogy a kirakott példány is, így nem foglalkoztam vele. Ezek szerint kellett volna. Az uj készüléken egy picit sem világosabb a kijelző tetejénél? Facebook alatt a leglátványosabb nálam.
Az alábbi linken beszélnek erről. Sok készülék ilyen...
http://forums.androidcentral.com/huawei-mediapad-m3/772308-mediapad-m3-noticeable-light-bleeding-under-normal-conditions.html
-
heidrich
senior tag
válasz
papabear73 #731 üzenetére
Közben én is feldobtam a Nougatot. Nagyon frankó.
-
heidrich
senior tag
válasz
Chris Kiki #729 üzenetére
Úgy néz ki. Pár napig használtam egy demó modellt (szolgáltatónál dolgozom) és emiatt határoztam úgy, hogy veszek egy sajátot mert nagyon megtetszett. Na a lényeg, hogy annál nem vettem észre ezt a hibát, holnap mellérakom a másikat. Annyira nem zavaró amúgy csak néha bizonyos esetekben vehető észre. Nem hiszem, hogy ezért visszaküldöm csak a szenvedés van vele. (Szolgáltatás mellé vettem szóval 14 napos visszakuldes, várnom kellene míg sztornózzák 2 hét, majd újra megrendelés...)
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba egy 64GB-os gold WiFi+4G modellel. Furcsa nagyon 6.0 alatt, hogy a DPI-t legkisebbre véve sem tablet módban futnak az alkalmazások. Volt nalam egy ugyanilyen masina pár napig próba erejéig arra feldobtam a B302-t ott ugye ez már megoldott, nem tudom megvárjam-e a véglegest.
De egyenlőre minden frankó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Chris Kiki #722 üzenetére
Pár béta romot már teszteltem korábban Motorolák esetén, ez a rom viszont nem béta, hanem végleges. A fórumban is említették már jó pár hsz-el ezelőtt + itt is található egy leírás róla.
-
Lovi24
senior tag
válasz
memphis_19 #715 üzenetére
UE55H6410 a tipusa. Ez sem mai darab.
Samsung tv-nél simán okozhat anomáliákat egy frissítés..... -
ghiottone
nagyúr
válasz
Chris Kiki #718 üzenetére
Nem hiszem, hogy béta lenne....
-
ghiottone
nagyúr
válasz
memphis_19 #716 üzenetére
Aha, eddig nagyon úgy néz ki. Sony Xperia Z3 Compact Tabletet váltott nálam és teljesen rendben van. Azt nem értem csak simán miért nem látja a frissítő a romokat?
-
memphis_19
tag
válasz
ghiottone #712 üzenetére
Szia,
Köszi szépen, hogy megnézted, nálam a beépített mirrorshare funkciócal megtalálja, csatlakozik is, csak a képernyő alsó fele le van vágva, pink pixelek vannak csak. Olyan mintha nem frissülne a képernyő tartalom, nem hiszem, hogy a wlan speed kevés. Azert írom, mert olyat is tapasztaltam, hogy egy korábban megnyitott video alsó képernyő része ott maradt 😁, azaz a screen update nem müködött volna.
Ma megpróbáltam egy másik 4k tvn csont nélkül ment, szintén samu tv.
Lehet a lassan 3 éves tv nem kezeli le a QHD felbontást. Megnéztem a tv beállitásokat, semmit nem tudtam állitani, képarány változtatás sem segített, nem volt hatással rá.
Ue40h6200 típusú TV.
Chromecast et még nem néztem. -
ghiottone
nagyúr
válasz
memphis_19 #705 üzenetére
A mirrorshare-t megnéztem egy Nexus Playerrel, de nem találja az eszközt, viszont az appokból a beépített "chromecast" használatával kilőve az eszközre simán megy normál, teljes felbontással. Ezért nem kedvelem, ha nem tiszta android van a gépen, mint a telefonom esetében, mert ott nincs ilyen gond, itt a tableten pedig a miracast az elsődleges, nem a google féle chromecast. Megpróbáltam a Google Home alkalmazással is átküldeni a képet, hangot, de ott jelezte rögtön, hogy nem lesz jó a megjelenítés:
A 2 oldalsó szélen fekete csíkkal jelent meg a tartalom és a alsó-felső részen belevágott picit + mintha csak 144-es felbontásba rakta volna át - elég csúnyán pixeles lett az eredmény.
Nem tudom nálatok a Play áruházból letöltött Firmware Finderrel sikerült-e a frissítés, mert nálam éppen megtalálta a 302-es végű áprilisi securuty patches Nougat-ot, de letöltésen kívül ez a megoldás nem ment (vagyis ment volna, ha elkészítek egy dload mappát és abba kicsomagolom a letöltött full OTA-t, majd tárcsázóból szervizkóddal frissítek), de inkább a gyári frissítővel szerettem volna végigvinni a folyamatot. Az XDA-ról leszedett régebbi firmware finder + wifi proxy ideiglenes átállítása már remekül működött.
Egy Pixel Invert témával, nova launcherrel és pixel icon packkal már közelít is a stock nougathoz a kinézet.Amit még észrevettem, hogy itt sem szereti a rendszer az ujjlenyomat a feloldáshoz + nova launcher dupla kopp a kijelző kikapcsoláshoz kombót, mint a többi ujjlenyomat olvasós eszköz esetében (Moto G4 Plus, Z Play-nél próbáltam, de OP3 és sok más készüléknél is hallottam róla). - vagyis, ha Nova launcherbe beállítom, hogy dupla koppal kikapcsolja a kijelzőt, akkor ujjlenyomat beolvasásával nem fogja feloldani, mert az eszköz rendszergazda zárol és csak az ujjlenyomat regisztrálásakor megadott kóddal tudom feloldani, de ha simán a ki-bekapcsológombot használom, akkor nem dobja fel.
Aksiban tetszik - 302-es végű Nougat romon vagyok közel 1 nap után 5 óra 48 perc aktív SOT-al és még van 41% hátra - wifi alvómódban, csak aktív kijelző esetén megy, mobilhálózaton rajta lóg a tablet, de adatkapcsolat nem aktív és kijelző automata világításon megy - persze ez csak youtube, mxplayer, chrome, facebook, google+ használatával, játékra nem használom.
-
kerxy
őstag
Sziasztok! Csatlakoztam egy 4/32es modellel, FirstPhonenál nyitási akcióban lecsaptam érte 80-ért. Van gyári tok is több színben arra is 20% akció van.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Full hd-s Samsungon nálam jó .
-
Buvana
aktív tag
Chromecast tel is jó!
-
válasz
LG tv rendesen kezeli, bár csak 1080p, nálad inkább a Samsung Mirrorshare kezelésénél lehet a gond.
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
BornToBePuli #706 üzenetére
Egy-két újraindítás megoldotta.
-
memphis_19
tag
Sziasztok,
Valaki próbálta már az M3-ason a MirrorShare funkciót TV-re?
Nekem adott egy FullHD kijelzős Samsung TV, és olyan jelenség van, hogy levágja a kijelző alsó harmadát, tehát nem látszik (zöldes képrész). Megpróbáltam egy 4K-s TV-n, azon rendben volt. Véleményem szerint az lehet a gond, hogy a TAB felbontása 2560*1600 (16:10) screen ratio, a standard fullHD Tv pedig 16:9.Azt még nem néztem, hogy mi változik ha a TV-n a picture beállításnál a képarányt módosítgatom valamilyen illeszkedő értékre.
Köszi a válaszokat.
üdv,
Péter -
Trooper82
senior tag
válasz
BornToBePuli #703 üzenetére
Esetleg nincs bekapcsolva az alkalmazások menü?
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem nougat-ra. Bizonyos alkalmazások csak a Play áruházból indíthatók. Nem csináltam gyári visszaállítást. Ennek vajon mi lehet az oka?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
papabear73 #700 üzenetére
100%-ban.
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok,én is csatlakozom a tulajok közé,egy hétvégi akciós MM vásárlás után. Hétfőn jött meg a tab,sokat még nem nyúztam. Picit féltem az akksitól,de eddig kellemes csalódás.
A kijelző és a hangszórók kiválóak,a rendszer gyors. Az Akg füles a márkától megszokott elsőrangú minőség,habár nincs még bejáratva.
Tokot már én is rendeltem az Aliról,remélem hamarosan megérkezik.
Egyelőre ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest