Új hozzászólás Aktív témák
-
adokveszek29
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam közelebbi topoikot ezért ide írok.
Adott egy Huawei mediapad T2 10 (2gb ram, 16 gb háttértár FHD kijelző)
Jelenleg android 5.1.1 verzó van rajta és az uccsó frissítése 2018. jan. 1. és nem is dob fel újabbat.Build szám: FDR-A01wC100B008
Tök jo kis tab, jó képpel, gyerekeknek mesenézésre disneyplusszozásra stb.
Azonban baromi lassú.Szeretném frissíteni és rootolni az androidot illetve gyorsabbá tenni magát a rendszert.
Tudnátok ebben nekem segíteni?
Üdv,
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
philoxenia #2326 üzenetére
Cseréld ki magad, nem nagy dolog. Néhány hozzászólással feljebb még linket és véleményt is találsz.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok. Megörököltem a feleségemtől az övét. Jól használható lenne még sok mindenre, csak az akku rettenetesen merül már. Az lenne a kérdésem, hogy cseréltetett-e valaki már akkut benne, ha igen, a szerviz adta-e az akkut és mennyire volt elégedett a munkájukkal. Bp. - Szolnok környékén, ha lehet.
Illetve ez az akku jó lehet-e hozzá, ha magam cserélném.
A felirat szerint ua., mint az alis... -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A [LineageOS 20] már müködik a kamera is.
Sajnos nem merek neki állni a telepítésnek. Még sose csinátam ilyet. Azt se tudom hogy kell-e rootolni előtte? Valaki esetleg le tudná írni a folyamatot? Vagy esetleg vállalná Budapesten valaki a telepitését?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
tothferenc
aktív tag
Nekem a csak wifi verziot nem sikerult rootolnom. Plane hogy a huawei megszuntette a root oldalat.
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
huawei Mediapad M3 BTV-DL09 ügyben lenne kérdésem.
root-olni szeretném, és/vagy jobb rendszerrel szeretném feltölteni.kérlek nézzétek el nekem ha a csillió HSZ-t nem olvasom át:
belinkelnétek nekem kérlek egy működő módszert, a rendszer lecserélésére?
melyik ROM a javallott erre a tabletre?nagyon megköszönném a segítséget!
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #2320 üzenetére
Értem, köszönöm
-
Chris Kiki
senior tag
-
Chris Kiki
senior tag
Már elég régen, Aliról. Állt nálam pár évet, de nem lett baja. Minden előképzettség nélkül kb. 20 perc kicserélni. Melegíteni kell (én egy közönséges hajszárítót használtam), majd az akkuhoz adott "pengetővel" simán körbevágni a kijelzőt. Néhány csavart ki kell oldani utána (a spéci csavarhúzót is mellékelték), és kifeszegetni a régi akkut. A kijelzőt még nem ragasztottam vissza, de már megrendeltem a ragasztót.
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #2317 üzenetére
Honnan rendelted?
Nagy munka kicserélni?
Ahogy én látom, nem nagyon lehet szétszedni.
Üdv. Joe -
F.Gábor
csendes tag
Hát ez már egy jó ideje csendes vidék 🙂
De ha valaki visszajönne nosztalgiázni:
2017 decembertől használom napi rendszerességgel ezt a tabletet. Az igaz, hogy csak a 7. Android verzióig jutott, az utolsó biztonsági javítási szint pedig 2018.12.01.-i. Viszont azóta is hibátlanul működik. Nincs különösebben óvva, de kívülről is szinte gyári állapotban maradt. Fólia nincs a kijelzőn, viszont karc sem. Akksi ma is hibátlan, nem teszteltem, de több napot bír. A wifi-je még ma is az elsők között van: ahogy rányomok a kapcsolódásra, a következő másodpercben már kapcsolódott is. Egyetlen telefon sem tudta ebben előzni, pedig már egy-kettő cserélődött a kezemben ez alatt az idő alatt
Egyetlen kis ráncocska jelent csak meg az arcán így öregkorára: némelyik alkalmazás kicsit lassabban indul, mint újonnan. Összesen ennyi...
Ja, és kikapcsolni meg nagyon ritkán szoktam.
Szóval eléggé megérte anno azt a 117 eFt-ot.
A tesztre alapozva döntöttem amúgy akkor a tablet mellett, úgyhogy visszamenőleg is köszönöm nektek! -
Pazolini
senior tag
válasz
tothferenc #2311 üzenetére
Neten 38E volt, amit egy honlapon olvastam, ő 22E-ért vállalta, természetesen úgy, hogy ő szerezte be az érzékelőt. Tokkal-vonóval 2 nap volt az ügylet.
-
tothferenc
aktív tag
Only wifi modellen hasznalja valaki a ph appot? Nekem az utolso ket frissites ota nem megy
-
Pazolini
senior tag
M5 GSM
Bárdos Tibor
[link] -
Buvana
aktív tag
itt nyitott, de a kamera nem megy főzött romon, ezért fel sem tettem. Attól még lehet hogy jó ,de nekem nem kell.
Rendelés időpontja:2017 febr. 27
Huawei MediaPad M3 8.0 Wi-Fi + 4G/LTE 64GB tablet, Gold (Android)1119 990 Ft119 990 Ft -
Pazolini
senior tag
Sziasztok! Megvan az emberem, Peti. Pesterzsébeten dolgozik. Pontosabban ott van az az ismerőse, akihez ő is viszi a mobiljait. Sajnos ő már a multimédia iparágban van, ott kamatoztatja a tudását, de nekem azonnal segített, képeket kellett küldenem az elő-és hátlapról, s ő maga vitte be az (új) emberhez árajánlatért. Megvárom, mit mond. És aztán megszerzem és küldöm nektek is az elérhetőségeit.
-
Buvana
aktív tag
Mikor lesz már újra ilyen elegáns, könnyű 8.3 as tab a piacon? Friss HW-SW-el? Még itt is napi szinten nyúzva van.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Fatális faxságom miatt a kijelző megsérült. Még rajta a gyári fólia, ami sajnos nem tudta megvédeni. Teljes mértékben használható a kijelző, de előbb-utóbb szervizbe kellene vinnem.
Telekomos vétel volt 2017 elején, 7 és fél éve szolgál, mindig nagyon vigyáztam rá. Nagyon sajnálom.
Volt már valakinek cserélve az üveg? Egyáltalán jól emlékszem, hogy a panel felett üvegréteg van, ami cserélhető, s nincs az üveg egybeépítve vele, ami rettenetes drágává tenné, sőt: totálkárossá.
Bocs, hogy semminek nem néztem utána, csak kérdezek, de egy kicsit még sokkos állapotban vagyok... -
sonye
senior tag
Sziasztok!
Búcsúzok a fórumtól.
A legjobb tableteim voltak ezek az M3 gépek.
Sajnálom, hogy a hüvely magára hagyta. Csinált nagy és google nélküli verziókat.
Már ideje volt váltanom, mert szükség volt az új android funkciókra.
voltak olyan spécibb applikációk, amik nem mentek a 7-es androiddal. Főzni meg nem akarok.
4 évet használta, és a mai napig hiba nélkül mennek a gépek.
Szomorú, hogy ma már nincs ez a minőség.
Xiaomi Pad 5 lett az utód. A mérete időnként nagy, de sokkal több tartalom elfér a kijelzőn. -
adabra
senior tag
Állítólag a DC-unlocker -rel megoldható a dolog kb 5 USD ellenében.
Ha lesz pár szabad órám, rászánom magam (és a pénzt)... -
cirx
senior tag
válasz
tothferenc #2297 üzenetére
és akkor el is jutottunk a mese végére
-
adabra
senior tag
Köszi.
Közben megtaláltam ezt:
LineageOS 17.1( Andorid 10, 2022 októberi biztonsági pakk)Majd valamikor kipróbálom.
-
sonye
senior tag
7 van rajta. Talán még lehetett rá rakni 10-et.
Mai napig a legjobb tablet.
Szépen magára hagyták és ezzel megölték.
Eladtam, mert a 7-es android nekem már kevés volt azokra a feladatokra, amit szeretnék.
Keresem az utódot, de szörnyű, hogy a tepsi teniszütő méret a trendi.
Nem vagyok alma párti, de az a mini tablet zseniális lett. -
adabra
senior tag
Nagy a csend...
Lehet erre a tabeltre valamilyen friss(ebb) rendszert felrakni?
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #2290 üzenetére
Én a gyári szervízben gondolkodom, majd kérek tőlük árajánlatot. Mennyi volt az aksi ?
-
PrinczA
őstag
válasz
neophyte79 #2287 üzenetére
Szia, frissebb Android engem is érdeklene M3 8.4-re.
Van erről valahol/valakinek infó? -
neophyte79
tag
Sziasztok.
Adott egy M3 lite, a kérdés az, hogy érdemes-e a lehetőség szerinti legifjabb Androidot felmókolni rá? OTA szerint nyilván a legújabb van fenn, itt a kérdés...lesz látható javulás, vagy hagyjam a 3 GB RAM miatt? -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy M3 Lite 10 gépem (BAH - L09C100B270).
Mostanában az a hibát produkálja,hogy gondol egyet és onnatól a kijelző nem reagál semmire nem érzékel az érintést.
Csak akkor tudom újra használni akkor is csak egy kis időre,ha rádugom usb-re,úgy tudom csak a hangerő+ és kikapcsoló gombbal kikapcsolni,az újraindítás nem segít.
Akkor jó egy darabig minden működik 1-2 óráig és aztán kezdődig előröl minden.
Szerintetek a kijelző kezd haldokolni vagy a rendszer?
Hogyan tudom újra rakni a fimwaret,vajon az segítene a gépen van értelme szerintetek? -
Chris Kiki
senior tag
Megjött az akkumulátorom, van valaki aki ki tudná cserélni nekem, vagy tudtok ajánlani megbízható szakit itt a PH-n?
-
Orlin
addikt
Ismét én,bocsi.
De hogy lehet ekkora árrés?
A leírás és a külső hasonló.Köszi.
TABLETTOK HUAWEI MEDIAPAD M3 8,4 (8.4 COL)- FEKETE FORDÍTHATÓ MŰBŐR TABLET TOK
Tok álló, bőr hatású (FLIP, asztali tartó funkció, 360°-ban forgatható) FEKETE -
Orlin
addikt
válasz
tothferenc #2280 üzenetére
Köszönöm.
Ez elvileg azonos azzal amit néztem csak Gigapack Galaxy NotePro 360° bőr védőtok.És tudja is a funkciót.
A kettő között van különbség vajon?Az árán kívül?
Huawei Mediapad M3 8.4, mappa tok, elforgatható (360°)
Tok álló, bőr hatású (FLIP, asztali tartó funkció, 360°-ban forgatható) FEHÉR
Köszi. -
Orlin
addikt
válasz
tothferenc #2278 üzenetére
És az mennyire vált be?
Ami most van az is műanyag de tele van repedésssel....
Nézem videót ott felébreszti a hasonló tok.
Igen írtam nekik.
Köszi. -
tothferenc
aktív tag
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Pár honapja vettem egy tokot a tablethez,anyum használja de szépen megrepedt.
Most ezeket néztem ki.
És itt.
Ezek tudják a "wake up" funkciót?
Nem látom a leírásban.
Köszönöm. -
Poechead
csendes tag
Sziasztok!
Telekomnál vásárolt lte-s m3 független? Mert akkor szereznék bele digis simet... -
Trooper82
senior tag
válasz
alextheboss #2271 üzenetére
Szerintetek samsung tab s4-re érdemes lehet váltani? Ahogy nézem a chipset gyorsabb tesztek is jókat írnak és már az ár is lejjebb. Bár nem tudom megéri e a ráfizetést. Gondolkodom. Picit szaggat már, de amúgy semmi baja.
-
alextheboss
tag
Sziasztok!
Nézelődtem a neten, de mindenhol m3 lite romok vannak. M3 8.4-re lehetséges, hogy nincs? Lineage OS-t szeretném feltenni.Előre is köszi!
-
tothferenc
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2269 üzenetére
-
gerrog
aktív tag
válasz
tothferenc #2267 üzenetére
ööö..bocs, nem vok profi
a 8.4 az android verzió? -
gerrog
aktív tag
hali
két technikai infót szeretnék megtudni MediaPad M3 Lite 10 tabletről
nem tudjuk használni a Google Fordító kamerás beolvasási lehetőségét (nem indul el a kamera, csak valami ismertető szöveg)
a fordító leírásában az áll, hogy autofókuszos kamera és kétmagos, ARMv7 architektúrával ellátott processzor kellez a tablet rendelkezik ezekkel?
választ köszönöm -
Tompie
őstag
válasz
Chris Kiki #2264 üzenetére
Köszönöm 🙂
Megvettem. 🙂 -
-
Tompie
őstag
Újra olvasva a mobilarena tesztjét, írnak apróbb döccenésekről netezés közben is illetve csak rendszer használat / lapozás közben is, ez mennyire észrevehető / zavaró?
-
Pista0001
addikt
Jó kérdés. Jelenleg a legnagyobb teljesítményű androidos eszközöm, elvagyok vele. Van Samsung Galaxy tab 7 lite-om is, azt használtam előtte, azzal is elvoltam, igazából akkor döbbentem rá, hogy milyen lassú, amikor ezt megvettem.
Igazából az igényeidtől függ, szerintem alapvetően használható, de a technikai fejlődés iszonyú gyors, és az aplikációk, weboldalak, médiatartalmak elég jól követik ezt a fejlődést, szóval egy újabb készülékkel jó eséllyel jobban jársz. 50-60e forintot (vagy annál többet) biztosan nem adnék érte, ezt az összeget inkább megpróbálnám megtoldani újabb készülék vásárlásához.
-
Tompie
őstag
Egyébként ma is érdemes még venni ilyen darabot használtan? Gyorsaságot tekintve mennyire állja meg most is a helyét?
Köszönöm -
Tompie
őstag
válasz
tothferenc #2253 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy kimaxoltam a lehetőségeket :)
THX -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Jófogás, hardverapro.hu, marketplace.
Még hol érdemes keresgélni / kutatni egy ilyen tablet után? 😊Sima (nem lite) 4/64 LTE elsősorban ami érdekelne 🙂
Köszönöm
-
tothferenc
aktív tag
válasz
papabear73 #2219 üzenetére
Nemreg en is neztem az m6-ot, de kerdeses, mikor jut el hozzank. Spanyolorszagban kezdtek el forgalmazni az EU-ban eloszor az osszel. Viszont mivel a deal utan jelent meg, google nelkul erkezett, igy nekem felejtos. Egy spanyol tesztet lattam eddig errol.
-
Tompie
őstag
válasz
tothferenc #2246 üzenetére
-
Tompie
őstag
A 32GB változatnak mennyi szabad helye van tiszta rendszernél / mennyi helyet foglal a rendszer?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Van olyan is ami nem LTE képes?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Chris Kiki #2243 üzenetére
Video van rola, ahogy neztem, buktato ugyan annyi, mintha egy masik teloban/tabletben szednem le a kijelzot.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
tothferenc #2242 üzenetére
Kösz. Majd írd le a tapasztalataidat és az esetleges buktatókat.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Chris Kiki #2241 üzenetére
Aliexpress, ahogy tobb mas keszulekhez is
Kijelzo lemelegit, akku csere, kijelzo visszaragaszt B7000-rel. Tucatszamra csereltem mar akkut, kijelzot, sztem ez is menni fog
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
tothferenc #2240 üzenetére
Honnan veszel hozzá akkut és hogyan cseréled ki? Az enyémben haldoklik az akku, de szeretném megtartani a tabletet.
-
ghiottone
nagyúr
Snapdragon 855+-os telefonom van, amellett már nekem lassúcskának tűnik az M3 8.4. Aksiban és sebességben nálam most is azt tudja mint első nap és ezért nem cserélném újabbra mert netezésre operával, youtube vanced, + 1-2 app bőven elég.
Ha most kellene vennem, akkor azért venném csak az újabbat, mert annak jobb a támogatása, erősebb a processzor, újabb a rendszer, stb. -
Tompie
őstag
válasz
ghiottone #2235 üzenetére
Miért nem vennéd, lassul stb.?
Egyébként a 3/32 és 4/64 kiadás csak ebben különbözik? Mind a kettő wifije kezeli az 5GHz-et?Mivel sok pdf-et olvasok, arra használnám emiatt inkább csak ~8“, de ha már egy gyorsabb tabletről van szó akkor egyéb dolgokra is, filmnézés stb ha már LTE képes akkor telefonálásra is.
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Lite verziót is érdemes venni belőle vagy inkább csak a simát, nem lite-ot?
Utóbbit még 80e is árulják illetve még 60e az ára használtan, mennyi ennek a reális ára ma?
Köszönöm -
Pista0001
addikt
válasz
drmotto #2231 üzenetére
Ahogy kicsit lentebb/fentebb írtam, ki se bontottam a gyárit (sem a Mate7 telefonomét), mindenféle egyéb, többnyire Samsung töltőket használok azok kábeleivel. Ebay-en külön vásárolt kábellel még nem próbáltam, a telefonnal nem volt gond azokkal sem
Van nekem egy Motorola RazR-em, az olyan, hogy csak a saját kábelével szeret töltődni, illetve a saját kábele is csak vele hajlandó működni, szerintem ez egyedi anomália. Ez a telefon még az egyik gyári autós tartómmal se működik, csak ha bizonyos irányba megfeszítem.
-
drmotto
őstag
Tudtok segíteni hogy hol lehet töltőkábelt kapni hozzá? A gyári 3 év alatt teljesen szétment, egy darab van itthon, viszont 2 tabletet kell tölteni többnyire egyidőben. Van egy csomó másik kábelem, de egy se tölti, csak a gyári.
-
Pista0001
addikt
Csináltam rendszer visszaállítást, a fogyasztás normalizálódni látszik. Deviszont... Most meg nem talál frissítéseket
-
Pista0001
addikt
válasz
ghiottone #2225 üzenetére
Az Ampere app 700-800 mA közti áramfelvételt mér... A Mate 7 150-250 mA környékére áll be. Nyilván a kijelző kisebb, de jelen esetben mindkettő automata fényerőn van, a tab csúszkája minimumon, a telefoné félnél. Nyilván az órajelek is kisebbek, de korszerűbb gyártástechnológia a Kirin 950, mint a 925. Némi különbséget elfogadhatónak tartok, de ez soknak tűnik.
-
Pista0001
addikt
válasz
ghiottone #2225 üzenetére
Köszi. Gondoltam rá, de nem tudom, mit is kellene mentenem előtte. Nem csináltam még soha FR-t. :) A töltőkábel rendben van, szépen bekattan az aljzatba, utóbbi is tisztának tűnik, nincs benne szösz. A gyári töltőt sose használtam, ki se bontottam (akárcsak a telefonomét, szintén Huawei). Ma a bekapcsolás után rendesen töltött ugyanazzal a töltővel. Réndszerint ezt a Samsungot használtam, alkalomszerűen egy régi Motorola és egy Wiko töltővel is töltöttem. Inkább a fogyasztás tűnik soknak, de komoly melegedést nem tapasztalok.
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. 2 év 1 hónapos a készülékem (wifi, 4/32 giga), mostanában felfigyeltem némi anomáliára. A rendszer C100B006, azaz android 6.0, emui 4.1, ahogy kivettem a dobozból. Egyrészt némi akadozásra figyeltem fel, pl kijelző feloldáskor a messenger chat fejeket kicsit késve teszi ki, másrészt az akksi se bírja úgy, ahogy kellene. Korábban 2 naponta kellett töltenem, azonos felhasználói szokások mellett már 1 napot se húz. Tegnap erre is rátett egy lapáttal, töltőre csatlakoztatva (Samsung 10 colos tableté, 2 amperes) is csökkent a töltöttség youtubozás közben. Alig 15 perc alatt 20%-ról lement 16%-ra, aztán kikapcsolt kijelzővel kb 5 óra alatt is csak 21%-ra töltött vissza. Ezután kikapcsoltam, kb 8 óra múlva bekapcsoltam, akkor 34%-ot mutatott, a töltésre jól reagált. Azóta 2 óra 45 perc töltés nélkül, 1,5 óra bekapcsolt kijelzővel, 72%, ami nem tűnik annyira rossznak, deviszont... Az energiafelhasználás 30%-a hardveres (szinte csak a kijelző), a többi szoftver, 45% az "Android rendszer többszörös alkalmazások", azon belül az "Integrated test" messze az első helyen. Ez normális?
Hogy tovább fűzzem, érdemes frissíteni 7-es androidra (a korábbi hsz-ok alapján gondolom sokak szerint igen
)? Mi jobb, mi rosszabb benne a 6-oshoz képest? Köszi előre is, ês bocsi a hosszó hsz miatt :)
Szerk.: Míg ezt bepötyögtem, 72%-ról lement 70-re...
-
tothferenc
aktív tag
Hasznal valaki BT billentyuzetet az M3 8.4-es tabijahoz?? Ha valakinek van valami bejaratott tipusa (johet ebay, alis link is) azt megkoszonnem. 😊
-
sonye
senior tag
válasz
Én már akartam venni valami mást az M3 helyett, de egy másik M3 lett a vége.
Arányaiban sokkal drágább az M4 is mint amennyivel tudna többet.
Nekem az újabb kiadások is csak alig változtatott, de pénzlehúzósok. -
cirx
senior tag
válasz
Csak is attól függ, hogy kap e gapps támogatást. Ha nem, akkor egyáltalán nem ajánlom.
-
papabear73
csendes tag
A Huawei M6-ot nézte valaki? Én most láttam, hogy már un. turbo edition (6GB RAM) is megjelent belőle, itt egy cikk:
https://www.huaweicentral.com/huawei-mediapad-m6-getting-a-turbo-edition-pre-sale-started/
Ugyanakkor a Huawei oldalán nem találok semmit. Aliexpressen kapható 405 és 465 (LTE) USD áron. Piros és kék színben van, nekem mindkettő nagyon tetszik külsőre.
Az M3 nálam még tökéletesen működik, de Karácsonyra odaígértem a gyereknek, és hát kell valami utána is. Mit gondoltok? -
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat!
Közben elkezdtem rendelni egy M5-öt, ami LTE/4G-s és ott is azt mondták lehet vele telefonálni. Aztán megláttam pár leírást itt, ahol a MM és Euroncs ügyfélszolgálat azt írja, hogy ezeken a gépeken nem lehet telefonálni. Ezt most nem értem. Több helyen is utánanéztem. Erre 2 jól ismert üzlet ügyf.szolgálata ennyire nem tudja?
(M3 LTE, vagy M5 LTE ilyen szempontból ugyanaz, de kevesebbet biztos nem tud)"Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a MediaPad M5 tablet SIM foglalattal van ellátva, aminek a funkciója, hogy érzékelje a SIM kártya mobilinternet hozzáférést. A hívásfogadás ennél a terméknél nem lehetséges. Üdvözlettel, Euronics Ügyfélszolgálat "
"Tisztelt érdeklődő! Ez a készülék nem alkalmas telefonálásra. Üdvözlettel: Media Markt csapata"
-
Krystal_s
addikt
válasz
BornToBePuli #2209 üzenetére
Köszönöm.
..és a Wifi is jól működik? A tesztoldal szerint gyenge. Nem tudom mihez képest érti.
(jelenlegi gépemmel az egész házban, mindkét szinten, terasz, kertben is még jó a jel és a net.) -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, (tudom ez nem a lite topik, de a kérdésem elvileg mindkét fajtára ugyanúgy jellemző)
az M3 (lite) LTE verzióval lehet telefonálni is? Sok helyen azt írják lehet, de nem egyértelmű. A Telekom oldalán valami új szoftvert említ, ami szükséges.A másik a Wifi. Az olvastam tesztoldalakon, hogy elég gyenge és lassú... Ez igaz lenne?
"WiFi connectivity is a major weakness of the M3 Lite 8. Transmit and receive speeds are abysmal, hovering around 45 MBit/s. Compared to other tablets on the market, the M3 Lite 8 is just plain slow when it comes to wireless connection speeds. In daily use, websites to take a second or two longer to load than other tablets and mobile devices." -
ghiottone
nagyúr
válasz
tothferenc #2205 üzenetére
-
tothferenc
aktív tag
Senki?!
-
tothferenc
aktív tag
Sracok, valaki tesztelne konrtollnak, mert nalam nem megy. Adott az Index app, es hiaba rakom automatara vagy kapcsolom manualisan be, sehogy sem mukodik az ejszakai mod. Mar ripoltoltam tobbszor, de az jutott eszembe, lehet csak nalam bugos.
-
Joe.36
addikt
válasz
tothferenc #2200 üzenetére
Nekem több mint 3 éve megvan, jó még az aksi, pedig sokat használom nagyon.
-
sonye
senior tag
Én annyira örömmel használom az M3-at, hogy veszek még egyet, mert fiam lassan kisajátította a mostanit.
Nagyon kritikus tudok lenni a kütyükkel. Volt már pár tabletem, de valahogy ezt az m3-at nagyon eltalálták.
Az M4 picivel jobb grafikus vezérlő meg frissebb proci nem éri meg a felárat. Én személy szerint a 10" méretet is nagynak érzem, ez a 8" tökéletes méret.
És talán azért tud ilyen jó gépként megmaradni, mert nem frissítették lefele szándékosan, mint pl a mate 10 pro-m. -
törölt tag
válasz
tothferenc #2200 üzenetére
Nekem anno garanciában cserélték, mert felpúposodott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest