Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
Már elég régen, Aliról. Állt nálam pár évet, de nem lett baja. Minden előképzettség nélkül kb. 20 perc kicserélni. Melegíteni kell (én egy közönséges hajszárítót használtam), majd az akkuhoz adott "pengetővel" simán körbevágni a kijelzőt. Néhány csavart ki kell oldani utána (a spéci csavarhúzót is mellékelték), és kifeszegetni a régi akkut. A kijelzőt még nem ragasztottam vissza, de már megrendeltem a ragasztót.
-
Divinity
őstag
Firmware Finder, egy kis app ami a Huawei szervereiről szedi a rendszereket, test verziók is felkerülnek, azokat és gyakran még az approvedeket sem lehet feltenni de legalább egy jövőképet tud mutatni.
-
Divinity
őstag
FF-ben elérhető a kövi biztonsági frissítés csak még nem approved.
Amúgy nekem is tökéletes az akku egy jó másfél év után is.
Kicsit sajnálom, hogy nem lesz Oreo se, az hozna sok jó dolgot de hát ez van, multimédia ezsköznek továbbra is tökéletes és lesz is még vagy két évig szerintem. -
-
Nálam restart után is ugyanez a helyzet. Azt gyanítom, hogy a bejelentkezésnél a Google valamiért nem a bejelentkezés meglévő fiókba, hanem az új fiók létrehozása képernyőt hozza elő, és ha megadunk egy meglévő fiókot, nyilván kiírja, hogy az már létezik.
Ezzel együtt a Chrome-ban megvannak a könyvjelzőim, de nem lát bejelentkezve. A widget továbbra sem működik.Most nézem, hogy a Google súgó pl. látja a fiókomat, másik fülön a Chrome már nem... Tiszta káosz...
-
Szabi020
tag
Szia!
Ha tudsz valahogy frissíteni vagy valaki tudja mit kell tenni az kérem jelezze, mert nekem is ugyan ez a helyzet.
Én is 8.-án vásároltam csak egy másik boltból.
illetve még azt is kérdezném,hogy valaki meg tudná e mondani ,hogyan tudom letiltani azt,hogy amikor az ujjam a kijelző aljáról húzom felfele akkor a google induljon el azt megköszönném.
Előre is köszönöm szépen annak aki segít!
-
ghiottone
nagyúr
Nem értem miért így áll hozzá a Huawei a frissítésekhez.Telefonban Motorolát használok főleg, ott a felső-középkategóriás a 6.0-val vásárolt több mint 1 éves Z Play modell például minden hónapban kapja a biztonsági frissítéseket, múlt héten a novemberit, 7.1.1-en áll és zárt bétában már az Oreot tesztelik a decemberi frissítéssel. Itt tabletban azért felső kategóriát kaptunk, de eléggé nyögvenyelős a frissités, holott a szeptemberi patch a bluetooth-os "blueborne" a novemberi pedig a wifis "KRACK" fenyegetettségeket javította ami talán nem ártana nekünk sem megkapnunk...
- Ezeket leszámítva a Sony Xperia Z3 Compact tablet volt utoljára amit ennyire megkedveltem.adabra: valamelyik 303-as fullOTA kellene szerintem.
-
motofi
aktív tag
Szia! Én is csatlakoztam. Egyelőre csak pozitív. Kicsit tartottam tőle, mert a korábbi M1 internetezésre egy szerűen alkalmatlan. Az M3-nál már nincsennek lefagyások, váratlan kilépések stb.....
Az a kérdésem lenne, hozzád illetve akinek gyári tokja van, hogy a tokot használatkor, kézbevételkor hátra lehet teljesen hajtani? -
Buvana
aktív tag
Vissza lehet állítani a root mentes gyári rendszert, és vissza is lehet zárni a bootloadert. Szóval a válasz nem, de mégis igen. Elvileg a nyitás garanciavesztéssel jár, de akkor miért van visszazárási lehetőség? Előbb lesz újabb gépünk, minthogy ennek baja legyen! Reklámok nélkül még élvezetesebb a tab használata! További okos programok, PL mac address changer, Titanium backup, egyebek, csak rootolt eszközökön használhatóak. Már nagyon hiányoztak!
-
cirx
senior tag
Nekem is. Csak folyton bekapcsol, még ha ki is van kapcsolva. Olyankor csinálok egy on off-ot és ismét kikapcsol egy ideig. Láttam te is szenvedtél emiatt azért kérdeztem. Nem gáz végülis mert legtöbbször külső hangkártyát hsználok, de ha nem akkor mindig meg kell játszanom ezt a műveletet.
-
Buvana
aktív tag
Szerintem napok kérdése neked is. Minden adat megmaradt mindkét frissítés után. És mintha gyorsabb lenne a rendszer, bár eddig sem volt lassú! Még azt is kipróbálhatod hogy amikor feltettem usb-n, akkor 2 partíció jött elő asszem. Az egyik a belső tárhelye, a másik a Hisuite telepítő lemeze (win 10 alatt) és feltettem a hisuite-t. utána nyomtam a frissítésre. Csak tipp.
-
törölt tag
Nem tudom, hogy itt meséltem e, de az LG Optimus L7 II-nél a gyártó felhelyezett egy fóliát, szépen pontosan, buborékmentesen, ekképpen:
Így talán érthető, hogy nem voltam érte hálás
Az már egy trollkodással felért
Csupa olyan információ, amit vagy fejből tudott az ember és / vagy a kézikönyvben, dobozon stb rajta volt
-
Hyena
senior tag
Hat en meg egyszer regen probaltam valami eszkozt a hozza adott foliaval, de meg a tapintasa is mas volt a kijelzonek, kevesbe volt erzekeny, es egy ido utan nagyon felidegesitett, hogy mekkora gyoker vagyok, hogy itt benazok vele mas elonyere.
Azota a targyak vannak ertunk modszert hasznalom, folia, tok, hatlap, stb szoba sem johet, de persze azert normalisan hasznalom a keszuleket, egy evet igy is kibir.
Mar varom a mediapad 4et vagy esetleg a hosszu ideje pletykalt 2017es uj Nexus 7et vagy legyen akarmi is a neve annak ellenere, hogy igazabol kellemesen csalodtam a mediapad 3ban, jobban birja az akkumulatora mint a shield k1e (4 honapig volt meg) jol szol a hangszoroja, lag nelkul hasznalhato, de zavar, hogy jopar app telefonkent latja.
Nnna persze senkit nem akarok lebeszelni a fent nevezett kiegeszitokrol ha ot nem zavarjak ezek.
A szep allapotban tobbet er cimu dologert a fent emlitett benazassal fizetni nekem tul draga nemi arkulonbsegert. -
Hyena
senior tag
Nem kell sim ahhoz, hogy menjen tableten is a viber, mint ahogy asztali szamitogepen is megy csak az aktivalas tortenik maskepp.
A felbontashoz tartozo DPI alapjan iteli meg az alkalmazas, hogy az eszkoz amin fut az telefon vagy tablet es pl a viber, (gmail , youtube, chrome...) a gyari DPI alapjan hibasan telefonkent azonositja a mediapad m3at. Ha egy adp parancsal megvaltoztatod azt (a kovetkezo rebootig) akkor tabletkent.... -
törölt tag
Magam is a telefonra tippeltem volna.
A lényegesen alacsonyabb felbontású Nexus 7 I esetében is a Chrome táblagép nézetben ment, a FHD-s N7 II-ben pedig szintén, nehogy már egy QHD-s eszközön ne lehetne...
A Firefox, és az Opera táblagépmódban működnek. Mondjuk én így is Chrome-ot használok főként, mert az legalább egyből megnyitja a Youtube-ot, ellentétben a Firefox-szal.
-
Hyena
senior tag
Allitolag majusban lesz majd 7.0 mediapad 3ra jo lenne, hatha megoldana ezeket a hibakat. pl jobban tetszene a meglehenites/nezet mod kicsire allitva, de nem jo mert igy a youtube appban a feliratkozasra klikkelve azonnal force close az eredmeny.
Kozepesre vagy nagyra allitva nincsen ez a hiba, ami azert durva mert a netet bongeszve kiderul, hogy mar fel evvel ezelott is igy volt a dolog.
Ugy tunik folytathatom a keresest a tokeletes 8 colos tablet utan, majusban hatha bejelent valamit a Google addig meg csak kibirom valahogy.
A shield k1 utan kicsit csoborbol vodorbe modon erzem magam, az egyetlen ok amiert megis megtartom, mert az ujdonsag erejevel hat meg jelenleg....
Amugy nem konkretan a felbontas okozza a hibakat, hanem a felbontashoz tartozo DPI.
325re allitva ezt minden mukodik jol, a programok is tabletkent kezelik az eszkozt (kiprobaltam) kar, hogy a beallitas oda reboot utan. -
Bailey
senior tag
A 7-et meg fogja kapni, ezt már régebben is mondták. Az M2 is megkapta a 6-ot, igaz jó sokára, viszont az összes Kirin 950-es telefon már megkapta a 7-et, így az M3-ra is hamarosan várható már. Mellesleg a Huawei inkább a Samsungot szorongatja, ott meg most bejelentettek elég sok frissítést régebbi eszközökre is, többek között a Tab2S-t is frissítik, ami sokkal régebbi modell mint az M3. Igaz a Samsung most a Note 7 kudarcot akarja kicsit feledtetni, gondolom ezért teker most.
-
törölt tag
Nos akkor pár gondolat:
A Huawei mint márka hírhedt arról, hogy a készülékeit amik elhagytam a gyártósort, hamar elhanyagolja szoftveres támogatás szempontjából. Ez a hozzáállásuk számomra ismert volt, csak az nem, hogy kategóriából függetlenül így tesznek. A Huawei Ascend Y330 - nál érthető volt, olcsó telefon így járás... De telefonról azért is vásároltam LG készüléket, mert ott volt az LG Optimus L7 II ami megkapta a KitKat frissítést, vagy az LG Leon H340N Android 5.0.1-gyel jött ki és megkapta a 6.0-t búcsúzóul. 30-40 000 Ft-os készülékekről beszélünk.
Egyes gyártók még mindig nem értik meg, hogy a tervezett elavulásos model, még ha szoftveres is egyfelől gusztustalan, másfelől pedig visszájára is fordulhat. A táblagépek piaca is kezd stagnálni, ráadásul az emberek minimum 2-3 évre vesznek készüléket, és akkor sem fognak holnapután újat venni ha azon már újabb OS fut, ha egyszer a régi is nagyon erős hardverileg. Azért vásároltam a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépet, mert Prémium kategóriás készülékről van szó. A Nexus 7 II-t azért adtam el, mert már nem volt garanciális, és nem kapott 7-es OS-t hivatalosan és reménykedem sem volt arra, hogy valaha kap.
Abból indultam ki, hogy a Huawei még mindig egy feltörekvő márka, amely az almás készülékek egyik erős konkurenciájának akar mutatkozni, de almáék is tovább támogatják a saját készüléküket szoftveresen. Így meg azért nehéz lesz.
Ebben a kategóriában annyit elvárnék, mint amennyit a Google nyújtott a Nexus vonalon, azzal a kitétellel, hogy hónapokat késik a friss verzió.
Az esetleges elgépelésekért bocsánat SwiftKey + Rapoo E6100 ...
-
gps76
őstag
Állítgatja a csúszkát, és még mintha a kékfényszűrővel is szórakozna.
Aki akar egy jó Launhert rakja fel az Asus ZenUI launchert [link], nagyon testreszabható tudja a képernyőn bárhol lefelé mozdulattal a gyorskapcsolókat, ikonokon a számlálót, meg van alkalmazás menüje.
Meg van itt egy nagyon jó képnézegető ujj széthúzással változtatható az index képek mérete és érdemes a beállítások menüjébe is benézni.[link] -
Trooper82
senior tag
Igazad van. Miattam lett ragacsos a fólia. Megtisztogattam, most már szuper.
Szuper ez a gép..Még egy kérdés... Huawei telón a gyorsbeallitasok panelt le lehet huzni akárhol húzom lefele az ujjam a kijelzőn. Itt nem működik, és nem is találtam beállítást rá. Lehet csak en vagyok vaksi. Be lehet állítani? Kényelmes ha nem kell nyujtozkodni a kijelző tetejére. Tudom navi sávot be lehet rakni, úgy megy de azt nem szeretném ha nem muszáj...
-
törölt tag
-
Bailey
senior tag
-
neophyte79
tag
Köszönöm a választ, nagyon mérges vagyok. Feltettem azt a touch programot, amit a videón is láttam. Érdekes eredmények születtek. Gondol egyet a szoftver, és amikor húzom az ujjam rajta, nem érzékeli folytonosan, csak szaggatva. Ugyanígy, ha ráteszem az ujjam, néha nem "látja". Egy android verziót tudsz írni?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest