Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hali,
Nálatok működik a Drive? Egyszerűen nem szinkronizál, PC-n és mobilon is működik, de az M3 esetében nem látom, amit a mobilon igen. Sőt, most pont semmit sem látok a saját meghajtó könyvtárban.
-
-
-
-
-
-
Nálam restart után is ugyanez a helyzet. Azt gyanítom, hogy a bejelentkezésnél a Google valamiért nem a bejelentkezés meglévő fiókba, hanem az új fiók létrehozása képernyőt hozza elő, és ha megadunk egy meglévő fiókot, nyilván kiírja, hogy az már létezik.
Ezzel együtt a Chrome-ban megvannak a könyvjelzőim, de nem lát bejelentkezve. A widget továbbra sem működik.Most nézem, hogy a Google súgó pl. látja a fiókomat, másik fülön a Chrome már nem... Tiszta káosz...
-
-
Ez teljesen igaz, csak ilyen alapállással kár is bekérdezni egy fórumra...
Ha ez a helyzet, menj, költs és örülj a szerzeményednek.
Egyébként fura dolog ez: én is ismerem persze az újdonság varázsát, mindig ott van pl. egy gitárban, erősítőben, stb., de egy okoskütyü esetében mindig azon veszem észre magam, hogy ugyanaz a fekete tükör bámul rám, mint azelőtt, és ha bekapcsolom, ugyanazok az app ikonok merednek vissza, mint régebben; másfél óra alatt rájövök, hogy nem történt semmi említésre méltó előrelépés.
-
válasz
neophyte79 #1635 üzenetére
Hi,
Nézetem szerint tökéletesen fölösleges pénzkidobás a csere. Ugyan mit adhat az M5, amit most nem kapsz meg, és érdemes százezres nagyságrendben költeni rá?
-
-
Hi,
Ti használjátok az automatikus fényerőt?
Én használnám, de sötétben nullára veszi le a pilácsot, ami nekem kevés, mindig utána kell állítanom. Ha kikapcsolom, akkor meg persze még többet kell állítgatni. Továbbra se tudok erre megoldást, más appokat is próbáltam, de hiába. Valami tipp esetleg? -
-
válasz
kisdobos0111 #1213 üzenetére
Nekem mióta ez megvan, a telefonom statisztaszerepbe került, szinte csak telefonálásra használom.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Litván Zongora #630 üzenetére
Közben rájöttem, bekapcsova maradt az Adguard.
Kikapcsoltam, és megy a frissítés.
-
válasz
#41133696 #626 üzenetére
Nálam ez nem működik.
Megnéztem a videót, átállítottam a proxyt, a finder megtalálta a frissítést, átküldtem a frissítőkeresőbe - csak éppen nem érkezik meg. Nem talál frissítést.
Gyanús, hogy már a Firmware Finder sem úgy néz ki nálam, mint a lengyel pofánál, ott egy csomó beállítási lehetőség volt, végig is ment rajtuk, nálam semmi ilyesmi nincs, nincs menü, semmi. A proxy app csak annyit ír, hogy mit csináljak a proxyval, azt megtettem eredmény nulla. Nem értem. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Miért vagytok ilyen borúlátóak?
http://tabletmonkeys.com/huawei-mediapad-m3-android-7-0-update-to-roll-out-from-late-march-april-until-may-2017/
Vagy tudtok valami frissebb infót?
-
-
Igen, ez nálam is kifejezett igény lenne. A weboldalak nem a megszokott formátumban töltenek be, hanem a mobilosban, ami idegesítő, és nem lehet rávenni őket, hogy ne tegyék.
Még egy kérdés: aki mágnesesen záró tokot használ, az tudja ritkítani ez úton a ki/bekapcsológomb használatát? A lehető leghülyébb helyre tették, az oldal kvázi közepére, szinte nem lehet megfogni úgy a készüléket, hogy akaratlanul ne kapcsolna be vagy ki. Még nincs hozzá tokom, s most azt remélem, az kissé javít ezen a szituáción...
-
Hali,
Korábban valaki jelezte, hogy sikerült föltennie a 009-es firmware-t. Ha olvasod ezt, elárulod, hogy csináltad?
Nekem nem ajánl föl frissítést sehogy, pc-ről se. -
válasz
Litván Zongora #332 üzenetére
Közbe' rájöttem, bocsi, törölve...
-
Eddig annyi a problémám az új eszközzel, hogy a PC-n nem tudok hozzáférni a tárhelyéhez. Magát az M3-ast látja a gép, de fájlokat nem enged rátenni... a könyvtárszerkezetét se látja. Erre volt már ötlet?
-
Sziasztok,
Ma kaptam meg frissen a 64 Gb-os LTE verziós M3-amat.
Van valami, amire szerintetek külön érdemes odafigyelni használatba vétel előtt/közben? Bármilyen javaslat, mielőtt beüzemelem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest