- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Nnna en is vettem ma egy 64 gigas M3at eddig jo es a jatekok is elfogadhatoan mennek (azert a shield jobb ebben) egyedul a viberrel nem birok.
Talaltam egy megoldast de ha valaki tud jobbat akkor varom szeretettel.https://forum.xda-developers.com/mediapad-m3/help/viber-t3578128
-
Buvana
aktív tag
Én is azt mondom, így 1 hónap használat után, hogy messze a legjobb tablet a piacon! Ez az 5. tab-em, van viszonyítási alapom 😃 Nagyon elégedett vagyok a kütyüvel, ha lesz M4, arra is vevő leszek! Alig lehet lettenni! Kéri hogy használd!
-
Sziasztok,
ehhez lehet venni valamiféle ceruzát. Hasonlóra gondolok, mint az S-pen...
-
Hyena
senior tag
En is szeretnek venni egy ilyet egy shield k1 helyett, de a grafikus teljesitmeny aggaszt mivel jatszani is szoktam. (ezert nem mertem eddig valtani)
Nem gaz a dolog, nem jellemzo a LAG? -
törölt tag
Király a zaklatásszűrő, az SMS-eket is szűri. LG és most már a Huawei is bizonyított ezen a téren. Sok gyártónál külön applikáció kellene, de e két gyártó gyárilag nyújtja, így egyrészt nem kell külön applikáció, másrészt meg én sosem rootolok egy készülékemet sem, és az ilyen applikációk jellemzően root jogosultságot kérnének, ha csak nincsenek úgy beépítve mint a Huawei esetében is:
Ilyen beállításokkal használom...
.... és lesz ami fehér listához adok, pl a szolgáltatói számok.Természetesen a telefonos részlegnek van sok dolga
-
Oszhgiv
csendes tag
válasz
Chris Kiki #386 üzenetére
Ehhez képest tökéletesen megy idegen kártyákkal is (van a családban mindhárom szolgáltatós sim). A net+telefonálás is.
-
törölt tag
Egyébként ez ilyen árkategóriájú és előfizetéssel vásárolható készülékeknél megszokott.
Csak példának okáért: nekem a 2002-ben a Vodafone-tól előfizetéssel vásárolt Ericsson R600-am is már kártyafüggetlenül lett szolgáltatóilag átadva. Pedig 2 éves előfizetéssel 19 900 Ft- volt, a havidíj meg 3K.
-
Trooper82
senior tag
Szuper a kijelzője a tabletnek, de (lehet, hogy csak nálam) a színek néhol nem tökéletesek. Pixel teszter programban látszik, hogy szürke háttérnél néhol sötétebb a kijelző, fehér alapon a kijelző tetején picit sárgásabb a fehér mint az alján. De ezek csak úgy tűnnek fel ha nagyon vizsgálódom.
Másnál nincs ilyen?
-
Hyena
senior tag
A forumban olvasottak miatt en is megkerdeztem a Telekomot ez ugyben, es 2 kulonbozo forrasbol megerositettek , hogy fuggo, azzal kiegeszitve , hogy az elmult evben meg volt ra pelda , hogy nem volt az , de mostmar igen.
Elmondasuk szerint egyedul a 2 kartyas keszulekeik nem fuggok.
Szoval csak ovatosan. -
zsolosz
tag
válasz
Chris Kiki #376 üzenetére
Köszönöm! Akkor valószínűleg beújítok egyet...
-
zsolosz
tag
Ami a T-nél kapható, az szolgáltató függő?
-
aerol
tag
Köszönöm a hozzászólásokat, valószínű hogy egy 64GB-os wifi-s lesz az új ketyerém.
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #371 üzenetére
Hát igen az M3 az jó hosszú ideig elég lesz nekem mindenre ! Szerintem az egyik legjobb Tab a piacon most.
-
Bailey
senior tag
Én is az M3-at ajánlanám. Korszerűbb SOC, több RAM, grafikában is erősebb azért. Az alap M2-őt 2 giga RAM-al én már semmiképpen nem választanám, a 32/3-as prémium verziót még talán, de az meg szerintem árban is közel van az M3-hoz. És az M3-ra tovább lesz támogatás mint az M2-re.
-
aerol
tag
Sziasztok,
Szemezek ezzel a modellel és az M2-as modellel is. Ti mit javasoltok? Alapvetően főként netezésre használnám, filmek és néha egy-egy játék (SimCity, Alto).
Előre is köszi a hozzászólásokat.
-
törölt tag
A beépített News Republic feldobott egy magyar nyelvű hírt az index-ről, kérte az engedélyem, hogy máskor is megtehesse, megnéztem, látom magyar forrásokból szed regionális híreket, kellemes meglepetés. Windows 10-nél 2 éve nem tudja ezt beépített hírek alkalmazás.
-
törölt tag
-
Bailey
senior tag
A 7-et meg fogja kapni, ezt már régebben is mondták. Az M2 is megkapta a 6-ot, igaz jó sokára, viszont az összes Kirin 950-es telefon már megkapta a 7-et, így az M3-ra is hamarosan várható már. Mellesleg a Huawei inkább a Samsungot szorongatja, ott meg most bejelentettek elég sok frissítést régebbi eszközökre is, többek között a Tab2S-t is frissítik, ami sokkal régebbi modell mint az M3. Igaz a Samsung most a Note 7 kudarcot akarja kicsit feledtetni, gondolom ezért teker most.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Litván Zongora #359 üzenetére
Igen nyárra biztos jön az emui 5.
Bétatesztelők szerint már most stabil, sokkal furgebb vele a tab. Jobb memória kezelés, kevesebb fogyasztás. A többit meglátjuk.
-
Trooper82
senior tag
válasz
#41133696 #358 üzenetére
A p8 light-om a mai napig havonta kap frissítést...Android biztonsági szint jelenleg 2017 marcius 1. Lassan két éves, újonnan sem számított csúcskategóriásnak. Általában egy foverzio ugrás van Huawei eszkozoknel, amelyik népszerű ott rendszeres frissítések várhatók később is. Én elégedett vagyok ilyen szempontból a cég hozzáállásával...
-
Miért vagytok ilyen borúlátóak?
http://tabletmonkeys.com/huawei-mediapad-m3-android-7-0-update-to-roll-out-from-late-march-april-until-may-2017/
Vagy tudtok valami frissebb infót?
-
törölt tag
Nos akkor pár gondolat:
A Huawei mint márka hírhedt arról, hogy a készülékeit amik elhagytam a gyártósort, hamar elhanyagolja szoftveres támogatás szempontjából. Ez a hozzáállásuk számomra ismert volt, csak az nem, hogy kategóriából függetlenül így tesznek. A Huawei Ascend Y330 - nál érthető volt, olcsó telefon így járás... De telefonról azért is vásároltam LG készüléket, mert ott volt az LG Optimus L7 II ami megkapta a KitKat frissítést, vagy az LG Leon H340N Android 5.0.1-gyel jött ki és megkapta a 6.0-t búcsúzóul. 30-40 000 Ft-os készülékekről beszélünk.
Egyes gyártók még mindig nem értik meg, hogy a tervezett elavulásos model, még ha szoftveres is egyfelől gusztustalan, másfelől pedig visszájára is fordulhat. A táblagépek piaca is kezd stagnálni, ráadásul az emberek minimum 2-3 évre vesznek készüléket, és akkor sem fognak holnapután újat venni ha azon már újabb OS fut, ha egyszer a régi is nagyon erős hardverileg. Azért vásároltam a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépet, mert Prémium kategóriás készülékről van szó. A Nexus 7 II-t azért adtam el, mert már nem volt garanciális, és nem kapott 7-es OS-t hivatalosan és reménykedem sem volt arra, hogy valaha kap.
Abból indultam ki, hogy a Huawei még mindig egy feltörekvő márka, amely az almás készülékek egyik erős konkurenciájának akar mutatkozni, de almáék is tovább támogatják a saját készüléküket szoftveresen. Így meg azért nehéz lesz.
Ebben a kategóriában annyit elvárnék, mint amennyit a Google nyújtott a Nexus vonalon, azzal a kitétellel, hogy hónapokat késik a friss verzió.
Az esetleges elgépelésekért bocsánat SwiftKey + Rapoo E6100 ...
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Space marine #283 üzenetére
Szia!
Ugyanezt a tokot rendeltem én is feketében.
A bekapcsológomb és a hangerő gomb környékén a fekete műanyag/gumi nem áll nagyon el nálad a tablettől?
Nekem ott egy kisebb hullám van benne.Ezt leszámítva nagyon kellemes fogású és strapabíró toknak tűnik. A tablet tartó része lehetne egy kicsit keményebb műanyag. Inkább olyan gumi hatású.
-
törölt tag
Befutott az Android O fejlesztői változata
Ezzel jobban járnánk
Cserébe kimaradhatna a 7-es
-
bsebi
csendes újonc
Viber nem fog menni, kilép a telefonon ha aktiválod. Én is írtam a Viber supportnak, de esélytelen onnan bármi értelmes reakciót is kapni. Ezzel számolj, amúgy minden más szempontból szuper gép, jó aksi, nem döccen meg. Játszani nem játszom rajta, wifi je is teljesen rendben van.
-
El Joe
tag
Használ valaki közűletek M Pen-t? Illetve mit ajánlanátok jegyzet készítéshez, kisebb rajzokhoz?
-
Hyena
senior tag
Kedves Mindenki,
Gondolkodom egy 64 gigas wifis mediapad m3 beszerzesen a jelenlegi Nvidia Shield K1 helyett.
Nagyon szeretem a shieldet de az oruletbe tud kergetni az idonkent felbukkano durva LAG-al ami leginkabb a ma mar epphogy eleg 2GB ramnak koszonheto.
Vegigolvastam az osszes hozzaszolast de volna par kerdesem mellyel kapcsolatban segitsegeteket kernem.1. Mikent teljesit a keszuleg 5GHz-es AC wifi alatt, sebesseg, hatotavolsag szempontbol. (allitolag az usa verzioban nincs is 5GHZ radio...)
2. Grafika intenziv jatekok alatt mit tapasztaltatok, mennyire nyomja ra a belyeget a jatekelmenyre a szerenyebb teljesitmenyu IGP?
3. Osszesegeben (ha esetleg valakinek van tapasztalata mind 2vel) elorelepes lenne e a meglevo tablethez kepest a valtas?
4. Van e valami anomalia amire szamitani kell, pl a csak wifis valtozatot erzekelik e a szoftverek tudom e telepiteni ra a vibert anelkul , hogy a telefonomon levot kikapcsolna. (itt a forumban olvastam vmi ilyet valaki reszerol)A valaszokat elore is koszonom!
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség ezek között a típusok között:
Huwei MediaPad m3 8.0 BTV-DL09, BTV-DL09B, BTV-WL09A, BTV-WL09B
Azt látom, hogy a DL-ben van LTE, a WL-es pedig csak wifis. De mi a különbség a két DL-es és a két WL-es között?
Aztán találtam olyat is amihez oda van írva ez is: Beethoven
A Beethoven mitől drágább mint a sima?
Szóval mi a különbség, mert én nem jöttem rá!?
Mindegyik kiszerelés (doboz) tartalmaz
USB kábel
töltő
AKG headset
kijelzővédő fólia
gyorsútmutató?
Vagy ezek csak a telekomnán vannak benne? -
-
Buvana
aktív tag
válasz
Litván Zongora #343 üzenetére
Olyannyira javít, hogy soha nem kell megnyomni a power gombot.
-
törölt tag
válasz
Litván Zongora #343 üzenetére
-
Igen, ez nálam is kifejezett igény lenne. A weboldalak nem a megszokott formátumban töltenek be, hanem a mobilosban, ami idegesítő, és nem lehet rávenni őket, hogy ne tegyék.
Még egy kérdés: aki mágnesesen záró tokot használ, az tudja ritkítani ez úton a ki/bekapcsológomb használatát? A lehető leghülyébb helyre tették, az oldal kvázi közepére, szinte nem lehet megfogni úgy a készüléket, hogy akaratlanul ne kapcsolna be vagy ki. Még nincs hozzá tokom, s most azt remélem, az kissé javít ezen a szituáción...
-
gps76
őstag
Arra tudtok valami megoldást, hogy az alkalmazások ne telefonként kezeljék megjelenítésben a tabot? Tudom, hogy dpi-t kellene váltani, de ez root nélkül nem megoldható.
Jelezni kellene fejlesztőknek a 7-es rendszernél legyen valami kapcsoló, mint az ROG módnál amitől tablet módba váltana. Pl. chrome is használhatóbb tab módban. Padfone S-ből vettem a példát telefon megjelenítésnél abban a módban van, beletéve a tabletba átvált tab megjelenítésbe. -
neophyte79
tag
válasz
Space marine #324 üzenetére
Szürkét. Nagyon stabil, kemény, jó minőségű. Nem volt olcsó, de ennyit megért. Van rajta mágneses zár is. Megérdemli az M3, nagyon jó készülék.
-
Joe.36
addikt
válasz
Space marine #338 üzenetére
Olyan mintha rajta se lenne.
-
Hali,
Korábban valaki jelezte, hogy sikerült föltennie a 009-es firmware-t. Ha olvasod ezt, elárulod, hogy csináltad?
Nekem nem ajánl föl frissítést sehogy, pc-ről se. -
Trooper82
senior tag
Hasznos lehet a ROG mód ha játszol. Viszont nem arra a felbontásra van optimalizálva a rendszer. A betűk nem szépek ROG módban, ha a tab menüjébe belépsz látod. Lehet trükközni kisebb betűk, stb., de valahogy nem lesz az igazi. És nem a fullhd felbontással van baj, bőven jó lehetne, de nem az. De pillanat alatt visszaállíthatod az eredeti felbontást miután kiléptél a játékból. Játék alatt szép minden ROG módban is. És sok esetben jelentős a sebesség különbség. ☺️
-
válasz
Litván Zongora #332 üzenetére
Közbe' rájöttem, bocsi, törölve...
-
Eddig annyi a problémám az új eszközzel, hogy a PC-n nem tudok hozzáférni a tárhelyéhez. Magát az M3-ast látja a gép, de fájlokat nem enged rátenni... a könyvtárszerkezetét se látja. Erre volt már ötlet?
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, de nem kaptam -még- választ, talán majd most
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan teljesít a tablet játékok terén? Elsősorban Hearthstone érdekelne. Valamint ha bekapcsolom a ROG-ot (azt hiszem így hívják azt a funkciót, amikor FHD-ra csökkenti le a készülék a felbontást), mennyit javul teljesítményben játékok terén?
Hétvégén volt lehetőségem kipróbálni a tabot MM-ben, nagyon király csak játékokkal nem tudtam megizzasztani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Joe.36
addikt
válasz
Space marine #327 üzenetére
Fóliát szerintem érdemes felrakatni rá mert nagyon jó minőségű!
-
Space marine
aktív tag
válasz
Litván Zongora #326 üzenetére
Szia!
Ne dobd el!viccen kívül semmi kül nem volt nálam..
még a fólia se került rá..
-
Sziasztok,
Ma kaptam meg frissen a 64 Gb-os LTE verziós M3-amat.
Van valami, amire szerintetek külön érdemes odafigyelni használatba vétel előtt/közben? Bármilyen javaslat, mielőtt beüzemelem? -
Space marine
aktív tag
válasz
neophyte79 #312 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint nem volt rossz választás
melyik színt rendelted?
-
Trooper82
senior tag
Ma írt a viber support. Azt írják tesztelték az altalam leírt hibát és a mai frissitestol kezdve mennie kell telefonom, a tabon is. Este ha nálam lesz a tablet akkor proba. Jelenlegi vibert deaktivalni kell, ujratelepiteni a legfrisebb verziót először a telefonra, majd a tabletre. Ezek után a tableten is megadhatjatok ugyanazt a telefonszámot mint telefonon majd qr kodot general a tableten azt be kell olvasni a telefonnal és elvileg mától mennie kell!
-
törölt tag
-
törölt tag
A Huawei-nél hol lehet regisztrálni a tabletet ?
-
El Joe
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap a T-nél beruháztam egy LTE-s 64GB modellre, egy duonet kártyával, így az előfizetéshez tartozó netet a tableten is fel tudom használni. Mindent beállítottam, betettem a kártyát, felismerte, öröm boldogság. Mivel itthon végig wifin voltam, ezért csak ma tűnt fel, hogy nem megy a mobil net. Már minden beállítást átnéztem (amit tudtam). Valakinek valami ötlete? -
Bailey
senior tag
-
Buvana
aktív tag
Skacok én tisztában voltam vele még a vásárlás előtt, hogy a viber, whatsapp és társaik telefonnak fogják látni, és ez nekem pont jó! Ez egy 8.4 es telcsi 😃
-
neophyte79
tag
válasz
Space marine #283 üzenetére
Ilyet rendeltem én is.
Stabil, kemény, minőségi.
-
Bailey
senior tag
válasz
Trooper82 #307 üzenetére
Nekem is ugyanez van. Szerintem itt a Viber app, vagy a Play Store lesz a hibás, mert az M3-at telefonként azonosítja, és vagy a telefonos verzió töltődik le (ha van kétféle verzió), vagy a Viber indul ilyen üzemmódban. Lehet persze hogy rosszul gondolom, de pl. a Play Store a Whattsappot, vagy az Allo-t nem engedi az M3-on letölteni, azt írja hogy az app nem kompatibilis, ez a két app pedig direkt csak telefonra van. Leveleztem a Viber ügyfélszolgálattal, kértek tőlem képernyőmentést az aktiválás minden lépéséről, majd aztán küldtek egy sablon mailt hogy a fejlesztőik folyamatosan dolgoznak hogy jobbá tegyék a Vibert. Lehet a Huawei-nek kellene írni a problémáról, és ha ők érdeklődnek a Viber-nél, annak nagyobb súlya van.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Nektek a Viber megy a tableten, telefonon egyszerre? Régi tableten gond nélkül ment, de itt mintha telefonnak érzékelné a tabletet és azonnal deaktiválja a telefonon lévő vibert ha aktiválom a tableten. Normál esetben vonalkódot kéne kéne beolvasni a tabletről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest