Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
itt nyitott, de a kamera nem megy főzött romon, ezért fel sem tettem. Attól még lehet hogy jó ,de nekem nem kell.
Rendelés időpontja:2017 febr. 27
Huawei MediaPad M3 8.0 Wi-Fi + 4G/LTE 64GB tablet, Gold (Android)1119 990 Ft119 990 Ft -
Buvana
aktív tag
Mikor lesz már újra ilyen elegáns, könnyű 8.3 as tab a piacon? Friss HW-SW-el? Még itt is napi szinten nyúzva van.
-
Buvana
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2187 üzenetére
Szuper, örülök! Az a gyári szoftver megold mindent.
-
Buvana
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2184 üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2177 üzenetére
Na akkor:
1: ezt kell tenned
2: Az eggyel régebbi magisk kell rá, mert az új nekem is jelszót kért. Azóta nem frissítem a magisket. Engem is beparáztatott pár hónapja, de a magisket rollback-eltem és megmenekültem -
Buvana
aktív tag
Az LTE-sek táborából én lettem az a szerencsés, aki bejelentheti: Itt a B310_B311 update.
-
Buvana
aktív tag
Mit össze nem vergődtök ezzel a hivatalos frissítéssel...
Messze a legjobb tablet volt ez, és még most is az egyik legjobb.
Gyakorlatilag reggeltől estig nyúzva van.
Kifejezetten jó, a nem gyakori frissítés, mert mindig újra kell húznom az egész rendszert olyankor, a root miatt.Következő az M5 lesz, ha ez beadja a derekát.
-
Buvana
aktív tag
Most már biztos, hogy az új verzió hibás. visszarakva hi suite el az egy hónappal ezelőtti térkép mentést adatokkal, minden rendben. Csak érdekes, hogy angol nyelvű lett a visszaállított. De legalább van helyzetmegosztás. És lehet hogy csak annak bugos aki használja a helyzetmegosztást.
-
Buvana
aktív tag
Ez a beszélgetés úgy lett elrontva az elején, hogy hiányzik 1 db szó a hozzászólásból. Milyen érdekes ugye, hogy meg tudja változtatni egy mondat értelmét?
Sziasztok.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Az ébresztés (gyári) valamilyen dokkoló probléma miatt nem ébreszt, amikor töltőn van. Sima töltőnVAN
, nem dokkolón, eddig ilyen nem volt.
Tud valaki okosat erről?Tehát a VAN szó hiányzott.
A tárgyalást berekesztem!
-
Buvana
aktív tag
Google térképpel nem akadt senkinek sem baja? Legutóbbi 10.3.1 el beragad a gps, és lemeríti a tabot. És 90 %ban be sem tölti a térképet. Gyári verzióra visszaállva megszűnik a hiba, de abban nincs helyzetmegosztás. Remélem nem hardveres problem. Telefonon jó, de a tabon ez van.
-
Buvana
aktív tag
Tiszta pánik volt, hogy nem tudom visszanézni az előzményeimet, meg nem tudom a jelszavaimat weboldalakhoz, mivel vesztek az adatok az újratelepítéssel. Hiába, ha valami az életünk részévé válik, aztán egyszerre elvágták akkor para van. Asztalin persze megvolt, de azt most nem tudtam használni.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1770 üzenetére
Nah, nem mi vagyunk a hülyék! Most engedte, véletlenszerűen próbáltam. Semmi hókusz-pókusz nem volt. Tehát szerver oldali volt a hiba. Az más kérdés, hogy új fiók létrehozásával miért volt jó, 10 éve használt fiókkal meg nem...
-
Buvana
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1765 üzenetére
Ha csinálok egy új fiókot akkor én is. De az csak teszt. Természetesen meglévő fiókba akarok bejelentkezni. Nem értem ezt...
-
Buvana
aktív tag
A google, meg a chrome frissült a napokban. Azóta nem tudok a chromeba bejelentkezni, és szinkronizálni a könyvjelzőimet, jelszavakat. Csak nálam probléma ez? Van valakinek ötlete? Cookiek törlése, vagy újratelepítés is megvolt. Azt mondja, hogy ez a fiók már létezik a gépen. Még jóhogy....
-
Buvana
aktív tag
Hjah, nem telekomos is jelezte a B308-at. EMUI 5.0.2 re frissült, és feb 1. a security update.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Proto75 #1612 üzenetére
Akkor ezt töltsd le, és a dload-os módszerrel telepítsd. Ezzel gyárira visszaáll az egész tab. Értsd úgy, hogy 6.0 gyári rendszer lesz rajta. Utána leszedi majd ő a frissítéseket sorrendben. Minden adat veszni fog, mentsd el ami fontos.
Ezzel meggyógyul a bluetooth-od, mert valamiért rossz szoftvert tettél rá a finderrel úgy néz ki. -
Buvana
aktív tag
Megerősítem. Csak simmel talál frissítést. De hogy miért?...
-
Buvana
aktív tag
Na úgy ment fel a B307, ami már 2 hete itt van, hogy downgradelni kellett marshmallow-ra. Aztán leszedte a nugátot, majd a 307-et.
Ez azért volt, mert nyitva volt a bootloader. Ugyan azt is visszazártam, de -bootloader relocked- nek mutatta!
Aztán a marshmallow, felrakása után, meg az aktuális frissítések után már -locked- nek mutatja.A gyári tiszta B303 nem oldotta meg a bajomat, azt felrakva nem telepítette a 307-et.
Egy pár órám ráment.
Megőrzöm ezt a full javító csomagot, hátha kell később is. -
Buvana
aktív tag
válasz
ghiottone #1481 üzenetére
Meg sem próbáltam a twrp mellett feltenni. Először visszaraktam a gyári recoveryt. De mivel 2 x szedette le velem roaming mobilnettel a fél gigás fájlt, az újrainduláskor sérültnek véve, ezért talán várok, amíg hazaérek és wifi. Gondolom ezzel más is így lenne 😃 ( na jó én töltöttem le 2x, nem volt kényszer)
-
Buvana
aktív tag
Megvan az új fw, le is töltötte, csak még harcolok, mert nem akarja feltenni. Lehet hogy a root miatt. Folyamatban... ( LTE a gép)
-
Buvana
aktív tag
És amúgy mitől féltek? Milyen biztonsági frissítéstől nyugodnának meg a lelketek? Talán nasa, vagy soros gyurka adatai vannak a tabon? Személyes adatok ellopása? Hitelkártya adatok lopása? Kíváncsi vagyok azért... főleg root nélküli eszközökön kicsit túlparázzátok. Mindazonáltal ez főleg tartalomfogyasztásra való gép, és mindenkinek gyors mint a villám. Ezért nézek bután.
-
Buvana
aktív tag
1. Na bevállaltam a másik módot. Nem szabad rootolni hagyományosan, ahogy írtam. Ha mégis megtörtént akkor superuserből teljes unroot.
2. Majd Magisk v14 telepítése. recoveryből. Ezzel rootolva is lett.
3. Ezután Magisk manager
telepítése.
4. Majd mehet az Xposed legújabb, és utána a moduljai, ami kell.És működik, idáig semmi problem! Aktív az xposed is.
Csak saját felelősségre, és ez a leírás 7.0 nougat (emui 5.0) hoz van!
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
No sikerült felhirigölni működő xposedet is, youtube-adaway modullal. Innentől végleg, minden reklám ki van irtva! Végre!
-
Buvana
aktív tag
Vissza lehet állítani a root mentes gyári rendszert, és vissza is lehet zárni a bootloadert. Szóval a válasz nem, de mégis igen. Elvileg a nyitás garanciavesztéssel jár, de akkor miért van visszazárási lehetőség? Előbb lesz újabb gépünk, minthogy ennek baja legyen! Reklámok nélkül még élvezetesebb a tab használata! További okos programok, PL mac address changer, Titanium backup, egyebek, csak rootolt eszközökön használhatóak. Már nagyon hiányoztak!
-
Buvana
aktív tag
válasz
tarkatona #1121 üzenetére
Szia!
1. Fejlesztői lehetőségeknél kapcsold be az oem unlocking-ot.
2. EZEN az oldalon nyomj rá az unlock bootloader-re (előtte csinálnod kell egy huawei id-et. Ha már van, és nem fogadja el, akkor újat. Én úgy jártam. Újat kellett csinálnom az unlock miatt.
3. FONTOS: Sima telefonnak vedd az adatoknál, ne tabletnek. Mert nekem állandóan hibát írt ki amikor meg kellett volna kapnom az unlock kódot. (Ez azonnali 16 karakterből álló szám lesz. Mentsd el jól!
4. Töltsd le EZT csomagold ki és indítsd ablakban rendszergazdai jogokkal egy parancssort.
5. Tallózz be a parancssorból oda ahová kicsomagoltat az ADB-t, (Tablet fejlesztői lehetőségeknél enable USB debugging-ot engedélyezni kell) majd a következő parancsot add ki, miközben a tab usb-n van a gépen:fastboot oem unlock [Kapott 16 jegyű unlock kód]
6. A tab újraindul.Ezzel a bootloader nyitott lett.
7. Ezek után a gyári recoveryt kell lecserélni neked való TWRP-re. Most már lehet. Megfelelő verziót INNEN tölts le: Nekem LTE 64GB - os hoz a 35.4 MB-os méretű twrp_BTV-DL09_5_greatslon.img lett beflashelve és jó! Parancs:
fastboot flash recovery twrp.img
(twrp_BTV-DL09_5_greatslon.img) ha nem nevezted át.Ezzel a gyári recovery le lett cserélve TWRP-re
8. Majd TWRP-ből be kell flashelni EZT a SU-t
Sajnos nekem csak adb reboot recovery-re jön elő a twrp, hangerő fel-power-ral nem akar. De majd még csiszolok rajta.
Root Success. Forrás: XDA fórum
-
Buvana
aktív tag
Na meguntam a reklámokat, és a kötöttségeket. Bootloader nyitás után recovery telepítés és root történt a nugát rendszeren. Igaz hogy gyári állapotba hozta magát, de már újra belaktam. Így az igazi a gép!
-
Buvana
aktív tag
Szerintem napok kérdése neked is. Minden adat megmaradt mindkét frissítés után. És mintha gyorsabb lenne a rendszer, bár eddig sem volt lassú! Még azt is kipróbálhatod hogy amikor feltettem usb-n, akkor 2 partíció jött elő asszem. Az egyik a belső tárhelye, a másik a Hisuite telepítő lemeze (win 10 alatt) és feltettem a hisuite-t. utána nyomtam a frissítésre. Csak tipp.
-
Buvana
aktív tag
Most feltettem usb-n a laptopra a mediapad-et. Tudom szokatlan, fél év után először, fájlokat akartam másolni gépről a pad-re. Idáig megoldottam könnyebben, mert kábel ellenes vagyok, wifin, saját ftp szerver, stb. És rányomtam a frissítőre valamiért. Egyből meglett neki a B009. Teszem fel. Nem tudom van e köze az usb csatlakozáshoz, de pont egybevág!
-
Buvana
aktív tag
Nincs semmiféle frissítés
sem ota, sem manual. BTV-DL09C100B006
LTE64GB edigial verzsön
-
Buvana
aktív tag
Ezt én sem értem. Gyári állapotú B006 van fent nekem, LTE/64 G verzió. Mi a manóért talál másnak a sima beépített frissítője, és miért kell másnak finder? Miért jött létre a finder, ha a gyári frissítővel is kéne OTA update? Kérdések, érthetetlen dolgok, külföldi fórumokon nem írnak erről?
-
Buvana
aktív tag
Chromecast tel is jó!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Chris Kiki #698 üzenetére
Hű mennyi jó tok van az alin, lehet h veszek egyet a gyári mellé! Kedvencekhez berakva 😃
-
Buvana
aktív tag
Hát, ha egyikőtöknek ez, másikotoknak az a baja a a nugáttal, akkor én bőven várok még a frissítéssel. Egyszerűen totál jó így 6.0 án, itt minden jól működik, és erre érzékeny vagyok, nem szeretem az anomáliákat.
-
Buvana
aktív tag
válasz
#41133696 #536 üzenetére
Alkalmazásokból nem veszi ki a reklámokat. Egy root, és adaway kombóval viszont szép az élet. + titanium backup... elengedhetetlen cuccok. Egyszer próbáld ki
Sokat roamingolok. Nem mindegy mennyit esznek a reklámok, meg idegesítő is. Csak nézek nagyokat, mennyi szemét van, előző tabjaimon nem voltak, mert azokat is megcsináltam. Csak hát eljárt felettük a digitális idő...
-
Buvana
aktív tag
Ugyanmár skacok, gorilla van ezen is. A fólia rá bár nem árt, de nem is hasnyál! 😃
-
Buvana
aktív tag
Én is azt mondom, így 1 hónap használat után, hogy messze a legjobb tablet a piacon! Ez az 5. tab-em, van viszonyítási alapom 😃 Nagyon elégedett vagyok a kütyüvel, ha lesz M4, arra is vevő leszek! Alig lehet lettenni! Kéri hogy használd!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Litván Zongora #343 üzenetére
Olyannyira javít, hogy soha nem kell megnyomni a power gombot.
-
Buvana
aktív tag
Skacok én tisztában voltam vele még a vásárlás előtt, hogy a viber, whatsapp és társaik telefonnak fogják látni, és ez nekem pont jó! Ez egy 8.4 es telcsi 😃
-
Buvana
aktív tag
Találkozott valaki olyannal, hogy a hálózati alkalmazásoknál be tudtam állítani pár napja, mi használhat mobilnetet/wifit. Amit nem akartam hogy kimenjen mobilnetre, az elől sikeresen kivettem a pipát, és megjegyezte. Most újra ránéztem, megvannak a régi beállításaim ott, de ha bármit változtatok, nem jegyzi meg. Lehet e roaming használat miatt (jelenleg) vagy esetleg program miatt? PL 3g watchdog? Vagy akkor mi van vele?
-
Buvana
aktív tag
válasz
pontazire #277 üzenetére
Köszönöm! Nem tudtam h ilyen is van. Végül swipelaunch disabler lett! ☺
Más: a gyári fóliát elszúrtam felrakásnál. Gondolom a belső oldalát esélytelen megtisztítani. Így fólia nélkül használom, de egy eszközöm sem lett karcos emiatt s
A
A
az évek alatt. Jó drágán azért egy gyári okos tokot kapott! ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest