Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Most már biztos, hogy az új verzió hibás. visszarakva hi suite el az egy hónappal ezelőtti térkép mentést adatokkal, minden rendben. Csak érdekes, hogy angol nyelvű lett a visszaállított. De legalább van helyzetmegosztás. És lehet hogy csak annak bugos aki használja a helyzetmegosztást.
-
-
-
Proto75
kezdő
Igen, úgy néz ki hogy minden tökéletes 😊 az első frissítés még sim nélkül jött, a második simmel.
Valóban a Firmware-es alap lehetett a rossz (hiába jött rá a gyári update) , mert ennél a verziónál látok különbségeket.Kicsomagoláskor talán src hibát írt ki az ES File Explorer, ha jól emlékszem. Van egy lassú windowsos laptopom, amitől szeretnék már megszabadulni, de pont az ilyen dolgok miatt nem tehetem + külső merevlemezre írás, stb.
-
Proto75
kezdő
Megcsináltam, de "sikeres telepítés" után erecovery ben marad... Utána hiába vettem ki az sd kártyát meg telepítettem újra... Lassan őrületbe kerget ez a tablet.
(amúgy a letöltés csak Windows alatt sikerült 1,8 GB kibontva 3,42 GB, m a tablet kicsomagoláskor mindig hibát jelzett)
Amikor megvettem, a 012 es végű verzió volt rajta -
Szabi020
tag
Szia!
Köszönöm szépen! Ezzel sajnos nekem nem működött de ez alapján láttam meg a Swipeup Utility -t ami tőkéletesen teszi a dolgát.
Egy kérdésem lenne még. A 6.0-n sikerült beállítanom élő hátteret zárképernyő alá. A 7.0-ra való frissítés után ezt már nem tudtam megismételni!
Tudna valaki ajánlani valami megoldást, illetve alternatívát erre?
Előre is köszönöm!Igen van 64Gb-os sima verzió is.
-
tarkatona
csendes tag
Szia! Köszönöm a leírást. Van benne munkád. De valszeg bennem van a hiba. A negyedik pontnál elakadtam. Milyen ablakban indítom? Hogyan? Mit? Milyen parancssor? stb. Ne haragudj, nem értem. Pedig biztosan egyszerű, csak az én agyam még ennél is egyszerűbb.
Hogy ne offoljuk tele az oldalt, privátban leírnád nekem szájbarágósan hogy mit mikor, hová??? Mint egy óvodásnak. Ha nem nagy kérés. Köszönöm.
-
törölt tag
Adguard Premium for Android - nem kell hozzá root, és nincs reklám!
Adguard for Android Premium v2.9.70- the world's most advanced ad blocker
-
törölt tag
Mondjuk annyi előny van 6.0-hoz képest, hogy akik már váltottak, azok elmondhatják, volt egy olyan időintervallum amikor nem volt a stabil 7-esnél frissebb stabil kiadás a referencia készülékeken sem. Viszont 1 hét múlva már elvileg: Egy hét múlva itt az Android O
-
Hyena
senior tag
Heheh nem volt velos komoly teszt (bar erzek nemi irroniat a soraidban), de hatha valaki csinal egy olyat is.
A "teszt" egyetlen oka az volt, hogy volt olyan hozzaszolas mely azt sejtette, hogy a hozzaadott fulhallgato minosegen all vagy bukik a vasarlas.
Szerintem a tablet megall a laban onmagaban is, a fules sajnos nem tudott felnoni hozza, bar bizonyara meg igy is jobb mint egyes gyartok tartozekkent adott cuccai. -
Trooper82
senior tag
Szerencsére nekem sincs gond a látásommal. A minimális különbség amit észre veszek ha nagyon figyelek,engem nem zavar
Számomra fontosabb a sebesség és a jobb üzemidő. De nem vagyunk egyformák, felesleges ezen vitatkozni. A kérdésemre, hogy Nougat telepítés után másnál működik e a ROG mód kapcsoló végül más fórumon kaptam választ, úgyhogy tárgytalan.
-
törölt tag
OTA nálam már régen megtalálta a 009-est hetek óta.
Viszont ez a rootolási kényszer egyeseknél számomra elég fura. Sosem rootoltam a Nexusaimat sem. LG telefonnál lett volna még értelme a kevés belsőtárhely miatt, mert Link2SD Plus (New) kérte volna. De végül nem szántam el magam, illetve 6.0-s H340N-re nem is volt megoldás.
Az Adguard meg megy root nélkül is
Adguard for Android Premium v2.9.70- the world's most advanced ad blockerSzámomra ez az egyik legfontosabb applikáció! Szó szerint sok pénzt takarít meg
-
-
Bailey
senior tag
-
pontazire
csendes tag
Engem is halálra bosszantott az alulról felugró bizbasz, szerencsére van rá jó megoldás: a Swipeup Utility
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest