Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Telekomos független ketyerét vettem.
Elégedett vagyok vele. Egyelőre a kapott ROM-mal megy, de nagyon várom már a Nougat OTA frissítést.Sztereón a hangja egész elfogadható, jacken megfelelő fejessel már komolyabban is élvezhető.
LTE-s verzió. Jó lenne, ha lehetne klónozni a SIM-et legalább adatforgalomra, arra az esetre, ha nincs Wi-Fi lehetőség a közelben.Szeretném prezentációkra is használni munkahelyen, de nagy csalódás, hogy nem MHL-képes az USB-port, illetve nem C-type. Így marad a Wi-Fi és a DLNA. MirrorCasthoz nincs megfelelő megjelenítő eszközöm.
Ami fura, hogy MTP és PTP (média- és képátviteli funkció) beállítható USB-re. De hát mivel lövöm át?
Vettem egy direkt mikroUSB 2 HDMI sima 4K kábelt az MHL-képes lejátszómhoz, de "no input signal" feliratig jutottam csak MHL-képesség híján tablet oldalon.
Talán a mikroUSB-HDMI adapter lehetne megoldás, de félő, hogy az se működne, noha a neten ehhez a tablethez dedikált darabról lehet olvasni. Szerintem FAKE. Vagy itt van EZ...
Amúgy azt írja a Computer - Tablets angol teszt, hogy könnyű pótolni ezt a funkciót... ?!Idézem: "there was no HDMI port. There isn’t one. However, all you need to do is buy the appropriate USB to HDMI cable (cheap),"
Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt a kérdést?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- Hardcore café
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPad topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, fehér
- 10"Samsung Galaxy TAB4 SIM kártyás tablet
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple
- iPad mini 7 cellular 128GB AppleCare+ Apple pencil USB Paperlike + tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest