Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Telekomos független ketyerét vettem.
Elégedett vagyok vele. Egyelőre a kapott ROM-mal megy, de nagyon várom már a Nougat OTA frissítést.Sztereón a hangja egész elfogadható, jacken megfelelő fejessel már komolyabban is élvezhető.
LTE-s verzió. Jó lenne, ha lehetne klónozni a SIM-et legalább adatforgalomra, arra az esetre, ha nincs Wi-Fi lehetőség a közelben.Szeretném prezentációkra is használni munkahelyen, de nagy csalódás, hogy nem MHL-képes az USB-port, illetve nem C-type. Így marad a Wi-Fi és a DLNA. MirrorCasthoz nincs megfelelő megjelenítő eszközöm.
Ami fura, hogy MTP és PTP (média- és képátviteli funkció) beállítható USB-re. De hát mivel lövöm át?
Vettem egy direkt mikroUSB 2 HDMI sima 4K kábelt az MHL-képes lejátszómhoz, de "no input signal" feliratig jutottam csak MHL-képesség híján tablet oldalon.
Talán a mikroUSB-HDMI adapter lehetne megoldás, de félő, hogy az se működne, noha a neten ehhez a tablethez dedikált darabról lehet olvasni. Szerintem FAKE. Vagy itt van EZ...
Amúgy azt írja a Computer - Tablets angol teszt, hogy könnyű pótolni ezt a funkciót... ?!Idézem: "there was no HDMI port. There isn’t one. However, all you need to do is buy the appropriate USB to HDMI cable (cheap),"
Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt a kérdést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- Új Teclast T60 plus táblagép
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest