Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dynamike #26211 üzenetére
Jó képek valóban. De nem azért vesz az ember 200 e forintos telefont, hogy utána órák hosszan gebedjen a gép előtt, hogy normális képek legyenek belőle. Én azt várom el ennyi pénzzért, hogy zsebből elővesz, kattint, kész. Nyilván nem profi fényképezőgép minőséget várok, de egyes helyzetekben siralmas amit tud a telefon. Főleg, hogy a korábbi szoftverrel lényegesen jobb volt.
-
mouzrr
őstag
-
phoenix64
őstag
válasz
Dynamike #26173 üzenetére
Az viszont a telefon hibaja, hogy ha nincs verofenyes napsutes minden reszletbol olajfestmeny lesz, illetve a szinek olyan fakok belteri kepeken h sirni tudnek. Mellesleg automata modban a nagy AI val vernie kene az osszes itthoni telefont, de meg a honor 8 is elpaholja lampa fenynel, ugy h abban nincs OIS. Szerintem teny h az osszes dupla kameras huawei flagship kozul a mate 10 pro kameraja a leggyengebb, foleg android 9 alatt siralmas.
-
wwhy
veterán
válasz
Dynamike #26127 üzenetére
.... és kész ... erre mondják, hogy álmodik a nyomor ...
Olvass utána, nem akarom szétoffolni a topikot, írhatnék bőven erről; kezdődik azzal, hogy meg kell határozni, hogy milyen jogcímen akarsz te beszélgetést rögzíteni és ehhez vannak-e megfelelő engedélyeid? Mint természetes személy gyakorlatilag akkor sem rögzítheted a beszélgetést, ha előtte felhívod a figyelmét, mert biztosítani kell még egy rakás mindent (a törlés lehetőségét, a rögzített adatok tárolásának biztonságát ésatöbbi ésatöbbi). -
xZer0kidx
senior tag
-
Műszakis
tag
válasz
Dynamike #25938 üzenetére
Kell kábelt venni 5500 körül láttam töltőfejjel és 5A gyári kábellel, 10v 4A csak kérdem jobb lenne e vagy felesleges mert a telefon nem tudná.
Frissítés (9) óta nekem a hívás szűrés nem jó, kamera sosem érdekelt annyira telóba de pl ma egy QR kódot akartam leolvasni vele de kb 1 perc volt mire rá fókuszált -
mirci18
addikt
válasz
Dynamike #25870 üzenetére
Itt semmit sem lehet tudni.
A Huewei hozzáállása pont olyan az új rendszerhez mint magához az AOD kijelzőhöz.
Az újabb telefonokkal foglalkoznak a régiek meg csendben le vannak tojva.
-Az értesítéseket nem kapod meg csak feloldott kijelzőnél.
-Az Aod-o s óra 12 órás.
-A wifi kikapcsol a háttérben.
Ez csak három hibakör ami az új rendszer óta megvan.Ja az új rendszerért cserébe kaptuk a számomra használhatatlan gesztus vezérlést.
Azt hogy megvariállták a kijelző felső értesítési sávját és egyéb apróságokat.
Plusz emellett gyengébb lett elvileg a kamera is de ehhez annyira nem értek hogy megállapítsam mivel rawozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest