- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
freemanone #18141 üzenetére
Egész frankó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
freemanone #18141 üzenetére
Tudnál adni egy linket?
-
válasz
freemanone #16406 üzenetére
Ok köszönöm szépen!
-
válasz
freemanone #16330 üzenetére
Ha a duplakopp csak a zárképernyőre visz, akkor nem is értem mi értelme van. Legalábbis nekem így tökre nem adja, minimálisan több mozdulat felemelni és odatenni az ujjam vagy akkor a bekapcs gombot benyomni, de lassan túlragozom a kérdést.
-
válasz
freemanone #16327 üzenetére
Leírtad a megoldást, megbízható helyek, a bekapcs gombot kell csak megnyomni és kész. Tény lehet esetlegesen a duplakopp kényelmesebb, de én többre tartom a biztonságot minden helyzetben.
-
zaphod78
tag
válasz
freemanone #15978 üzenetére
Hát igen, mindenkinek mások az igényei
Nekem megfelel ez a megoldás, főleg mert legtöbbször gyári flippes tokot használok. -
zaphod78
tag
válasz
freemanone #15970 üzenetére
Igen, nálam működik tökéletesen
-
Vvarpi
tag
válasz
freemanone #15275 üzenetére
Egész felületén ragad, mint a sik tempered glass vagy csak a peremén?
A hangszóró kivágása körül van ragacs? Sajnos amelyiknél nincs ott be tud menni a por. Esetleg linkelhetnéd honnan rendelted. Köszi.
-
axlfsi
veterán
válasz
freemanone #15275 üzenetére
Hm, köszönjük az infókat
Az azért nem túl bíztató, hogy nem is üveg, "csak" PET ... oké, nem karcolódik a kijelző, de azért egy szerencsétlen eséstől, ez sajnos kevésbé fog védeni, mint egy "erőelnyelő" TG
-
jézusom
addikt
válasz
freemanone #14460 üzenetére
Köszi! Ez nem olcsó mulatság, hogy több töltőm legyen
Jön le update.zip,
public/ update_data_full_public
L09_hw_eumelyik kell nekem, és hogy rakjátok fel? Indítsam újra recoveryben?
-
quint
aktív tag
válasz
freemanone #14327 üzenetére
Igazából:
3D: tetszőleges felületre illeszkedik;
4D: idővel úgyis lejön;
5D: de amúgy is marketing bullshit az egész. -
Aryon87
félisten
válasz
freemanone #10658 üzenetére
Kiraly, koszi a linket!
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
freemanone #8088 üzenetére
Igen ezt ismerem, de félek ez nem áll majd lehetőségemre mert gondolom a másik telefont le kell adnom, és azt akkor gyárira vissza kell állítanom, hogy az adataim ne maradjanak rajta, így nem hiszem hogy át tudnám másolni, valami backup ba gondolkodom, a nova launcher backupot megcsináltam, de még nem használtam soha
-
gusthy
veterán
válasz
freemanone #8051 üzenetére
De ez még nem is olcsó
-
golan7
tag
válasz
freemanone #8053 üzenetére
Ez arra is jó!
-
golan7
tag
válasz
freemanone #8051 üzenetére
Szerintem Root nélkül is megy, csak kell hozzá egy elkalmazás! Pl.:Autonotification
-
malor
aktív tag
válasz
freemanone #4644 üzenetére
Az usb audio -ró úgy néz ki teljesen lemaradtam
-
válasz
freemanone #4198 üzenetére
Ja értem de a mate10 pronál nincs ilyen hogy oda fókuszál az elöllapi kamerával ahová bökök. Nem tudom szabályozni. Én erre gondoltam.
-
válasz
freemanone #2025 üzenetére
Minek nézzem, ha egyrészt tudtam, másrészt előttem leírták már, de az általam ilyen tekintetben problémásnak látott külsős alkalmazásnál az optimalizálást nem kellett kikapcsolni és úgy sincs gond.
Az AdGuard lehet, hogy annyira problémás és annál még az optimalizálás is kilövendő, azt nem tudom, mert nem használok mobilon reklámblokkolót, több okból sem. -
válasz
freemanone #1785 üzenetére
A youtube-ról jut eszembe, ma frissült, de nekem facebook messenger nincs, így kipróbálni sem tudom az összeakadásukat, akinek van és írta korábban, hogy a messenger már frissült, az rápróbálhat a friss youtube klienssel, hogy mi úgy a helyzet.
Mondjuk az én meglátásom az, hogy a fenti párosból nem a youtube a problémásabb, hanem inkább a messenger.Pedy1225: Ja, annyiban szívesen segítek még, hogy leírod a többi telefont, amik még képben voltak/vannak nálad, én pedig sokkal több felhasználói panaszt keresek ki neked azokkal kapcsolatban, mint itt van erre a telefonra, ha ez megnyugtat.
Sőt, ha nagyon muszáj, akkor bármennyire is nem tetszenek azok a telefonok nekem, mindegyikből veszek egyet egy rövid időre, hogy kínlódjak azokkal és elmondhassak róluk kellő rosszat. -
zoleeno1
veterán
válasz
freemanone #1702 üzenetére
Egyik se mukodik sajna, sem hosszan nyomva, sem kihuzva
na mind1, orok rejtely marad
Szerk: Na sikerult. Hozza adtam az osszes lapot ami lehetseges, utana a legszelsonel elkezdtem torolni oket, igy engedte az osszeset.
-
Viper26
nagyúr
válasz
freemanone #1546 üzenetére
Szintén, egy évig biztosan marad.
(#1545) Bodrik.:
Jók lettek, mondjuk ettől a telefontól lassan megszokjuk.
-
Viper26
nagyúr
válasz
freemanone #1150 üzenetére
Megvan.:
Beállítások->Alkalmazások és értesítések->Alkalmazások->Beállítások->Speciális hozzáférés->Optimalizálás mellőzése
Aztán.:
Akkumulátor->Indítás->Automatikus kezelés OFF
Nálam így nem lövi ki aminek futnia kéne.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
freemanone #1065 üzenetére
az szép, most szaladtam be az Alleba, hogy mi a helyzet, de nincs készleten, csak egy egy darabokat kapnak, hívnak ha érkezik
-
zoleeno1
veterán
válasz
freemanone #1065 üzenetére
Kerdes melyik szivja jobban az akksit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged