- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20692 üzenetére
Köszi!
Az elsőre be van kapcsolva a mindig, az akkunál az alvó mód be van kapcsolva. Akkor ez a baj?
Ezt ha kikapcsolom és az alvó mód idejébe beírom az éjféltől reggel 8-ig, akkor rendben lesz?Még egy kérdés, ha szabad. Hogyan tudom villámgyorsan néma üzemmódba váltani? Lehet a főkapcsolóhoz rendelni ilyen menüpontot is?
Illetve letiltani esetleg törölni olyan "gyári"alkalmazásokat amit sose fogok használni pl. Facebook. -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20676 üzenetére
Kb. 150 ezer volt a telefon az Expansysnál.
Nem is tudom fényezni az Androidot, alapjaiban más. Az IPhone egy "bolondbiztos", alapvetően nagyon jó, atomstabil telefon, amin fut pár számítógépes program. Ezt a stabilitást ugye úgy érnik el, hogy a felhasználó lehetőleg ne tudjon belepiszkálni olyanba, ami ezt befolyásolhatja.
Az android telefon, eddigi tapasztalatom szerint pedig egy olyan kis számítógép amivel telefonálni is lehet. Ennek összes előnyével, hátrányával.
Számomra több az előnye, úgy érzem.
Ami eddig fura pl. A WiFi nálam éjféltől reggel 8-ig szoftveresen kikapcsol (mármint a routeren). Az Iphone reggel 8.01 kor érzékelte is mindig az elindulását és rákapcsolódott. A One.nél ma 8.10 ig vártam, nem történt semmi, mobilhálózaton maradt, majd a beállítások menü WiFi ki-be után állt csak hálózatra. Az iPhone percenként ellenőriz, az android negyed-fél óránként, hogy van-e elérhető WiFi?
A másik egyelőre, hogy a One képernyője kevésbé gyors reagálásúnak tűnik. Letöltöttem az egyik unaloműző játékomat, amit 1 éve játszom az iPhone-on (templeRun2), most itt rendszeresen leesek, mert "későn" csinálom a megszokott mozdulatot. És néha ugyanúgy meg-megakad egy pillanatra, mint korábban
Viszont bőven kárpótól ezekért a lényegesen nagyobb szabadság, csak tanulnom kell. Ahogy látom, ha itt hülye vagyok rendesen keresztbe tudok tenni a telefonnak és magamnak.Akku, akadás, lassulás, stb.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #20666 üzenetére
Az a baj, hogy mindent készpénznek vesznek amit az MA-n olvasnak. Maga az a teszt is hangulatkeltés felsőfokon és az a baj, hogy egyes információkat nagyon elfelejt közölni, mint például, hogy több variáns létezik a telefonból, nem csak az amit behoztak ki tudja melyik piacról.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #20658 üzenetére
Az akkuja azért elég tuti, jóval tovább bírja, mint ahogy várná az ember. Az anyaghasználatot tudom ellenére felhozni, nagyon nem jött be a hátlapja. A kijelző szép, hatalmas, viszont engem kimondottan zavart a vékony káva. Pl amikor kézben fogtam, már beleért a tenyerem "sarka" a káva miatt... Kamerára jobb, hangra rosszabb, videófelvételre jobb, videóhangra éjszaka (pl koncert és egyebek) rosszabb a G2.
(#20659) NandorHUN: lag-ot nem vettem észre, bár annyira nem görgettem ide-oda, anyagminőségre jobban vizsgálgattam inkább
Gyors volt, sebességre jó volt azt is használni.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
HUTCHDB #20624 üzenetére
Ugyanazokat a dolgokat csináltam, mint eddig.
Lefekvés előtti 3 órában készült 4kép, ebből kettőt néztem, egyet kékfoggal átküldtem, utána repülőgép üzemmód, wifi és google reader, ennyi.
Ezek eddig sem okoztak problémát, ha meg beakadtak volna, akkor 0%-ra lenne lemerülve, ezért sem értem mi történt.
Nálam is stock 4.3. -
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20612 üzenetére
Picit kezd személyeskedésbe fordulni. Nem mostam semmit össze. Felhívnám az első idézetedben a figyelmedet a mindenki másként használja részre, a másodikban a szerintem szóra. Amit írtam az az én tapasztalatom. És én interneten keresztül telefonáltam, és üzentem (voip). Talán belefér az okostelefon kategóriába.
Most te írj valami frappánsat, idézetekkel. Én nem válaszolok és te nyertél, vége az offolásnak. -
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Letelt az időm a szerkesztésre. Ezt tényleg szép. Ha jól látom akkor leginkább a gyári böngésző volt amivel a kijelző ment. Mást nem nagyon használtál. Egy darabig azt használtam a chrome helyett, de valamiért visszatértem rá. Azt hiszem kipróbalom újra.
Steve1207: a chrome csinálja azt a könyvjelző beragadást?
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #20607 üzenetére
Meg se fordult a fejemben. Annyit néztem meg, hogy véletlen nem S-OFF-e és kész
Előzőt se akartam, de ott zavart a lag, itt nagyon jól elvagyok. Nyáron telik le a gari (a kiesések miatt lehet még őszig is elvan). Ha valami nagyon űber dolog jönne, akkor lehet, de mivel kap official Sense 6-ot is elég esélyes, hogy hanyagolom.
Ja és vegyünk visszább: ez a maximalizmus ennél a telónál nem annyira fontos már
Részben örülök is, hogy nem megy el rom teszteléssel meg vacakolással napi 3-4 órám, bár hiányzik kicsit...
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Semmi okom kétségbe vonni amit írsz, ha azt mondod te nem tiltottál le semmit és nálad 5 órát megy a kijelző akkor az biztos úgy is van. Én egy fél éve használom, minden gyári, használom, pironkodva bevallom általában zenét is hallgatok rajta, de még egy szoftverrel sem ment 5 óra fölé a kijelző idő, akkor sem ha nem zenéltem vele, kivéve ha videót néztem. És így el is fogadom,nem kell megjavítani, egy napot megy. Kész.
Elolvastam amiket írtam, én most sem láttam, hogy az okostelefon használatnak a zenehallgatást írtam volna, de erről a magyar tanáraim tehetnek.
Tényleg örülök, hogy rajtam kívül mindenkinek ilyen sokáig bírja a telefonja, nekem jó így is. -
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20602 üzenetére
Srácok, ha valaki megtenné, hogy elovassa amiket írtam, és nem egy mondatot ragadna ki akkor szerintem lapozhatnánk.
Utolsó alkalommal megpróbálék rávilágítani, hogy a mindent letiltok használatot hívom én nem okostelefon használatnak.
Mint írtam volt már 8 óra a kijelző időm. Én kérek elnézést mindenkitől, hogy sokat hallgattam ma a telefont, bár nem emlékszem, hogy egyszer is írtam volna, hogy nem értem az akku fogyást. A screenshotot szarkazmusból linkeltem, sajnálom ha félreérthető volt.
Csak reagáltam az 5-6 órára. Továbbra is azt mondom, hogy ahogy a napi használatot te is írtad, sajnos ez a készülék nem tud ennyit. Részemről tényleg lezárva. -
Sragi
őstag
válasz
HUTCHDB #20554 üzenetére
Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene.Ezt mondtam
Ez már nálam bőven elég ok.Bocs ha ezzel beletaposok a lelkébe valakinek.Szerintem félre értetted.A lila hiba miatt nálam kasza lenne.
A Sense felület,hogy jön ide?Nem akarok dörgölni semmit sem
Csak kijelentettem,hogy nekem ez már egy ok ami miatt nem kellene.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #20451 üzenetére
Pont a napokban számoltam össze, hogy hány HTC telefon van a családban, és hányt ajánlottam ismerősöknek.
Mert csak ez eltartana egy céget, nem mehetnek csődbeItthon: 2 Desire, 1 Sensation, 3 One x, 1 Desire X, 1 One, 1 HD 2
Ez 9 Telefon tőlük, az elmúlt pár évben. Azt hogy hány embernek ajánlottam, aki vett is, nem tudom megszámolni, meg azt hogy hányan köszönték meg hogy nem samut vettek.
De egyébként szörnyű, hogy meló helyen is ha valaki telefont akar venni akkor azt kérdezi:
Melyik szifont vagy szarszungot vegyem.... No Comment -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20383 üzenetére
Akkor miért adnál 150e-t, vagy többet, ha szabad megkérdeznem? Bizonytalan vagyok, tényleg érdekelne, ha már ennyit segítetek..
Én is gondolkodtam, jön ugye állítólag a ONE+ 1-2 hónapon belül. Gondolom 200e+ áron. Gondolom az első fél évben nem szabad megvenni, ameddig kinővi a gyermekbetegségeit. Azután hamarosan jön a még újabb. És így tovább... -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Felhívtam őket még a délután. A 116880 ázsiai OEM készülék. Az EU dobozos 136.900. 0% ÁFÁ-val. A garancia bolti, 1+2 év, nekik kell bevinni. Ők továbbítják a magyarországi HTC szervízbe. Én értetlenkedtem, hogy tudtommal mo-n nincs HTC szervíz, ők bizonygatták, hogy van. Illetve érdeklődött az ipse, hogy a 16 vagy 32GB verziót akarom. Ezt megint nem értettem, hogy nem a minit keresem, ő bizonygatta, hogy van 16GB-s HTC One (nem mini), csak éppen nincs raktáron. Nem győztek meg.
-
F_Gergely
őstag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Jartam ugy (nem mondok uzlet nevet) Nokia N97 mini keszuleket vettem, ujonnan "bolti garanciaval". Talan fel ev telt le az egy evbol ha jol emlekszem es tonkrement a bluetooth. Be is vittem hogy akkor javitsak. Vittem a garijegyet, megneztek a hibat. Kozoltek, hogy szerintuk (mert ok ugy emlekeznek) hogy en bar ujonnan vettem erre csak 1 honap garanciat adtak, en meg odairtam utana a kettest es ezaltal en meghamisitottam a garanciajegyet hogy 12 honapnak tunjon. Vitatkoztunk egy fel orat vegul bevettek javitasra a keszuleket. Amikor visszakaptam a bluetooth mukodott ellenben gusztustalan volt osszerakva a keszulek, a flip lotyogott stb. Ra egy hetre inkabb eladtam a keszuleket.
Jok ezek a bolti garanciak de adott esetben a hatsodat kitorolheted a garanciajukkal....
En akkor megfogadtam, hogy soha az eletbe tobbet nem veszek ilyen helyrol telefont! -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20362 üzenetére
Köszi! Beszéltem a HTC ügyfélszolgálattal, hivatalos viszonteladóként az Expansys-t javasolták, mint legnagyobbat. Kisebbként az ExtremD ill. a Speedshop, az MM. Rákérdeztem a szervizre is, a hölgy tudott és értette a problémát, de azt mondta ez van, ez a HTC üzletpolitikája, furcsa, de azt monta az Iphone és Samsung szervizkiszolgálása jobb. Akkor miért nem tesznek semmit? (költői kérdés) Rákérdeztem a pixelre is, garancia csak 3 hibás pixel felett van. Az ötlete az volt, hogy interneten kell rendelni és akkor 8 napon belül visszaküldhetem indoklás nélkül.
A sufniGSM EU cid-es darabjai és az Expansys között alig 14.000 Ft a különbség, így az utóbbi lesz, ott tudok hozzá kiegészítőket is rendelni és valahogy megbízhatóbbnak tűnik. Ha van róla rossz tapasztalat légyszi szóljatok. -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20349 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, kicsit félve, de belevágnék.
OFF Dacia életérzésem van, 30 éve volt szempont, hogy jó szériát fogjak ki, de ott legalább volt szaki aki Merkúr után ismét összerakta és akkor jó volt.OFF
Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes megvenni, hogy legyen rá értelmes garancia és még értelmesebb garanciális ügyintézés? Hűség kizárva. Jók az ilyen GSMHome, XXLGSM, GSMLine és társaik?
-
Saky1
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20349 üzenetére
Szolgáltatótól venném a készüléket, van a telefonon vmi olyan gyári alkalmazás, amivel a helyszínen megtudom nézni, hogy van-e rajt pixelhiba?
A Playen van ilyen program, de ott a helyszínen, nem hiszem, hogy van rá lehetőség telepíteni.
Kiállított készüléken próbáltam a test menüt (*#*#3424#*#*) de teljes képernyős LCD tesztet nem találtam!Egyébként az első 3 napban cserélik a készüléket ha van rajta pixelhiba?
Ha esetleg többfajta gyártáshelyű darabot is mutatnak, melyiket érdemes választani ezek közül?
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China -
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #20240 üzenetére
Lockerek közül még leghasználhatóbb a WidgetLocker még poweramp-vel is működik, igaz egy kis Tasler trükközés kell vele, egyetlen dolog ami zavaró hogy a statusbar néhány mpig villódzik (normál esetben fekete lenne, de van hogy a rendes háttér átlátszó képe jelenik meg rajta).
-
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #20197 üzenetére
Persze, itt vannak a képek, próbáltam csinálni a dead pixel teszterről is, hogy látszódjon, hogy a pixel felül olyan szinű, mint a "háttér" nagy része , tehát mint a képernyő többi része (piros kép esetén piros, zöld kép esetén zöld, de sötét szineknél fekete, tehát olyan amilyennek lennie kell, nincs hiba) Egyetlen baj vele, hogy sok programnál elég zavaró, youtube, böngészésnél stb.. is ott van sajnos, színe általában fehér, mivel a honlapok progik nagy része fehér.
Link
Első 3 kép fotó, 4. kép képernyőmentés, ott is jól látszik, de a mentésen nincs rajta vagyis valoszeg nem szoftweres.
Ennyiért szerintetek javítják? -
-
makosrepas
tag
válasz
HUTCHDB #20141 üzenetére
(20139) Loboda: Sikerül belépni, ez akkor a gyári recovery: Android system recovery (3e)
Esetleg ha ebben nyomok egy wipe data/factory resetet?HUTCHDB: ha rányomok a beállítások ikonra, akkor fehéren felvillan a kijelző és nem történik semmi. Olyan mintha megnyitná a Beállítások menüt, de rögtön be is zárja és visszatér a főmenübe.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #20106 üzenetére
Így van, pont a napokban beszéltünk róla. Tényleg csak annak éri meg a Viper, aki szereti teljesen átszabni a Sense-t.
Más
A 4.4 frissítés pedig szerintem még várat magára, mert nem sok előzetesen kiszivárgott verzió van még belőle. Az utolsó 4.06.1540.3-os pedig már lassan egy hónapja kint van.
A gyári OTA előtt azért több leak is meg szokott jelenni, most meg nagy a csend. -
Bdanyy
addikt
válasz
HUTCHDB #20021 üzenetére
mikor volt akció, illetve mennyi volt így? iosen néztem a magyar román igo egy időben mennyire olcsó volt, de az sajnos nem igazán lesz androidra utólag megveheto
viber használható korlátozás után kis csomagnal?
engem 128/128ra lassitanak, azzal megy, de mintha a többi csomag 32/32-t kapna csak.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #19987 üzenetére
Érdekes, hogy amíg ONE X-en nagyon szerettem a Viper romokat, addig a ONE-on alig használtam.
Számomra már annyi felesleges dolgot tud, hogy csak nyűg, ráadásul nem tartottam túl stabilnak sem.
Az ARHD és az InsertCoin (4.4 óta) egy Bulletproof kernellel soha nem okozott csalódást.
Szerintem nem is babrálom addig, amíg nem jön egy új leak. -
Valkűr
addikt
válasz
HUTCHDB #19950 üzenetére
Nem azt irtam, h nem olvasom szivesen, csak azt mondtam, h mást is olvasnék ezen kívül, mivel erről elég régóta megy a téma. A témák korlátozottságára gondoltam, ezért kérdeztem, h biztos értitek mit akarok írni és mit hiányolok? Van élet a romoláson kívül is, ezt akartam mondani. De örömmel látom, h van azért aki megértette néhány részét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Router gondok
- Ingatlanos topic!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4334
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest