-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20654 üzenetére
Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
Én próbáltam szinte mindet.
Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest