-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Még annyit, hogy:
nem általános hiba a lilulás, azaz csak a készülékek pár százalékánál jött elő, de mindenképpen garanciában javítják, ha hardveres hiba... (én még megvárom a következő szoftverfrissítést...)
Ezért azt mondom, ne általánosíts. Kifogtatok egy lilulós készüléket. Ez van. Gari ha van, megoldhatjátok. Ennyi. -
spawn21
veterán
Bárki, bármilyen telefont vesz, kompromisszumot kell kötnie bizonyos dolgokban.
Próbálok listába rakni, nem elfogultan. A hátam mögött elég sok tapasztalat van. Szóval, ezt úgy próbálom leírni, ami szerinte mínusz. Csak is a mínusz.HTC: 1 kamera (ha van némi sütnivalód, és értesz a beállításokhoz tudod használni )
2 illesztés, de ha vészes cserélikLg csúnya kezelőfelület (és itt nem érdekel, hogy launchert teszek rá,és kész)
minőségileg kifogásolható ház. Hajlamos a kamera körüli burkolat kattogni, és benyomható
bugos rendszer (volt ilyen telefonom, ezért írok ilyet)
kijelző kalibráció. Olykor máshol érzékelt
lg support -
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi