-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Még annyit, hogy:
nem általános hiba a lilulás, azaz csak a készülékek pár százalékánál jött elő, de mindenképpen garanciában javítják, ha hardveres hiba... (én még megvárom a következő szoftverfrissítést...)
Ezért azt mondom, ne általánosíts. Kifogtatok egy lilulós készüléket. Ez van. Gari ha van, megoldhatjátok. Ennyi. -
spawn21
veterán
Bárki, bármilyen telefont vesz, kompromisszumot kell kötnie bizonyos dolgokban.
Próbálok listába rakni, nem elfogultan. A hátam mögött elég sok tapasztalat van. Szóval, ezt úgy próbálom leírni, ami szerinte mínusz. Csak is a mínusz.HTC: 1 kamera (ha van némi sütnivalód, és értesz a beállításokhoz tudod használni )
2 illesztés, de ha vészes cserélikLg csúnya kezelőfelület (és itt nem érdekel, hogy launchert teszek rá,és kész)
minőségileg kifogásolható ház. Hajlamos a kamera körüli burkolat kattogni, és benyomható
bugos rendszer (volt ilyen telefonom, ezért írok ilyet)
kijelző kalibráció. Olykor máshol érzékelt
lg support -
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest